Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zanimljivo, jucer sam na HR i SRB medijima i portalima nasla da je Svjetski dan zivotinja, a na nasim nigdje nista
Zakacila sam dosta dobar text koji sam negdje nasla na onoj temi gdje pricaju o izmjenama zakona - reagirati su kao da sam nekome nesto opsovala
ima l' lunja po ferhadiji? bio je jedan copor sto nas je napad'o non stop, pa reko ako su se smirili, da i mi malo prohodamo medju narodom
i evo da ne bude da zachatavam, evo i on-topik
pakica_ wrote:ima l' lunja po ferhadiji? bio je jedan copor sto nas je napad'o non stop, pa reko ako su se smirili, da i mi malo prohodamo medju narodom
ja jednog samo vidio, a od copora ni traga ni glasa
a i jednog dobermana sam sreo, pa htjedoh priupitati da nije tvoj, ali ocito nije
pakica_ wrote:da je moj, cuo bi AV AV AV kad setas s muzjakom
hahahhaha
ovaj je bio fin nekakav, a ti malo poradi na vaspitanju tog svog da bi se mogli druziti
radila i izradila doslo je do toga da sad ne atakuje na prvu (i lunje muzjake skoro vise nikako ne dira zubima, sad ih samo pokusava jahati )
al' ipak ce opomenuti onim svojim zvaljama ostrozubim ako mu se ker ne pokori hoce da je glavni i Bog..
pakica_ wrote:
radila i izradila doslo je do toga da sad ne atakuje na prvu (i lunje muzjake skoro vise nikako ne dira zubima, sad ih samo pokusava jahati )
al' ipak ce opomenuti onim svojim zvaljama ostrozubim ako mu se ker ne pokori hoce da je glavni i Bog..
pa dobro, onda bolje da gledamo i jednog i drugog preko slika, ne moraju se uzivo vidjati