Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Gandalf

#6201 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Pozajmica iz Valencie
Aly Cissokho pojačao Liverpool
Ajant

#6202 Re: Liverpool FC

Post by Ajant »

DonVito wrote:Cak ni ovaj Diego Costa ne zeli u Liverpul.

LINK:
http://futbol.as.com/futbol/2013/08/05/ ... 15397.html
Kako si to napisao "ovaj", kao da je neki anonimus u pitanju :-) . Uostalom, većina igrača izjavljuje slično dok nisu 100% sigurni da će napustiti klub.
DonVito

#6203 Re: Liverpool FC

Post by DonVito »

Suarez u kojeg ste se klelili ne.
Jos na sud zeli da vodi LFC.
Mustang1

#6204 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

DonVito wrote:Suarez u kojeg ste se klelili ne.
Jos na sud zeli da vodi LFC.
Inace kakav si ?
Towelie

#6205 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Nije danas uzeo terapiju. :lol:
The Realist

#6206 Re: Liverpool FC

Post by The Realist »

"I had just arrived in Uruguay where the press are very good to me because I am one of theirs," he continues. "They asked me about the press in England. What am I supposed to say? Of course I don't like the fact that my wife goes to the supermarket and there are photographers. But I realise that the press attention is the same wherever you go."
Right now the Premier League is the biggest and most important league. My record shows that I'm not the kind of player who wants to change clubs every season and I would have no problem playing in England for many more years. If we are just talking about the level of the football and the way the supporters are then it is an incredible league. Any player in the world at the moment would like to play here."
Lik je baš idiot, šta god neko rekao. Pa taj samo sebe gleda. Sad odjednom nisu problem mediji :roll: .
MyTao

#6207 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Ja bi ga drzao na klupi dok neko ne da 50+ miliona... On ni sam nezna sta hoce... svuda bi da ide, al ga niko nece osim mrtvog Arsenala
electric

#6208 Re: Liverpool FC

Post by electric »

MyTao

#6209 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Glup lik... niko mu ne brani da ide... nek se dogovori sa Arsenom i eto... a sto se Liverpool-a tice zna se stav... 50+ miliona i moze ga imati ko pozeli
popokatepetl_com

#6210 Re: Liverpool FC

Post by popokatepetl_com »

MA jednostavno na tom liku vidis da pod svaku cijenu zeli da ide iz Liverpoola, problem za Liverpool je taj sto je on igracina kakvu ne mogu zamjeniti a sto je najgore od svega svi ti veliki klubovi su doveli pojacanja ili dovode druge igraca i ostala Wengerova skupina luzera koji pod svaku cijenu zele Suareza i zele da naprave veliki transfer koji ce ih osloboditi pritiska.
MyTao

#6211 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Ma nek ide... ja bi licno najvise volio kad bi ga prodali, al za dobru lovu... da klauzula postoji kao sto on tvrdi, onda se tu Liverpool nista ne pita, vec on jednostavno nadje klub i ode za te pare... kao sto se desilo sa Gotze-om i Dortmundom.

Klauzule nema, a on vidio da ga niko od Arsenala ne zeli pa bi da ode za bilo kakve pare, kao da je neko glup... mada kakvih budala ima u LFC-u nebi me cudilo da ga prodaju za tih pisljivih 40 miliona + jedna funta :)
Mustang1

#6212 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Treba ga pustiti u Arsenal .. I onda dovesti iz neke druge lige na posudbu nekog igraca ciji ce ucinak biti samo 1 utakmica i to par minuta .. Dok ne polomi Suareza :D
DonVito

#6213 Re: Liverpool FC

Post by DonVito »

Ali cekaj zadrzati igraca koji ne zeli da igra za klub jer niko neda 50 mill :roll: tj. on na sve strane zeli da napusti klub u kojem je trenutno, ne pije to vode.
Uostalom neko rece ostaviti ga na klupu a placati 5,6 mill godisnje kolika je vec plata, kao sto rekoh ne pije to vode.

Drzite se ove, klub ispred igraca.
Mustang1

#6214 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

DonVito wrote:Ali cekaj zadrzati igraca koji ne zeli da igra za klub jer niko neda 50 mill :roll: tj. on na sve strane zeli da napusti klub u kojem je trenutno, ne pije to vode.
Uostalom neko rece ostaviti ga na klupu a placati 5,6 mill godisnje kolika je vec plata, kao sto rekoh ne pije to vode.

Drzite se ove, klub ispred igraca.
Kako ti ne dosadi ? :-)
DonVito

#6215 Re: Liverpool FC

Post by DonVito »

Nogomet mi ne moze dosaditi.
Sve je objektivno.
Mustang1

#6216 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Pretpostavljam da je u tom istom nogometu Napoli sila svih sila ?
Mustang1

#6217 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Evo Anzi se raspada sad poslati ponudu za nekog igraca njihovog .. Recimo Wiliana ako ga daju jeftinu :D
missko

#6218 Re: AW: Liverpool FC

Post by missko »

Mustang1 wrote:Evo Anzi se raspada sad poslati ponudu za nekog igraca njihovog .. Recimo Wiliana ako ga daju jeftinu :D
To se zove lov u mutnom

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 4
Hedg

#6219 Re: Liverpool FC

Post by Hedg »

Da li je neko gledao prijateljsku protiv Valerenge?
Po svemu sudeći, strašno su odigrali, i to sa kombinovanom ekipom, sviđa mi se, nadam se da ćemo završiti među prve četiri ekipe :D
fosil

#6220 Re: Liverpool FC

Post by fosil »

Suarez, dobro dosao u Napoli. :D
Gandalf

#6221 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Image

Za 1,5 miliona funti Spearinga smo prodali Boltonu
Edin H.

#6222 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

fosil wrote:Suarez, dobro dosao u Napoli. :D
Zar ti italijanski klubovi još uvijek postoje? :roll:

Sent from my ST23i using Tapatalk 2
PrtiBeeGee

#6223 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Cissokho dogovorio uvjete s Liverpoolom, čeka se dogovor s Valencijom

Aly Cissokho, 25-godišnji lijevi bek Valencije, otkrio je kako je dogovorio svoje osobne uvjete s Liverpoolom u slučaju transfera u taj klub. No, dva kluba zasad ne mogu usuglasiti model transfera…

- Liverpool mi je poslao ponudu i istina je da sam se s njima dogovorio za svoje uvjete. Sada je na klubovima da se dogovore oko transfera. Ako se ništa ne dogodi do kraja ovog tjedna, onda vjerojatno neću niti postati novi član Liverpoola – rekao je Cissokho, koji je prošlog ljeta stigao u Valenciju iz Lyona, u kojem je proveo tri godine.

- Problem je u modelu transfera. Liverpool me želi dovsti na posudbu uz mogućnost kasnijeg otkupa ugovora, dok Valencija na to ne priznaje i spremna je odmah me prodati. Ukoliko se na kraju sve izjalovi, nema problema, jer meni je dobro i u Valenciji – dodao je Cissokho.

Treba dodat da je i Jay Spearing otisao u Bolton za 1.4Mil funti..... Isto tako treba reci da se oglasio vlasnik kluba sa izjavom da Suarez nije na prodaju Arsenalu ( kao sto kaze direktnom protivniku za LP ) niti nekom drugom klubu van Engleske jer nemaju vremena da nadju adekvatnu zamjenu za Suareza sto je po meni logicno i ispravno da se opet ne bi dogodio slucaj Torres-Cerroll .... ALI vecina medija i pored ovog teksta naglasava da su ova dva kluba i dalje u pregovorima ( kome sad vjerovat ostaje da se vidi ) i da Arsenal prema svoju zadnju ponudu u visini od 51Mil funti sto je po meni i dalje malo s'obzirom na to koliko se nudi za Balea. Ako uzmemo i to da Suarez propusta pocetak sezone i da je nezadovoljan i da nam kao takav igrac nece trebat da ne bi prenosio losu atmosferu u klubu mislim da ce Liverpool biti prinudjen da ga proda iz tih razloga... Sad ostaje da se vidi do kraja prelaznog roka sta ce se desavati..
AmiĐa_Idriz

#6224 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

fosil wrote:Suarez, dobro dosao u Napoli. :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa hajde,OK da si rekao neki drugi klub iz Italije...ala Milan,Juve...ALI NAPOLI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

btw
http://www.youtube.com/watch?v=X811wlXW_C8#at=17
Gandalf

#6225 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Code: Select all

By This Is Anfield on August 12, 2013

Stewart Downing is expected to complete a move to West Ham today after travelling to London to undergo a medical, according to reports.

Sky Sports report the fee will be £5million – meaning Liverpool have recouped over £20million on the sales of Downing and Andy Carroll to the London side this summer.

Downing’s departure will mean Liverpool have brought in more money than they have spent this summer; having spent £22.8m so far and recouped £27.25m with the Downing money added to sales of Carroll, Jonjo Shelvey and Jay Spearing.
Roster flopova se lagano prazni :thumbup: , a oslobađa se mjesto u ekipi mlađim momcima, vrijeme je da sada uprava dovede dva prava pojačanja :!:
Post Reply