lerdi wrote:Auu što sam ova dva kola zalošio. Još u idućem kolu sa liderom okršaj. Nije moglo u lošije vrijeme
Magareće čestitke na pobjedi. Pošto si ti brate pitaru u pitanju nije mi žao sekunde.
Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- WizzMerlin
#6201 Re: Sa-x liga, komentari
- van Basten
#6202 Re: Sa-x liga, komentari
ej, pa ja sam pobijedio
ja čitavo vrijeme kontam da je pato pogodio Bayer i sada odem provjeriti kada ono on igrao Bayern 2:1
da ne spominjem da sam bio ubijeđen da je Espanol igrao 2:0 a on odigrao 1:1... bezveze sam proklinjao Kiesslinga i onog lika iz Monaca što mi uzeše 2 pogotka u zadnjim minutama
Dobro je, malo se lakše diše... da se hoće nastaviti ovako...
p.s. ne bih da pametujem poslije završenih tekmi, ali da igram kladionicu ja bih igrao 1 na Atletico
p.s. ne bih da pametujem poslije završenih tekmi, ali da igram kladionicu ja bih igrao 1 na Atletico
- Lakat Jebić
#6203 Re: Sa-x liga, komentari
konacno, nakon 6 prvenstvenih susreta i dva prijateljska, ostvarena je pobjeda protiv elSaika 
- lerdi
#6204 Re: Sa-x liga, komentari
Jel to već počelo?WizzMerlin wrote:lerdi wrote:Auu što sam ova dva kola zalošio. Još u idućem kolu sa liderom okršaj. Nije moglo u lošije vrijeme
Magareće čestitke na pobjedi. Pošto si ti brate pitaru u pitanju nije mi žao sekunde.
-
elSaik
#6205 Re: Sa-x liga, komentari
Lakat Jebić wrote:konacno, nakon 6 prvenstvenih susreta i dva prijateljska, ostvarena je pobjeda protiv elSaika
-
elSaik
#6206 Re: Sa-x liga, komentari
Povodom prvog gostovanja MadTVu, uprava elSaik je odlučila domaćinu, najmlađem sa-xligašu, darovati garnituru dresova i ček u iznosu od 20.000KM za omladinski pogon. 
-
LongDong
#6207 Re: Sa-x liga, komentari
ne bih da zanovijetam, ali u ovom kolu sam tuko svog protivnika sa 2:0.
kipruse već drugi put me zaredom zakidaš za gol, nek se ponovi još jedno 10-ak puta i popričaćemo na jedan nimalo kulturan i civilizovan način
kipruse već drugi put me zaredom zakidaš za gol, nek se ponovi još jedno 10-ak puta i popričaćemo na jedan nimalo kulturan i civilizovan način
- WizzMerlin
#6208 Re: Sa-x liga, komentari
moramo lagano pocet tenzije dizat, jbga, ne igras svaki dan s novajlijom koji je josh i vodeci na tabelilerdi wrote:Jel to već počelo?WizzMerlin wrote:lerdi wrote:Auu što sam ova dva kola zalošio. Još u idućem kolu sa liderom okršaj. Nije moglo u lošije vrijeme
- cyprus
#6209 Re: Sa-x liga, komentari
A joj, šta ću ti ja kad nečitko pišeš?LongDong wrote:ne bih da zanovijetam, ali u ovom kolu sam tuko svog protivnika sa 2:0.
Izvinjajem se još jedanput duboko
- abondanzieri
#6210 Re: Sa-x liga, komentari
Čestitam,može se reći da sam i dobro prošao sa minimalnim porazomvan Basten wrote:ej, pa ja sam pobijedioja čitavo vrijeme kontam da je pato pogodio Bayer i sada odem provjeriti kada ono on igrao Bayern 2:1
da ne spominjem da sam bio ubijeđen da je Espanol igrao 2:0 a on odigrao 1:1... bezveze sam proklinjao Kiesslinga i onog lika iz Monaca što mi uzeše 2 pogotka u zadnjim minutama
![]()
- lerdi
#6211 Re: Sa-x liga, komentari
WizzMerlin wrote:moramo lagano pocet tenzije dizat, jbga, ne igras svaki dan s novajlijom koji je josh i vodeci na tabelilerdi wrote:Jel to već počelo?WizzMerlin wrote:
- madtv
#6213 Re: Sa-x liga, komentari
sta dalje reci...karte odavno rasprodane, respektabilan protivnik, vrlo dobra saradnja klubovaelSaik wrote:Povodom prvog gostovanja MadTVu, uprava elSaik je odlučila domaćinu, najmlađem sa-xligašu, darovati garnituru dresova i ček u iznosu od 20.000KM za omladinski pogon.
ostaje jos samo da uzivamo u mecu koji je pred nama...
-
elSaik
#6214 Re: Sa-x liga, komentari
Baš da vidim šta si odigrao... predomišljam se dal' da odigram baš sve prognoze navijački, pa kud puklo da puklo... 
-
elSaik
#6215 Re: Sa-x liga, komentari
@Magarece_godine - kup se igra po drugačijem formatu nego prvenstvo.
Dakle, umjesto uobičajnih 10(+1), ide:
10 parova sa rezultatima (što se tumači kao regularnih 90minuta)
2 para sa rezultatima (produžeci)
5 parova kladionica style, 1x2.
Pogledaj kako su ostali postavili i vidjet ćeš o čemu pišem. 
- madtv
#6216 Re: Sa-x liga, komentari
ja to igram po imenu klubova, random heheelSaik wrote:Baš da vidim šta si odigrao... predomišljam se dal' da odigram baš sve prognoze navijački, pa kud puklo da puklo...
i naravno, navijacki...a tabele, statistike i ostalo, to ne pratim - tacnije mrsko mi
- Magarece_godine
#6217 Re: Sa-x liga, komentari
zajeb iako sam prosle sezone igrao polufinale ...elSaik wrote:@Magarece_godine - kup se igra po drugačijem formatu nego prvenstvo.![]()
Pogledaj kako su ostali postavili i vidjet ćeš o čemu pišem.
ovo je dokaz da ne smekam druge kako su i sta su igrali
-
elSaik
#6218 Re: Sa-x liga, komentari
Pa samo dodaj u novom postu ono što fali. 
- madtv
#6219 Re: Sa-x liga, komentari
madtv .:: 0 - 0 ::. elSaik
HT
HT
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#6220 Re: Sa-x liga, komentari
Pishaj ti par kad pogodis ako te dole poklopi
fuj
- Magarece_godine
#6221 Re: Sa-x liga, komentari
Puno nervoze na utakmici izmedju jaguara i admira

- striker
#6222 Re: Sa-x liga, komentari
Admir_1984 wrote:Pishaj ti par kad pogodis ako te dole poklopifuj
Nema potrebe da dramiš. Prvo za to što to pravila dozvoljavaju, drugo zato što se to ne može nazvati "poklapanjem", nego više "pREklapanjem" rezultata (maximalno tri utakmice).
Treća stvar je to i da se odigra namjerno isto kao protivnik treba potrefiti baš one tri utakmice koje će biti pogođene. To se može nazvati majstorija još.
Četvrta stvar je to što se prvo moraš zapitati da to nije možda slučajno tako ispalo.
Sve u svemu, nemoj se sekirati i izvini se čovjeku.
Pozdrav!
BTV ovo ne govorim samo tebi, ni zbog tebe, nego važi za sviju.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#6223 Re: Sa-x liga, komentari
Ne vidim da sam ga uvrijedio pa se nemam ni zbog cega izvinjavati. Opcepoznat je moj stav oko ovog preklapanja parova, jer ja do sada nikad nisam nijedan jedini rezultat stavio isti ako igram nakon protivnika. Jednostavno mi nije cejf dati gol, a kao da ga nisam dao.
Bilo namjerno ili nenamjerno meni su ovakve situacije fuj
Bilo namjerno ili nenamjerno meni su ovakve situacije fuj
- madtv
#6224 Re: Sa-x liga, komentari
zar nije cetiri utakmice?striker wrote:Admir_1984 wrote:Pishaj ti par kad pogodis ako te dole poklopifuj
Nema potrebe da dramiš. Prvo za to što to pravila dozvoljavaju, drugo zato što se to ne može nazvati "poklapanjem", nego više "pREklapanjem" rezultata (maximalno tri utakmice).
Treća stvar je to i da se odigra namjerno isto kao protivnik treba potrefiti baš one tri utakmice koje će biti pogođene. To se može nazvati majstorija još.
Četvrta stvar je to što se prvo moraš zapitati da to nije možda slučajno tako ispalo.
Pozdrav!
- striker
#6225 Re: Sa-x liga, komentari
madtv wrote:zar nije cetiri utakmice?striker wrote:Admir_1984 wrote:Pishaj ti par kad pogodis ako te dole poklopifuj
Pozdrav!
Tako je četiri utakmice, mada sam ja u principu za tri, jer četiri iste već možda nisu slučajno.