Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koliki je danas broj TAS-ovih dvica u BiH? Naravno, i danas ih negdje možeš vidjeti, ali rijetko koja ima oznaku fabrike u Vogošći.
Baš sam sad prelistao Pik i bukvalno ni jedna dvica nije "naša". Puno lakše je naći keca sa TAS-ovom oznakom nego dvicu. Pretpostavljam (ili nagađam) da je jedinica brzo dobila status oldtimera ili nešto u fazonu toga, dok se uz dvojku i dan-danas veže loš imidž.
Čak i ovako kada razmislim, češće sam vidio TAS-ove golfove po dalmaciji nego po Bosni.
Da li griješim ili je stvarno tako? Mislim, ima logike, te "bosanske" dvice su ipak morale proći rat, onda preživjeti poslijeratni period do danas uz naše uobičajno loše održavanje.
kako to, nesto sumnjam da ijedan njemacki brend trenutno ima stila vise od ferrarija, a i kvalitet im nije sigurno bolji..
prosla su ta vremena ferrarija, jedino auto koje mi pada napamet je 911 i 918 da moze sa njima, ostalo je prdimahovina za ferrari i po stilu, po tehnologiji a Bgmi i garanciji na vozilo..
corolla02 wrote: ↑10/08/2024 13:43
Ne razumijem opsesiju sa crnim autima
Imao sam crno auto. I trebao nesta do Fupa, i odem tamo sa autom. Pitam policajca gdje mogu parkirati, trebam tu i tu. Vidim on misli ja neki sluzbenik. Parkira me tik do ulaza.
Za sve ostalo, nikad vise crno auto. Narocito ljeti je belaj.
Evolution_IV wrote: ↑10/08/2024 20:24
kako to, nesto sumnjam da ijedan njemacki brend trenutno ima stila vise od ferrarija, a i kvalitet im nije sigurno bolji..
prosla su ta vremena ferrarija, jedino auto koje mi pada napamet je 911 i 918 da moze sa njima, ostalo je prdimahovina za ferrari i po stilu, po tehnologiji a Bgmi i garanciji na vozilo..
pusti se plastika unutrasnjosti i dugmica..
O stilu ne bih, ali kvalitet ferarija je nidje veze sto bi rekli. Sad su dobri kakvi su 80-ih i 90-ih bili.
Meni su i danas razvikan brend, ali kako ko voli. Zadnja fula je sf90, dok je onaj 296 dobar autic.
Evolution_IV wrote: ↑10/08/2024 23:32
da je ober razvikan, ferrari je simbol i bogatsva i raskosi, a korjeni su mu trkacki, nisu mu korjeni narodni auti i dizelski motori
Elre je postao pravi švaboljubac sa svim što taj opis nosi.
Druže, da talijansko auto nema neku pouzdanost možda i možeš reći, ali da švabo ima više stila od italijanskih auta, e to ni pijan ne možeš izgovoriti.
citroen xm wrote: ↑12/08/2024 10:04
Elre je postao pravi švaboljubac sa svim što taj opis nosi.
Druže, da talijansko auto nema neku pouzdanost možda i možeš reći, ali da švabo ima više stila od italijanskih auta, e to ni pijan ne možeš izgovoriti.
Hakovan, i to konektovani ga preuzeo, nema ko drugi biti sa takvim izjavama.