Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- aditon
#61901 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma smrdilo je meni sve ovo od samog početka, naročito kad je HD paket osakačen, tada sam pomislio da neće na dobro izići ali sam se nadao da griješim.
-
kakaljin
#61902 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kokikol wrote:da i gdje je ona tzv ,,FINA EKIPA, što vas podržava ni -mu- ni be kad su ovakve teme u opticaju
Prekid interneta
- kokikol
#61903 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
vidim i jakakaljin wrote:kokikol wrote:da i gdje je ona tzv ,,FINA EKIPA, što vas podržava ni -mu- ni be kad su ovakve teme u opticaju
Prekid interneta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
probook
#61904 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja sam na vecem paketu zbog prosirenog, posto au izbacili sk kanale iz prosirenog u osnovni, sada cu iskoristiti ovo povecanje cijena da prije vremena promijenim pakettypeOnegative wrote:@Telemach Istekao mi je ugovor davno , nisam bio na cisto produziti dalje ili ne , ali poslije ovoga definitivno necu . izuzetno sam se razljutio ovim zadnjim poskupljenjem , nije stvar u 3 marke nego u principu i pokricu za to ,jer ja konkretno kao korisnik TGF paketa nisam osjetio nista cim bi opravdali ovo poskupljenje , i cesto se pitam zasto uopce placam TGF sa prosirenim paketom koji je osakacen maksimalno ?? Razmislit cu dobro o svemu , ali ovo bahacenje vam necu zaboravit jer polako ali sigurno postajete BH Bakircom prema kojim btw osjecam duboki prijezir i gađenje . Tako su se i oni bahatili i mislili da mogu kako hoce pa su zavrsili gdje su zavrsili. Razmislite malo o tome . Jos uvijek Vas vjerni korisnik
- typeOnegative
#61905 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma da mi je samo naci samostalnu uslugu interneta , odjavio bi sve iste sekunde . Imam dodatno IPTV za 14 km mjesecno ali ne moze bez interneta , nema zatamnjivanja i ima sve moguce sto mi treba i ne treba .
-
kakaljin
#61906 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imas kod drugog operatera mogucnost da uzmes samo internet bez ikakvog uslovljavanjatypeOnegative wrote:Ma da mi je samo naci samostalnu uslugu interneta , odjavio bi sve iste sekunde . Imam dodatno IPTV za 14 km mjesecno ali ne moze bez interneta , nema zatamnjivanja i ima sve moguce sto mi treba i ne treba .
- dembele
#61907 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jbt koje palamuđenje iz Telemacha. Usluge koje su uredno tarifirane u pojedinim paketima se iznova naplaćuju kao unapređenje usluga. Naravno treba iz baze što više budalaština sročiti da se zamaskira osnovna činjenica a to je da se sve svodi na bezrazložno povećanje cijene za 3 KM.
Carevo novo ruho-upgrade level.
Carevo novo ruho-upgrade level.
- typeOnegative
#61908 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znam da ima , ali ne hvala . Izasla bi me skuplja pita nego tepsijakakaljin wrote:Imas kod drugog operatera mogucnost da uzmes samo internet bez ikakvog uslovljavanjatypeOnegative wrote:Ma da mi je samo naci samostalnu uslugu interneta , odjavio bi sve iste sekunde . Imam dodatno IPTV za 14 km mjesecno ali ne moze bez interneta , nema zatamnjivanja i ima sve moguce sto mi treba i ne treba .
-
Stockk
#61909 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Priključen TM.
Iman pitanje, koliko traju ove arene? Pošto očito ne treba da ih imam ali pošto sam novi korisnik imam ih, eh koliko će trajati?
Iman pitanje, koliko traju ove arene? Pošto očito ne treba da ih imam ali pošto sam novi korisnik imam ih, eh koliko će trajati?
- crnivrag
#61910 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mjesec dana imaš uključene sve pakete, a onda ti ostaju samo paketi kanala na koji si se pretplatio ugovorom.Stockk wrote:Priključen TM.
- carsija_ner
#61911 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nemojte živi bili više unapređivati uslugu i uzimati mi još 3 km iz djepa mjesečno. Ako sam potpisao ugovor po jednoj cijeni isti bi se morao poštovati cjenovno do isteka a onda da odlučim hoću li potpisati novi ugovor po novoj cijeni. Ove cijene svakako nisu male ni do sad za pakete i dodatne pakete.
-
channel10
#61912 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Umjesto da cijene idu dole, kod nas sve skuplje i skuplje. Umjesto da unapredjuju uslugu i snizavaju cijene zbog konkurencije, oni rade sve suprotno 
-
hipija
#61913 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovim nesrećnicima što koriste analogiju ne samo da su totalno devastirali ponudu već su je još i poskupili za 2 KM.
- semirsar
#61914 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni ljudi ovog podneblja, koji su ostali ovdje, nikad nece biti jasni... nije im problem sto se popljackase tolike milijarde, sto se udaraju kojekakvi porezi nameti akcize, itd, da se namire onijeh stotinjak famElija na vlasti, nije him problem sto se popljaskase i razvalise silne firme koje su nekad bile pojam poslovanja, nije him problem sto ce him sva famelija slijedecih hiljadu i sto godina jebavat sve po spisku sto vracaju kredite koje su ovi na vlasti digli da se namire, i sto jedu govna koja him priustise danasnje generacije dok od onije, stotinjak podobnih, famElija zivi u kadaifu i svili punijeh stomaka mlade janjetine ili krmetine nebitno, samo nek je meso, dok ostali samo na slikovnicama vidu meso... ma neeeee, dje s' o tome, nije to tema danasnje emisije, rec je o principima i moralu, halo ba?!! Problem je 3 KM zbog kablovske i interneta, eeeeej. "Iz principa raskidam, nece mene niko pravit budalom, idem ja"... s konja na... jarca, nejma ni magaraca vise. Cime se vi zamarate, ljudi moji.
Svaka cast onima koji su zaista principijelni i na neki nacin pokusavaju nesto istinski da promijene, ali takvijeh je malo, i ne moze se nista postici, dok je ovijeh nasih ovcica koje brinu o 3markice u djepu dok milioni nestaju. Uzivajte, samo uzivajte u svojijem principima i moralu u svome malom svijetu, samo doklen.
Svaka cast onima koji su zaista principijelni i na neki nacin pokusavaju nesto istinski da promijene, ali takvijeh je malo, i ne moze se nista postici, dok je ovijeh nasih ovcica koje brinu o 3markice u djepu dok milioni nestaju. Uzivajte, samo uzivajte u svojijem principima i moralu u svome malom svijetu, samo doklen.
- kokikol
#61915 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa vidiš da smo ne složni oko svega pa i oko ovoga lijeka nam nema jer se mnogi prodaju za sićusemirsar wrote:Meni ljudi ovog podneblja, koji su ostali ovdje, nikad nece biti jasni... nije im problem sto se popljackase tolike milijarde, sto se udaraju kojekakvi porezi nameti akcize, itd, da se namire onijeh stotinjak famElija na vlasti, nije him problem sto se popljaskase i razvalise silne firme koje su nekad bile pojam poslovanja, nije him problem sto ce him sva famelija slijedecih hiljadu i sto godina jebavat sve po spisku sto vracaju kredite koje su ovi na vlasti digli da se namire, i sto jedu govna koja him priustise danasnje generacije dok od onije, stotinjak podobnih, famElija zivi u kadaifu i svili punijeh stomaka mlade janjetine ili krmetine nebitno, samo nek je meso, dok ostali samo na slikovnicama vidu meso... ma neeeee, dje s' o tome, nije to tema danasnje emisije, rec je o principima i moralu, halo ba?!! Problem je 3 KM zbog kablovske i interneta, eeeeej. "Iz principa raskidam, nece mene niko pravit budalom, idem ja"... s konja na... jarca, nejma ni magaraca vise. Cime se vi zamarate, ljudi moji.
- semirsar
#61916 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dosa'o sam u situvaciju da nam zelim jos vise nezajazljivih politicara i da nam jos jace i dublje zaceraju i sve uzmu, valjda ce tamo nekad neko i doci tobe i rec... "pa majku vam vasu... zar nije dosta vise" i sve redom po'apsit', ali prvo tuzioce i sudije pa onda redom. Stoka smo mi, necemo taj film gledat', jok vala.kokikol wrote: Pa vidiš da smo ne složni oko svega pa i oko ovoga lijeka nam nema jer se mnogi prodaju za siću
-
hoggarr
#61917 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kriti se iza arhaičnog govora i biti korisnik drugog operatera, za tebe je jedan "par opanaka". Pritom kritikovati običnog smrtnika, šiljiti o visokoj politici i upoređivati je sa nametima privatne kompanije, kojoj je btw ta ista politika omogućila ovakvo bahaćarenje, za tebe je drugi "par opanaka". Teško je selo istjerati iz čovjeka. Osim principa, šta nam je još ostalo?semirsar wrote:Meni ljudi ovog podneblja...
- semirsar
#61918 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nijesi ti nista razumio, da li bi ta privatna kompanija to mogla radit da je narod kakav nije?! Politika je onakva kak'u je mi biramo, nije do tijeh firmi ni do politicara, do nas je, ne krivim njih, vec nas,odnosno vas koji glasate za te i takve, Treba vam i te principe iscerat i tijeh gloovurda, pa mozda vam napkon i dodje stogod pameti.hoggarr wrote:Kriti se iza arhaičnog govora i biti korisnik drugog operatera, za tebe je jedan "par opanaka". Pritom kritikovati običnog smrtnika, šiljiti o visokoj politici i upoređivati je sa nametima privatne kompanije, kojoj je btw ta ista politika omogućila ovakvo bahaćarenje, za tebe je drugi "par opanaka". Teško je selo istjerati iz čovjeka. Osim principa, šta nam je još ostalo?semirsar wrote:Meni ljudi ovog podneblja...
Grijesis, jesam, korisnik sam t-mach usluga i mene kaci to poskupljenje, kuzis.
- O'zone
- Globalni moderator
#61919 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Politika na PF Politika.
- kokikol
#61920 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
prodanih duša ima svugdje pa tako i ovdje i uglavnom se takve osobe uvažavaju a oni koji se nešto bune budu ismijavani ,nažalost ali naša stvarnost
- semirsar
#61921 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
jok ba, nejdem ja tamo, ne vise... zadnji put kad sam bio zagin'o junacki, vratio se jopet tek nakon dvije godineO'zone wrote:Politika na PF Politika.
- drug_profi
#61922 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
odlično, slažemo se. Ne znam samo zašto si mi onda kontrirao ničim izazvan. neise. Da završimo ovo.Rugafet wrote: E vidi nesto kolega virtualni, ja uopste ne znam o cemu bi ti da raspravljas niti sta zelis da dokazes ovim pisanjem meni.
Pitao si me nesto u predhodnom postu i ja sam ti fino odgovorio. Uopste nisam imao namjeru s tobom da polemisem, niti te se sjecam niti bi ti se obratio da me nisi 'pitao' nesto...Ta demagogija 'gorivo je nuzno zlo' i sl me ne zanima. Da, smeta mi kad nesto poskupi, da li je u pitanju, gorivo, kablovska ili biber nevazno je. Znam da nista ne mogu promijeniti ali mi lakse kad napisem, izmedju ostalog zato i sluzi forum, imas na stotine tema na kojima ne mozes promijeniti nistanego se samo iznosi misljenje i komentarise.
- MTV
#61923 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Malo ti je falilo da opet odes u Banovice, onako turistickisemirsar wrote: jok ba, nejdem ja tamo, ne vise... zadnji put kad sam bio zagin'o junacki, vratio se jopet tek nakon dvije godinenejma vise off topic,
-
zippoo87
#61924 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
podrska @photo&videophoto&video wrote:Telemach wrote: Sta mi to mozete ponuditi? Ne zelim da smanjim paket, insistiram da ugovor ispostujete po dogovorenim uslovima. Ako raskinem ugovor, sta cemo sa ostatkom ugovora? Da li cete vi meni nesto platiti kao sto bi ja Vama da ugovor mjenjam kako vi to radite kada Vam se cefne.
ja sam nedavno pisao o ovome,u januaru i prije nego samsa BHTa presao na Telemach prije nekih 13 dana
onda se usutilo ovdje a evo vidim da je opet najavljeno poskupljenje
ja isto ne zelim da me iko muze i pravi budalom i ja sam isto pisao,kako je moguce da se obostrano zakljucen ugovor jednostrano raskine bez ikakvih posljedica i niko mi nije konkretno odgovorio ?
ti ako se bolje snalazis sa pravom i zakonima i clanovima i ako imas gdje provjeriti ...ako dodjes do kakvog rjesenja...predlazem da se udruzimo ovako i ako treba pokrenemo i kolektivnu tuzbu za nadoknadu stete i jos dodatno traziti para,zbog povrede ugovora
ja se slabije snalazim sa pravom ali cu rado podrzati sve one koji se bore i za sebe i mene i mislim da je doslo vrijeme da se pocnemo boriti za svoja prava ,u svakom mogucem pogledu
ako ima pravnog osnova...cim krene zvanicno poskupljenje,reagovati
pozivam i ostale da se pridruze...zajedno smo puno jaci,nemate se cega bojati
- dembele
#61925 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I ekipa sa facebook saznala...