https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... man/289928
pa ovo je da pošteni dodikovac pukne ko bundeva za noć vještica

spreca wrote:a ovo na stolu ......ja mislio neko se posrohizo ramidovic wrote:
Ko se ovo zajebaje sa precednikom?
Uvek je u intervjuima bio sa kartom drzave eres u pozadini. Ko mu je sad uvalio ovaj nekakav kineski lcd (dusmani bi rekli i da je polovan) iza ledja?
Vlada RS je na posljednjoj sjednici razmatrala informaciju o otvaranju kancelarije Srpske u Sankt Peterburgu, a koju će voditi Predstavništvo RS u Moskvi.
- Kancelarija će, zahvaljujući dobroj saradnji gradonačelnika Sankt Peterburga Georgija Poltavčenka sa predsjednikom RS Miloradom Dodikom, biti dodijeljena na korišćenje bez ikakve naknade, tako da nećemo imati troškova po tom osnovu - kazao je ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju RS Zlatan Klokić.
Istakao je da će nakon otvaranja kancelarije dva radnika iz Predstavništva RS u Moskvi biti upućena u Sankt Peterburg.
Zahvaljujući ambasadi šumske koja će biti otvorena u Sankt Petersburgu biće puno lakše realizovati istorijski sporazum između Narodne ivatrogasac wrote:Mile ne sjedi nego čovjek radi li radi. Ambasada, a sada i konzulat RS-a u Rusiji.
Vlada RS je na posljednjoj sjednici razmatrala informaciju o otvaranju kancelarije Srpske u Sankt Peterburgu, a koju će voditi Predstavništvo RS u Moskvi.
- Kancelarija će, zahvaljujući dobroj saradnji gradonačelnika Sankt Peterburga Georgija Poltavčenka sa predsjednikom RS Miloradom Dodikom, biti dodijeljena na korišćenje bez ikakve naknade, tako da nećemo imati troškova po tom osnovu - kazao je ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju RS Zlatan Klokić.
Istakao je da će nakon otvaranja kancelarije dva radnika iz Predstavništva RS u Moskvi biti upućena u Sankt Peterburg.
prljavi Hare wrote:
Zahvaljujući ambasadi šumske koja će biti otvorena u Sankt Petersburgu biće puno lakše realizovati istorijski sporazum između Narodne i
univerzitetske biblioteke šumske i peterburške državne biblioteke "B.N.Jeljcin"!Narod je oduševljen i u ekstazi!!!
Nesto se on zalijepio za Sankt Peterburg.vatrogasac wrote:Mile ne sjedi nego čovjek radi li radi. Ambasada, a sada i konzulat RS-a u Rusiji.
Teško mi je ovo priznati,ali tu ima malo i Guardianove krivice.Guardian je razmazio narodvatrogasac wrote:prljavi Hare wrote:
Zahvaljujući ambasadi šumske koja će biti otvorena u Sankt Petersburgu biće puno lakše realizovati istorijski sporazum između Narodne i
univerzitetske biblioteke šumske i peterburške državne biblioteke "B.N.Jeljcin"!Narod je oduševljen i u ekstazi!!!
Priča se da će RS uposlenicima biblioteke i ambasade slati jabuke poljske proizvodnje.Greota da se bace. A narod...i taj narod mnogo sere. Uvijek se nađe neki nezadovoljan izrod.
Nije ovo bilo lako priznati, djelić duše je vjerovatno otišao s priznanjem, ali pokazalo se da su jedino Guardianovi sljedbenici voljni istini pogledati u lice, ako već ne i u zube ovog bivšeg borcaprljavi Hare wrote:
Teško mi je ovo priznati,ali tu ima malo i Guardianove krivice.Guardian je razmazio narodi svaki dan im neki ku... treba,daj ovo,daj ono.
Narod je takav,Guardian im pruži šaku,oni otkinu cijelu ruku.Iz ramena!![]()
Nek' se jebe i narod!
Pronikao si u suštinu moga posta!horkesh wrote:Nije ovo bilo lako priznati, djelić duše je vjerovatno otišao s priznanjem, ali pokazalo se da su jedino Guardianovi sljedbenici voljni istini pogledati u lice, ako već ne i u zube ovog bivšeg borcaprljavi Hare wrote:
Teško mi je ovo priznati,ali tu ima malo i Guardianove krivice.Guardian je razmazio narodi svaki dan im neki ku... treba,daj ovo,daj ono.
Narod je takav,Guardian im pruži šaku,oni otkinu cijelu ruku.Iz ramena!![]()
Nek' se jebe i narod!
Šta nam je ovo sa Guardiana?Neformalni ručak Dodika i Čovića
Danas su se u Banjaluci na neformalnom ručku sastali predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsjedavajući predsjedništva BiH Dragan Čović, gdje su razgovarali o trenutnoj političkoj situaciji u državi.
Jelovnik:prljavi Hare wrote:Neformalni ručak Dodika i Čovića
Danas su se u Banjaluci na neformalnom ručku sastali predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsjedavajući predsjedništva BiH Dragan Čović, gdje su razgovarali o trenutnoj političkoj situaciji u državi.
Acid25 wrote: Jelovnik:
-Guardianova čorba
-Pohovana Bosna
-Bosna na srpski način
-Bosna na hrvatski način
-Čovina mućkalica
-Hercegovina bez Bosne
-Šumska salata
-Ercegovina split
I sve to zaliju sa Praljkovačom.
praljkovaca cini svoje u manjim dozamajao_situacije wrote:ja mislim da sam shvatio kako guardianu glava otiče
kad god se sastane sa ovim uhljupom ćirilom glava mu otekne

Svirao je gusle prije nego se poturčio,a sada sa sazom šiba sevdalinke i glavna je pratnja na koncertima Boži Vreći.jazzer wrote:
Krenuvsi za Bakirom u muslimansko Sarajevo, zaboravio je sve srpsko. Pa i ovaj sveti instrument.
Jer ne daju balije svirati gusle na carsiji. Sada vjerovatno na sijelima udara u def, sargiju..
Da se pokaje za sve ove godine sluganstva muslimanima, siguran sam da bi mu Guardian oprostio,
velicina je to. Ali mislim da je Vukota toliko zastranio da za njega vise nema spasa. A klicale su mu mase dok je
kao dijete opjevao Kosovo i Metohiju, krsnu slavu, smrt Cica Draze..greota, velika greota..
Braćo Srbi, da ne biste poganili svoja srpska usta turcizmima, izbjegavajte riječi bubreg, budala, čizma, jogurt...
Neću to da zamislim,a i ne mogu.putokaz1 wrote:Zamislite samo
Govedarica pobjedi Dodika