Dešavanja u Srbiji
- Gandalf
#61851 Re: Dešavanja u Srbiji
Vučićeve "istine"
Samo još u Srbiji preCjednik države ima na brzom biranju u mobitelu brojeve koljača i ubica. Vučko je Zlobo s internetom i smartphoneom.
- skupljac_zeljeza
#61852 Re: Dešavanja u Srbiji
MZ je riješila taj problem u Hrvatskoj, Oluja i Bjesak su bile aminovane. U Bosni nisu htjeli jer Dudaković je i po riječima generala Lisice bio 15 km od Banja Luke i mogao je ući u svakom trenu da je htio. Po istom svjedočenju istog generala svi su bili na točkovima, a onda naredba MZ da se ne ulazi u Banja Luku. Milošević je počeo tada sa ucjenama. Sličnu stvar koju su napravili u Bosni sada rade na Kosovu i Kurti svjestan kakvo zlo će mu instalirati se ovako i ponaša. Sada Vučić ima svoje zahtjeve kao onda Milošević.
-
mishic
#61853 Re: Dešavanja u Srbiji
Ponašanje MZ na Balkanu je generalno neprincipijelno i nekonzistentno. Da ne kažemo navijačko.
Ono što imaju u svojim zemljama kao princip demokratičnost i ne pomišljaju instalirati i ovdje. Ovdje eksperimentiraju sa nacionalizmima.
Decenijama je ključni remetilaćki faktor na Balkanu Srbija i njeni ologarsi, to se zna i vidi ali im se decenijama popušta dok drugi trpe i proglašavaju se krivcima.
Ono što se jednima progleda kroz prste i daje im se drugi ne mogu ni pomisšljati da to dobiju. Neće ova politika donijeti mira ni za 100 godina.
Oni koji je nameću ovako neprincipijelnu onda izgovor traže u optužbama da je do nas.
Ono što imaju u svojim zemljama kao princip demokratičnost i ne pomišljaju instalirati i ovdje. Ovdje eksperimentiraju sa nacionalizmima.
Decenijama je ključni remetilaćki faktor na Balkanu Srbija i njeni ologarsi, to se zna i vidi ali im se decenijama popušta dok drugi trpe i proglašavaju se krivcima.
Ono što se jednima progleda kroz prste i daje im se drugi ne mogu ni pomisšljati da to dobiju. Neće ova politika donijeti mira ni za 100 godina.
Oni koji je nameću ovako neprincipijelnu onda izgovor traže u optužbama da je do nas.
-
mishic
#61854 Re: Dešavanja u Srbiji
"NOĆ U ZVEČANU PROTEKLA JE MIRNO, ALI...: Jutros su nastavljeni protesti na sjeveru Kosova"
Znak da sendvići iz Beograda još stižu...
Znak da sendvići iz Beograda još stižu...
-
Bossona
#61855 Re: Dešavanja u Srbiji
Psihopatološki menadžment vodi Srbiju u ambis. Paranojna Brnabićka ne zna je li došla ili pošla. Dramoser Aca je šizofreni psihopata koji kaže da će se i grobovi njegove djece boriti protiv onih koje smatra svojim neprijateljima koji hoće da ga ubiju pa im dobrovoljno nudi svoju glavu.
-
Bossona
#61857 Re: Dešavanja u Srbiji
Srbija je bila i ostala u devedesetim a Šešelj je ideološki i medijski glasnogovornik Srbije uz blagoslov maloruSSke SPC SvetoSSavske ideološko militantne crkve.
Evo Taadića sa novim starim receptom za prevare i podvale, on samo potvrđuje da nije bez razloga odrastao u krilu Dobrice Ćosića, kućnog prijetelja njegovog oca Ljube Tadića, Akademika SANU-a
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#61858 Re: Dešavanja u Srbiji
Koliko Srba je spremno ratovati za Kosovo? Evo što je pokazalo istraživanje
Nažalost, ono je provedeno prije ovih posljednjih izgreda, kojima svjedočimo od kraja prošlog mjeseca i s početkom ovog, no odstupanja ne bi trebala biti značajnija. Dakle, za Kosovo bi se borilo 11 posto ispitanih, dok je njih 65 posto protiv bilo kakvog sukoba na Kosovu ili kontra međunarodnih snaga na Kosovu.
Zanimljivo je i da 22 posto ispitanih vidi Rusiju kao podršku Srbiji, a 20 posto njih u toj ulozi vidi Europsku uniju. Ako je u pitanju odnos prema Istoku i Zapadu, 30 posto ispitanika je za Rusiju i Kinu, a 35 posto za EU, Sjedinjene Američke Države i skandinavske zemlje.
- Gandalf
#61859 Re: Dešavanja u Srbiji
Uuuuhhhh, ova me baš pogodila, đe je ta brlja 
-
mishic
#61860 Re: Dešavanja u Srbiji
"Na pitanje koja je odgovornost srpske strane, Sarrazin kaže da oni koji su napali pripadnike KFOR-a i policiju ispred zgrada opština na Kosovu snose odgovornost.
Ustvrdio je da je tokom protesta na Kosovu bilo “huligana” koji su na sjever Kosova došli iz Srbije."
Ma nije valjda da ste i vi to konačno shvatili? A ja sve do sada mislio da su to prerušeni Albanci.
Ustvrdio je da je tokom protesta na Kosovu bilo “huligana” koji su na sjever Kosova došli iz Srbije."
Ma nije valjda da ste i vi to konačno shvatili? A ja sve do sada mislio da su to prerušeni Albanci.
-
mishic
#61861 Re: Dešavanja u Srbiji
Veli ako ga ubiju iza njega ostaje brat Andrej pa ako i njega ostaje njegov sin...
A prije toga kaže kako vlast neće prepustiti nikome ko nije izabran...
A ja sve do sada nisam znao da su birači glasajući za Vučića automatski glasali i za brata, i za sina i ko zna koga još iz dinasije...
A prije toga kaže kako vlast neće prepustiti nikome ko nije izabran...
A ja sve do sada nisam znao da su birači glasajući za Vučića automatski glasali i za brata, i za sina i ko zna koga još iz dinasije...
- muha_sa
#61862 Re: Dešavanja u Srbiji
Šta li se dešava i kakav tilt u mozgu nastupi da ovako nešto (ne)čovjek uradi
https://nova.rs/vesti/hronika/horor-u-p ... se-obesio/
https://nova.rs/vesti/hronika/horor-u-p ... se-obesio/
-
Bossona
#61863 Re: Dešavanja u Srbiji
Đukiranje Ace tabadžije,....

- SmokingMan
#61864 Re: Dešavanja u Srbiji
Pokušaj 9.999.999.
Dođite lešinari, da pokušamo pronaći zajednički dogovor.
Dođite lešinari, da pokušamo pronaći zajednički dogovor.
-
Bossona
#61865 Re: Dešavanja u Srbiji
Svi se se izdajnici udružili u rušenju "Boljeg nemamo, a goreg ne možemo naći".
- SmokingMan
#61866 Re: Dešavanja u Srbiji
Ana opterećuje besmislicama građane, traže se njihove ostavke, nikako objašnjenja što i kako, a ne Neko mišljenje, ako ga nisu izmislili, od nekog x,y,z norveškog eksperta, koji je eto prosvetlio srpsku javnost kako najveći problem u tragediji predstavlja, možete pogoditi tko. Pa OPOZICIJA POBOGU, oni su problem što traže ostavke! I naravno, da bi govor sam po sebi bio besmislen: Ana (Aeksandrov mozak) veli do vlasti se dolazi izborima a ne, nasiljem (čitaj mirnim protestima građana). 
- SmokingMan
#61867 Re: Dešavanja u Srbiji
Evo Kineske table, slomi se objašnjavajući ono što ni on ne razumije. Hudini sa "kredom". 
-
RtrnOfSalisbury
#61868 Re: Dešavanja u Srbiji
ovaj bugojanec-bosanec nam samo nanosi nenadoknadivu stetu, kalja ugled od bejundha ... jes da je nas al precera ga brate mili
hocel se ko ogradit od njegovije postupaka 
- SmokingMan
#61869 Re: Dešavanja u Srbiji
Ih, vidi spontanih pitanja u režiji nezavisnih medija. Kupaju se u medu demokracije i slobode govora. 
- Peacean
#61870 Re: Dešavanja u Srbiji
Čovek nam je juče doneo getling mitraljez koji smo mi tražili od Amerikanaca, a koji ispali 3.000 metaka u minutu. Hvala mu što je to učinio, to je negde zapadnije u Srbiji, šokiran sam, ali hvala mu. Inače bi dobio kaznu po novom zakonu od 15 godina. On je sada rasteretio sve i sebe i svoju porodicu - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara.
Boga pitaj šta se sve još drži po podrumima u Srbiji.
- SmokingMan
#61871 Re: Dešavanja u Srbiji
Kontekstom protiv svake nelagode.
Zapad je kriv, to je njihova puška "koju smo zaplenili u kosovskom boju."
Zapad je kriv, to je njihova puška "koju smo zaplenili u kosovskom boju."
- SmokingMan
#61872 Re: Dešavanja u Srbiji
Mislim, sva ta najava zadnjih dana je bila besmislena, iskreno, nije ništa novo rekao a da uz to nije preformulisao ranije rečeno. Demonstracija politike bezidejnosti, a skupština nikada neće prihvatit aninu izrežiranu ostavku, jer tamo prije svega niko od SNS.ovih "slot aparata" nema formirano vlastito mišljenje, pa čak kada neko od njih treba ići u WC. Pa zašto se osniva SNS.ova sestrinska stranka, nego da se malo preraspodijeli glasačko tijelo, i pokuša privući oni koji su do sada bili neodlučni. Pa čemu služe koalicije poslije izbora, mislim da sam vam, iako vjerujem da i sami znate, sve rekao na plastičnom primjeru. 
-
costacurta
#61873 Re: Dešavanja u Srbiji
Al kad na kraju isfura Anu Čale!
BRUUUTALNO
"Ana mojne to pričati sviju ti"
Jadna se poklopi. Stisnu lapidzonke i čak krenu u kontra smijeru.... aaaaaaj
BRUUUTALNO
"Ana mojne to pričati sviju ti"
Jadna se poklopi. Stisnu lapidzonke i čak krenu u kontra smijeru.... aaaaaaj
-
Bossona
#61874 Re: Dešavanja u Srbiji
Open balkansko četošupkovanje, maloruskog četnika i dva njegova šupokljuba,....
- Gandalf
#61875 Re: Dešavanja u Srbiji
Velika smrdija je izgleda velika želja i kauboja