daj ba, ne jebite ale, šta me boli vuvac ko će pobjediti, kad postoji velika šansa da ćemo i mi izginuti...Lokman wrote:Upravo tako. Zapad mora biti svjestan u šta ulazi. Najmanje 200 miliona mrtvih i ruska vojska u Berlinu.JoseMujica wrote:tačno...Rusima je najmanje interes bilo kakav oružani sukob....tu ga najviše puše i politički i ekonomski iako im je vojna pobjeda neupitna
Ukrajina
-
radostan dan
#6201 Re: Ukrajina
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#6202 Re: Ukrajina
naprotiv Objektivni...njihova medijska eksploatacija od strane proruskih medija baš pokazuje ozbiljnost Rusije u ovom trenutku
A et ćelenĐ stoji...de sastavite spisak zemalja koje otvoreno, službeno podržavaju Rusiju.
A et ćelenĐ stoji...de sastavite spisak zemalja koje otvoreno, službeno podržavaju Rusiju.
- Lokman
#6203 Re: Ukrajina
Jebe se Rusije za zapadne sankcije. To je država kontinent sa najvećim zalihama prirodnih bogatstava na svijetu. Njima se nigdje ne žuri i mogu čekati beskonaćno. Za razliku od Zapada koji je bankrotirao i jedino ga spašava da se dočepa ruskog bogatstva. Zapad ne zanima Ukrajina, nego je Ukrajina put da porobi Rusiju. I sada na kraju krajeva ako Putin krene sa 10 hiljada tenkova na Evropu, ko će ga zaustaviti? Prema zvaničnim statistiakama na zapadu 55% muške populacije čine homoseksualci i hemofroditi. Ko će se suprotstaviti ruskim divljacima koje sam svojim očima gledao kako u Antaliyi na +40 piju po dva alitra votke?JoseMujica wrote:Shaho nešto čisto sumnjam da mogu stići do Berlina ovog puta....moja opaska se tiče lokalnih dometa ruske moći...popišat se komšiji u avliju i to je to
Nema više jake polarizacije koju Rusija može da iskoristi...faktički je usamljena u ovoj avanturi,a pitanje je da li autarkija danas pali
-
oitija
#6204 Re: Ukrajina
Pa zaustavio bi ih NATO. Ako mozda nisi znao imas Atomske bombe u Njemackoj, Francuskoj, Nizozeskoj, Turskoj. Svaka od tih NATO drzava ima dovoljno atomskog naoruzanja da unisti Rusiju nekoliko puta.
- Fantassin
#6205 Re: Ukrajina
Lokman wrote:Jebe se Rusije za zapadne sankcije. To je država kontinent sa najvećim zalihama prirodnih bogatstava na svijetu. Njima se nigdje ne žuri i mogu čekati beskonaćno. Za razliku od Zapada koji je bankrotirao i jedino ga spašava da se dočepa ruskog bogatstva. Zapad ne zanima Ukrajina, nego je Ukrajina put da porobi Rusiju. I sada na kraju krajeva ako Putin krene sa 10 hiljada tenkova na Evropu, ko će ga zaustaviti? Prema zvaničnim statistiakama na zapadu 55% muške populacije čine homoseksualci i hemofroditi. Ko će se suprotstaviti ruskim divljacima koje sam svojim očima gledao kako u Antaliyi na +40 piju po dva alitra votke?JoseMujica wrote:Shaho nešto čisto sumnjam da mogu stići do Berlina ovog puta....moja opaska se tiče lokalnih dometa ruske moći...popišat se komšiji u avliju i to je to
Nema više jake polarizacije koju Rusija može da iskoristi...faktički je usamljena u ovoj avanturi,a pitanje je da li autarkija danas pali
-
Avetinho
#6206 Re: Ukrajina
Joj sto volim kad putincad pise bajke o majcici Rusiji.
-
Objektivni navijac
#6207 Re: Ukrajina
Lokman wrote:Ruska četnička rulja linčuje proukrajinske demonstrante...
https://www.youtube.com/watch?v=ffYW3nlBwZk
Po ovom snimku se da zakljuciti : Da je biti Ukrajinac u Donjecku,ravno onome biti krmak u Teheranu
Potpisujte kapitulaciju dok jos mozete
Klicka i Juliju u Njemacku,fasiste u Sibir i mirna Ukrajina
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#6208 Re: Ukrajina
U sriduLokman wrote:Jebe se Rusije za zapadne sankcije. To je država kontinent sa najvećim zalihama prirodnih bogatstava na svijetu. Njima se nigdje ne žuri i mogu čekati beskonaćno. Za razliku od Zapada koji je bankrotirao i jedino ga spašava da se dočepa ruskog bogatstva. Zapad ne zanima Ukrajina, nego je Ukrajina put da porobi Rusiju.
-
Avetinho
#6209 Re: Ukrajina
Cekaj, zaboravio si RS i majcicu Srbiju.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#6210 Re: Ukrajina
Lokman wrote:Jebe se Rusije za zapadne sankcije. To je država kontinent sa najvećim zalihama prirodnih bogatstava na svijetu. Njima se nigdje ne žuri i mogu čekati beskonaćno. Za razliku od Zapada koji je bankrotirao i jedino ga spašava da se dočepa ruskog bogatstva. Zapad ne zanima Ukrajina, nego je Ukrajina put da porobi Rusiju. I sada na kraju krajeva ako Putin krene sa 10 hiljada tenkova na Evropu, ko će ga zaustaviti? Prema zvaničnim statistiakama na zapadu 55% muške populacije čine homoseksualci i hemofroditi. Ko će se suprotstaviti ruskim divljacima koje sam svojim očima gledao kako u Antaliyi na +40 piju po dva alitra votke?JoseMujica wrote:Shaho nešto čisto sumnjam da mogu stići do Berlina ovog puta....moja opaska se tiče lokalnih dometa ruske moći...popišat se komšiji u avliju i to je to
-
Objektivni navijac
#6211 Re: Ukrajina
Ovo potpisujemLokman wrote:Jebe se Rusije za zapadne sankcije. To je država kontinent sa najvećim zalihama prirodnih bogatstava na svijetu. Njima se nigdje ne žuri i mogu čekati beskonaćno. Za razliku od Zapada koji je bankrotirao i jedino ga spašava da se dočepa ruskog bogatstva. Zapad ne zanima Ukrajina, nego je Ukrajina put da porobi Rusiju. I sada na kraju krajeva ako Putin krene sa 10 hiljada tenkova na Evropu, ko će ga zaustaviti? Prema zvaničnim statistiakama na zapadu 55% muške populacije čine homoseksualci i hemofroditi. Ko će se suprotstaviti ruskim divljacima koje sam svojim očima gledao kako u Antaliyi na +40 piju po dva litra votke?JoseMujica wrote:Shaho nešto čisto sumnjam da mogu stići do Berlina ovog puta....moja opaska se tiče lokalnih dometa ruske moći...popišat se komšiji u avliju i to je to
- Domaci izdajnik
#6212 Re: Ukrajina
U da, hvala na podsjećanjuJa Sam Odavle wrote:Cekaj, zaboravio si RS i majcicu Srbiju.
- spreca
#6213 Re: Ukrajina
Vazan je kvalitet a ne kvantitetLajavikrelac wrote:U da, hvala na podsjećanjuJa Sam Odavle wrote:Cekaj, zaboravio si RS i majcicu Srbiju.eto baš se Rusi zanimaju za svoju braću ovuda....Jbt pa nekim ljudima nije jasno da samo Puškinova i Ljermontova ulica u Moskvi skoro ima više stanovnika nego BiH. Baš smo im u interesu
-
Orgasmatron
#6214 Re: Ukrajina
priča mi frajer, kamiondzija, otiso u rusiju, tamo vamo tamo tamo, sreo neku dvojicu rusa, stao s njima malo, donio litar i po rakije, dok se okreno samo ostaviti jaknu znaci 2-3 sec, okreno se nazad ostalo tri čašice rakije,, stas im bokte jebo to popi i bozju kisuObjektivni navijac wrote:Ovo potpisujemLokman wrote:Jebe se Rusije za zapadne sankcije. To je država kontinent sa najvećim zalihama prirodnih bogatstava na svijetu. Njima se nigdje ne žuri i mogu čekati beskonaćno. Za razliku od Zapada koji je bankrotirao i jedino ga spašava da se dočepa ruskog bogatstva. Zapad ne zanima Ukrajina, nego je Ukrajina put da porobi Rusiju. I sada na kraju krajeva ako Putin krene sa 10 hiljada tenkova na Evropu, ko će ga zaustaviti? Prema zvaničnim statistiakama na zapadu 55% muške populacije čine homoseksualci i hemofroditi. Ko će se suprotstaviti ruskim divljacima koje sam svojim očima gledao kako u Antaliyi na +40 piju po dva litra votke?JoseMujica wrote:Shaho nešto čisto sumnjam da mogu stići do Berlina ovog puta....moja opaska se tiče lokalnih dometa ruske moći...popišat se komšiji u avliju i to je to
Nema više jake polarizacije koju Rusija može da iskoristi...faktički je usamljena u ovoj avanturi,a pitanje je da li autarkija danas pali![]()
![]()
- Domaci izdajnik
#6215 Re: Ukrajina
Što bi rekli Crnogorci nas i Rusa 300 miliona!!!!spreca wrote:Vazan je kvalitet a ne kvantitet
Ja bi rekao malo nas je al smo govna (i to samo takva)!!!!
Last edited by Domaci izdajnik on 14/03/2014 19:35, edited 1 time in total.
-
Objektivni navijac
#6216 Re: Ukrajina
Pa sad,nas je ovdje nekih 20-ak miliona,sumnjam da te dvije ulice u Moskvi imaju toliko stanovnikaLajavikrelac wrote:U da, hvala na podsjećanjuJa Sam Odavle wrote:Cekaj, zaboravio si RS i majcicu Srbiju.eto baš se Rusi zanimaju za svoju braću ovuda....Jbt pa nekim ljudima nije jasno da samo Puškinova i Ljermontova ulica u Moskvi skoro ima više stanovnika nego BiH. Baš smo im u interesu
Nije bitan broj,nego je podrucje Balkana,Jugoslavije,njemacka interesno/vazalna sfera. To je Rusiji,kojoj je Zapad izbio na granicu jasno i nece ona ovdje barkati. Rusija samo odrzava generalno pozitivan odnos sa svim ex-yu drzavama,ukljucujuci i BiH,pomalo trguje-kupuje ali niti hoce,niti moze uticati na bilo sta. No,jednoga dana,kada se Rusija oporavi,evo Rusa do Jadrana
- spreca
#6217 Re: Ukrajina
podijeli na 2Lajavikrelac wrote:Što bi rekli Crnogorci nas i Rusa 300 miliona!!!!spreca wrote:Vazan je kvalitet a ne kvantitet
Ja bi rekao malo nas je al smo govna (i to samo takva)!!!!
- Lokman
#6218 Re: Ukrajina
U direktnoj konfrontaciji Rusije i EU Pederistana....Putin je za dvije sedmice u Berlinu. Ruse niko ne može vojno pobjediti, to je jednostavna povijesna činjenica. Na Zapadu više nema muškaraca koji bi nosili pušku. Oni su naučili na ratove protiv inferiornih protivnika poput Srba i Arapa. Sa Rujama bi to bilo drugačije, najmanje 200 miliona mrtvih. Na taj gubitak niko nije preman. Ja sam u ovom konfliktu na strani finog i pitomog ukrajinskog naroda kojem prijatelji nisu ni ruski barbari niti zapadni lihvari. Što se tiče slavenske solidarnosti i bratskih naroda neka svako prouči fenomen genocida izglanjivanjem, u istoriji poznatom kao HLODOMOR, kada su divlji Rusi-komunisti, za samo 17 mjeseci pobili 6 miliona Ukrajinaca i to izgladnjivanjem.
-
Avetinho
#6219 Re: Ukrajina
Ne razumijem taj argument. I Dallas ima vise stanovnika nego Bosna, pa su Ameri opet dobro klepali bracu Srbe po brdima cime god su stigli.Lajavikrelac wrote:U da, hvala na podsjećanjuJa Sam Odavle wrote:Cekaj, zaboravio si RS i majcicu Srbiju.eto baš se Rusi zanimaju za svoju braću ovuda....Jbt pa nekim ljudima nije jasno da samo Puškinova i Ljermontova ulica u Moskvi skoro ima više stanovnika nego BiH. Baš smo im u interesu
- spreca
#6220 Re: Ukrajina
nije HLODOMOR nego Gladomor...........................majke vam Issusove dajte i meni malo te travkeLokman wrote:U direktnoj konfrontaciji Rusije i EU Pederistana....Putin je za dvije sedmice u Berlinu. Ruse niko ne može vojno pobjediti, to je jednostavna povijesna činjenica. Na Zapadu više nema muškaraca koji bi nosili pušku. Oni su naučili na ratove protiv inferiornih protivnika poput Srba i Arapa. Sa Rujama bi to bilo drugačije, najmanje 200 miliona mrtvih. Na taj gubitak niko nije preman. Ja sam u ovom konfliktu na strani finog i pitomog ukrajinskog naroda kojem prijatelji nisu ni ruski barbari niti zapadni lihvari. Što se tiče slavenske solidarnosti i bratskih naroda neka svako prouči fenomen genocida izglanjivanjem, u istoriji poznatom kao HLODOMOR, kada su divlji Rusi-komunisti, za samo 17 mjeseci pobili 6 miliona Ukrajinaca i to izgladnjivanjem.
-
oitija
#6221 Re: Ukrajina
Druze, koliko Rusa zivi u Rusiji? Za tvoju informaciju: 110 miliona. Ostalih 30 miliona su Turski narodi poput Cecena, Tatara, Uygura itd. Malo pogledaj na mapu kojim zemljama je Rusija okruzena. Njima su Turci puna kapa. Prvo imaju Tursku sa 72 miliona Turaka, onda imaju Kazachstan, Uzbekistan, Turkmennistan; sve redom drzave sa vecinskim Turskim narodima. Onda imaju Azerbejdzan koji u Rusiji vidi najveceg neprijatelja. Pa sada 89% Ukrajine cine Ukrajinci koji pocinju da mrze Ruse.Objektivni navijac wrote:Pa sad,nas je ovdje nekih 20-ak miliona,sumnjam da te dvije ulice u Moskvi imaju toliko stanovnikaLajavikrelac wrote:U da, hvala na podsjećanjuJa Sam Odavle wrote:Cekaj, zaboravio si RS i majcicu Srbiju.eto baš se Rusi zanimaju za svoju braću ovuda....Jbt pa nekim ljudima nije jasno da samo Puškinova i Ljermontova ulica u Moskvi skoro ima više stanovnika nego BiH. Baš smo im u interesu
![]()
![]()
Nije bitan broj,nego je podrucje Balkana,Jugoslavije,njemacka interesno/vazalna sfera. To je Rusiji,kojoj je Zapad izbio na granicu jasno i nece ona ovdje barkati. Rusija samo odrzava generalno pozitivan odnos sa svim ex-yu drzavama,ukljucujuci i BiH,pomalo trguje-kupuje ali niti hoce,niti moze uticati na bilo sta. No,jednoga dana,kada se Rusija oporavi,evo Rusa do JadranaOd Vladivostoka do Trsta
![]()
![]()
A ti pricas o Rusima na jadranskom moru. Pa da ne postoji nuklearno oruzije; Turski narodi zajedno sa Afganistancima i Pakistancima bi vec podjelili Rusiju.
Evo ti moskve danas:
https://www.youtube.com/watch?v=J1Kqh8cTi34
-
Objektivni navijac
#6222 Re: Ukrajina
Jbg,ja mislio ti si nas,kada ono UkrajinacLokman wrote:U direktnoj konfrontaciji Rusije i EU Pederistana....Putin je za dvije sedmice u Berlinu. Ruse niko ne može vojno pobjediti, to je jednostavna povijesna činjenica. Na Zapadu više nema muškaraca koji bi nosili pušku. Oni su naučili na ratove protiv inferiornih protivnika poput Srba i Arapa. Sa Rujama bi to bilo drugačije, najmanje 200 miliona mrtvih. Na taj gubitak niko nije preman. Ja sam u ovom konfliktu na strani finog i pitomog ukrajinskog naroda kojem prijatelji nisu ni ruski barbari niti zapadni lihvari. Što se tiče slavenske solidarnosti i bratskih naroda neka svako prouči fenomen genocida izglanjivanjem, u istoriji poznatom kao HLODOMOR, kada su divlji Rusi-komunisti, za samo 17 mjeseci pobili 6 miliona Ukrajinaca i to izgladnjivanjem.
-
oitija
#6223 Re: Ukrajina
Ima Ukrajinaca u BiH. Da bar hoce proslijediti tamosnjim politicarima u KIEVU:Objektivni navijac wrote:Jbg,ja mislio ti si nas,kada ono UkrajinacLokman wrote:U direktnoj konfrontaciji Rusije i EU Pederistana....Putin je za dvije sedmice u Berlinu. Ruse niko ne može vojno pobjediti, to je jednostavna povijesna činjenica. Na Zapadu više nema muškaraca koji bi nosili pušku. Oni su naučili na ratove protiv inferiornih protivnika poput Srba i Arapa. Sa Rujama bi to bilo drugačije, najmanje 200 miliona mrtvih. Na taj gubitak niko nije preman. Ja sam u ovom konfliktu na strani finog i pitomog ukrajinskog naroda kojem prijatelji nisu ni ruski barbari niti zapadni lihvari. Što se tiče slavenske solidarnosti i bratskih naroda neka svako prouči fenomen genocida izglanjivanjem, u istoriji poznatom kao HLODOMOR, kada su divlji Rusi-komunisti, za samo 17 mjeseci pobili 6 miliona Ukrajinaca i to izgladnjivanjem.![]()
www.pretis.ba
- Domaci izdajnik
#6224 Re: Ukrajina
Ajmo opet ponoviti istoriju: Staljin, Berija - Gruzini, Ježov - Ukrajinski Jevrej, Manjžinski - Poljak , u NKVD jedinicama Ukrajinaca koliko hoćeš....al sve to zli Rusi uradiliLokman wrote: u istoriji poznatom kao HLODOMOR, kada su divlji Rusi-komunisti, za samo 17 mjeseci pobili 6 miliona Ukrajinaca i to izgladnjivanjem.
Kako ne razumiješ, mali su i sitni Srbi da bi o njima vodili brigu i svađali se okolo.....plus nismo im interesna sfera.Ja Sam Odavle wrote:Ne razumijem taj argument.
-
Avetinho
#6225 Re: Ukrajina
Posto si odfikario dio posta gdje ti objasnjavama zasto ne razumijem taj argument, evo da probam ovako.Lajavikrelac wrote:Ajmo opet ponoviti istoriju: Staljin, Berija - Gruzini, Ježov - Ukrajinski Jevrej, Manjžinski - Poljak , u NKVD jedinicama Ukrajinaca koliko hoćeš....al sve to zli Rusi uradiliLokman wrote: u istoriji poznatom kao HLODOMOR, kada su divlji Rusi-komunisti, za samo 17 mjeseci pobili 6 miliona Ukrajinaca i to izgladnjivanjem.
Kako ne razumiješ, mali su i sitni Srbi da bi o njima vodili brigu i svađali se okolo.....plus nismo im interesna sfera.Ja Sam Odavle wrote:Ne razumijem taj argument.
Hebali vas takvi prijatelji.