vidjet ces sad u ovoj epizodi sta se desilo, cak priznaje da je pogrijesio sto je zutog ostavio u zivotuTomahawk11 wrote:Uz duzno postovanje lika i djela Daryla Dixona, u toj situaciji je ispao ono bas levat.
Mislim, jasno pomoci i sve to, a oni ga jednom nasamare, i on opet poslije gleda da bude dobricina....i ode motor
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Daryl Dixon
#6201 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6202 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dzabe mu sto je vratio, zasluzio je da gaDaryl Dixon wrote:vidjet ces sad u ovoj epizodi sta se desilo, cak priznaje da je pogrijesio sto je zutog ostavio u zivotuTomahawk11 wrote:Uz duzno postovanje lika i djela Daryla Dixona, u toj situaciji je ispao ono bas levat.
Mislim, jasno pomoci i sve to, a oni ga jednom nasamare, i on opet poslije gleda da bude dobricina....i ode motornafatat ce on njega vjeruj mi, doduse vratio je bajk i bow
- Daryl Dixon
#6203 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
to ti ka'em.. vidjet ces kakav je sad zuti, negan mu lice peglom meščini spržioTomahawk11 wrote:Dzabe mu sto je vratio, zasluzio je da gaDaryl Dixon wrote:vidjet ces sad u ovoj epizodi sta se desilo, cak priznaje da je pogrijesio sto je zutog ostavio u zivotuTomahawk11 wrote:Uz duzno postovanje lika i djela Daryla Dixona, u toj situaciji je ispao ono bas levat.
Mislim, jasno pomoci i sve to, a oni ga jednom nasamare, i on opet poslije gleda da bude dobricina....i ode motornafatat ce on njega vjeruj mi, doduse vratio je bajk i bow
- Pandakonda
#6204 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dwight je Neganova desna ruka isto kao što je Daryl Ricku, inače Abraham je trebao da pogine na ovaj način sa strijelom u glavu (tako je bilo u stripu) ne znam zbog čega su promjenili da bude Dennise, btw ne znam koliko lud moraš bit da pustiš jedinog doktora vani.... Možda Carol planira neku solo akciju na Negana 
-
1Dante1
#6205 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Mozda cuvaju Abrahama i Morgana za finale sezone za neki veci shock efekat.Pandakonda wrote:Dwight je Neganova desna ruka isto kao što je Daryl Ricku, inače Abraham je trebao da pogine na ovaj način sa strijelom u glavu (tako je bilo u stripu) ne znam zbog čega su promjenili da bude Dennise, btw ne znam koliko lud moraš bit da pustiš jedinog doktora vani.... Možda Carol planira neku solo akciju na Negana
- adda_sa
#6206 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
mozda ih carol spasi u zadnjem trenu kao u terminusu
- Pandakonda
#6207 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Morgan ne vjerujem da će umrijeti jer će imat malo veću ulogu kasnije u seriji, a nema šanse da ih Carol spasi, izgubio bi se taj čitav šok efekt koji se nagomilava otkad su spomenuli Negana, sad je samo upitno koliko će ih Negan mahnut
jedan glavni lik umire 100% (Daryl ili Glenn, možda čak Maggie ? Već su promjenili dosta stvari tako da me ne bi čudilo) i možda ubiju 2-3 sporedna iz Alexandrije ( onaj gay i možda onaj lik što ga je Carol poljubila ? )
A to je već čisto kao dan da će čitava sedma sezona bit rat protiv Negana.
A to je već čisto kao dan da će čitava sedma sezona bit rat protiv Negana.
- Tito_i_Partija
#6208 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ovaj Dwight mi malo vuce na Christian Bale-a u svojim "mrsavijim" ulogama.
A onog zombija sto ga Eugene nije mog'o ubit, znam ko je, prepozn'o sam ga iz druge serije sto pratim

A onog zombija sto ga Eugene nije mog'o ubit, znam ko je, prepozn'o sam ga iz druge serije sto pratim

- Pandakonda
#6209 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Norman Reedus gostuje na Talking Dead poslje finalne epizode, nije ovo dobar znak 
- Daryl Dixon
#6210 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ja sam cuo da je vec poceo snimati neki drugi serijalPandakonda wrote:Norman Reedus gostuje na Talking Dead poslje finalne epizode, nije ovo dobar znak
- Pandakonda
#6211 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Navodno su Beth i Merle viđeni na snimanju za season finale, ako je ovo istina onda je Daryl definitivno gotov, zamišljam da će to bit kao neki flashback njegovog života prije nego što umre, nešto slično kao što je Tyreese imao, samo što će ovog Beth i Merle dočekat pri umiranju 
- MOSALJOZE
#6212 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pregledao sam prvu sezonu,sutra u noćnoj ću drugu
Kad čitam vaše postove,kao da pričate o nekoj drugoj seriji
-
kakavdanakneiskustvu
#6213 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
MOSALJOZE wrote:Pregledao sam prvu sezonu,sutra u noćnoj ću drugu![]()
mislis da ces moci za dvanaest sati odgledati citavu sezonu?
- MOSALJOZE
#6214 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma ne,počnem,pa dok ne zaspemkakavdanakneiskustvu wrote:MOSALJOZE wrote:Pregledao sam prvu sezonu,sutra u noćnoj ću drugu![]()
mislis da ces moci za dvanaest sati odgledati citavu sezonu?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6215 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pff, pa eto, jos jedna epizoda koja sluzi za kupovanje vremena do finalne epizode.
Nista konkretno, vidjeli smo da je tu zutalj koji je Daryla navukao na tanak led i jos jedna persona manje....
A to, ako Daryl zavrsava sa krajem ove sezone....ne da je malo bezveze, nego ce definitvno uticati na kvalitet....jbg, lik je ipak jedan od zastitnih znakova serije.
I nigdje Ricka i Michonne u ovoj epizodi
kao ni Carla i ostale ekipe....ko da su na odmoru jednu epizodu.
Nista konkretno, vidjeli smo da je tu zutalj koji je Daryla navukao na tanak led i jos jedna persona manje....
A to, ako Daryl zavrsava sa krajem ove sezone....ne da je malo bezveze, nego ce definitvno uticati na kvalitet....jbg, lik je ipak jedan od zastitnih znakova serije.
I nigdje Ricka i Michonne u ovoj epizodi
- Pandakonda
#6216 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Cilj producenata jeste da ljudi zamrze Negana, to jedino mogu postić baš tako da ubiju nekog od glavnih likova, to sigurno neće bit Rick, Carl i Michonne, za Daryla i Glenna ima najviše "dokaza" mada se za Glenna previše forsira, pogotovo ono kad gleda one slike u bazi + strip itd. Isto kao što ti sad kažeš da je glupo ubit jednog od zaštitnih likova serije tako su isto mislili čitaoci stripa kad je Negan slupao Glenna pa opet im nije uticao na kvalitet.Tomahawk11 wrote:Pff, pa eto, jos jedna epizoda koja sluzi za kupovanje vremena do finalne epizode.
I nigdje Ricka i Michonne u ovoj epizodikao ni Carla i ostale ekipe....ko da su na odmoru jednu epizodu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6217 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Iskreno, koliko god bio eksponiran, Glenn dodje nekako kao sporedni lik. Ok, lik-macka, svugdje ga ima, ali Daryl je stepenicu iznad.Pandakonda wrote:Cilj producenata jeste da ljudi zamrze Negana, to jedino mogu postić baš tako da ubiju nekog od glavnih likova, to sigurno neće bit Rick, Carl i Michonne, za Daryla i Glenna ima najviše "dokaza" mada se za Glenna previše forsira, pogotovo ono kad gleda one slike u bazi + strip itd. Isto kao što ti sad kažeš da je glupo ubit jednog od zaštitnih likova serije tako su isto mislili čitaoci stripa kad je Negan slupao Glenna pa opet im nije uticao na kvalitet.Tomahawk11 wrote:Pff, pa eto, jos jedna epizoda koja sluzi za kupovanje vremena do finalne epizode.
I nigdje Ricka i Michonne u ovoj epizodikao ni Carla i ostale ekipe....ko da su na odmoru jednu epizodu.
Hm, vezano za mrznju kontra Negana - nije se jos ni pojavio kako treba, a vec ima negativan publicitet....ono, likovi se pojavljuju u njegovo ime, ubijaju jednog od ekipe na koju naidju - njihov potpis, prijetnja su nasoj ekipi....efekat je vec tu.
Nisam citao strip, mozda je Glenn veca fora u istom, no tako ovdje stoje stvari.
A Glennov nestanak se vec i ranije prizivao, tako da bi se mnogima prije ispunila zelja sa njegovim smaknucem nego sto bi proizvela nova doza gorcine spram Negana.
Opet, za Daryila, mislim da je vise stete nego koristi da njegov lik nestane iz serije....ali svejedno to necemo promijeniti, sto bude bice
Jos se sad ponovo dokopao samostrijela
- Pandakonda
#6218 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Kad se samo sjetim da su pisali peticiju kad je Beth umrla da se vrati na show
Skupili su 65.000 potpisa, i navodno je Kirkman ozbiljno razmišljao neki scenario kako da je vrati, moguće da je ovo povezano sa tim što su je vidjeli na snimanju za season finale, valjda da "prenese" Daryla na onaj svijet 
-
__Phoenix__
- Daryl Dixon
#6220 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
kurtoni bi ispali pravi da DD fasuje, jos sam prije mjesec, kad smo pricali o potencijalnim kandidatima za odstrijel, govorio da me ne bi cudilo da on napusti serijal, i sad mi je isti osjecaj samo se potajno nadam da to mogu biti brko, glenn i sada nesto kontam o mišon, ako je rickova djevojka, valjda bi red bio majku mu da i ona ode kad su sve skoncale
ali ipak ona, rick i dd su zastitna lica ove serije, vidjet cemo... nekako bi nju lakse halalio 
- Logovan
#6221 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Oduzmeš onaj dio kada su se popucali i dobiješ veoma dosadnu epizodu.
Na samom početku se vidjelo da će se nešto desiti Eugeneu i onoj sa naočalama (uvijek joj zaboravim ime
). Koliko gledamo Eugenea, konačno da dobije želju da nauči ubijati walkere.
Sreća pa nisu odlučili da Daryl "napusti" seriju. Bilo bi glupo da njega ubiju ili da bude ugrižen.
Nova grupa s kojom će ratovati.
Biće krvi na sve strane.
Na samom početku se vidjelo da će se nešto desiti Eugeneu i onoj sa naočalama (uvijek joj zaboravim ime
Sreća pa nisu odlučili da Daryl "napusti" seriju. Bilo bi glupo da njega ubiju ili da bude ugrižen.
Nova grupa s kojom će ratovati.
- DMXallen
#6222 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
S06E14
Solidna epizoda, meni dobra mada većini sporija radnja ne štima...
...Dobar način da se u igru uvede još jedan lik iz stripa, Dwight, epizoda je po meni imala poentu da nas razuvjeri o onome što smo pričali da su Rick i ekipa postali zločinci. Kad gledaš tako i izgledaju, ali ono kada Daryl kaže da je trebao pobiti ove što su mu motor ukrali je istina... i Carol je to shvatila, mora se ubijati ljude koji predstavljaju opasnost. Jednostavno je takav život. Zato je i otišla, ili kud već je nestala, jer ona više ne može ubijati a to je neophodno da se zaštite voljene osobe.
Ona doktorica je glupo izginula, išla je nešto dokazivati sebi i drugima... doduše dokazala je neke stvari, kao i Eugene što je. Ali glupo s obzirom da je ona jedini doktor u Alexandriji, a doktori se čuvaju i na frontu.
Ono što slijedi je siguran rat sa Saviorsima, još dvije epizode... malo su rastegli sve ali ipak sve u svemu je dobro.
ZAVIRIMO U EPIZODU - Epizoda 6.15 - East
http://okruzen-mrtvima-novosti.blogspot ... -east.html
Solidna epizoda, meni dobra mada većini sporija radnja ne štima...
...Dobar način da se u igru uvede još jedan lik iz stripa, Dwight, epizoda je po meni imala poentu da nas razuvjeri o onome što smo pričali da su Rick i ekipa postali zločinci. Kad gledaš tako i izgledaju, ali ono kada Daryl kaže da je trebao pobiti ove što su mu motor ukrali je istina... i Carol je to shvatila, mora se ubijati ljude koji predstavljaju opasnost. Jednostavno je takav život. Zato je i otišla, ili kud već je nestala, jer ona više ne može ubijati a to je neophodno da se zaštite voljene osobe.
Ona doktorica je glupo izginula, išla je nešto dokazivati sebi i drugima... doduše dokazala je neke stvari, kao i Eugene što je. Ali glupo s obzirom da je ona jedini doktor u Alexandriji, a doktori se čuvaju i na frontu.
Ono što slijedi je siguran rat sa Saviorsima, još dvije epizode... malo su rastegli sve ali ipak sve u svemu je dobro.
ZAVIRIMO U EPIZODU - Epizoda 6.15 - East
http://okruzen-mrtvima-novosti.blogspot ... -east.html
- IcedMFEarth
#6223 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Meni fakat nije jasno sta ljudi ocekuju, seriju bez ikakvog razvoja likova i bez ikakve ljudskosti, samo 45 minuta ubijanja ?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6224 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pusti ti to, posljednje dvije epizode su 90% vremena obicni fileri.IcedMFEarth wrote:Meni fakat nije jasno sta ljudi ocekuju, seriju bez ikakvog razvoja likova i bez ikakve ljudskosti, samo 45 minuta ubijanja ?
Ok, i u drugim serijama smo imali takve epizode.
- annoy
#6225 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Prije koju sezonu na mogucnost smrti Daryla vjerojatno bih emocionalno reagirala, al trenutno mi je potpuno svejedno tko odapne, dok god nije Rick