slicno je i moj posao izgledao danas .. samo sto sam ja zena
A kako ste vi dragi moji forumasi i sta mi ja sa Elizabetom.. SPAVA??
idi tamo hadzinici,kolega wrote:valja mi naučiti kako se prave čupavci tako da ne bude ovakvih bojazni kod tebeMiss D wrote:Bit ce opet kolega aBda,
samos en adam da ce i tih cupavaca opet biti![]()
![]()
miss, jel' ovo na tvom avataru se vidi visočka piramida
ooo pa to znači da bi se mogo organizovati džematski iftar u Visokom, podno piramide ... a ja bih u međuremenu kod hadžinice prošao ubrzani kurs za pravljenje čupavacaMiss D wrote:idi tamo hadzinici,
trazi recept i uci se![]()
ako budu dobri,
povest cu te da gledas piramide sa mnom![]()
Jok vala Pajo,kod mene samo golubovi po strehi od pendjera hodaju,pa me ujutro bude...Jest da sam u stanu,pa mi ne moRE nista po krovu hodati,ali eto,i ovo je dovoljno sto mi oko pendjea se vrtepaja patak wrote:selam![]()
samo da se zahvalim @hadzinici na dijagnozi![]()
![]()
i da vas pitam, jel kod vas hodaju macke navecer po krovu?
Nece grom u koprive....Miss D wrote:Iftra pod vedrim nebom made by dzematlije![]()
(kolega, nisu ti tvojo prijedlozi za odbacit)
BHF i paja,
cuvajte se tih zivotinjica
ih, još ako je krov limeni i užarenpaja patak wrote:selam![]()
![]()
iffff da su barem golubovi kod meneBHF_Manijak wrote:Jok vala Pajo,kod mene samo golubovi po strehi od pendjera hodaju,pa me ujutro bude...Jest da sam u stanu,pa mi ne moRE nista po krovu hodati,ali eto,i ovo je dovoljno sto mi oko pendjea se vrtepaja patak wrote:selam![]()
![]()
kolega wrote:ih, još ako je krov limeni i užarenpaja patak wrote:selam![]()
![]()
jesi li gledala filmove one o ninđama ... mali_ninđa bi znao i tačno kako se to izvedepaja patak wrote:hajd jasno mi je da su macke luda stvorenja i da se penju svuda, ali brate na 3 sprat se popet, i otic na krov, kakooooi onda sam naravno zatvorila balkonska vrata i ne pada mi na pamet da vise ikad spavam otvorenog prozora
kolega wrote:jesi li gledala filmove one o ninđama ... mali_ninđa bi znao i tačno kako se to izvedepaja patak wrote:hajd jasno mi je da su macke luda stvorenja i da se penju svuda, ali brate na 3 sprat se popet, i otic na krov, kakooooi onda sam naravno zatvorila balkonska vrata i ne pada mi na pamet da vise ikad spavam otvorenog prozora
ma nemoj, neces vjerovat ali me cak jednom jedna i UJELABHF_Manijak wrote:Nece ti bona nista,fina su to stvorenja
paja patak wrote:ma nemoj, neces vjerovat ali me cak jednom jedna i UJELABHF_Manijak wrote:Nece ti bona nista,fina su to stvorenja![]()
ujedaju, ali obicno od dragosti jer se tako igrajuBHF_Manijak wrote:paja patak wrote:ma nemoj, neces vjerovat ali me cak jednom jedna i UJELABHF_Manijak wrote:Nece ti bona nista,fina su to stvorenja![]()
Hajde da cujem da i macke ujedaju![]()
![]()
![]()
Selam, LKLK wrote: A kako ste vi dragi moji forumasi i sta mi ja sa Elizabetom.. SPAVA??
Insan obicno mrzi ono sto ne poznaje dovoljno dobro. Insana je najvise strah neceg sto ne moze ili ne zna kontrolisati.paja patak wrote:ma nemoj, neces vjerovat ali me cak jednom jedna i UJELABHF_Manijak wrote:Nece ti bona nista,fina su to stvorenja![]()

k'o da mi se ne manta vec dovoljnoBig Boy wrote:Insan obicno mrzi ono sto ne poznaje dovoljno dobro. Insana je najvise strah neceg sto ne moze ili ne zna kontrolisati.paja patak wrote:ma nemoj, neces vjerovat ali me cak jednom jedna i UJELABHF_Manijak wrote:Nece ti bona nista,fina su to stvorenja![]()
Kako bi ti reagovala kad bi prema tebi krenuo neko ko te ocigledno mrzi ? Hajvani tu reaguju preventivno i nagonski. Insan bi, takodje refleksno, il' pobjego glavom bez obzira il' bi se srcano i grebao i ujedao.![]()
Nego, jel' ko za ljulje ?!?![]()
aha, kada im prekipiBHF_Manijak wrote:paja patak wrote:ma nemoj, neces vjerovat ali me cak jednom jedna i UJELABHF_Manijak wrote:Nece ti bona nista,fina su to stvorenja![]()
![]()
![]()
jest ujedajuBHF_Manijak wrote:paja patak wrote:ma nemoj, neces vjerovat ali me cak jednom jedna i UJELABHF_Manijak wrote:Nece ti bona nista,fina su to stvorenja![]()
![]()
![]()

fala takodje... odavno nisam bila losije volje, da Allah dragi razgali...plemba wrote:kako ste danas ljudi...
meni sve nesto naopako danas, nikako mi dan nije po volji