FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Deriguz

#6201 Re: FK Zeljeznicar

Post by Deriguz »

Tema FK Zeljeznicar :roll: dosta off topica :-)
Neelix

#6202 Re: FK Zeljeznicar

Post by Neelix »

Deriguz wrote:Tema FK Zeljeznicar :roll: dosta off topica :-)
ko neka tema :D
JThomas

#6203 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

što kaže čovjek - slavija je, realno govoreći, za mnogo, mnogo više od ovoga (belaj prije tekme, premlaćeni novinari, regojevo divljanje, belaj poslije tekme, sokolovi u terenu dok murija gleda...i naravno, niko nije procesuiran, dok će ovaj naš kreten dobro najebati, i nek' najebe...) na jesen dobila 3.000 km.
Ave, Nijaz!

#6204 Re: FK Zeljeznicar

Post by Ave, Nijaz! »

Kako nezvanicno saznajemo Nijaz ce se kandidirat za predsjednika UEFa-e.

:dance:

Treba sad travnika zestoko oderati.

Ocekujem rovcanina od prve minute.
klixober

#6205 Re: FK Zeljeznicar

Post by klixober »

Sta se desava sa Rovcaninom,je li se oporavio od povreda napokon?
Ja sam predvidio da ce ove sezone on biti najbolji igrac lige,posjeduje nevjerovatan potencijal,kompletan igrac....ali izgleda da ga povrede koce.
Ave, Nijaz!

#6206 Re: FK Zeljeznicar

Post by Ave, Nijaz! »

komeba wrote:Sta se desava sa Rovcaninom,je li se oporavio od povreda napokon?
Ja sam predvidio da ce ove sezone on biti najbolji igrac lige,posjeduje nevjerovatan potencijal,kompletan igrac....ali izgleda da ga povrede koce.
Oporavio se dobija po 20-ak min. u zadnje vrijeme, valjda nije jos 100% fizicki spreman.
Pravog rovcanina treba ocekivati tek slj. sezone u Ligi Prvaka gdje skrenuti paznju na sebe i onda cemo ga vjerovatno izgubiti.
DZONPI

#6208 Re: FK Zeljeznicar

Post by DZONPI »

Na zalost pitara i ostalih idemo dalje igrat na svom stadionu pred zna se dobro popunjenim tribinama.Najbitnija tekma ce biti u Prijedoru.Ako odradimo Travnik tj,osvojimo 3 bobe iduca sa Rudarom je bitna i ako tu ne zijanimo onda idemo u ravnopravnu borbu sa Borcem.Moramo znati da cemo garant jednu tekmu kiksat,jer nemoze se sve pobjedit,mislim na tekmu na Grbavici,tako da ce ova sa Rudarom i ona sa Slobodom biti odlucujuce.
BSn

#6209 Re: FK Zeljeznicar

Post by BSn »

Ako je golman Slavije doista izjavio ono o SDA i SzBiH navijacima na Grbavici i AFH, onda treba i njega i klub mu kazniti, jer uvlace politiku u sport i lazu.

Da podsjetim igrace i upravu Slavije koji u jednom od clanaka kritikuju zastave BiH s ljiljanima, da je to historijska zastava BiH koja vise nije na snazi, ali nije ni zabranjena. To bi bilo jednako tome da neko na stadion unese zastavu SR BiH ili onu sa plavim i bijelim kvadratima (prvu poznatu bh. zastavu). Stoga, neobrazovanim "delegatima" u upravi Slavije, porucujem da se djaba ne blamiraju.
To bi bilo jednako zabraniti grb F.K. Borca, ili zastave RS-a na utakmicama PL-a, jer su koristene u ratu. :-)

Treba sto hitnije u medijima podsjetiti na gostovanja sarajevskih timova u Lukavici i divljanja navijaca F.K. Slavije, organiziranih upada na teren, nacionalnog vrijedjanja, vrijedjanja i omalovazavnja drzave BiH, sirenja velikosrpske ideologije u pjesmama i sl.
Ako vec zele da moralisu, onda za njih i njihove primitivce sa tribina nema mjesta u toj "moralnoj ligi".

"Ko o cemu, kurva o postenju", stara bh. poslovica.
elSaik

#6210 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Prepucavati se sa ljudima koji javno izjavi da je "90% navijača navijalo "ubij Srbina" u periodima od 20 minuta tokom utakmice" nema smisla. Da kod njih argumenti piju vode ne bi ovako gnusno lagali.
BSn

#6211 Re: FK Zeljeznicar

Post by BSn »

Ma, treba ih skresat u pocetku odma', da ne uzmu furseta. :D
mrtva kokoš

#6212 Re: FK Zeljeznicar

Post by mrtva kokoš »

idot od komentatora, ovaj kristic ne moze zelju ostaviti na miru ni kad prenosi ligu sampiona. :x :x :x :x :x
jufka developer

#6213 Re: FK Zeljeznicar

Post by jufka developer »

fuj kakvi licemjeri, imaju li obraza imalo.... ko o cemu kurva o postenju

i zato,

NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!!!

:thumbup:
riko-ga

#6214 Re: FK Zeljeznicar

Post by riko-ga »

Splinter wrote:idot od komentatora, ovaj kristic ne moze zelju ostaviti na miru ni kad prenosi ligu sampiona. :x :x :x :x :x

Sad sam mu se sjetijo cijele famelije.Stuca li mu se :D
Neelix

#6215 Re: FK Zeljeznicar

Post by Neelix »

Splinter wrote:idot od komentatora, ovaj kristic ne moze zelju ostaviti na miru ni kad prenosi ligu sampiona. :x :x :x :x :x
sta je pricao, tek se sad ukljucih u utakmicu?

btw on je mrtvi zeljovac.
plava institucija

#6216 Re: FK Zeljeznicar

Post by plava institucija »

kakvo novinarsko dno... :x
kad vec pisu smradovi,sto ne rekose da u tom zeljeznicaru na grbavici su istrcala 4 igraca srpske nacionalnosti...za razliku od njihovih rqznih klubova..
jufka developer

#6217 Re: FK Zeljeznicar

Post by jufka developer »

plava institucija wrote:
kad vec pisu smradovi,sto ne rekose da u tom zeljeznicaru na grbavici su istrcala 4 igraca srpske nacionalnosti...za razliku od njihovih rqznih klubova..
izgleda da ti nisi ni procitao ove tekstove :run:
Šibicar

#6218 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

riko-ga wrote:

Sad sam mu se sjetijo cijele famelije.Stuca li mu se :D
I ja drug,od A do Ž,ali jesi vidio 'eksperta' za penale kad je sviran ofiran penal za Arsenal,zamucao ne zna šta da kaže,ali opet nije k'o sa Željom,ubijedjen 100% da nije penal,iako se situacija uopšte jasno ne vidi. :x
Last edited by Šibicar on 31/03/2010 23:12, edited 1 time in total.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#6219 Re: FK Zeljeznicar

Post by Chmoljo »

Splinter wrote: a voz, pa u muzej odmah pored stadiona. nase u muzej a vase u kafanu gdje su vam i do sada bili "mnogobrojni" trofeji. :D
EDIT: izvini druze chmoljo, kontah da je ovo neka pitarska provokacija. a i bilo mi je malo nelogicno, zar ljevicar moze navijati za sarajevo. :D
radnička familija :oops: :mrgreen:
Fordas

#6220 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

Neelix wrote:

:lol: :lol: ma nidje veze moj neelix, igor je nas ali bez obzira, lik nije nista slagao, u pravu je 100%
a govorio je o sviranju penala aludirajuci na 'penal' na grbavici
Fordas

#6221 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

plava institucija wrote:
klasika, rezimska ideoloska novina. ljudi pisu ono sto MORAJU kako bi drzali 'svoje' pod stalnim pritiskom, ne osvrtati se najbolje je
Neelix

#6222 Re: FK Zeljeznicar

Post by Neelix »

Fordas wrote:
Neelix wrote:

:lol: :lol: ma nidje veze moj neelix, igor je nas ali bez obzira, lik nije nista slagao, u pravu je 100%
a govorio je o sviranju penala aludirajuci na 'penal' na grbavici
prije rata je navijao za zelju, a buraz mu za zvezdu ;) to je neki noviji momenat onda :D
LSD

#6223 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Ne može nikako smrad poput Kristića navijati za Želju - ne može jer nije prirodno predoređen...zna se za kaga takvi navijaju :-)
Neelix , on ti je klasicni tarpi 100% provjereno ;-)
domi89

#6224 Re: FK Zeljeznicar

Post by domi89 »

ma j.... im mater nek idu u PM svi ovi mrzitelji ŽELJE i BiH.... :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
veljaca

#6225 Re: FK Zeljeznicar

Post by veljaca »

Totalni iskompleksirani lik .... Boji li se on proci gradom ?????
Post Reply