Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
triconja

#6176 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by triconja »

cendlerbing wrote:Nekad sam i ja mislila da je bruka kad neko, ko ti se sviđa, sluša džigarastu muziku...onda sam počela nailaziti na momke koji mi se nisu prestajali sviđati, ni nakon što sam saznala da imaju grozan ukus u muzici. Dobro, ako neko voli slušati Južni Vetar, to mi baš baca na kategoriju dijasporca čiji je mentalitet zaleđen u vremenu i prostoru onoga dana kad su njegovi otišli za Njemačku.

Danas me oduševljava kad neko otvoreno kaže šta sluša, pa makar to bio i Jala Brat, umjesto da mi se pravi tu cool sa nekakvim izvođačima kojima ni ime ne zna izgovoriti.
Ja slusam micu trofrtaljku davorike dajke nekad, eee, najjaca dzigera koja postoji :D
MarlboroGold

#6177 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MarlboroGold »

Može i ovo :D

Bloo
Globalna šefica

#6178 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Bloo »

Ta me je raskucila...
MarlboroGold

#6179 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MarlboroGold »

Talentovana je :D
Ommadawn

#6180 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ommadawn »

Neka sluša ko šta hoće ali postoje neke granice šta se može podnijeti a šta ne. Kad je jedna moja djevojka počela slušati Cecu - bilo je “That’s it, I’m off”.
Ja da slušam “Draahaganee moooj” i “Sećas li se leeepi grome moj” ostatak života - neka hvala, nađi ti lutko drugog delegata.
triconja

#6181 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by triconja »

Ommadawn wrote:Neka sluša ko šta hoće ali postoje neke granice šta se može podnijeti a šta ne. Kad je jedna moja djevojka počela slušati Cecu - bilo je “That’s it, I’m off”.
Ja da slušam “Draahaganee moooj” i “Sećas li se leeepi grome moj” ostatak života - neka hvala, nađi ti lutko drugog delegata.
E al hajd da je to muzika, jok ba, to ti je ba citav mentalitet :lol:
Raigor Stonehoof

#6182 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Raigor Stonehoof »

Sreca njena pa si je odjebo :run:
pizarro

#6183 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pizarro »

ne kontam kako tako nebitna stvar kao muzicki ukus moze biti prepreka ako ti je ostalo sve ok.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#6184 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by un1ted »

Znači da niste upoznali pravu osobu :D Meni ne da je svejedno šta sluša, već može i da pjeva šta god da joj duša poželi, sve dok me gleda onim finim okicama :D
spree

#6185 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by spree »

Meni je prije bilo bitno da ne skida folk, ali sad nekako predjem preko toga. Sad mi je bitnije da gleda/voli sci fi :D
sekerbay

#6186 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sekerbay »

Ev još jedno iskustvo s početka karijere ljubavnika :mrgreen:

Prvi izlazak, dva para. Ona lijepa i zgodna, ja izgubljen :oops:
I naruče oni svašta neš, ja častio.
Bilo je tu i ića i pića. I onda, negdje oko 23h, zaustavi se neki golfić "petica" i to tik do prozora u to vrijeme popularne tuzlanske "vinarije"
Ona dobi poruku, izvini se što mora otići da popriča sa tim frajerom, i nestade u noći :(
Da, da, bio sam uništen. I onda nam konobar ado dobaci jednu rečenicu koja je poput pljuska pala na tada 20. godišnjeg ljubavnika u pokušaju...
Nikada neću zaboravit to "šta je momci, vi izgotivili a drugi trpaju"
Dugo sam završavao tu "školu", i bila je skupa, majku mu.
MarlboroGold

#6187 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MarlboroGold »

spree wrote:Meni je prije bilo bitno da ne skida folk, ali sad nekako predjem preko toga. Sad mi je bitnije da gleda/voli sci fi :D
:thumbup:

Isto i kod mene. Nekad sam se ježio na turbo folk... sad mi je svejedno. Znam i sam zapjevati... ali kad dobro popijem :lol:

Još ako voli DBZ... to je već bingo na lutriji :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6188 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

Nema šanse da bih mogao biti s nekim ko će u kući stalno gledati Zvezde Granda npr. Zaljubljenost će proći kad ti ništa ne smeta, a onda ćeš sebi svaki dan jebat' tromajku što nisi bio pametniji :mrgreen:
spree

#6189 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by spree »

MarlboroGold wrote:
spree wrote:Meni je prije bilo bitno da ne skida folk, ali sad nekako predjem preko toga. Sad mi je bitnije da gleda/voli sci fi :D

Isto i kod mene. Nekad sam se ježio na turbo folk... sad mi je svejedno. Znam i sam zapjevati... ali kad dobro popijem :lol:

Jos to pokusavam izbjeći. Nisam popustio. Cak ni kad popijem. Odmah kazem ja ne volim i ne mogu slusati. U autu se nece nikada slusati, a ona moze sebi na slusalice pustati :D

A dbz mislim da sam je izbor ograničen pravo :( . Ima legenda da je bila jednom jedna bosanka koja je voljela dbz :oops: .
Neki ja skinuo prve guardianse i ona kaze ne svidja joj se. Meni bilo zao mene :( .
Xavier1

#6190 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Xavier1 »

Velkoski wrote:Nema šanse da bih mogao biti s nekim ko će u kući stalno gledati Zvezde Granda npr. Zaljubljenost će proći kad ti ništa ne smeta, a onda ćeš sebi svaki dan jebat' tromajku što nisi bio pametniji :mrgreen:
Vidi se da imas iskustva. Kad zaljubljenost prodje pocne dosta toga covjeku da smeta.
Ommadawn

#6191 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ommadawn »

Raigor Stonehoof wrote:Sreca njena pa si je odjebo :run:
Naravno. A tek moja sreća.
Nije niko nikog baš odjebo - sporazumno smo se rastali.
edo_79

#6192 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by edo_79 »

Kad sam izaš'o s curom, sjeli u kafić ja naručio kafu i kiselu ona duplu votku ..... o rek'o jebem te državo .... :facepalm:
Ommadawn

#6193 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ommadawn »

pizarro wrote:ne kontam kako tako nebitna stvar kao muzicki ukus moze biti prepreka ako ti je ostalo sve ok.
Pa tebi je možda nebitna. Nekom drugom isto tako. Ali meni je to bitno, ja koji uživam u muzici i kojem je to sastavni dio života.
Nije da sam fan Plavog Orkestra, Crvene Jabuke, a Dino Dvornik mi je sasvim okej, Balaševića sam davno izgustirao, Indexe obožavam - i živim sretno.
Ali Cecu - ni pod razno!
Ommadawn

#6194 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ommadawn »

Velkoski wrote:Nema šanse da bih mogao biti s nekim ko će u kući stalno gledati Zvezde Granda npr. Zaljubljenost će proći kad ti ništa ne smeta, a onda ćeš sebi svaki dan jebat' tromajku što nisi bio pametniji :mrgreen:
Razumljivo. Zaljubljenost bude i prođe - valja s insanom živjet’.
edo_79

#6195 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by edo_79 »

Bogami ja mogu slušat sve .... od Bacha do Sevdaha ...
pustopoljina

#6196 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pustopoljina »

MarlboroGold wrote:

Imam skoro 40 god i nista mi se ne moze po.akiti u ceif kao kad neko misli da je doslo vrijeme (sitni sati) kad se moze pustiti turbo folk.
triconja

#6197 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by triconja »

edo_79 wrote:Kad sam izaš'o s curom, sjeli u kafić ja naručio kafu i kiselu ona duplu votku ..... o rek'o jebem te državo .... :facepalm:
Jebiga jaro dogovoris da svak placa ono sta naruci i mirna bosna. More onda narucit i janje ako hoce, samo ce te udarat po prstima ako budes htio prohabat :lol: :lol: :lol:
edo_79

#6198 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by edo_79 »

triconja wrote:
edo_79 wrote:Kad sam izaš'o s curom, sjeli u kafić ja naručio kafu i kiselu ona duplu votku ..... o rek'o jebem te državo .... :facepalm:
Jebiga jaro dogovoris da svak placa ono sta naruci i mirna bosna. More onda narucit i janje ako hoce, samo ce te udarat po prstima ako budes htio prohabat :lol: :lol: :lol:
Jarane popila je .... bolje reći eksirala .... i odmah bila odvezena kući i čiča miča gotova priča .... ha ya
Ommadawn

#6199 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ommadawn »

pustopoljina wrote:
MarlboroGold wrote: :thumbup:

Imam skoro 40 god i nista mi se ne moze po.akiti u ceif kao kad neko misli da je doslo vrijeme (sitni sati) kad se moze pustiti turbo folk.
Sevdah i starogradske u svako doba! Zdravkovica, Cuneta, Kvaku, Bajramovica, Vidu Pavlovic, Nadu Mamulu, Silvanu - u svaka doba.
A taj turbo-folk, neka brate, nije to za mene i ja sebe tu ne nalazim.
Ommadawn

#6200 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ommadawn »

edo_79 wrote:
triconja wrote:
Jarane popila je .... bolje reći eksirala .... i odmah bila odvezena kući i čiča miča gotova priča .... ha ya
Pa jaro, vodku pukla radi treme.
Post Reply