Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
CooK

#61776 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by CooK »

photo&video wrote:Potpisan ugovor ne mogu krsiti jednostrano. Danas zvao podrsku i rekli podnesi zahtjev i ostat ce ista cijena domkraja ugovora. Ljudi iz agencije za zastitu potrosaca jasno su rekli svoje, a Telemach ovo moze prosipati onima koji nece da citaju. :izet:
Mozel li objasniti kakav zahtjev i kome da podnesem? Nemam alternativu jer je BH Telecom los pa mi valja ostati na Telemachu a jedino da se pokusam izboriti za cijenu koja mi je u ugovoru.
Sto se tice ovog poskupljenja moram priznati da sam razocaran i volio bih da nam @Telemach objasni njihovu poslovnu strategiju odnosno da li planiraju svakih godinu-dvije dizati cijene usluga jer se za sada cini da je upravo takav plan.
Rugafet

#61777 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

I mene zanima ovo oko podnosenja zahtjeva...jer kad mi neko u dzep ruke tura ne bude mi dobro
Telemach

#61778 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Koshpa wrote:Telemache poslao sam Vam PP sinoc, ako mozete da odgovorite imao bih jos par pitanja.

Hvala
Zdravo Koshpa,
Nemamo Vašu poruku, molimo Vas možete li provjeriti i proslijediti nam je ponovo, pls?
Telemach

#61779 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

kokikol wrote:vidite kako hinje iz TM šute o ovome ,a i oni.koji se prave ludi i daju im podršku za njihova nedjela i gluposti ,,a to je zato jer mnogi papani glume gospodu
Zdravo kokikol,
Predlažemo da pokušamo na civiliziran način iskomunicirati i pronači najbolje rješenje.
Dovoljno je da nam u pp dostavite kontakt broj na kojem ste dostupni.
semirsar

#61780 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Dzontra_Volta wrote:
beni-bu-man wrote:
aditon wrote:potpuno je normalno da nam svako kako stigne šamare puca jer niko se ne buni...
neću raskinuti ugovor jer se ne mislim vraćati na BHT ali sigurno idem na manji paket. Trenutno koristim duo net grande ekstra koji plaćam 63 marke a koji sam uzeo radi brzine interneta. Međutim, prevazišao sam potrebu za tom brzinom. Gledam desetak kanala koje svakako imam u paketu ispod. Također ne mislim potpisivati na dvije već jednu godinu obzirom da će im i dogodine vjerovatno opet na um pasti povećanje KKS-a. U budućnosti će to konstantno rasti malo po malo dok se pohlepa nezadovolji (a ista se nikad ne može zadovoljiti, zato se i zove pohlepa). ostaje nada da ćemo imati zdravu konkurenciju u budućnosti...
Predji na Logosoft :-)
Ni zaposlenici Logosofta više nisu na Logosoftu.
ziva istina, znam ih dvojicu koji su presli na T-mach :mrgreen:
kokikol

#61781 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kokikol »

Telemach wrote:
kokikol wrote:vidite kako hinje iz TM šute o ovome ,a i oni.koji se prave ludi i daju im podršku za njihova nedjela i gluposti ,,a to je zato jer mnogi papani glume gospodu
Zdravo kokikol,
Predlažemo da pokušamo na civiliziran način iskomunicirati i pronači najbolje rješenje.
Evo jednostavno i civilizirano pitanje zašto poskupljuje usuga
semirsar

#61782 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

kokikol wrote:
semirsar wrote:
kokikol wrote: možda negdje griješim ali ja nemam opciju na ovom forumu za dodati sliku pa tako možda nemaju ni još neki
:mrgreen: ti si pod posebnom paskom, i bin laden bi ti pozavidio :lol:
šta se bolan cerekaš ,ako nećeš pomoći i ti i ostali cirkusanti bolje šutite
Mog'o si sam sebi pomoc' da si Stio :mrgreen:
primjer-kako-postaviti-sliku-na-forum-t ... l#p1179923
http://www.zaslike.com/
https://imgur.com/upload
http://postimages.org/
MTV

#61783 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

semirsar wrote:
Dzontra_Volta wrote:
Hvala Bogu pa ne uvjetuju svoje zaposlenike da koriste operatera kod kojeg rade. Nisu kao oni tamo, ako se sjecas o onome sto sam ti pisao.
avaks

#61784 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

Mene Telemach razočarao, sad mi dođe da pređem na LoL :-)
semirsar

#61785 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

MTV wrote:
semirsar wrote:
Dzontra_Volta wrote:
Hvala Bogu pa ne uvjetuju svoje zaposlenike da koriste operatera kod kojeg rade. Nisu kao oni tamo, ako se sjecas o onome sto sam ti pisao.
jesul te to pozvali na razgovor, ili mu se jos nadas, pa si ucvik'o :lol:
Rugafet

#61786 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

avaks wrote:Mene Telemach razočarao, sad mi dođe da pređem na LoL :-)
Ja u mojoj selendri i nemam bas neki izbor, mada mogao bih nesto iskombinirat, total + bezicni internet, sad sam se malo raspitivao oko toga, nije lose, pa vidjet cu za koji dan sta i kako.
semirsar

#61787 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

e vala i ti da dramis zbogradi 35-40 maruna godisnje, ma daj, uvijek se nedje na neku glupost skuri i vise maruna mjesecno neg' je ovije poskupljenja, ha ja.... :mrgreen:
MTV

#61788 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

avaks wrote:Mene Telemach razočarao, sad mi dođe da pređem na LoL :-)
Neces imas boljeg operatera, BHT :mrgreen:

Ze'eba'em se

Nece niko nigdje osim ako zeli da ima 5Mbps ostane bez HD kanala i bez SK & Company kanala. A opet poslupljenje je mislim radi onih silnih liga na SK kanalima a sad treba to nekako vratiti. Nijedan operater nije humanitarna ustanova. Da me ko neshvati pogresno kad se sve pogleda zbroji sabere i oduzme Telemach je No.1 u BiH pa par slobodnih mjesta i iza njega ostali. A zivimo gdje zivimo da nam je i jedna marka postalo puno. Nazalost.
Radar71

#61789 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

semirsar wrote:e vala i ti da dramis zbogradi 35-40 maruna godisnje, ma daj, uvijek se nedje na neku glupost skuri i vise maruna mjesecno neg' je ovije poskupljenja, ha ja.... :mrgreen:
Ni kutija cigara :D
tap3ah75

#61790 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tap3ah75 »

photo&video wrote:Ukoliko ste potpisali ugovor npr. na dvije godine, Telemach mora ispostovati tu cijenu za koju ste potpisali ugovor. Tek po isteku ugovora mogu dici cijenu. Ovo je odgovor iz agencije za zastitu potrosaca. Ja imam ugovor jos oko 16 mjeseci i moraju mi nastaviti obracunavati po dosadasnjim cijenama ili idemo na sud.
Gdje si to saznao?
Daj broj.
Daj email.
avaks

#61791 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

semirsar wrote:e vala i ti da dramis zbogradi 35-40 maruna godisnje, ma daj, uvijek se nedje na neku glupost skuri i vise maruna mjesecno neg' je ovije poskupljenja, ha ja.... :mrgreen:
'Naš li ti kol'ko je to ćevapa i jogurta kod Zmaja :lol:
chakany

#61792 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chakany »

Ovi problemi sa FACE HD traju mjesecima.Evo i večeras je prisutna pikselizacija i slika povremeno zaledi.
Ostali kanali mi uredno rade, samo sa FACE HD imam problema, i vjerujem da nije do mene :-)
Koristim D3 Cam Modul.
Telemach

#61793 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

kokikol wrote:
Telemach wrote:
Zdravo kokikol,
Evo jednostavno i civilizirano pitanje zašto poskupljuje usuga
Cijene naših usluga uskladili smo sa izmjenama, odnosno unapređenjem, ponude, koja su se desile u prethodnom periodu.
Obogatili smo ponudu digitalne televizije sa mnoštvom novih kanala. Izdvojit ćemo sljedeće :
- Arena Sport kanale, u SD i HD rezoluciji
- Povećali smo broj HD kanala već u Startnom paketu (TOP, Epic drama, Pikaboo, Al Jazeera Balkans HD...)
- Dodali smo preko 30 kanala u osnovne Duo i Trio pakete (Fox HD, Fox Movies HD, Shosts TV HD, Nat Geo Wild HD), a u prošireni Trace Sports Stars HD, Nickelodeon HD, Discovery Showcase HD, Discovery Science HD, Animal Planet HD i The Food Network HD
- 11 novih Pink kanala, koji će nakon promotivnog perioda, korisnicima biti beslatno dostupni uz produženje ugovorne obaveze
- Kreirali smo novu naprednu TV platformu EON
- Kreirali smo novu naprednu opciju UNIFON
- Pripremili smo mnoštvo pogodnosti za korisnike koji žele produžiti trajanje Ugovora, kao što su paketi iz D3 ponude Arena Sport TV, Cinestar TV Premiere HD, Pink paket
- Korisnik, uz obnovu Ugovora, može dobiti pogodnosti u korištenju drugih usluga, telefonije i interneta

I pravimo planove za nova iznenađenja, u vidu unapređenja ostalih usluga.
semirsar

#61794 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

avaks wrote:
'Naš li ti kol'ko je to ćevapa i jogurta kod Zmaja :lol:
pa niko nikog ne cera da pojede deset u citav sa lukom i kajmakom, doduse, znam hi par koji ako ne pojedu 15 u citav s lukom i kajmakom k'o da nijesu ni jeli, za sahat vec gladni :mrgreen:
kokikol

#61795 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kokikol »

unaprijediti uslugu koaxijalnim kablovima baš bi volio to da vidim
semirsar

#61796 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Telemach wrote: ...
I pravimo planove za nova iznenađenja, u vidu unapređenja ostalih usluga.
sve to navedeno stoji, i svaka cast za to, samo... nes' fali, meni fali upload barem 15-ak Mbps... ma priFatam ja i manje, al' ne ispod 10Mbps, :mrgreen:
i to sto prije, ne mre se ovo izdrzat' jos dugo, neko ce od vas zaplatit' odnosno mene kao korisnika izgubit', ko ce to bit vi il Lola nas vidjecemo uskoro :skoljka:
aca_slukas

#61797 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aca_slukas »

Grob te jebo, placat cu preko 60KM paket, a burazer duplo bolji placat ce manje od mene
doff

#61798 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by doff »

Telemach,

Koje pogodnosti dobivam ako se vratim sa duo net grande family na duo net grande uz potpisivanje ugovora na 2 godine?
CooK

#61799 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by CooK »

Evo da ti ja odgovorim umjesto njega. :) Nisu problem te 3KM mjesecno odnosno 36KM godisnje sto su povecali nego je problem sto je to sad mjesecno 6KM vise nego prije dvije godine a i sto bi sljedece godine moglo biti 9KM vise mjesecno odnosno 108KM vise godisnje. Zato sam ih ja i pitao da li im je poslovni plan takav da konstantno dizu cijenu ali, eto, nece da mi odgovore.
kokikol

#61800 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kokikol »

šta ćeš ovi su zaboravili gdje su i da ovo nije zapad ,ustvari da je zapad bili bi bojkotovani zbog cijena ali ovdje narod podbada jedan drugog umjesto bilo kojeg nepravednika
Locked