Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
HM 2011

#6201 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by HM 2011 »

bogumila wrote:sto, bas je pametan. sad moze legalno zenskarit, zena ga ne moze tuziti za pola imovine kako bi inace imala pravo, nego je dobila avaz koji je, ili ce uskoro postati, bezvrijedan, pritom ce ona moci placati rate samo ako joj on proslijedi pare, jednako ima da slusa, ako ne uplati, avaz se vraca njemu a ona u zatvor, ili jos gore, kad i ako uplati, valja dokazat odakle domacici 200 miliona. brilliant. svi idu u zatvor osim njega :D
Žena proda Avaz i ispali se sa milionima ?
Njemu se nešto desi zbog tih silnih miliona ?
bogumila

#6202 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by bogumila »

ne moze se ispalit bez potjernice jer je sad pred zakonom duzna 200 miliona.
HM 2011

#6203 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by HM 2011 »

bogumila wrote:ne moze se ispalit bez potjernice jer je sad pred zakonom duzna 200 miliona.
Koja je razlika ?

Last edited by HM 2011 on 18/09/2012 19:34, edited 1 time in total.
JThomas

#6204 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by JThomas »

ko će kupiti firmu koja je dužna 200 miliona na period od malo više od tri godine, po notarski obrađenoj (najvjerovatnije i neposredno izvršnoj) ispravi?
HM 2011

#6205 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by HM 2011 »

JThomas wrote:ko će kupiti firmu koja je dužna 200 miliona na period od malo više od tri godine, po notarski obrađenoj (najvjerovatnije i neposredno izvršnoj) ispravi?
Kako će gospođa isplatiti 200 milona do 2015 ?
HM 2011

#6206 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by HM 2011 »

dupli...

U svakom slučaju glupo, trebao je držati porodicu izvan ovoga.... Prevelik rizik jednostavno je tako....
bogumila

#6207 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by bogumila »

razlika je sto je njega sda odmah uklonila. za razliku od drugih stranaka.
JThomas

#6208 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by JThomas »

pročitaj malo bolje tekst koji si sam postavio, nije gospođa dužna, nego avaz d.o.o. za kupovinu avaz-roto pressa d.o.o.
HM 2011

#6209 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by HM 2011 »

JThomas wrote:pročitaj malo bolje tekst koji si sam postavio, nije gospođa dužna, nego avaz d.o.o. za kupovinu avaz-roto pressa d.o.o.
Avaz d.o.o. nije u mogućnosti da plati - fahro ne tuži prema notarski obrađenoj ispravi, nikom ništa svi dobijaju nazad svoje ?

Avaz d.o.o. nije u mogućnosti da plati - Fahro tuži, dolazi stečajni upravnik, fahro nudi najviše fahro kupuje, neko drugi nudi najviše neko drugi kupuje ?

Avaz d.o.o. ide na prodaju za 201 Milion, Fahro dobije 200 mIliona, supruga milion, vlasnik Avaz d.o.o. ?

Avaz d.o.o. propada a za to nema šanse ako Fahro uđe u politiku - Fahrino ministarstvo ostvari najuspješniju saradnju sa Avaz d.o.o. - ustanovi se fiktivni razvod braka - sve pada u vodu ?

Avaz d.o.o. propada jer nije u mogućnosti ostvariti dobru saradnju sa državnim organima, gđa dužna fahri, nema da plati, fahro namiri svoja potraživanja u skaldu sa Zip-om i pojeo vuk magarca....

koja mi je varijanta promakla ?

Ah da, moralna - Fahro kao slobodan muškarac počne da ostvaruje kontakte sa ženama - na to se naljuti njegova supruga i počne da pravi probleme - fahro gubi kontrolu ?

ima još, Ovaj stunt umanji šanse SBB-a na izborima - SBB ne uspjeva na izborima, u kombinaciji sa moralnom varijantom - Avaz d.o.o. propada - sve propada -

Desi se narod ?
Last edited by HM 2011 on 18/09/2012 20:04, edited 2 times in total.
zeko071

#6210 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zeko071 »

HM 2011 wrote:
JThomas wrote:pročitaj malo bolje tekst koji si sam postavio, nije gospođa dužna, nego avaz d.o.o. za kupovinu avaz-roto pressa d.o.o.
Avaz d.o.o. nije u mogućnosti da plati - fahro ne tuži prema notarski obrađenoj ispravi, nikom ništa ?

Avaz d.o.o. nije u mogućnosti da plati - Fahro tuži, dolazi stečajni upravnik, fahro nudi najviše fahro kupuje, neko drugi nudi najviše neko drugi kupuje ?

Avaz d.o.o. ide na prodaju za 201 Milion, Fahro dobije 200 mIliona, supruga milion, vlasnik Avaz d.o.o. ?

Avaz d.o.o. propada a za to nema šanse ako Fahro uđe u politiku - Fahrino ministarstvo ostvari najuspješniju saradnju sa Avaz d.o.o. - ustanovi se fiktivni razvod braka - sve pada u vodu ?

Avaz d.o.o. propada jer nije u mogućnosti ostvariti dobru saradnju sa državnim organima, gđa dužna fahri, nema da plati, fahro namiri svoja potraživanja u skaldu sa Zip-om i pojeo vuk magarca....

propustio si ovo:Lagumdžija povjerio Radončiću BH Telecom, Energoinvest, Razvojnu banku, FDS i Sarajevo osiguranje!
http://www.javno.ba/bih/lagumdija-povje ... ranje.html

zeko071

#6211 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zeko071 »

zeko071 wrote:
HM 2011 wrote:
Avaz d.o.o. nije u mogućnosti da plati - fahro ne tuži prema notarski obrađenoj ispravi, nikom ništa ?

propustio si ovo:Lagumdžija povjerio Radončiću BH Telecom, Energoinvest, Razvojnu banku, FDS i Sarajevo osiguranje!

treba prijatelju prodati ovo sto je ostalo, uzeti procenat, a onda jebo i avaz i bosnu i nas...
HM 2011

#6212 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by HM 2011 »

zeko071 wrote:
HM 2011 wrote:

Planira da povjeri ?
zeko071

#6213 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zeko071 »

koja mi je varijanta promakla ?[/quote][/quote]

Planira da povjeri ?[/quote]

ukoliko ustavni sud bude tjerao vodu na njihov mlin, ovo je planirano da mu se povjeri.
kakve koristi moze imati avaz od drzavnih institucijama. sala za seminare ministsrvtva sigurnosti. al u .uzici!bitna je prodaja firmi, struje, elektroprivrede, vode..
HM 2011

#6214 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by HM 2011 »

zeko071 wrote:Avaz d.o.o. nije u mogućnosti da plati - fahro ne tuži prema notarski obrađenoj ispravi, nikom ništa ?

[/quote]

ukoliko ustavni sud bude tjerao vodu na njihov mlin, ovo je planirano da mu se povjeri.
kakve koristi moze imati avaz od drzavnih institucijama. sala za seminare ministsrvtva sigurnosti. al u .uzici!bitna je prodaja firmi, struje, elektroprivrede, vode..[/quote]

Zakup prostora u Avaz tornju i Avaz nekretninama + objave u Avaz štampi + reklamni prostor za bilo šta u Avazu + korištenje ostalih usluga Avaz d.o.o. subsidiaries o državnom trošku + privatizacijski ušur ?

Who is the man (Who¨s the man ?) - Ko je Čovjek ?
JThomas

#6215 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by JThomas »

ako propadne, propao bi mu i da je on ostao vlasnik u papirima. jer je ovo samo u papirima.

a ako naplati 200 miliona, šta ga boli kurac dalje i za šta?
zeko071

#6216 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zeko071 »

koja mi je varijanta promakla ?[/quote][/quote]

kakve koristi moze imati avaz od drzavnih institucijama. sala za seminare ministsrvtva sigurnosti. al u .uzici!bitna je prodaja firmi, struje, elektroprivrede, vode..[/quote]

Zakup prostora u Avaz tornju i Avaz nekretninama + objave u Avaz štampi + reklamni prostor za bilo šta u Avazu + korištenje ostalih usluga Avaz d.o.o. subsidiaries o državnom trošku + privatizacijski ušur ?

Who is the man (Who¨s the man ?) - Ko je Čovjek ?[/quote]

vjeruj mi da je to sve sitno naspram apetitta ove satane
bogumila

#6217 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by bogumila »

JThomas wrote:ako propadne, propao bi mu i da je on ostao vlasnik u papirima. jer je ovo samo u papirima.

a ako naplati 200 miliona, šta ga boli kurac dalje i za šta?
pa naplacuje sam od sebe, nece ih zaradit LOL
JThomas

#6218 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by JThomas »

ozbiljno?
bogumila

#6219 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by bogumila »

najozbiljnije.
Doktor29

#6220 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Doktor29 »

kakavdanakneiskustvu wrote:
sarajevomd wrote:I zaista, zavist je najgora osobina jednog covjeka!
Pa Boze dravi, vi se bojite da on ne bi stekao vise novca kada bi dosao na vlast ? Eeeee, da bi vama malo da taslacite, a ? :)

Opet ponavljam, dati cete sansu nekim Tihicima, Bakirima, pa onda bilo kome iz SDP-a, umjesto da ih sve kaznite sa novom strankom koja nam moze pomoci.

No, vidim nema potrebe i efekta da ja ista pricam, uvijek ce zavist zaslijepiti razum!

ta stranka bi keljmendija za ministra policije postavila

http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... miliona-km

Masala
nikad_vise

#6221 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nikad_vise »

Generalno gledajuci mislim da ce SBB ostati na istom nivou kao na zadnjim izborima,eventualno neki manji pomak.
Gledao sam liste SBB i mislim da na nekim listama ima doista kvalitetnih kandidata,prvenstveno na podrucju Sarajeva,ali na podrucju drugih opstina to varira,tako da se svasta naslo na listi.Iskreno ocekujem blagi rast stranke i mislim da ce ona svoj vrhunac dozivjeti na drzavnim izborima 2014.

Ave presidente,pripremi metlu da cistimo ove komunjare i zelene :D :bih:

p.s.Posto vidim da cesto prozivate simpatizere SBB zbog skorog registrovanja,zbog navnodno duplih profila i slicnih nebuloza,zamolio bi da mene postedite jer nemam namjeru da raspravljam o glupostima. :run:
Intimus

#6222 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Intimus »

Podrška za FahrA!
Pored borbe za naklonost Avazovih britkih i profesionalnih pera,
sada će morati da se bori i za naklonost g-đe Azre (ex) Radončić.
A, napustiše ga i pobjegoše neki bliski prijatelji...
Ne sumnjam da će drug, čovek, biznismen, utemeljitelj, novinar...
jednom riječju "čovjek na čiji se pomen imena treba i mora ustati",
uspjeti da odgovori svim izazovima i nadolazećim poslovima.
recto-verso

#6223 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by recto-verso »

Sprijeciti odliv MOZAKA :D
Alfa_Ze

#6224 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Alfa_Ze »

Image

najbogatija frizerka i ''raspustenica'' u Bosni i Hercegovini,a mozda i sire 8-)
Treebeard

#6225 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Treebeard »

Gdje ima dima ima i vatre, rekao bi nas narod :mrgreen:
komentator na Oslobodjenje.ba wrote:Ma ajdeeeeeeeee.... pa stara je to priča. Kad mu zatreba da je kao čist za kakve izbore ispašće da mu je imovinski karton čist. Nema čovjek ništa. A kad mu pokažeš na neboder on kaže: "...eeeee... ništa to nije moje... ono je od moje žene, a ono od punice... ja ništa nemam, siromah". USTVARI OVDJE SE RADI O NEČEM DRUGOM... RADONČIĆ SE VEĆ DUŽE VRIJEME ŠVALERA SA ALMOM FEROVIĆ. ŽENA TO PROVALILA I KRENULA DA GA ŠUTNE KO I SVAKA ŽENA. E SAD... DA ONA NE BI PRAVILA SKANDAL I ŠTETILA MU LIKU I DJELU, ONA TO HOĆE NAPLATITI. PREMA TOME... "FAHRO, ŠUPČE JEDAN... DAĆEŠ MI AVAZ, KUĆU I JOŠ ŠTOŠTA NA MOJE IME PA SI SLOBODAN !" OVO JE UVOD U SKUPI RAZVOD.... A dugo se Fahro i održao... i prije je on znao pravit krivine. Znaju to novinarke Avaza, uposlenice razne.... Fahro redom tražio, a one jadne dale, ne dale... one znaju. Ali sad zna i Azra Radončić.
Jel' se ovo Alma slikala u FahrOvom brlogu?
Image
Ako nista mlađa je od gospođe Azre ili je sad gospođica :mrgreen:
Post Reply