Ja.ne.mogu.vise.ni.komentarisati.ovo. Pa administracija, molim vas, zaustavite ga, uradite nesta!!!megaman4 wrote:Senad je odavno za penzije jebo ga Dodik u supakMaraschino wrote:Nije do njega, do Senada je.Toffee karamela wrote:
mene fascinira kako se nakon svih izrečenih bljuvotina o bosni i bosancima uvijek spremno natakari kod senada i ostalih federalnih medija da vergla i blebeće...pa meni bi bilo neprijatno bar prve 3 minute al jok kod njega širok ciganski osmijeh od prve sekunde, od uva do uva
On je u zadnje vrijeme izolovan pa se ponasa kao dijete sa kojim se niko ne zeli igrati-provocira i blebece i sto treba i sto ne treba pa ko se uhvati.
Nasao se Senad da mu bude gost. Stoku(obojicu) treba ignorisati.![]()
Lik organski mrzi Bosnjake.
Ali izgleda da mu je odzvonili konacno cim je rekao da Amerika zeli Sarovica u predsjednistvu.
Cim nesto Amerika zeli, tako ce i biti.
Zaboravio je da su mu upravo Ameri pomogli da dodje na vlast, a trenutno je u fazi njegovo skidanje sa vlasti. Zato se sarkasticno ponasao na intervju. Hvala Bogu da ga nakon 2018 vise necemo gledati.
Milorad Dodik ALL ABOUT
- GandalfSivi
#61876 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
Qoom
#61877 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
"Радио Републике Српске обиљежава 51 годину постојања", čuj 51 godinu
Pa radio PiSija ima najmanje 7000 godina, kad su pronašli prvi trag bakra u okolici mjesta što se danas Banja Lukom zove.
Pa radio PiSija ima najmanje 7000 godina, kad su pronašli prvi trag bakra u okolici mjesta što se danas Banja Lukom zove.
-
The 51st State
#61878 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mjesajte agdu braco, da docekamo predsjednika kako valja kad izdominira na izborima.
- biske
#61879 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šta je šega? Pa Univerzitet u Istočnom Sarajevu je zaozbiljno datiran u... 1882. Stodeset godina stariji sam od sebe.Qoom wrote:"Радио Републике Српске обиљежава 51 годину постојања", čuj 51 godinu![]()
A preCednik lično je malom Broju Jedan stavio stoju zlatnika pod jastuk!
- biske
#61880 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vidi se da si đihatlija. Pa naravno da nas neće biti 2018. hidžretske.megaman4 wrote:Senad je odavno za penzije jebo ga Dodik u supakMaraschino wrote:Nije do njega, do Senada je.Toffee karamela wrote:
mene fascinira kako se nakon svih izrečenih bljuvotina o bosni i bosancima uvijek spremno natakari kod senada i ostalih federalnih medija da vergla i blebeće...pa meni bi bilo neprijatno bar prve 3 minute al jok kod njega širok ciganski osmijeh od prve sekunde, od uva do uva
On je u zadnje vrijeme izolovan pa se ponasa kao dijete sa kojim se niko ne zeli igrati-provocira i blebece i sto treba i sto ne treba pa ko se uhvati.
Nasao se Senad da mu bude gost. Stoku(obojicu) treba ignorisati.![]()
Lik organski mrzi Bosnjake.
Ali izgleda da mu je odzvonili konacno cim je rekao da Amerika zeli Sarovica u predsjednistvu.
Cim nesto Amerika zeli, tako ce i biti.
Zaboravio je da su mu upravo Ameri pomogli da dodje na vlast, a trenutno je u fazi njegovo skidanje sa vlasti. Zato se sarkasticno ponasao na intervju. Hvala Bogu da ga nakon 2018 vise necemo gledati.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#61881 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Radio RŠ-digital nastao je tačno 1318 god. kada su se dva šumnjaka popeli na najviši vrh Treskavice,Đokin Toranj,kojom prilikom je jedan odQoom wrote:"Радио Републике Српске обиљежава 51 годину постојања", čuj 51 godinu![]()
njih zaurlao:"OJHAAAA!"Drugi ga upita šta je to radio i ovaj odgovori:"Bravo!Ovo urlikanje nazvaćemo radio!"
U proteklom odbrambeno-oslobodilačkom ratu došli su Alijini fanatici,protjerali i Đoku i Toranj,pa sada taj vrh zovu Mala Ćaba...
- p206
#61882 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bili na otvaranju cementare u GiziQoom wrote:"Радио Републике Српске обиљежава 51 годину постојања", čuj 51 godinu![]()
a i kruži priča da im je za vrijeme live prenosa kosovskog boja u studio uletio i sam Lazar
- apsidejzi
#61883 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jadna mu majka kome je ova seljacina uzor... ja nisam mogao gledati dalje od trenutka kad je na samom pocetku intervjua rekao za Bakira da nabavi drugi avion jer ovaj nije mogao sletiti.
To je toliko primitivna izjava koja isijava gluposcu i neznanjem. Cuj uzmi bolji avion... ocito seljak misli da je avion na istom nivou kao traktor ili eventualno sluzbeno vozilo...
Jebo pilota i vremenske uslove, sve procedure sigurnosti i pravila u aviosaobracaju. Seljacini je to jednostavno statusno pitanje. Vala bi mu Bakir trebao odgovoriti nesto u stilu da on makar leti sluzbeno a da ovaj ne moze dalje iz svog RS kaveza.
Ne znam jel mi vide zao njega budale il srpskog naroda koji glasa za njega. Ma zao mi obicnog naroda koji je osudjen da zivi u istoj drzavi sa ljudima koji glasaju za ovog...
To je toliko primitivna izjava koja isijava gluposcu i neznanjem. Cuj uzmi bolji avion... ocito seljak misli da je avion na istom nivou kao traktor ili eventualno sluzbeno vozilo...
Jebo pilota i vremenske uslove, sve procedure sigurnosti i pravila u aviosaobracaju. Seljacini je to jednostavno statusno pitanje. Vala bi mu Bakir trebao odgovoriti nesto u stilu da on makar leti sluzbeno a da ovaj ne moze dalje iz svog RS kaveza.
Ne znam jel mi vide zao njega budale il srpskog naroda koji glasa za njega. Ma zao mi obicnog naroda koji je osudjen da zivi u istoj drzavi sa ljudima koji glasaju za ovog...
-
chupacabra
#61884 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kakva su pravila sa američkom crnom listom? Ako ovaj kreten uđe u predsjedništvo, hoće li imati imunitet, ili američka crna lista ne **be imunitet banana država? Volio bih znati u slučaju komedije da članovi predsjedništva krenu na put u Ameriku a ovog Laktaškog vepra vrate sa aerodroma. 
- vatrogasac
#61885 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
On je njima pokazao u intervjuu kako će ih i dalje musti.apsidejzi wrote: Ne znam jel mi vide zao njega budale il srpskog naroda koji glasa za njega.

- apsidejzi
#61886 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Lik se hvali kako vlada 15g sto po automatizmu znaci da svi koji nemaju posla u ra se mogu njemu direktno zahvalit. Ko nakon 15 godina ne napravi prosperitet taj je nesposobanvatrogasac wrote:On je njima pokazao u intervjuu kako će ih i dalje musti.apsidejzi wrote: Ne znam jel mi vide zao njega budale il srpskog naroda koji glasa za njega.
- mousstapha
#61887 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Cija je Andaluzija

- mayab
-
glockov kolac
- vatrogasac
#61890 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zakačio agde čim ovoliko pije. Pričati onako o Bosni, o Andaluziji .....mora da mu potureno.

- problemnatravunu
#61891 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma to nije on, to ili je kakav plaćeni dvojnik đihatlija, ili kompjuterska animacija, pravo mi lići na ovogavatrogasac wrote:Zakačio agde čim ovoliko pije. Pričati onako o Bosni, o Andaluziji .....mora da mu potureno.

a znamo da je grafička snaga kompjutera strahovito napredovala!
Zato i ono kašnjenje slike i odgovora i pitanja, sumLJivo da jebe rak raka......
- Point.
#61892 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Drzi casu ko da je mikrofon jebo staru svoju.vatrogasac wrote:Zakačio agde čim ovoliko pije. Pričati onako o Bosni, o Andaluziji .....mora da mu potureno.
- seln
#61893 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
On je uzor onima koji su i sami primitivni, nekulturni i vjeruju u silu kao sredstvo za rjesavanje problema... toliko dugo dok su oni jaci, naravno.apsidejzi wrote:Jadna mu majka kome je ova seljacina uzor... ja nisam mogao gledati dalje od trenutka kad je na samom pocetku intervjua rekao za Bakira da nabavi drugi avion jer ovaj nije mogao sletiti.
Meni ih nije ni mrve zao.
-
DonieBrasco
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#61895 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Narod poturice ne mogu prevariti!!!
Zna narod ko se odrekao svog ličnog komoditeta i sve žrtvovao za dobrobit šumske!!!
- shake69
#61896 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne razumijem se najbolje pa da pitam, mogu li bosnjacki glasovi iz RS pogurati Sarovica da dobije Laktashenka u trci za Predsjednistvo BiH? Ima li ikakve sanse jer onaj Ivanic je izgleda najgori a njega su pogurali prije 4 g.
- mO k3
- mO k3
#61898 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
novinska agencija andaluzija
mile se boji senada
Molim za gif na 39:55 kada mile gleda na sat
mile se boji senada
Molim za gif na 39:55 kada mile gleda na sat
Last edited by mO k3 on 03/02/2018 14:50, edited 1 time in total.
- vatrogasac
#61899 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Teško ako se Mile kandidujeshake69 wrote:Ne razumijem se najbolje pa da pitam, mogu li bosnjacki glasovi iz RS pogurati Sarovica da dobije Laktashenka u trci za Predsjednistvo BiH? Ima li ikakve sanse jer onaj Ivanic je izgleda najgori a njega su pogurali prije 4 g.
Danas sam pročitao tekst Benjamina Butkovića, povodom Željkove najave kandidature za člana Predsjedništva BiH. U njemu autor navodi kako u Ustavu BiH postoji pravo Hrvata da biraju svoje političke predstavnike i to je potpuno tačno kad se radi o posrednom izboru članova Doma (BiH i FBiH), odnosno Vijeća naroda (RS). Kad je riječ o izboru članova predstavničkih tijela, i članova Predsjedništva BiH takvo pravo ne postoji. U Ustavu izričito piše da se Predsjedništvo BiH sastoji od tri člana: jednog Bošnjaka i jednog Hrvata, koji se svaki biraju neposredno sa teritorije Federacije BiH, i jednog Srbina koji se bira neposredno sa teritorije RS. Dakle niko od njih ne predstavlja narod, odnosno nije hrvatski, bošnjački i srpski član Predsjedništva, već mu pripada kao Srbin, Bošnjka ili Hrvat. Neću sad i ovdje o diskriminatorskim osobinama ovakvog izbora, pa o tome je Sud za ljudska prav au Strazburu donio više presuda koje bi morale promijeniti nacionalno-teritorijalno vezivanje izbora, kao i omogućiti i onima koj inisu Bošbnjaci, Srbi ili Hrvati da se kandiduju za Predsjedništvo BiH. Nije uopšte galama o pravu naroda, već o tapiji koju stranke žele imati na jednoumlje u okviru "svog".naroda. I da su tu neke stranke hendikepirane u odnosu na druge, upravo zato što su se ograničile na ekskluzivno nacionalno biračko tijelo - i to je tačno. Uostalom, jasno je da je gotovo svaki Srbin član Predsjedništva BiH izabran glasovima Bošnjaka - jer to je upravo onaj jezičac na vagi koji snagom svoga broja odlučuje u RS. HDZ se nije bunio kad je, onomad, njegov član Predsjedništva BiH direktno izabran glasovima Bošnjaka (odnosno Muslimana) iz Velike Kladuše i Cazina ili glasovima SDA u sluičaju Ive Mire Jovića. Ova priča o lažnom etničkom legitimitetu, je obična magla koja se poziva na neki nepostojeći duh u temeljima BiH....
Svetozar Pudarić
- horkesh
#61900 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Prvo, zašto bi to radili? Eto, Ivanić je izabran i prevagu su mu donijeli glasovi Bošnjaka.shake69 wrote:Ne razumijem se najbolje pa da pitam, mogu li bosnjacki glasovi iz RS pogurati Sarovica da dobije Laktashenka u trci za Predsjednistvo BiH? Ima li ikakve sanse jer onaj Ivanic je izgleda najgori a njega su pogurali prije 4 g.
I? Po tim istim glasovima se popišao ni 24 sata od izbora, a po Bošnjacima i BiH je nastavio da šara sve od tad.
Drugo, Mile će poderati Šarovića s tolikom razlikom da će ovaj plakati kao malo dijete.