Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Adrian1946 wrote:Kako su meni ove bošnje smješne on se ljuti sto su ljudi povecali cijene usluga koje niko u gradu nema. DA LI MOZDA TELECOM IMA INTERNET 150 MBPS? Da li mozda telecom ima SPORT KLUBOVE ? Da li mozda telecom ima skoro BESPLATNU FISKU TELEFONIJU?
Ljudi vrijeđate mi intelekt. Sto se ne ljutite kada poskupljulje gorivo, cigare, kafa..) tipicnom Bošnji je puno dat 3 km na uslugu KOJU NIKO NEMA. A nije mu puno dat 3 km svaki dan za KAFU I 5 KM ZA SHISHU DAJTE LJUDI. BUDIMO REALNI MAKAR MALO.
NIGDJE NECETE NACI OVAKVE USLUGE KAO U TELEMACHU.
evo ja onda predlazem tebi da mi ti uplatis 22 mjeseca x 3 KM i da lagano prodjem sa ovim poskupljenjem
hoces li mi ovo omoguciti ?
A nije ti skupo sto 24 mjeseca ispijas ebene kafe po gradu sto pusis shishu 5 km. Sto imas telefon 2000 daj bolan kao da je to preskupo.. U odnosu na ostalo sto se u drzavi desava.[/quote]
odakle ti znas da ja ispijam kafe po gradu,pusim sisu i ostale nebuloze sto si napisao ?
ako si stvarno dijete,onda ovakve teme nisu za tebe...barem dok ne platis svoj prvi racun bilo cega,makar on bio 2 KM[/quote]
Nisam rekao da znam vec predpostavka je moja takva.
zippoo87 wrote:
evo ja onda predlazem tebi da mi ti uplatis 22 mjeseca x 3 KM i da lagano prodjem sa ovim poskupljenjem
hoces li mi ovo omoguciti ?
A nije ti skupo sto 24 mjeseca ispijas ebene kafe po gradu sto pusis shishu 5 km. Sto imas telefon 2000 daj bolan kao da je to preskupo.. U odnosu na ostalo sto se u drzavi desava.
odakle ti znas da ja ispijam kafe po gradu,pusim sisu i ostale nebuloze sto si napisao ?
ako si stvarno dijete,onda ovakve teme nisu za tebe...barem dok ne platis svoj prvi racun bilo cega,makar on bio 2 KM
19 godina mu je tek, jos ne konta neke stvari i ne zaradjuje samostalno da bi bio relevantan da govori o placanju rezija i ostalih stvari da li je nesto skupo ili ne
E'o moj novčanik neće ni osjetiti 3 KM, ali je ovo fakat nebuloza. Da sam htio trošiti dodatne pare onda bih uzeo recimo HD Arene, no ovako mi je ovo sve tragikomično. Šta ja zapravo dobijam za tri dodatne konvertibilne marke osim dildOa?
Najžalosnije je što se ne zna koji provider više klempa svoje korisnike.
Adrian1946 wrote:Kako su meni ove bošnje smješne on se ljuti sto su ljudi povecali cijene usluga koje niko u gradu nema. DA LI MOZDA TELECOM IMA INTERNET 150 MBPS? Da li mozda telecom ima SPORT KLUBOVE ? Da li mozda telecom ima skoro BESPLATNU FISKU TELEFONIJU?
Ljudi vrijeđate mi intelekt. Sto se ne ljutite kada poskupljulje gorivo, cigare, kafa..) tipicnom Bošnji je puno dat 3 km na uslugu KOJU NIKO NEMA. A nije mu puno dat 3 km svaki dan za KAFU I 5 KM ZA SHISHU DAJTE LJUDI. BUDIMO REALNI MAKAR MALO.
NIGDJE NECETE NACI OVAKVE USLUGE KAO U TELEMACHU.
besplatna telefonija malo sutra zašto.mi onda dolazi račun umjesto 49.90 po 60 km a odgovorno tvrdim da sa fiksnim telefonom ne zovem mobilnu mrežu,a što se tiče sport klubova to smo imali.i.prije poskupljenja eon trazio nisam a pinkove jesam ,da i nadam se da nakon poskupljenja neće više zatamnjivati sadržaje već će platiti TV emiterima od onih para što su digli.cijene
sprej wrote:Čuj ''unapređenje ponude''..., a ispred kuće mi tarlaha koaksijalac na stubu od EP BiH.
Zdravo sprej,
Zamolićemo Vas da nam u pp dostavite tačne adresne podatke, kako bismo u najkraćem roku provjerili Vaše navode.
Sarkazam telemach nisam mislio bukvalno . Hvalite se unapređenjima koja to nisu. Unaprijedili ste samo cijenu i to momački 13.90---15---18---21KM...legalna pljačka preko KKS, a koristite i dalje koaksijalni kabl na tuđem stubu.
Ulaganje u infrastrukturu -ništa.
Meni je ugovor istekao na TG, iskreno nisam siguran da li da se više vežem ikakvim ugovorima. Ne treba mi HBO ,Cinestar, Arene u SD, a pogotovo PiMk...tako da ne znam kako me možete privući na novo potpisivanje uz ovakvo skakanje cijena -nažalost.
Nego Telemach ima li barem nade u povećanje UL ???.. Ne znam kako pravdat toliki nesrazmjer DL /UL. Većina ljudi bi bila zadovoljna omjerom 40/10. Ima nas i koji koristimo cloud usluge.
Koju vrstu unapredjenja ste izvrsili u analognoj kablovskoj da bi digli po drugi put cijenu?
Ocekujem konkretan odgovor. Hvala
Zdravo kakaljin,
Podsjećamo da je KKS naknada za kompletno održavanje i praćenje kablovskog sistema, ne samo analogne usluge.
Kada je riječ o analogiji, ono što smo radili u prethodnom periodu su izmjene slabo gledanih kanale, kod kojih je share gledanosti bio vrlo nizak, sa više gledanim (Arenu, Pikaboo i Top TV).
Last edited by Telemach on 16/02/2018 10:07, edited 1 time in total.
photo&video wrote:Telemach zasto ne odgovorite na moju privatnu poruku koju sam Vam poslao? Znaci svjesni ste da kad je neko pod ugovorom ne mozete mijenjati cijenu jer je ugocor potpisan pod tim uslovima i ne moze se mijenjati dok ugovor ne istekne. Cekam zvanican dopis i ovdje cu ga postaviti, nisu svi ovce da ih sisate kako vi hocete. Dok sam pod ugovorom placam istu cijenu bez uvecanja ili idemo na sud. Uslugu necu otkazati kao ni na manji paket prelaziti. Ne izbjegavajte odgovor na direktno pitanje, ili ga pak izbjegavate jer znate da to ne smijete raditi???
Zdravo photo&video,
Prema Pravilu 69/2013 o uslovima pružanja javnih telekomunikacionih usluga i odnosima s krajnjim korisnicima, odredba člana 8, sačinili smo OUP i cjenovnik, koji su u skladu s članom 9 Pravila dostupni zainteresiranim licima. Korisnik uživa prava i koristi usluge u skladu s odredbom člana 7 Pravila.
U slučaju izmjena cijene, naša je obaveza, u skladu s odredbom člana 2.15 OUP da 30 dana prije početka primjene cjenovnika pismeno obavijestimo korisnika o izmjenama cjenovnika.
Korisnik u tom slučaju, kada su izmjene nepovoljne za njega (povećanje cijene) u skladu s odredbom člana 2.16 i 9.3 OUP ima pravo prelaska na drugi paket ili pravo raskida Ugovora.
Ukoliko Vam ne odgovara izmjena cijene paketa koji koristite, dotavite nam podatke i broj na kojem ste dostupni, pozvat će Vas naš Tim za posebnu brigu o korisnicima, i predložiti Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i mogućnostima.
Naš cilj je uspješan nastavak saradnje, te ćemo se potruditi kako biste bili zadovoljni ponudom.
Slobodno me ocekujte ovih dana u poslovnicama sa raskidom TOTALNO a ne da me zovu i mole nudimo vam ovo ovo potpisite neeeee dizete cjene a smanjujete kanale VOZDRA
anes66 wrote:
Slobodno me ocekujte ovih dana u poslovnicama sa raskidom TOTALNO a ne da me zovu i mole nudimo vam ovo ovo potpisite neeeee dizete cjene a smanjujete kanale VOZDRA
1000000% ukidam vas za sva vremena
Ukoliko Vam ne odgovara izmjena cijene paketa koji koristite, pozvat će Vas naš Tim za posebnu brigu o korisnicima, i predložiti Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i mogućnostima.
Naš cilj je uspješan nastavak saradnje, te ćemo se potruditi kako biste bili zadovoljni ponudom.
anes66 wrote:
1000000% ukidam vas za sva vremena
Ukoliko Vam ne odgovara izmjena cijene paketa koji koristite, pozvat će Vas naš Tim za posebnu brigu o korisnicima, i predložiti Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i mogućnostima.
Mislim da ce mnogi korigovat svoje pakete tj. uzeti manje, a neki ce i otkazati usluge. Sve u svemu bice veselo.
Ovi sto neki insistiraju da im se kaze sta je se unaprijedilo na analognoj pa im je cijena povecana za 3KM ... ocito nije nista. To je jedini nacin da bas svima poskupe. Koji god drugi nacin odaberu nekog bi zaobislo, ovako udri po KKS.
Mene zanima ovo u Telemachu sto ima ova neka briga o korisnicima, valjda socijalni slucajevi.. je li moram otic u poslovnicu ili na 1360 trazim preko dispecera ili ima direktno broj???
Najvise ce najebat ovi sto imaju trio pakete jer da ides na duo tel zbog fiksnog da ne izgubis moras trpit slab internet 512/128-kao da je dial up
Bice ovde vise otkaza nego prebacivanja a mudrac kome je ovo palo na pamet ce vjerovatno zavrsit na birou
Koju vrstu unapredjenja ste izvrsili u analognoj kablovskoj da bi digli po drugi put cijenu?
Zdravo kakaljin,
Podsjećamo da je KKS naknada za kompletno održavanje i praćenje kablovskog sistema, ne samo analogne usluge.
Kada je riječ o analogiji, ono što smo radili u prethodnom periodu su izmjene slabo gledanih kanale, kod kojih je share gledanosti bio vrlo nizak, sa više gledanim (Arenu, Pickaboo i Top TV).
Telemach, na koji nacin ste ulozili u odrzavanje i pracenje kablovskog sistema, kad vam koaksijalni kablovi vise sa stubova elektroprivrede? Sto se tice kanala - Arenu nam dodatno naplacujete, a Top TV nema narocito kvalitetan sadrzaj, muka mi kad vidim one filmove iz 1980ih
Zdravo kakaljin,
Kada je riječ o analogiji, ono što smo radili u prethodnom periodu su izmjene slabo gledanih kanale, kod kojih je share gledanosti bio vrlo nizak, sa više gledanim (Arenu, Pickaboo i Top TV).
To hocete da kazete zato sto ste ubacli arenu pickaboo top Tv digli cijenu za 3 KM, Svaka vam cast. Kojom metodom ste dosli do share gledanosti na analognim kanalima.
Kakvo odrzavnju pricate, kada konkretno kod mene u ulazu nikada niti jedna spojnica nje projenjena od kada je HS uveo kablovsku, da ne govorimo na ostalo. Kakve odrzavanje ima veze kada to sve placamo kroz dodatne pakete koje nam naplacujete dodatno, tzv KKS je cisto reket koji uzimate jer pricate da dizete cijenu KKS radi kanala i usluga koje svakako dodatno placamo koji nemaju niaive veze sa analognom.
PS: kada cete provesti optiku do svakog korisnka jer bi to znacilo unapredjenje usluge u odnosu na koaksijalni kabl koji se sada koristi, a ne ovo sto sada govorite da je unapredjenje.
odmor wrote:Mislim da ce mnogi korigovat svoje pakete tj. uzeti manje, a neki ce i otkazati usluge. Sve u svemu bice veselo.
Ovi sto neki insistiraju da im se kaze sta je se unaprijedilo na analognoj pa im je cijena povecana za 3KM ... ocito nije nista. To je jedini nacin da bas svima poskupe. Koji god drugi nacin odaberu nekog bi zaobislo, ovako udri po KKS.
Mene zanima ovo u Telemachu sto ima ova neka briga o korisnicima, valjda socijalni slucajevi.. je li moram otic u poslovnicu ili na 1360 trazim preko dispecera ili ima direktno broj???
Sad sam gledao ovaj novi cjenovnik , nije analogna povecana za 3KM vec za 1,90KM a paketi za 1,10KM. Ko ima samo analognu placat ce 19,90KM.
Nisu nikakvi socijalni slucajevi , nego loyalty servis. Posalji svoje podatke Telemachu u PP i pozvat ce te, jer koliko ja znam ovi u poslovnicama nemaju nista s tim.
tutku wrote:
Sto se tice kanala - Arenu nam dodatno naplacujete
Paket Arena SD se dobije besplatno obnovom ugovora.
Tj daju djaba ako potpises ugovor, a inace je cijena 4 KM, tako da je u pravu sto kaze da dodatno naplacuju.
Niko nije rekao da se dodatno ne naplacuje, naplacuju se i ostali paketi kanala pa korisnici dobiju gratis potpisom novog ugovora ili obnovom postojeceg, znas to odlicno , nisi od juce ovdje