SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
mirzet87sa
#6201 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bori se za ulice 
-
PM72
#6202 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije to do njih.Nego do nas.Ja Rastodera vidjeh u petak,prelazi raskrsnicu kod higijenskog.Sam samcat.Je li ona stradala žena imala muža,oca,brata,amidžu...jebo ti nas.Šipci su zakon.mk ultra wrote:Narvno, sandzos pobjegao u rodnu drzavu.
Do kad ce sandzaklije poput rastodera, sefica picki materina da kroje svoju politiku po BiH, posebno Sarajevu
Pisao sam 1000 puta o ovome ovdje, uvijek jebeni sandzaklija, od mevlida, cela nekakvih, pa na dalje...
Bjezao sam od njih uvijek, i svakim danom imam sve gore i gore misljenje...
- Kombat
#6203 Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pratio sam tvoje postove tokom dana i znao sam da će se pokazati da si u pravu...a želio sam da ne budeš. Bezbroj puta do sada je dokazano da debeli krmci iz snaga ceranja i pljenidbe quratz vlastiti ne mogu naći ako ih neko finansijski ne stimulira.Alfons Kauders wrote:Znaci ko sto rekoh jutros... Vec je on ispario preko grane ali ne smiju objaviti.
Znaju od jutros.
Ma ne bi policija...
Ova zemlja nema rak ranu...ova zemlja i sve u njoj jeste rak rana
Sent from my D6603 using Tapatalk
- pirpa
#6204 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
stigao sam da pogledam samo do 00:06 sec...želdac mi se okrenuo...fuj,fujDroog wrote:
- Muhamed Đakmić
#6205 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Iznenađuje me od tebe tek takva kvalifikacija mene kojeg uopše ne poznaješ. Ali hajde, tebi na dušu.JThomas wrote:i isto kao dvije i po godine, odmah je tu interventni vod forumaša koji ubjeđuje da mi ne smijemo i ne trebamo ni mirnim putem tražiti od vlasti da se ovako nešto ne dešava. ovo je stvarno leglo bar jedno 70% budžetlija ili indirektno nakačenih na budžet kojima je i ovaj užas bolji od bilo kakvog "talasanja" u kojem bi mogli izgubiti svoje privilegije.
Vi i dalje pokušavajte na ovaj način, ali nemojte se čuditi što rezultata apsolutno nema. Dok je raja od sinoć počela putem društvenih mreža najavljivati mirni protest, oni su pustili ovog kretena da pobjegne. Pa vi vidite ima li efekta.
I ospem se od ovog "treba uzeti pravdu u svoju ruke". To može samo u stilu "trebam uzeti pravdu u svoje ruke". Mi uvijek očekujemo da to neko drugi uradi za nas, zato rezultati i jesu takvi kakvi su.
-
zdruzdjo
#6206 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma jok ba. glooho beelo.Alfons Kauders wrote:Znaci ko sto rekoh jutros... Vec je on ispario preko grane ali ne smiju objaviti.
Znaju od jutros.
Ma ne bi policija...
Gdje ce policija nesto tako.
Sto ono kaze balasevic "sram ga bilo gospodo ko pomisli lose"
I onda mi neko ovdje kaze kako je je policija na nivou zadatka.
A oni objave danas u 12 kako su javili granicnoj policiji.
Ahahahhahah
a ovi znaju kad je jutros presao granicu, znaci mogli su to znati i danas kad su zatvarali. samo bezveze ljude iz DGS-a cimali.
Znaci baja je u sandzaku, ko jedan.
A inace imamo odlicne diplomatske odnose sa srbijom tako da nema brige da ce oni deportovati istog cim ga uhvate. Ma da.....
Naravno.
-
LionKing
#6207 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sta predlazes?Muhamed Đakmić wrote:Iznenađuje me od tebe tek takva kvalifikacija mene kojeg uopše ne poznaješ. Ali hajde, tebi na dušu.JThomas wrote:i isto kao dvije i po godine, odmah je tu interventni vod forumaša koji ubjeđuje da mi ne smijemo i ne trebamo ni mirnim putem tražiti od vlasti da se ovako nešto ne dešava. ovo je stvarno leglo bar jedno 70% budžetlija ili indirektno nakačenih na budžet kojima je i ovaj užas bolji od bilo kakvog "talasanja" u kojem bi mogli izgubiti svoje privilegije.
Vi i dalje pokušavajte na ovaj način, ali nemojte se čuditi što rezultata apsolutno nema. Dok je raja od sinoć počela putem društvenih mreža najavljivati mirni protest, oni su pustili ovog kretena da pobjegne. Pa vi vidite ima li efekta.
I ospem se od ovog "treba uzeti pravdu u svoju ruke". To može samo u stilu "trebam uzeti pravdu u svoje ruke". Mi uvijek očekujemo da to neko drugi uradi za nas, zato rezultati i jesu takvi kakvi su.
-
Innovation
#6208 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Droog wrote:
Amazonka27 wrote:
bas komentarisemo koliko je pismene raje, lijepe i obrazovane ovdje...jasno je zasto ti nisi tu
- Drvosjeca iz Dejcica
#6209 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Joj fakat, ja sam bio malo dalje pa nisam skontao, tačno bi se pobio sa majmunom mamu mu jebem da mu jebem. Našao se na Divjaka derati pseto.Fauja Singh wrote:Gledam ovaj video svadje Generala sa nekim balavcem i zeludac me zabolio
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 11/10/2016 21:45, edited 1 time in total.
-
funeral blues
#6210 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
100%. Plasili se reakcije raje. Sacekali noc, pa jos i kisa, i onda saopstili da je pobjegao, taman da se preko noci revolt malo slegne i ohladi.Alfons Kauders wrote:Znaci ko sto rekoh jutros... Vec je on ispario preko grane ali ne smiju objaviti.
Znaju od jutros.
Ma ne bi policija...
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#6211 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja samo znam da SANDŽAČKA BAGRA 95% kriminala radi u Kantonu Sarajevo...PM72 wrote:Nije to do njih.Nego do nas.Ja Rastodera vidjeh u petak,prelazi raskrsnicu kod higijenskog.Sam samcat.Je li ona stradala žena imala muža,oca,brata,amidžu...jebo ti nas.Šipci su zakon.mk ultra wrote:Narvno, sandzos pobjegao u rodnu drzavu.
Do kad ce sandzaklije poput rastodera, sefica picki materina da kroje svoju politiku po BiH, posebno Sarajevu
Pisao sam 1000 puta o ovome ovdje, uvijek jebeni sandzaklija, od mevlida, cela nekakvih, pa na dalje...
Bjezao sam od njih uvijek, i svakim danom imam sve gore i gore misljenje...
i dok im god bude prolazilo "bošnjaštvo" bit će nam ovako kako jest...
jedan od razloga zašto je Mostar bolji od Sarajeva... mašile ga sandžaklije
- Amazonka27
#6212 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vjerovatno pišonja nije ni znao na koga galami :/Radar71 wrote:Jel on fakat Generalu kaže: Ja se borim
- Better Man
#6213 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma tog balavca treba dobro izdegenečit. On jado našao nešto da govori istinskoj legendi ovog grada. Vrijeme je da se ukine policija i da se vrati milicija sa svim ovlastima. krajem devedestih u jednom objektu jedan mladić na čistu miru bio od drugog mladića uboden nožem. Taj drugi je bio malo pijan. Došla policija i uhapsili tog lika i odveli u MUP. Onda je bivši policajac Muge odveo tog lika u podrum i isprebijao na mrtvo ime i nakon toga mu samo rekao nadam se da ti više nikad neže pasti napamet da bilo koga ubodeš nožem ili slično.
-
artime
#6214 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Molim vas da se drzimo teme. Dakle sta sada? Kako to da ga ovi iz Srbije nisu skužili ili već nemaju nikakvu info o njemu sada. Nije pobjegao u crnu rupu. Pa i Srbija ima kakav takav sistem kontrolisanja ljudi.
Dalje, citam da su se najavili novi protesti u (edit) četvrtak 9 sati ujutru. Samo nisam saznala gdje?
Dalje, citam da su se najavili novi protesti u (edit) četvrtak 9 sati ujutru. Samo nisam saznala gdje?
Last edited by artime on 11/10/2016 21:36, edited 1 time in total.
-
Heller
#6215 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koji je razlog da ovaj urla Divjaku u lice?
- Muhamed Đakmić
#6216 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja sam lijepo rekao da nam treba širi društveni restart, a to nisu mirni protesti, izbori ili bilo kakav oblik mirnog i građanskog ponašanja.
Mislim, imamo historiju od 20 godina toga, pa vidimo šta je donijela. Sve dok se privilegovani dobro ne useru nad svojim privilegijama, bolje neće biti.
A vi se i dalje uvjeravajte da će par hiljada porodičnih ljudi koji stvarno imaju najljepše namjere apelovati na savjest ljudi koji su pustili ovog da pređe preko granice.
Mislim, zar ti pored tragične sudbine ove dvije djevojke treba ozbiljniji apel na savjest da se pozabaviš sa takvim čovjekom?
Mislim, imamo historiju od 20 godina toga, pa vidimo šta je donijela. Sve dok se privilegovani dobro ne useru nad svojim privilegijama, bolje neće biti.
A vi se i dalje uvjeravajte da će par hiljada porodičnih ljudi koji stvarno imaju najljepše namjere apelovati na savjest ljudi koji su pustili ovog da pređe preko granice.
Mislim, zar ti pored tragične sudbine ove dvije djevojke treba ozbiljniji apel na savjest da se pozabaviš sa takvim čovjekom?
- zateznistub
#6217 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
trebo mu je neko od prisutnih fisnut šamarčinu da se vas upišaRadar71 wrote:Jel on fakat Generalu kaže: Ja se borim
- JThomas
#6218 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ne govorim ni o kome pojedinačno, pa ni o tebi. ne mora biti niko ko se javio večeras. ali prosjek i obrazac su jasno vidljivi. nas su ubijedili da protesti ne biti dobro, a to je urađeno dobrim dijelom i preko društvenih mreža. a protesti su temelj demokratije. naravno, mi i od njih napravimo cirkus...Muhamed Đakmić wrote:
Iznenađuje me od tebe tek takva kvalifikacija mene kojeg uopše ne poznaješ. Ali hajde, tebi na dušu.
- Amazonka27
#6219 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hah! Dosao general po kisi, neko iz auta negoduje na proteste i ti se ufatio mog posta upucenom ovom iz auta? Sta hoces da kazes?Innovation wrote:Droog wrote:![]()
Amazonka27 wrote:
bas komentarisemo koliko je pismene raje, lijepe i obrazovane ovdje...jasno je zasto ti nisi tu
-
LionKing
#6220 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Treba preventivno djelovati i uhapsiti ovog frajera sto se dere na generala. Isto tako uhapsiti ovog frajera sto je izrezan sa slike sa Sanjinom, vidi mu se ruka.
A razlog, pa vidis da je on betmen. Bori se za ulice.
@Hame, sta konkretno predlazes? Revoluciju?
A razlog, pa vidis da je on betmen. Bori se za ulice.
@Hame, sta konkretno predlazes? Revoluciju?
- Man of steel
#6221 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Našao se na Divljaka derati pseto.Fauja Singh wrote:Gledam ovaj video svadje Generala sa nekim balavcem i zeludac me zabolio
-
julisiz es grant
#6222 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
preusmjeravanje priče na proteste, Divjaka i sl, samo da se skrene sa teme i činjenice da je skot pobjegao preko granice 8 satin nakon zločina, da informaciju o tome dobijamo 16 sati kasnije, i da je to najbolja ilustracije kako su zakazali SVI nivoi bezbjednosnih agencija u zemlji.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6223 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Revolucija je trebala biti drugog oktobra, ovo sve danas, pa uključujući i bijeg ubice, je posljedica. To treba biti kristalno jasno.
Šansa je propuštena i onog prvog marta (mensčini) kada je trebalo izaći 100.000 ljudi, a ne nešto manje deset.
Šansa je propuštena i onog prvog marta (mensčini) kada je trebalo izaći 100.000 ljudi, a ne nešto manje deset.
Last edited by Velkoski on 11/10/2016 21:39, edited 1 time in total.
-
Fauja Singh
#6224 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma da, nismo trebali ni pisati o ovome po forumima, kakve fajde od toga, nismo trebali ni organizovati proteste, nisu ni mediji trebali pisati o ovom ubistvu, trebali su samo napisati sta se desilo i da je osumnjiceni u bijegu i to je to... nije se trebalo ni protestvovati veceras... samo glavu u pijesak i govorit "nije se meni desilo, sta me briga"Muhamed Đakmić wrote:Iznenađuje me od tebe tek takva kvalifikacija mene kojeg uopše ne poznaješ. Ali hajde, tebi na dušu.JThomas wrote:i isto kao dvije i po godine, odmah je tu interventni vod forumaša koji ubjeđuje da mi ne smijemo i ne trebamo ni mirnim putem tražiti od vlasti da se ovako nešto ne dešava. ovo je stvarno leglo bar jedno 70% budžetlija ili indirektno nakačenih na budžet kojima je i ovaj užas bolji od bilo kakvog "talasanja" u kojem bi mogli izgubiti svoje privilegije.
Ja sam siguran da svega ovoga gore nije bilo da mi sada ne bi imali sliku ubice, ne bi ni znali da je napustio drzavu.
-
mirzet87sa
#6225 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pismena raja...Amazonka27 wrote:Vjerovatno pišonja nije ni znao na koga galami :/Radar71 wrote:Jel on fakat Generalu kaže: Ja se borim