U kurcu?espn wrote:Lako je to reći na forumu i kad je policija tu. BiH pripada tamo gdje njeni građani odluče.Kikibombona wrote: Parada ce biti svake godine, od sada pa nadalje. BiH pripada Evropi geografski, politicki, ekonomski i kulturoloski.
Povorka ponosa u Sarajevu
- dale cooper
#6201 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#6202 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
dale cooper wrote:U kurcu?espn wrote:Lako je to reći na forumu i kad je policija tu. BiH pripada tamo gdje njeni građani odluče.Kikibombona wrote: Parada ce biti svake godine, od sada pa nadalje. BiH pripada Evropi geografski, politicki, ekonomski i kulturoloski.
-
Korisničkoime
#6203 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Gradjani su uglavnom odlucili, mozda nisi ti za sebe ali imas uvijek opciju, Nigerija, Somalija itd.espn wrote:Lako je to reći na forumu i kad je policija tu. BiH pripada tamo gdje njeni građani odluče.Kikibombona wrote: Parada ce biti svake godine, od sada pa nadalje. BiH pripada Evropi geografski, politicki, ekonomski i kulturoloski.
Doduse na Palama vjerovatno takodjer nece u EU pa eto blize je od Somalije.
-
paladinka
#6204 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
?'? dobre solucije.
-
espn
#6206 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Kako znamo sta su gradjani odlucili?Korisničkoime wrote:Gradjani su uglavnom odlucili, mozda nisi ti za sebe ali imas uvijek opciju, Nigerija, Somalija itd.espn wrote:Lako je to reći na forumu i kad je policija tu. BiH pripada tamo gdje njeni građani odluče.Kikibombona wrote: Parada ce biti svake godine, od sada pa nadalje. BiH pripada Evropi geografski, politicki, ekonomski i kulturoloski.
- p206
#6207 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
zanima me što se ovo održava u većim i uglavnom glavnim gradovima, jesmo mi to veći pederi il šta hahah
što ne prošetaju Hadžićima, il Fočom, šta njima fali?
-
paladinka
#6208 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jesmo vecinom fudbal fanovi, ili rock konzert fanovi , sta bi bilo da neka svjetski poznat muzicar dodje ?
-
allem_77
#6209 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pripazi pici da ne zamijeniš? Da umjesto lezbe ne nafataš šifru F64.1 i šifru F65.1pici wrote:Ambasador SAD-a u BiH Eric Nelson potvrdio: Učestvovat ću u Povorci ponosa
e jeBi ga sad nistHa od hastahane... moramo mjenjat taktiku... a da se prerusimo u njiHa i iznutra ih pobjedimo... ja cu lezbe fatat
- Kikibombona
#6210 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Kada su u pitanju prava manjina, gradjani se nista ne pitaju. I nece se ni pitati.espn wrote:Lako je to reći na forumu i kad je policija tu. BiH pripada tamo gdje njeni građani odluče.Kikibombona wrote: Parada ce biti svake godine, od sada pa nadalje. BiH pripada Evropi geografski, politicki, ekonomski i kulturoloski.
Pogledaj kako se situacija odvijala u Hrvatskoj, Srbiji i ostalim primitivnim, nasilnickim balkanskim kvazi drzavama. Sada imamo svake godine paradu. Isto ce biti u BiH.
A mi ako ne izadjemo na ulice radi kriminala i korupcije, ova drzava ce propasti. Danas je jos jedan drug otisao u Njemacku. Ljudi napustaju brod koji tone...
-
detroit-mercy
#6211 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa ni balet ni filharmonija ne obitavaju bas nesto cesto u Focip206 wrote:zanima me što se ovo održava u većim i uglavnom glavnim gradovima, jesmo mi to veći pederi il šta hahah
- insomnia78
#6212 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Super. I sta se promjenilo?Kikibombona wrote:Kada su u pitanju prava manjina, gradjani se nista ne pitaju. I nece se ni pitati.espn wrote:Lako je to reći na forumu i kad je policija tu. BiH pripada tamo gdje njeni građani odluče.Kikibombona wrote: Parada ce biti svake godine, od sada pa nadalje. BiH pripada Evropi geografski, politicki, ekonomski i kulturoloski.
Pogledaj kako se situacija odvijala u Hrvatskoj, Srbiji i ostalim primitivnim, nasilnickim balkanskim kvazi drzavama. Sada imamo svake godine paradu. Isto ce biti u BiH.
A mi ako ne izadjemo na ulice radi kriminala i korupcije, ova drzava ce propasti. Danas je jos jedan drug otisao u Njemacku. Ljudi napustaju brod koji tone...
-
detroit-mercy
#6213 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa gradjani hoce u EU i NATO da koriste sva prava koje ove dvije organizacije nudeespn wrote:Kako znamo sta su gradjani odlucili?Korisničkoime wrote:Gradjani su uglavnom odlucili, mozda nisi ti za sebe ali imas uvijek opciju, Nigerija, Somalija itd.espn wrote: Lako je to reći na forumu i kad je policija tu. BiH pripada tamo gdje njeni građani odluče.
-
detroit-mercy
#6214 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nista, jedan po jedan i koliko se je vec podrucnih i uopste skola zatvoriloinsomnia78 wrote:Super. I sta se promjenilo?Kikibombona wrote:Kada su u pitanju prava manjina, gradjani se nista ne pitaju. I nece se ni pitati.espn wrote: Lako je to reći na forumu i kad je policija tu. BiH pripada tamo gdje njeni građani odluče.
Tebe ionako za to boli kurko, ti ces svoju penziju zaradit u Franciji gdje pederi slobodno okolo hodaju
- insomnia78
#6215 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Vjerovo il ne vece su sanse da fasujes ko derpe u Fr no u Bosni
-
detroit-mercy
#6216 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
vjerovatno su vece sanse da usljed teroristickog napada prije fasujes u Fr no Bosni, no to ti nimalo ne smeta da uzivas blagodeti Fr drustvainsomnia78 wrote:Vjerovo il ne vece su sanse da fasujes ko derpe u Fr no u Bosni
-
paladinka
#6217 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Treba porediti Fr i Bosnu , koliki je sam Paris?
- muha_sa
#6218 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
paladinka wrote:Treba porediti Fr i Bosnu , koliki je sam Paris?
- insomnia78
#6219 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Kakve to veze ima
-
paladinka
#6220 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Cuj kakve ima veze, znas i sam da homoseksulani parovi najcesece zive bez problema .
-
hAZNADAR
#6221 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Valjda bi bilo sto i do sada kada su dolazili, ugodan boravak i solidni koncertipaladinka wrote:Jesmo vecinom fudbal fanovi, ili rock konzert fanovi , sta bi bilo da neka svjetski poznat muzicar dodje ?
- insomnia78
#6222 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Naravno. Samo sto ma cesti bas i nije preporucljivo razmjenjivati njeznosti
-
espn
#6223 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
A ko to odlucuje? Ne moze bez ucesca stanovnistva, inace to nije demokratija. To moze samo proci ako se gradjani pitaju. Sta mislis u Americi odakle je sve i pocelo da gradjani nisu htjeli gay paradu da bi je bilo? Ne bi, nemoj se zavaravati. Sve pocinje od gradjana u jednoj drzavi i s njima zavrsava.Kikibombona wrote: Kada su u pitanju prava manjina, gradjani se nista ne pitaju. I nece se ni pitati.
EU drzave imaju pravo na odlucivanje o unutrasnjem ustroju drzava. Pogledati samo Hrvatsku, tamo je bio referendum o gay braku.detroit-mercy wrote: Pa gradjani hoce u EU i NATO da koriste sva prava koje ove dvije organizacije nudeah da, obicno sa pravima dolaze i obaveze
.
-
paladinka
#6224 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Al i to treba organizirati , policija i to , i sve to ide na racun poreznika , i to je ok.hAZNADAR wrote:Valjda bi bilo sto i do sada kada su dolazili, ugodan boravak i solidni koncertipaladinka wrote:Jesmo vecinom fudbal fanovi, ili rock konzert fanovi , sta bi bilo da neka svjetski poznat muzicar dodje ?
-
paladinka
#6225 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Gay brakovi su drugo , i to je druga tema ?