Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mirza_15 wrote:
Ako se ne varam ovo je na brdu Mojmilu, prema Dobrinji, odmah iznad pumpe (nekad bila Imzit, ne znam kako se sada zove). Doveo Mehmed dijete na taekwondo trening
U zadnje vrijeme mi se desava da sam ne dostupan ili kad ja hocu nekoga da zovnem samo me izbaci i pise hitni pozivi samo. Nakon toga restartujem telefon i dodje mi poruka ko me zvao. Sad mene zanima jel to nesto do Telecoma, mozda do kartice ili je otisao ulaz za karticu... Ima li neko slicnih problema u zadnje vrijeme s ovim??? Hvala na odgovoru
ima li jos neko problem sa slikom na hrt2? kod mene ima tona, ali ekran crn i izbacuje obavjest nema video signala. ne zovu mi se ovi sa podrske, jer, kad god sam trazio neki intervenciju, popravak je trajao dugo i, nerjetko, ujebali bi nesto drugo prilikom rjesavanja prijavljenog problema.
IamPajaELdin wrote:U zadnje vrijeme mi se desava da sam ne dostupan ili kad ja hocu nekoga da zovnem samo me izbaci i pise hitni pozivi samo. Nakon toga restartujem telefon i dodje mi poruka ko me zvao. Sad mene zanima jel to nesto do Telecoma, mozda do kartice ili je otisao ulaz za karticu... Ima li neko slicnih problema u zadnje vrijeme s ovim??? Hvala na odgovoru
Meni prije par dana dođe "ko te zvao" poruka da sam bio nedostupan prije koju minutu, a ja cijelo vrijeme bio dostupan. Nisam bio negdje na granici signala, signal je bio veoma jak, tako da odbacujem opciju da signal prekida zbog prevelike udaljenosti od odašiljača. Isto tako nekada za neki poziv ja ne čujem osobu sa druge strane poziva, ne znam da li ona mene čuje pa moram prekinuti i ponovo nazvati i onda bude uredu, zna se desiti i kada ja zovem, i kada mene zovu.
Da, sigurno je do Telecoma, još su neki također imali ovu drugu situaciju, tako da znam da nije do moje kartice ili do mog telefona.
IamPajaELdin wrote:U zadnje vrijeme mi se desava da sam ne dostupan ili kad ja hocu nekoga da zovnem samo me izbaci i pise hitni pozivi samo. Nakon toga restartujem telefon i dodje mi poruka ko me zvao. Sad mene zanima jel to nesto do Telecoma, mozda do kartice ili je otisao ulaz za karticu... Ima li neko slicnih problema u zadnje vrijeme s ovim??? Hvala na odgovoru
Meni prije par dana dođe "ko te zvao" poruka da sam bio nedostupan prije koju minutu, a ja cijelo vrijeme bio dostupan. Nisam bio negdje na granici signala, signal je bio veoma jak, tako da odbacujem opciju da signal prekida zbog prevelike udaljenosti od odašiljača. Isto tako nekada za neki poziv ja ne čujem osobu sa druge strane poziva, ne znam da li ona mene čuje pa moram prekinuti i ponovo nazvati i onda bude uredu, zna se desiti i kada ja zovem, i kada mene zovu.
Da, sigurno je do Telecoma, još su neki također imali ovu drugu situaciju, tako da znam da nije do moje kartice ili do mog telefona.
Nije, Nokia 6.1. Isto se zna desiti u jednog momka na Iphoneu X, tako da nije konkretno ni do jednog ili dva proizvođača, već je do Telecoma i njihove mreže.
Nije, Nokia 6.1. Isto se zna desiti u jednog momka na Iphoneu X, tako da nije konkretno ni do jednog ili dva proizvođača, već je do Telecoma i njihove mreže.
kad vidiš da te neko ne čuje pokreni recorder i vidi dal snima zvuk,
poslije zadnjih updejta za android (svakog manjeg) zašteka phone app kojeg moraš vratiti na default.
Pa eto.
Al ništa nije isključeno da je do telekoma.
Ne znam da li mene čuje, znam da ja njih ne čujem, tako da mi je odmah nebitno da li me čuje. Nebi se dešavalo na Iphoneu da je do Androida, jer je iphone ios.
Ovo je nevjerovatno..sumnjao sam da mi je router star i spor pa ne mogu da se povezu 3 mob na wifi..neki dan došli momci iz telekoma i donijeli novi router a isti problem..tacnije imamo jedan lg mob. koji kada se konektuje na wifi svi ostali mob ostaju bez wifi-ja automatski i obrnuto kada je lg na off ostali uredjaji imaju wifi..
use your illusion wrote:Ovo je nevjerovatno..sumnjao sam da mi je router star i spor pa ne mogu da se povezu 3 mob na wifi..neki dan došli momci iz telekoma i donijeli novi router a isti problem..tacnije imamo jedan lg mob. koji kada se konektuje na wifi svi ostali mob ostaju bez wifi-ja automatski i obrnuto kada je lg na off ostali uredjaji imaju wifi..
haha, moj stari kad upali moja tv preko telefona, ja na pc-u ne mogu yt otvoriti
Pozdrav zelio bih preci sa midi30 na mojcombo paket bez ugovorne obaveze na 12/24, ukoliko se zajevem ovom rokadom, na koji papir trebam obratiti paznju da mi salterusa ne uvali na 24 odnosno 12 mjeseci hvala
Prijavio moja tv full 4. Jučer dolazio monter, mene nije bilo kod kuće, donosio novi modem, i navodno ne može. Rekao bratu, sada brzina manja nego što je bila. Iz iskustva znam da ovi naši monteri nisu nešto stručni. Žao mi samo što nisam bio kod kuće da vidim da li su uopće bili prebacili na vdsl?
Jutros mi izbaci na tv, nema signala. Ištekao sve iz struje. I sada ovako,
noviclan wrote:Pozdrav zelio bih preci sa midi30 na mojcombo paket bez ugovorne obaveze na 12/24, ukoliko se zajevem ovom rokadom, na koji papir trebam obratiti paznju da mi salterusa ne uvali na 24 odnosno 12 mjeseci hvala
prvo ne znam jel ti se isplati plaho, kod mene buraz uzeo pa sad svaki racun 50+KM dodje. na salteru ga navukli eto akcija, eto dobro je, eto kul je, eto najbolje,eto nesto i padne frajer . drugo koliko se sjecam ne moze te zajebati jer kad ti isprinta ugovor pise na prvi vrhu na koliko mjeseci, mozda cak i tabela da ima ko neka, uglavnom preleti malo sta potpisujes i treba ti na prvom listu na gornjoj polovini ugovora ili tog papira pisati koja je vrsta tvog ugovora sa telekomom.
Huawei?
ista stvar, neko me moze dobiti neko ne, ali najcesce sam nedostupan. prestale su mi i poruke "ko je zvao"dolaziti. Huawei je u pitanju... mozda je vakat mijenjati ili je do telecoma...
Evo reče mi gospođa u TC Barok (Tuzla) da im od aprila idu redizajnirani postpaid paketi (pošto tražim Potvrdu za prijenos broja u drugu mrežu, preporučila mi da sačekam malo).
Nije ti do Huawei-a, kod mene je Samsung pa ista stvar, vec par dana unazad, nerijetko budem nedostupan, pa samo odjednom dodje poruka "ko me zvao".
Nesto je do telecoma...
escobar__ wrote:Ma i ako promijeniš za tri mjeseca možeš nazad, taman dok ovi malo ustabile mrežu (pod uslovom da puste i LTE).
Ma ugovor mi je istekao sad u martu, kontao sam svakako neki telefon uzimati, a cijene aparata su tu negdje. Sad ce april, pa sacekati malo, vidjeti... Mozda bude i sta fino u toj ponudi
Meni kod njih nije problem promet jer ga imam dovoljno, ono šta je meni problem je što u sred Sarajeva (Tuzle ili generalno bilo gdje) ili nemam neta ili se vuče k'o prebijena mačka. I to ne traje samo ovih mjesec-dva kada kao uvode 4G već evo već godinu dana.
escobar__ wrote:Evo reče mi gospođa u TC Barok (Tuzla) da im od aprila idu redizajnirani postpaid paketi (pošto tražim Potvrdu za prijenos broja u drugu mrežu, preporučila mi da sačekam malo).
I meni je to rekao onaj na salteru da će mjenjati u januaru, normalno nisam cekao, jer sam znao da nema ništa od toga.
escobar__ wrote:Evo reče mi gospođa u TC Barok (Tuzla) da im od aprila idu redizajnirani postpaid paketi (pošto tražim Potvrdu za prijenos broja u drugu mrežu, preporučila mi da sačekam malo).
I meni je to rekao onaj na salteru da će mjenjati u januaru, normalno nisam cekao, jer sam znao da nema ništa od toga.