Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Toffee karamela

#61926 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Toffee karamela »

"Avion Austrian Airlinesa na redovnoj liniji iz Beča za Sarajevo preusmjeren je na beogradski aerodrom Nikola Tesla zbog lošeg vremena u glavnom gradu BiH...Manadžment aerodroma je za Izetbegovića i njegovu delegaciju organizirao smještaj u VIP salonu aerodroma."

https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... man/289928

:lol:

pa ovo je da pošteni dodikovac pukne ko bundeva za noć vještica

Image
Image
bh.tornjak

#61927 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

spreca wrote:
hizo ramidovic wrote:Image

Ko se ovo zajebaje sa precednikom?
Uvek je u intervjuima bio sa kartom drzave eres u pozadini. Ko mu je sad uvalio ovaj nekakav kineski lcd (dusmani bi rekli i da je polovan) iza ledja?
a ovo na stolu ......ja mislio neko se posro :lol:

nije se niko posro....to je govno
vatrogasac

#61928 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Mile ne sjedi nego čovjek radi li radi. Ambasada, a sada i konzulat RS-a u Rusiji.
Vlada RS je na posljednjoj sjednici razmatrala informaciju o otvaranju kancelarije Srpske u Sankt Peterburgu, a koju će voditi Predstavništvo RS u Moskvi.

- Kancelarija će, zahvaljujući dobroj saradnji gradonačelnika Sankt Peterburga Georgija Poltavčenka sa predsjednikom RS Miloradom Dodikom, biti dodijeljena na korišćenje bez ikakve naknade, tako da nećemo imati troškova po tom osnovu - kazao je ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju RS Zlatan Klokić.

Istakao je da će nakon otvaranja kancelarije dva radnika iz Predstavništva RS u Moskvi biti upućena u Sankt Peterburg.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#61929 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

vatrogasac wrote:Mile ne sjedi nego čovjek radi li radi. Ambasada, a sada i konzulat RS-a u Rusiji.
Vlada RS je na posljednjoj sjednici razmatrala informaciju o otvaranju kancelarije Srpske u Sankt Peterburgu, a koju će voditi Predstavništvo RS u Moskvi.

- Kancelarija će, zahvaljujući dobroj saradnji gradonačelnika Sankt Peterburga Georgija Poltavčenka sa predsjednikom RS Miloradom Dodikom, biti dodijeljena na korišćenje bez ikakve naknade, tako da nećemo imati troškova po tom osnovu - kazao je ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju RS Zlatan Klokić.

Istakao je da će nakon otvaranja kancelarije dva radnika iz Predstavništva RS u Moskvi biti upućena u Sankt Peterburg.
Zahvaljujući ambasadi šumske koja će biti otvorena u Sankt Petersburgu biće puno lakše realizovati istorijski sporazum između Narodne i
univerzitetske biblioteke šumske i peterburške državne biblioteke "B.N.Jeljcin"!Narod je oduševljen i u ekstazi!!! :-D
Tomahawk11
Globalni moderator

#61930 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Đe se nalazi ta kancelarija, je li gdje kraj hale?
Mislim, ono da se nađe na putu kad Putin krene tamo đe car ide pješke :mrgreen:
vatrogasac

#61931 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

prljavi Hare wrote:
Zahvaljujući ambasadi šumske koja će biti otvorena u Sankt Petersburgu biće puno lakše realizovati istorijski sporazum između Narodne i
univerzitetske biblioteke šumske i peterburške državne biblioteke "B.N.Jeljcin"!Narod je oduševljen i u ekstazi!!! :-D

Priča se da će RS uposlenicima biblioteke i ambasade slati jabuke poljske proizvodnje.Greota da se bace. A narod...i taj narod mnogo sere. Uvijek se nađe neki nezadovoljan izrod.

mO k3

#61932 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Bas mi je zao ovih takozvanih “ boraca “ suza suzu goni .....
Dr. Kuca

#61933 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Dr. Kuca »

Glasat cu za Dodika.
Maraschino

#61934 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

vatrogasac wrote:Mile ne sjedi nego čovjek radi li radi. Ambasada, a sada i konzulat RS-a u Rusiji.

Nesto se on zalijepio za Sankt Peterburg. :?
Da nam ne klepi povelju i ostadosmo bez Bosne.
prljavi Hare

#61935 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

vatrogasac wrote:
prljavi Hare wrote:

Priča se da će RS uposlenicima biblioteke i ambasade slati jabuke poljske proizvodnje.Greota da se bace. A narod...i taj narod mnogo sere. Uvijek se nađe neki nezadovoljan izrod.

Teško mi je ovo priznati,ali tu ima malo i Guardianove krivice.Guardian je razmazio narod :mrgreen: i svaki dan im neki ku... treba,daj ovo,daj ono.
Narod je takav,Guardian im pruži šaku,oni otkinu cijelu ruku.Iz ramena! :?

Nek' se jebe i narod! :mrgreen:
horkesh

#61936 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by horkesh »

prljavi Hare wrote:
Teško mi je ovo priznati,ali tu ima malo i Guardianove krivice.Guardian je razmazio narod :mrgreen: i svaki dan im neki ku... treba,daj ovo,daj ono.

Nije ovo bilo lako priznati, djelić duše je vjerovatno otišao s priznanjem, ali pokazalo se da su jedino Guardianovi sljedbenici voljni istini pogledati u lice, ako već ne i u zube ovog bivšeg borca :D
prljavi Hare

#61937 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

horkesh wrote:
prljavi Hare wrote:

Nije ovo bilo lako priznati, djelić duše je vjerovatno otišao s priznanjem, ali pokazalo se da su jedino Guardianovi sljedbenici voljni istini pogledati u lice, ako već ne i u zube ovog bivšeg borca :D
Pronikao si u suštinu moga posta! :thumbup: Prvi puta da sam nešto kritikovao Guardiana,ali ovo jasno pokazuje da smo i Guardian,i mi fanovi,
čvrsto nogama na zemlji. :mrgreen:
Altsa

#61938 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Altsa »

Da se malo podsjetimo :D

prljavi Hare

#61939 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Neformalni ručak Dodika i Čovića
Danas su se u Banjaluci na neformalnom ručku sastali predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsjedavajući predsjedništva BiH Dragan Čović, gdje su razgovarali o trenutnoj političkoj situaciji u državi.

Image
Šta nam je ovo sa Guardiana? :? :-? :lol: :lol: :lol:

Image
Acid25

#61940 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

prljavi Hare wrote:
Neformalni ručak Dodika i Čovića
Danas su se u Banjaluci na neformalnom ručku sastali predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsjedavajući predsjedništva BiH Dragan Čović, gdje su razgovarali o trenutnoj političkoj situaciji u državi.

Image
Jelovnik:

-Guardianova čorba
-Pohovana Bosna
-Bosna na srpski način
-Bosna na hrvatski način
-Čovina mućkalica
-Hercegovina bez Bosne
-Šumska salata
-Ercegovina split

I sve to zaliju sa Praljkovačom. :lol:
Maraschino

#61941 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Acid25 wrote: Jelovnik:

-Guardianova čorba
-Pohovana Bosna
-Bosna na srpski način
-Bosna na hrvatski način
-Čovina mućkalica
-Hercegovina bez Bosne
-Šumska salata
-Ercegovina split

I sve to zaliju sa Praljkovačom. :lol:
:thumbup:

:lol: :lol:

i od mene jednu turu. :D
kmirsad

#61942 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kmirsad »

:lol:
jao_situacije

#61943 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

ja mislim da sam shvatio kako guardianu glava otiče

kad god se sastane sa ovim uhljupom ćirilom glava mu otekne :-)
mO k3

#61944 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

jao_situacije wrote:ja mislim da sam shvatio kako guardianu glava otiče

kad god se sastane sa ovim uhljupom ćirilom glava mu otekne :-)
praljkovaca cini svoje u manjim dozama
Labirint

#61945 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Labirint »

Praljkovača :D :D
jazzer

#61946 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jazzer »

Image

Krenuvsi za Bakirom u muslimansko Sarajevo, zaboravio je sve srpsko. Pa i ovaj sveti instrument :) .

Jer ne daju balije svirati gusle na carsiji. Sada vjerovatno na sijelima udara u def, sargiju..

Da se pokaje za sve ove godine sluganstva muslimanima, siguran sam da bi mu Guardian oprostio,
velicina je to. Ali mislim da je Vukota toliko zastranio da za njega vise nema spasa. A klicale su mu mase dok je
kao dijete opjevao Kosovo i Metohiju, krsnu slavu, smrt Cica Draze..greota, velika greota.. :)
prljavi Hare

#61947 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

jazzer wrote:Image

Krenuvsi za Bakirom u muslimansko Sarajevo, zaboravio je sve srpsko. Pa i ovaj sveti instrument :) .

Jer ne daju balije svirati gusle na carsiji. Sada vjerovatno na sijelima udara u def, sargiju..

Da se pokaje za sve ove godine sluganstva muslimanima, siguran sam da bi mu Guardian oprostio,
velicina je to. Ali mislim da je Vukota toliko zastranio da za njega vise nema spasa. A klicale su mu mase dok je
kao dijete opjevao Kosovo i Metohiju, krsnu slavu, smrt Cica Draze..greota, velika greota.. :)
Svirao je gusle prije nego se poturčio,a sada sa sazom šiba sevdalinke i glavna je pratnja na koncertima Boži Vreći. :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#61948 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Braćo Srbi, da ne biste poganili svoja srpska usta turcizmima, izbjegavajte riječi bubreg, budala, čizma, jogurt...
putokaz1

#61949 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by putokaz1 »

Zamislite samo
Govedarica pobjedi Dodika
prljavi Hare

#61950 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

putokaz1 wrote:Zamislite samo
Govedarica pobjedi Dodika
Neću to da zamislim,a i ne mogu. :mrgreen: Takav fantastični scenario može zamisliti možda James Cameron.Nije narod budala! :-D
Locked