seljačini se troše pakne i ulje u motoru kočenjem u gužvikB27 wrote:Veze ti nemaš o životu, savršeno jasno se vidi da je mogao stati - počeo je kočiti i onda majmun skontao da se može uvaliti pod parolom 'kočit će ovaj iza'.

Moderators: _BataZiv_0809, anex
'ta će puna, debili su određivali gdje je bezbjedno preticati.. znaju oni bolje.. samo mi žao nevinih ljudi, ni krivih ni dužnih, jer sutra to možemo biti ti, ja, ... a ja ako kad budem preticao na punoj nek poginem, samo da još neko ne ode za mnom.sarajevo-x.com wrote:Nema udesa a da nije puna, klasika
Bitno je da si ti zivotno uvezan...kB27 wrote:Veze ti nemaš o životu, savršeno jasno se vidi da je mogao stati - počeo je kočiti i onda majmun skontao da se može uvaliti pod parolom 'kočit će ovaj iza'.
Covjek je dobro postupio i uspio naci najbolji nacin da se izvuce iz situacije. Vidis da su ispred njega naglo zakocili upravo zbog tog psa i morao je bjezati u stranu da se ne zalijepi. Snasao se u svakom slucajukB27 wrote:Veze ti nemaš o životu, savršeno jasno se vidi da je mogao stati - počeo je kočiti i onda majmun skontao da se može uvaliti pod parolom 'kočit će ovaj iza'.
Nije se snašao nego je debil, kao i svako ko opravdava. Drkao mobitel ili tako nešto pa kočio sekundu ipo nakon što je počeo kočiti čovjek ispred njega. Plus naravno nedovoljno odstojanje.Ady88 wrote:Covjek je dobro postupio i uspio naci najbolji nacin da se izvuce iz situacije. Vidis da su ispred njega naglo zakocili upravo zbog tog psa i morao je bjezati u stranu da se ne zalijepi. Snasao se u svakom slucajukB27 wrote:Veze ti nemaš o životu, savršeno jasno se vidi da je mogao stati - počeo je kočiti i onda majmun skontao da se može uvaliti pod parolom 'kočit će ovaj iza'.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Nije tebi dobro, na predhodnoj strani tvrdis da je mogao stati...kB27 wrote: Nije se snašao nego je debil, kao i svako ko opravdava. Drkao mobitel ili tako nešto pa kočio sekundu ipo nakon što je počeo kočiti čovjek ispred njega. Plus naravno nedovoljno odstojanje.
Do mene je, nisam bas obracao puno paznje na video dok sam gledao jer je na telefonu bilo. Vidi se da je imao vrijeme zakociti da je pratio i obracao paznju na saobracaj ispred sebe. Nije on izgleda nista gledao ispred i ovo skretanje je uradio tako naglo da je mogao udariti drugo vozilo pored, sreca pa niko nije bio u traci.novi_korisnik wrote:Tacno se vidi, da nije pratio saobracaj... Poprilicno je kasnio sa kocenjem... Opet bi vjerovatno stao ali odabrao je da uradi ovo... Ovo bi bilo opravdano da je poceo na vrijeme da koci pa kad bi vidio da ne može da stane da pokuša izbjeci... Ali u ovom slucaju je kriv iskljucivo on....
Ne sporim kasnu reakciju i odgovornost, ali oko cega se dize prasina To sto je naglo zakocio i izbjegao sudar???? Takve su situacije svakodnevnica, a ne senzacija za klixa. To je udario cuku? Da ga nije udario lik u Renaultu udario bi ga ovaj sto snima jer je prije kocenja imao cistu traku 4 duzine auta i jer je bio brzi od Renaulta. Udario bih ga i ja da sam se u tom trenutku nasao u desnoj traci i da sam vozio 100% po propisu. Kako mogu znati da nesto visoko 30 cm, nize od haube auta lijevo od mene tj sto ne mogu da vidim iz svog auta, pretrcava na 20 cm od mojih tockova????novi_korisnik wrote:Tacno se vidi, da nije pratio saobracaj... Poprilicno je kasnio sa kocenjem... Opet bi vjerovatno stao ali odabrao je da uradi ovo... Ovo bi bilo opravdano da je poceo na vrijeme da koci pa kad bi vidio da ne može da stane da pokuša izbjeci... Ali u ovom slucaju je kriv iskljucivo on....
Ma ona "vijest" je cista smijurija.tempuser wrote:Ne sporim kasnu reakciju i odgovornost, ali oko cega se dize prasina To sto je naglo zakocio i izbjegao sudar???? Takve su situacije svakodnevnica, a ne senzacija za klixa. To je udario cuku? Da ga nije udario lik u Renaultu udario bi ga ovaj sto snima jer je prije kocenja imao cistu traku 4 duzine auta i jer je bio brzi od Renaulta. Udario bih ga i ja da sam se u tom trenutku nasao u desnoj traci i da sam vozio 100% po propisu. Kako mogu znati da nesto visoko 30 cm, nize od haube auta lijevo od mene tj sto ne mogu da vidim iz svog auta, pretrcava na 20 cm od mojih tockova????novi_korisnik wrote:Tacno se vidi, da nije pratio saobracaj... Poprilicno je kasnio sa kocenjem... Opet bi vjerovatno stao ali odabrao je da uradi ovo... Ovo bi bilo opravdano da je poceo na vrijeme da koci pa kad bi vidio da ne može da stane da pokuša izbjeci... Ali u ovom slucaju je kriv iskljucivo on....
To je poenta, novinar koji je u nedostatku bolje ekskluzive, tarlahnuo iz steka, ili je slucajno naletio, na 6 mj star snimak nevazne saobracajne situacije, kakvih se desava stotine dnevno, i od toga napravio udarnu vijest, bas kao i ovi upijaci news feedova koji se na takve tektstove primaju...jefferson wrote: Ma ona "vijest" je cista smijurija.
Puno je bitnije sta ti u tom trenutku za volanom procjenjujes. Mozda je i mogao stati, ali ako je pricjenio da ne moze onda je uradio jedinu mogucu stvar...quarterback wrote:da sam poceo kociti kada je on poceo kociti moje auto ne bi moglo stati, a cini mi se da bi se i on zakucao da nije bjezao desno
Bože sačuvaj ccc ali teško da to može doprijeti do iskompleksiranog šljama sa dna kace.. bitno je dodati gas, niko kao oniamar1994 wrote:
190km/h![]()
![]()
ovo svi rejseri trebaju da pogledaju![]()
bolje je gledat bili agicaamar1994 wrote: ovo svi rejseri trebaju da pogledaju![]()
ponekad mi se cini da je bolje kocila dvica bez absa nego ovaj sada sa absomtempuser wrote:Puno je bitnije sta ti u tom trenutku za volanom procjenjujes. Mozda je i mogao stati, ali ako je pricjenio da ne moze onda je uradio jedinu mogucu stvar...quarterback wrote:da sam poceo kociti kada je on poceo kociti moje auto ne bi moglo stati, a cini mi se da bi se i on zakucao da nije bjezao desno
[/quote]