Kal El wrote:Odakle je ova? Iz Hrvatske? Jer takav joj akcenat
Iz Gorazda, udata u Sarajevu...meni je OK i kao voditeljica i kao novinarka, kvalitetna - jos da neko to i prepozna i djevojku adekvatno plati!
Moderator: anex
Kal El wrote:Odakle je ova? Iz Hrvatske? Jer takav joj akcenat
Vogošća-Hayat kako ste?GraphicDesigner wrote:ZMBT je najbolja emisija ovog tipa. Sve pohvale prof. dr. Ahmetu Svrakicu na realizaciji jednog ovakvog projekta dugi niz godina. Neprocijenjljuvo za Bosnu i Hercegovinu i njeno muzicko nasljedje.
Ha-ha-haGraphicDesigner wrote:ZMBT je najbolja emisija ovog tipa. Sve pohvale prof. dr. Ahmetu Svrakicu na realizaciji jednog ovakvog projekta dugi niz godina. Neprocijenjljuvo za Bosnu i Hercegovinu i njeno muzicko nasljedje.
Jebo te on u zicuguGraphicDesigner wrote:ZMBT je najbolja emisija ovog tipa. Sve pohvale prof. dr. Ahmetu Svrakicu na realizaciji jednog ovakvog projekta dugi niz godina. Neprocijenjljuvo za Bosnu i Hercegovinu i njeno muzicko nasljedje.
Il je Ammmar il Ammar nema ko drugi il Mirza PanjStupskaBitanga wrote:Mora da je pretposljednji forumas ironican
TALENTOVANOG... Ovaj lik se šprda sa namaGraphicDesigner wrote:Dragi ljudi ja ne znam sta vi hocete. Gosp. Ahmed vas pocasti sjajnim pjevacima vama ne odgovara. Svog iznimno i nadasve talentovanog malog dovede na TV da edukuje narod a vama opet ne odgovara. Ja se sad pitam sta vi zelite?
Ahmede mi te ne zasluzujemo!
Ahmed,,Nemoj nas vise hvaliti sine AMMare i ovako smo u qrac otisli,,GraphicDesigner wrote:Dragi ljudi ja ne znam sta vi hocete. Gosp. Ahmed vas pocasti sjajnim pjevacima vama ne odgovara. Svog iznimno i nadasve talentovanog malog dovede na TV da edukuje narod a vama opet ne odgovara. Ja se sad pitam sta vi zelite?
ucitelju Svrakicu sine Ammare :lol:Inace kada je ova,,pobjegulja,,drkala po Vlasic sin Ammar je drko u podrumu samo ne znam jeli sa babom zajednoGraphicDesigner wrote:Koji se ti qrac iz Amerike javljas. Koliko si ti mali covjek pokazuje i to da se iz Amerike javljas samo da pljunes po ovom radisnom i poniznom covjeku al svakako velikom po svojim djelima. Govorim o prof. Svrakcu, pobjeguljo !
Ne šprda se, i ja bi bio mrtav ozbiljan da ko i on koju milju primam na račun.stajeba wrote:TALENTOVANOG... Ovaj lik se šprda sa namaGraphicDesigner wrote:Dragi ljudi ja ne znam sta vi hocete. Gosp. Ahmed vas pocasti sjajnim pjevacima vama ne odgovara. Svog iznimno i nadasve talentovanog malog dovede na TV da edukuje narod a vama opet ne odgovara. Ja se sad pitam sta vi zelite?

Ima ovaca ne brini se.StupskaBitanga wrote:ko to još gleda?
jest jesttodd_smith wrote:Ima ovaca ne brini se.StupskaBitanga wrote:ko to još gleda?
Inace, Hayat je meni dostigao vrhunac kada je mali Ammar, nebitno nacin na koji je dobio posao, mali rodjen u Zagrebu, te Mirza Vranj iz Gorazda, Fikret iz Srebrenice (protiv njega fkt nemam nista, lik je raja i normala lik, jedini od njih) i jos par iz Gracanice i slicno, elem pjevaju nesto kao "Sarajevo rodni grade"
Ja Fikreta postujem i jedini je sa Hayata koji je meni normala lik. Dosao od nicega do svega, a to postigao svojim radom, nije se prodavao niti se uvlacio kome u dupe k`o Vranj niti mu je babuka sve dao k`o Ammaru.condy wrote:To ti je kompleks manje vrijednosti. Dođe u Sarajevo, pa se želi dokazivati sarajlijama da je on najveći sarajlija. Ja nisam konzervativac, i nemam ništa protiv ljudi koji mijenjaju životne sredine, i to smatram normalnim, ali sve to što se doselilo u Sarajevu poslije rata, je promjenilo iz temelja sliku Sarajeva. Sarajevo je ekonomski profitiralo ali je puno lijepog izgubilo. To je nekad bila sredina, koja je s ponosom iznjedrila mnoge velike ljude, ne samo sarajlije već i druge. Danas, toga više nema. Sve je postalo komercijalno, i svakakav šljam od ljudi se dovukao, koji maše okolo diplomama, a u stvarnosti bez štele nije mogao ni srednju školu da završi. Slika prilika današnjeg Sarajeva su Ammar ili Fikret. Mladi i nabrzaka školovani momci, koji se krevelje na malim ekranima, i iritiraju većinu ljudi svojim nadobudnim ponašanjem i komentarima, koji nekad nisu ni na kafanskom nivou.