Najgore je to sto je sad sve u rukama SDA i Tihicakiky wrote:kad god pravi sranje, dodik ima kolege koje odmah sazivaju neke sastanke ...
odjednom se prave dogovori ....
ohr to jedva dočeka da se izvuče iz obevaze i pobjegne od odgovornosti ...
i opet sve izpočetka ....
sve je to za bljuvanja ...
Milorad Dodik ALL ABOUT
- Socijalista
#6176 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
lesinar_banjaluka
#6177 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
vidim da se diskusija zakuvala..pa cu ja malo pauzirati,dok svi ne kazu svoje misljenje...
ovih dana se bavim malo lepsim stvarima...
neki dan sam spominjao utakmicu borac-zeljo,ostao sam duzan video klip
http://www.youtube.com/watch?v=bcMehTMLpto
ovih dana se bavim malo lepsim stvarima...
neki dan sam spominjao utakmicu borac-zeljo,ostao sam duzan video klip
http://www.youtube.com/watch?v=bcMehTMLpto
- Junuz Djipalo
#6178 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
252 stranice ničega.
ne valja ovo, ne valja ono, ne valja, ne valja...
Pa je li on jedini problem ovdje?
Ako se samo njega riješimo sve će bit super...
Kod njega niko ne juriša na parlament...
A da zatražimo kod Dode prijem u RS umjesto u EU?
Dajte nešto konstruktivno kako vam ne dosadi lajat uvijek isto...
-
palermo
#6179 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
U nečem a ne u njihovim rukama............srećom, naravnoSocijalista wrote:Najgore je to sto je sad sve u rukama SDA i Tihicakiky wrote:kad god pravi sranje, dodik ima kolege koje odmah sazivaju neke sastanke ...
odjednom se prave dogovori ....
ohr to jedva dočeka da se izvuče iz obevaze i pobjegne od odgovornosti ...
i opet sve izpočetka ....
sve je to za bljuvanja ...
- felipe kajetano
#6180 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Junuz Djipalo wrote:252 stranice ničega.
Al' glupa pitanja postavljas!Pa naravno da je Vozd problem,da ga majka nije rodila sad bi vec imali stalno mjesto u Savjetu bezbjednosti UN-a,a Hare il' Zlaja nije bitno bi bio predsjedavajuci Evropske komisije..ovako jbg sta da se radi..jedino ne bi valjalo @daltonovim svjedocima..kako bi onda tek dani sporo prolazili
-
dallton
#6181 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
hoces da ti otvorim temu @dallton all about? sto se tice savjeta bezbjednosti i ostalog, bili mi tamo ili ne bili, kad zastava pc bude ispred una, i srpski politicari u bosni uspiju dobaciti diplomatski dalje od guce gora i ubijanja francuza, onda mozemo razgovarati ...dotadfelipe kajetano wrote:Junuz Djipalo wrote:252 stranice ničega.
Al' glupa pitanja postavljas!Pa naravno da je Vozd problem,da ga majka nije rodila sad bi vec imali stalno mjesto u Savjetu bezbjednosti UN-a,a Hare il' Zlaja nije bitno bi bio predsjedavajuci Evropske komisije..ovako jbg sta da se radi..jedino ne bi valjalo @daltonovim svjedocima..kako bi onda tek dani sporo prolazili
-
dallton
#6182 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
meni se ova situacija pravo dopada..dodo leta okolo i trazi pojas spasavanje sve uzdisuci "ja sam spreman za razgovor" (u stvari misli pomozi suljo da se izvucem) pa onda "eto nema se s kim razgovarati" (hoce da kaze de nek mi bar neko pomogne od bosnjaka, ako nece suljo ono bar mirnes ajanovic)*** SPAM *** - Nakon današnjeg sastanka s predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem u Mostaru, predsjednik SNSD-a Milorad Dodik kazao da su današnji razgovori nastavak započetog političkog dijaloga između političkih stranaka - nosioca vlasti u entitetima.
"Ovo nije sastanak dvojice protiv trećeg, ovo je samo želja da se pokaže kako je dijalog jedina alternativa koja se ne može zamijeniti ničim drugim, niti šutnjom, a ni opstrukcijom niti arogancijom", izjavio je Dodik.
Dodao je, kako spreman već sljedeće sedmice sastati se i razgovarati s predstavnicima SDA o svim otvorenim pitanjima u BiH o kojima je danas u Mostaru razgovarao s predsjednikom HDZ-a BiH.
Dodik je rekao kako SNSD smatra da je politička scena kod Bošnjaka potpuno decentralizovana i kako nema homogenog stava oko pitanja koja su važna za dijalog koji se odvija između konstitutivnih naroda u BiH, te kako podijeljenost političke sfere kod Bošnjaka dovodi do toga da zbog njihove unutarnje borbe ne može doći do artikulacije zajedničkog stava.
"Mi možemo razgovarati s predstavnicima SDA i Stranke za BiH. Međutim, mislim kako nije realno za očekivati da razgovaramo s Islamskom vjerskom zajednicom, a znamo da je ona glavni faktor kod Bošnjaka kada je riječ o politici", kazao je Dodik.
Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović nakon sastanka je izjavio da većina stavova čelnika dvije stranke iznesena tokom današnjeg razgovora pokazuju "zavidan nivo saglasnosti".
U vezi sa aktuelnom krizom oko Elektroprijenosa BiH, Čović je utvrdio da ako se ne može postići dogovor između predstavnika tri naroda, onda nikakve mjere OHR-a ne mogu pomoći.
Govoreći o ustavnim promjenama, Čović je ponovio da je uoči izborne godine nerealno očekivati ozbiljne razgovore o toj temi, jer bi se sve aktivnosti u tom pravcu pretvorile u izbornu kampanju.
Dodik je još jednom naglasio da o promjenama Ustava mogu razgovarati samo predstavnici tri naroda u BiH, dodavši kako SNSD neće sudjelovati u razgovorima kojima bi dominirali stranci.
a mi ostali mozemo kokice i kolu u ruke i cekati jos neku njegovu izvalu da se smijemo
- Junuz Djipalo
#6183 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa da tebi i sličnima dodo sutra dadne RS vi ne bi znali što sa njom. Samo bi imali više jurišnika na parlament.dallton wrote:
meni se ova situacija pravo dopada..dodo leta okolo i trazi pojas spasavanje sve uzdisuci "ja sam spreman za razgovor" (u stvari misli pomozi suljo da se izvucem) pa onda "eto nema se s kim razgovarati" (hoce da kaze de nek mi bar neko pomogne od bosnjaka, ako nece suljo ono bar mirnes ajanovic)![]()
a mi ostali mozemo kokice i kolu u ruke i cekati jos neku njegovu izvalu da se smijemo
-
Abacija
#6184 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mene interesuje jedna stvar...
Kako to da se @behavac, @lesinar, @dragan, @vaca, @Slavuj, @Turcin i ostali uzbude kada forumasi generalizuju i kazemo npr. da su Srbi pocinili genocid, a kada Karadzic ili Dodik generalisu onda niko ne reaguje?
Danas je Karadzic izjavio:
Kako to da se @behavac, @lesinar, @dragan, @vaca, @Slavuj, @Turcin i ostali uzbude kada forumasi generalizuju i kazemo npr. da su Srbi pocinili genocid, a kada Karadzic ili Dodik generalisu onda niko ne reaguje?
Zasto dozvoljavate duple arsine?"Na mom suđenju, tužilaštvo će imati teret da dokaže van svake sumnje da su događaji na pijaci Markale bila granatiranja za koja su odgovorni Srbi iz BiH. Imam svako pravo da se branim od tih optužbi i da ih demantujem, što i činim - najoštrijim rečima", navodi Karadžić u pismu koje je Srna dobila na uvid.
On je izrazio očekivanje da će dokazi na njegovom suđenju pred Haškim tribunalom pokazati "da su te događaje izazvali muslimani iz BiH, koji su okrutno žrtvovali sopstveni narod da bi ohrabrili intervenciju NATO i zapadnih snaga".
http://www.e-novine.com/region/region-b ... rkale.html
-
dallton
#6185 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
cuj da mi neko da pc...pa kome bi srbija traktore prodavala?Junuz Djipalo wrote:Pa da tebi i sličnima dodo sutra dadne RS vi ne bi znali što sa njom. Samo bi imali više jurišnika na parlament.dallton wrote:
meni se ova situacija pravo dopada..dodo leta okolo i trazi pojas spasavanje sve uzdisuci "ja sam spreman za razgovor" (u stvari misli pomozi suljo da se izvucem) pa onda "eto nema se s kim razgovarati" (hoce da kaze de nek mi bar neko pomogne od bosnjaka, ako nece suljo ono bar mirnes ajanovic)![]()
-
Abacija
#6186 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Meni je smjesnije sto Dododallton wrote: meni se ova situacija pravo dopada..dodo leta okolo i trazi pojas spasavanje sve uzdisuci "ja sam spreman za razgovor" (u stvari misli pomozi suljo da se izvucem) pa onda "eto nema se s kim razgovarati" (hoce da kaze de nek mi bar neko pomogne od bosnjaka, ako nece suljo ono bar mirnes ajanovic)![]()
prijeti povlacenjem poslanika iz drzavnog parlamenta a danas njemu opozicija napustila skupstinu u pc-u.
http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/091001107

-
dallton
#6187 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kad dallton to kaze to je fasizam, a kad karadzic to kaze onda je to izraz volje naroda i svaki napad na to je podrivanje temelja bih koja je moguca jedino na dejtonskim osnovama, plus da dodam da ko god karadzica ne razumije i ne opravdava u stvari je protiv drugog i drugacijegAbacija wrote:Mene interesuje jedna stvar...
Kako to da se @behavac, @lesinar, @dragan, @vaca, @Slavuj, @Turcin i ostali uzbude kada forumasi generalizuju i kazemo npr. da su Srbi pocinili genocid, a kada Karadzic ili Dodik generalisu onda niko ne reaguje?![]()
Zasto dozvoljavate duple arsine?"Na mom suđenju, tužilaštvo će imati teret da dokaže van svake sumnje da su događaji na pijaci Markale bila granatiranja za koja su odgovorni Srbi iz BiH. Imam svako pravo da se branim od tih optužbi i da ih demantujem, što i činim - najoštrijim rečima", navodi Karadžić u pismu koje je Srna dobila na uvid.
On je izrazio očekivanje da će dokazi na njegovom suđenju pred Haškim tribunalom pokazati "da su te događaje izazvali muslimani iz BiH, koji su okrutno žrtvovali sopstveni narod da bi ohrabrili intervenciju NATO i zapadnih snaga".
http://www.e-novine.com/region/region-b ... rkale.html
a evo konacno i "zdrave" opozicije u pcu
sto su ti demokratske snagePostavili temelj buduće udružene opozicije
Nakon sastanka poručeno da RS neće doživjeti sudbinu opozicije u Crnoj Gori...
01.10.2009. 10:45
Predstavnici SDS-a i PDP-a na jučerašnjem sastanku u Banjoj Luci dogovorili su se da u narednom periodu pripreme plan za izlazak iz ekonomske, socijalne i političke krize koji će predložiti i drugim opozicionim strankama.
Potpredsjednik SDS-a Ognjen Tadić rekao je nakon sastanka kako dvije stranke smatraju da je pravi trenutak za promoviranje zajedničke politike SDS-a i PDP-a jer je "više nego očigledno da se aktuelna vlast ne snalazi u vođenju politike u RS i upravljanju njenim elementarnim funkcijama".
- Našu saradnju zamišljamo kao početak koalicionog rada koji će u narednih godinu dati neke nove rezultate. Ovaj sastanak ima karakter pripreme saradnje dvije stranke u cjelini, sa mogućnošću da se stvori jedan kvalitetan koalicioni sporazum koji sve nas koji želimo da mijenjamo stvari nabolje vodi naprijed - kazao je Tadić.
Predsjednik Izvršnog odbora PDP-a Zoran Đerić prenio je novinarima kako je osnovni zaključak jučerašnjeg sastanka da RS neće doživjeti sudbinu opozicije u Crnoj Gori, koja je u izbore ušla "razdružena i doživjela poraz".
- Mi smo na ovom sastanku postavili temelj buduće udružene opozicije i zato upućujemo poziv ostalim parlamentarnim i vanparlamentarnim strankama da nam se pridruže - poručio je Đerić.
-
Abacija
#6188 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da su velikosrbi marljivi k'o sto nisu, oni bi traktore koristili onako kako pise u upustvu (za oranje i ostale poljoprivredne zadatke). Sreca njihova sto im Dodo nije sagradio autoput inace bi sve i jedan dobili saobracajnu kaznu zbog neprimjerene upotrebe traktora.dallton wrote: cuj da mi neko da pc...pa kome bi srbija traktore prodavala?

-
dallton
#6189 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kako ce orati kad ni traktori nisu isporuceni? konjima ili volovima, jedino takoAbacija wrote:Da su velikosrbi marljivi k'o sto nisu, oni bi traktore koristili onako kako pise u upustvu (za oranje i ostale poljoprivredne zadatke). Sreca njihova sto im Dodo nije sagradio autoput inace bi sve i jedan dobili saobracajnu kaznu zbog neprimjerene upotrebe traktora.dallton wrote: cuj da mi neko da pc...pa kome bi srbija traktore prodavala?
a nema ni autoputa da dobace traktore do bosne...
-
lesinar_banjaluka
#6190 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pa sta ja imam pricati o tome sta kaze karadzic ili dodik..dok ne vidim nikakav dokaz?
za sada verujem u sud,kad vidim neki dokaza DA NIJE TAKO,mogu pricati...ovako,ne obracam uopste paznju na ove izjave...(ne zanimaju me---a milsim da ne bi trebale ni vas )
za sada verujem u sud,kad vidim neki dokaza DA NIJE TAKO,mogu pricati...ovako,ne obracam uopste paznju na ove izjave...(ne zanimaju me---a milsim da ne bi trebale ni vas )
- Junuz Djipalo
#6191 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jest vala, PDP na vlasti Bošnjaci i zaslužuju, što jest, jest. 
-
Abacija
#6192 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
S Puntom!!!dallton wrote:kako ce orati kad ni traktori nisu isporuceni? konjima ili volovima, jedino takoAbacija wrote:Da su velikosrbi marljivi k'o sto nisu, oni bi traktore koristili onako kako pise u upustvu (za oranje i ostale poljoprivredne zadatke). Sreca njihova sto im Dodo nije sagradio autoput inace bi sve i jedan dobili saobracajnu kaznu zbog neprimjerene upotrebe traktora.dallton wrote: cuj da mi neko da pc...pa kome bi srbija traktore prodavala?
a nema ni autoputa da dobace traktore do bosne...
brmmm brrmmm brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Nisam imao smajli sa automa ali kontate fol.
-
Abacija
#6193 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tvoja je duznost da se potrudis da nadjes dokaze (mislim presude), pa makar i na internetu. Valjda znas engleski?lesinar_banjaluka wrote:pa sta ja imam pricati o tome sta kaze karadzic ili dodik..dok ne vidim nikakav dokaz?
-
dallton
#6194 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ma hajde....a plavsicka, krajisnik, krstic, srebrenica? sve dokazano, a prvo dvoje su ti bili clanovi ZAJEDNICKOG PREDSJEDNISTVA skupa s karadzicem...lesinar_banjaluka wrote:pa sta ja imam pricati o tome sta kaze karadzic ili dodik..dok ne vidim nikakav dokaz?
-
Abacija
#6195 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zasluzuju oni Bosnjaci sto glasaju za Tihica (a u buducnosti ce za Fahru), ali ne zasluzuju bh Srbi jer PDP, SRS, SP RS znaci traktorijada.Junuz Djipalo wrote:Jest vala, PDP na vlasti Bošnjaci i zaslužuju, što jest, jest.

-
BaileyS
#6196 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Meni se ova situacija ne dopada vec godinama, od prvog spomena ustavnih reformi. Dok se Bosnjaci zamaraju Dodikom ovaj treci opet radi iza ledja ko' i 93. Nadam se da ce proci "dobro" kao i 93' jer ko' sa djavolom tikve sadi o glavu mu se obijaju.dallton wrote:
-
lesinar_banjaluka
#6197 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pazi..ja ne razumem,sta VI ocekujete od mene...
jel ja trebam obracati paznju na svaku karadzicevu izjavu ,ili dodikovu...
ako DAVID ICKE moze verovati da svetom upravljaju reptili,ili da je 11.9. napravljen od strane americke vlade...sto ne bi ovi mogli pricati ovu pricu,prica nije bitna,dok ne vidim dokaze...
*vas je problem,sto se na svaku dodikovu izjavu lepite ko muva na...
sami kazete(a tu se slazem),da izjave jednog coveka ,ne bi trebale generalizovati kompletan narod...
ako DAVID ICKE moze verovati da svetom upravljaju reptili,ili da je 11.9. napravljen od strane americke vlade...sto ne bi ovi mogli pricati ovu pricu,prica nije bitna,dok ne vidim dokaze...
sami kazete(a tu se slazem),da izjave jednog coveka ,ne bi trebale generalizovati kompletan narod...
-
lesinar_banjaluka
#6198 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sta sa tim?dallton wrote:ma hajde....a plavsicka, krajisnik, krstic, srebrenica? sve dokazano, a prvo dvoje su ti bili clanovi ZAJEDNICKOG PREDSJEDNISTVA skupa s karadzicem...lesinar_banjaluka wrote:pa sta ja imam pricati o tome sta kaze karadzic ili dodik..dok ne vidim nikakav dokaz?
-
dallton
#6199 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
de momak ne budi dijete, nije nikome do dode JEBE MI SE zivo za njim - on je samo odraz direktno FASISTICKOG sistema i nacina misljenja koji se prosirio u srpskom narodu, jel tebi to konacno jasno? kad ne bude on bice neko drugi, al se valja protiv tog nacina razmisljanja boriti, ako treba jos 20 godina, onda neka tako bude, al ce se zavrsiti...lesinar_banjaluka wrote:pazi..ja ne razumem,sta VI ocekujete od mene...
srbi u bosni mogu sebi birati, ili dodo i nastaviti putem dalje koji ce zavrsiti po kosovskom modelu (tj. enklava oko banja luke) ili mijenjati, meni je vec svejedno sta ce izabrati..srbija je sebi izabrala i zato je u tako "dobrom" stanju, toliko da je normalan svijet zaobilazi u sirokom luku, sto se inace vec odavno desilo i pcu...jednostavno, promatraju vas kao fasiste, i nece sebi niko problema
-
lesinar_banjaluka
#6200 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jednostavno, promatraju vas kao fasiste, i nece sebi niko problema
a kako nas ti promatras?
Last edited by lesinar_banjaluka on 01/10/2009 21:25, edited 1 time in total.