Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AmiĐa_Idriz wrote:Imal šta da mi nekad ne zakomplikujemo jebem ti luzersku naciju i mozgove luzerske
Teško il nikako
Nastavak kvalifikacija je u januaru iduće godine. Prvo dvomeč Švicarske i Estonije pa naši mečevi protiv Švicarske. Valjda se dohavizamo do tad.. i Estonci malo pomrse račune Švicarcima, ko što su i nama.
Estonci mogu poremetiti planove Svici, ali mislim da ce to ici tesko. Estonija je realno teski krs od ekipe, osim Patraila oni nemaju postenog igraca. A i on je tek prosjecan bundesligaski igrac.
Svica ima Andy Schmida, ponajboljeg igraca Lowena, mladog Portnera na golu koji je jedan od boljih mladih golmana na svijetu (inace sin poznatog Zlatka Portnera, prvotimca sampionske Metaloplastike) ostalo su igraci Schaffhausena i jos dva tri najbolja svicarska kluba. Schaffhausen je solidna ekipa koja dobro gura po Ligi prvaka vec par godina.
Bosanski_kralj wrote:Šuman me sve više podsjeća na Baždarevića. Imao je finu priču na početku, ali u praksi to sve izgleda mnogo drugačije.
sad ce bosnjo pocet napadat. trazit smjenu. govorit kako suman nema pojma.
jebo sistemski rad, podmladjivanje, uspostavu svih mladih selekcija, kampove, prijateljske, podrsku iz svedske, ideje dugorocnog plana...hajmo ga odma otjerat zbog privremenih rezultata
način na koji su se švicarci obračunali sa amaterima iz Estonije, te činjenica da smo se mi protiv istih debelo patili ne daje nam previše prostora za optimizam. Još kad se dodaju standardni već problemi sa povredama i svim pratećim stvarima, vrlo sam skeptičan. Daj Bože da me demantuju
"Svi tehnički uslovi su ispunjeni. Domaćin očekuje mnogo naših navijača. Delegat Convents i sudije Leandersdon i Lindroos očekuju fer i sportsku borbu. S obzirom na informaciju o dolasku velikog broja naših navijača, stiče se utisak da nam neće faliti podrške i da ćemo se osjećati kao da igramo kod kuće" izjavio je Muzurović.
van Basten wrote:način na koji su se švicarci obračunali sa amaterima iz Estonije, te činjenica da smo se mi protiv istih debelo patili ne daje nam previše prostora za optimizam. Još kad se dodaju standardni već problemi sa povredama i svim pratećim stvarima, vrlo sam skeptičan. Daj Bože da me demantuju
Lol poniste ti gol na slobodno uvjerenje sudije, na drugoj strani dobijes gol, i umjesto 9-9 gubis 10-8...nikad ovo nece biti ozbiljan sport sve dok sudci mognu tako lahko uticati na rezultat...