Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nemoj bez koznog volana,ostalo je ok i dobro iztestiraj el podizaĆe
Na sva 4 sto je postavio, mozda mozes jedan set ispravnih podizaca sastaviti nevjerovatno kako je taj dio lose napravljen, generalno paneli na vratima. Ja usao u Scenic II i da zatvorim vrata, ona citava plastika mi ostade u ruci, kaze vlasnik, ma ne sekiraj se, samo vrati nazad
Kad bi kupovao ovaj model, platio bi koliko god treba da se pregledaju kablovi gdje god je moguce, ova auta gore ko sibice
Na sva 4 sto je postavio, mozda mozes jedan set ispravnih podizaca sastaviti nevjerovatno kako je taj dio lose napravljen, generalno paneli na vratima. Ja usao u Scenic II i da zatvorim vrata, ona citava plastika mi ostade u ruci, kaze vlasnik, ma ne sekiraj se, samo vrati nazad
Kad bi kupovao ovaj model, platio bi koliko god treba da se pregledaju kablovi gdje god je moguce, ova auta gore ko sibice
ma sta reče...dobro ti vrata nisu spala...
tri scenica primijenio, ni na jednom ni slična situacija...
ma sta reče...dobro ti vrata nisu spala...
tri scenica primijenio, ni na jednom ni slična situacija...
Hoces reci da su u toj generaciji Megane/Scenic paneli na vratima kvalitetno odradjeni?
Naslovnica wrote:
Šta bi moglo biti što ovaj četvrti nema nikakvih oznaka na gepeku, zar ne bi trebalo na sredini da piše Megane i dole desno Renault? !
Taj natpis "renault" je bio samo na jednoj modelskoj godini, 2007. ili 2006., na ostalim godinama ga nije ni bilo nikako, tako da te to ne brine.
Ako su dobro očuvana auta neće biti problema sa plastikama unutra, nit šta škripi, nit šta otpada...prvo se krene guliti (kao kod golfova iz istog perioda )
Treci i cetvrti bi se mogli pogledati. Cetvrti oprema sport, ovakav sam imao.
Natpisi na gepeku su se ukidali masovno, i ja sam sa svog skinuo. Neka furka bila.
Natpisi na gepeku su se ukidali masovno, i ja sam sa svog skinuo. Neka furka bila.
Cetvrti prodan odavno, nije ga skinuo sa pika.
BTW, zasto mislis sa prva dva lazu?!
Stanje izvana i unutra ne odgovara kilometrazi, a ni normalnim vremenskim utjecajima. Po naski, ofucani previse. Moj je imao 140 hiljada kad sam ga prodao i izgledao je slicno kao zadnja 2, unutra kao cetvrti. Treci nema slika.
Ja dva puta imao problem sa podizacima, trazili mi stotine maraka za popravak, platio 0 maraka. I tako dalje...vole majstori za renov malo po usima klepiti. Inace ovaj sedan je bezobrazno udoban i prostran auto. I od normalnog primjerka nikad ne bih bjezao, bio bi mi prije G5 na listi.
Najvjerovatnije da ću otići u subotu da ga pogledam odokativno, ako bude zapeo za oko, vozim ga u GumaM na pregled.
Plin je ugrađen kod DARKOM-a, ka'e da ima knjižicu od plinskih servisa, to mi je poprilično važno.
HVALA!
Najvjerovatnije da ću otići u subotu da ga pogledam odokativno, ako bude zapeo za oko, vozim ga u GumaM na pregled.
Plin je ugrađen kod DARKOM-a, ka'e da ima knjižicu od plinskih servisa, to mi je poprilično važno.
HVALA!
Pogledaj ti to dobro,.....ta hauba i zazori, mogu biti sica a i nesto krupno....
Auto je od firme, što može biti i prednost ako je redovno održavano u ovlaštenom. Ovo iz ličnog iskustva.
A može biti i pregaženo, jbjga.
Da li ovlašteni servis GumaM može 100% ustanoviti stvarnu kilometražu na osnovu ECU?!
U svakom slučaju, otići ću za vikend da vidim skulu.
Šta mislite o cijeni, ako je sve kako treba i kako je navedeno, koliko max dati za ovo auto, odokativno?!
Naslovnica wrote:Auto je od firme, što može biti i prednost ako je redovno održavano u ovlaštenom. Ovo iz ličnog iskustva.
A može biti i pregaženo, jbjga.
Da li ovlašteni servis GumaM može 100% ustanoviti stvarnu kilometražu na osnovu ECU?!
U svakom slučaju, otići ću za vikend da vidim skulu.
Šta mislite o cijeni, ako je sve kako treba i kako je navedeno, koliko max dati za ovo auto, odokativno?!
HVALA!
Sta je sa brojem 3 od onih prije? Na slikama mnogo bolje izgleda od ovoga, i po detaljnom i on je sport oprema, mnogo ljepsa nego ovaj iz vogosce.
HVALA!
Sta je sa brojem 3 od onih prije? Na slikama mnogo bolje izgleda od ovoga, i po detaljnom i on je sport oprema, mnogo ljepsa nego ovaj iz vogosce.
I treći je u igri.
Šta podrazumijeva sport oprema ukratko, za razliku od običnih modela?!
Cetvrti prodan odavno, nije ga skinuo sa pika.
BTW, zasto mislis sa prva dva lazu?!
Šta bi onda ja sa svojim i pređenih 81.500 kilometara i 2005. godištem trebao raditi??
Odmah će reći svi da lažem...
Treći i četvrti su ok, čak je i prvi OK sa stanjem ukupnim i pređenim kilometrima...obloge na vratima su im mana i kod mene se lagano počelo odljepljivati...
meni je od ova četiri najšuhveliji drugi, kao da je iz poplave izašao...ali cijena mu je realna, ipak je go ko pištolj...
inače, ne vidim potrebu za plinom ako se baš, baš ne prelazi puno kilometara..Sedan je sam od sebe lijen sa ovim motorom, plin ga ubija još više...
Naslovnica wrote:
Šta podrazumijeva sport oprema ukratko, za razliku od običnih modela?!
Tamniji enterijer ljepseg dezena presvlaka, kozni volan i rucica mjenjaca, podizaci x4, zavjese bocne na zadnjim vratima, automatska klima, koliko se sjecam.
Ja bih broj 3 pogledao prije, pa onda u vogoscu.
Ima mi kolega bivši 1,6 motor sa tim mjenjačem u Sedanu, mislim da je kod njega 2008. godina..koliko znam, nikakvih problema sa njim nije imao, možda nešto veća potrošnja i to je to...