FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Utic

#6176 Re: FK Zeljeznicar

Post by Utic »

Fordas wrote:
Plavih_11 wrote:Kazna za incident na utakmici sa Slavijom je 8.000 KM!
;-)

pa naravno, nije problem

i onda se bunite sto vas povezujemo sa svim mogucim lopovlucima koji se obavljaju u PL

ali dobro, cilj je jedan, je li tako? :wink:
4...8...njaaaaaa!!!
Zbog takvih kao sto si ti drago mi je sto cete ipak ostati bez bodova u Tuzli... Po procjeni svih normalnih ljudi kazna je realna i dobro odmjerena (to pokazuje cinjenica da je odluka disciplinske jednoglasna, ukljucujuci srpske clanove), prema tome sta balavis na temi gdje ti nije mjesto?
Fordas

#6177 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

:thumbup:

sve jasno

nadam se da cemo objektivno o ovim stvarima moci razgovarati za jedno 3, 4 - 5 godina ;-)
elSaik

#6178 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Kako je Nijaz kren'o, neće vas ni biti za 3, 4 - 5 godina...
Fordas

#6179 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

elSaik wrote:Kako je Nijaz kren'o, neće vas ni biti za 3, 4 - 5 godina...
mozda, ako ne bankrotira do tada :mrgreen:
JThomas

#6180 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

Plavih_11 wrote:Image

Navijaci Slavije unutar dimenzija igralista ili po narodski "na terenu" za vrijeme utakmice protiv Zeljeznicara. Ista ona utakmica prije koje su kamenovani navijaci Zelje, utakmica na kojoj se policija izivljavala na navijacima Zelje, gdje gore spomenuti navijaci setkaju terenom, gdje kapiten Regoje, pred TV kamerama, udara (gura) sudiju i igraca Zelje Lazara Popovica.
Zasto se tada Kosarac nije javljao kao sada i govorio o nekakvom ispoljavanju nacionalizma? Zasto se nije javno izvinuo navijacima i igracima Zelje pa da sad svijetla obraza prica to sto prica? Tada se nisu culi navijaci Slavije a ni drugih klubova ni u medijima ni po forumima da osude svoje navijace i kapitena! U Zelji su se javno ogradili od onog sto je upao a i navijaci su uradili to isto.
A koja je kazna bila tada za Slaviju? Za Regoja?
kao što reče...
LSD

#6181 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Fordas wrote:
elSaik wrote:Kako je Nijaz kren'o, neće vas ni biti za 3, 4 - 5 godina...
mozda, ako ne bankrotira do tada :mrgreen:
Prije ce Bosna objaviti džihad Americi,nego što ce se to desiti ;-)
Mi volimo svog Nijaza i ne damo ga ni po cijenu života.
Utic

#6182 Re: FK Zeljeznicar

Post by Utic »

Fordas wrote::thumbup:

sve jasno

nadam se da cemo objektivno o ovim stvarima moci razgovarati za jedno 3, 4 - 5 godina ;-)
Objektivno, nadam se da sa takvim kao sto si ti necu morati razgovarati nikako... Ali kada vec hoces, koliko je dobio kazne golman Slavije za onaj tetralni pad i lazno iscenirani potres mozga??? Ne zalis se za to? Utakmicu u Lukavici u prosloj polusezoni ne spominjes ili kao ne znas sta se tamo desavalo? Ovu na Grbavici si gledao na TV-u, a samo da te podsjetim da je i ona tamo bila... Molim te, u redu je... pomirite se sa cinjenicom da nam ove sezone gledate u ledja, a ja Boga molim da tako bude i u buducnosti, sto duze!
Fordas

#6183 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

Pa sta da ti kazem? Lopovi jedni, lopovi drugi

Koja je razlika? Hajde mi ti reci? eto ti si objektivan
Utic

#6184 Re: FK Zeljeznicar

Post by Utic »

Eto vi jedini niste lopovi, rodila vas majka... razguli, prijatno i dovidjenja!!! Objektivno!
udrch

#6185 Re: FK Zeljeznicar

Post by udrch »

Sledeću utakmicu koju Željo bude igrao na Grbavici idem na stadion i to na zapadnu tribinu, najskuplju..da dam svoj skromni doprinos da se ova kazna plati, a da Željo nastavi kuda je kreno..uzzzzzzzinad ovim drugim :D
Šibicar

#6186 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Previsoka kazna,ali bolje i to nego da nam suspenduju Grbavicu :thumbup: , to ćemo već protiv Travnika nadoknaditi. :thumbup: Njegova visost Nijaz je za neke,očito,noćna mora,tako treba da ostane i ubuduće. :dance: :D
plava institucija

#6187 Re: FK Zeljeznicar

Post by plava institucija »

Titula,titula i samo kup i titula!!!treba sad zaganjati jos dobri rezultata i pobjeci svima 10 bodova..ne mogu da vjerujem da ovi bordo smradovi su uz slaviju i borac :x
LSD

#6188 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

plava institucija wrote:Titula,titula i samo kup i titula!!!treba sad zaganjati jos dobri rezultata i pobjeci svima 10 bodova..ne mogu da vjerujem da ovi bordo smradovi su uz slaviju i borac :x
Kako ne možeš da vjeruješ :shock: :? naravno da ce naše komšinice do kraja ovog prvenstva navijati Borac ,kao što su navijali za Slaviju neko vece.
Pa jesu li slavili naš poraz u Lištici i titulu Leotara...brzo zaboravljamo neke stvari.
Rauber

#6189 Re: FK Zeljeznicar

Post by Rauber »

plava institucija wrote:Titula,titula i samo kup i titula!!!treba sad zaganjati jos dobri rezultata i pobjeci svima 10 bodova..ne mogu da vjerujem da ovi bordo smradovi su uz slaviju i borac :x
smrad ti je onaj ko te napravio
@ LSD
ne znam ko je navijao za Slaviju kad smo se s njima borili za titulu, spalevic vam bio idol, fudbaler koji je vama spasavao sezonu jer tad kad niste imali vlastitog uspjeha pa vas je zadovoljavao nas neuspjeh, sjecam se onih vasih bolesnika koje i licno poznajem ( miran, juna, nane, bravo... ) , kad bi ih vidio u SSH kod Handzara samo su spalevica spominjali, onaj juna budalasti kaze "joj kad vam ga spalevic zabije pa kad digne tri prsta..." i sav se uzbudio... Poslije utakmice ga nije dugo bilo, valjda bio u zalosti...
prema tome nemoj majke ti, znamo mi se mi dobro, ne mislim ti i ja nego inace...
plava institucija

#6190 Re: FK Zeljeznicar

Post by plava institucija »

Dobro si,kad im je keba postao najdrazi intepretator narodne muzike..ma kontam nesto da su dosli tobe,poslije vedrana,samo se zanose,nadam se :(
p.s.rauberu jel to lijekovi popustaju,nisam ti mamicu pominjao..
LSD

#6191 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Rauber wrote:
@ LSD
ne znam ko je navijao za Slaviju kad smo se s njima borili za titulu, spalevic vam bio idol, fudbaler koji je vama spasavao sezonu jer tad kad niste imali vlastitog uspjeha onda vas je zadovoljavao nas neuspjeh, sjecam se onih vasih bolesnika koje i licno poznajem ( miran, juna, nane, bravo... ) , kad bi ih vidio u SSH kod Handzara samo su spalevica spominjali, onaj juna budalasti kaze "joj kad vam ga spalevic zabije pa kad digne tri prsta..." i sav se uzbudio... Poslije utakmice ga nije dugo bilo, valjda bio u zalosti...
prema tome nemoj majke ti, znamo mi se mi dobro, ne mislim ti i ja nego inace...
Sve je OK...razumijemo se...navijao sam i ja za Slaviju tada i navijaci i dalje zbog leotara i lištice ,kao što si i ti navijao za Slaviju neko vece i kao što je nekad koševo slavilo titulu Leotara kao da su je oni uzeli...to je normala,to je tako i gotovo.
Nisam ja ništa loše mislio za vas u vezi toga ,vec mi nije jasan @ Plava institucija i neko njegovo cuđenje oko toga :shock: ko da je od juce.
Šibicar

#6192 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Pa nema se tu šta polemisati,ta "navijanja" proizilaze od rivaliteta,jer besmisleno je da poslije parole "bolje treći uz Allaha,nego prvi uz pomoć i ljubav vlaha" :-) ,kone slave titulu Leotara. :mrgreen: Ali kad su oni u pitanju sve ima smisla :mrgreen:
LSD

#6193 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Šibicar wrote:Pa nema se tu šta polemisati,ta "navijanja" proizilaze od rivaliteta,jer besmisleno je da poslije parole "bolje treći uz Allaha,nego prvi uz pomoć i ljubav vlaha" :-) ,kone slave titulu Leotara. :mrgreen: Ali kad su oni u pitanju sve ima smisla :mrgreen:
upravo tako :thumbup: sve je receno sa ovim.
aerosa

#6194 Re: FK Zeljeznicar

Post by aerosa »

Rauber wrote:
@ LSD
ne znam ko je navijao za Slaviju kad smo se s njima borili za titulu, spalevic vam bio idol, fudbaler koji je vama spasavao sezonu jer tad kad niste imali vlastitog uspjeha pa vas je zadovoljavao nas neuspjeh, sjecam se onih vasih bolesnika koje i licno poznajem ( miran, juna, nane, bravo... ) , kad bi ih vidio u SSH kod Handzara samo su spalevica spominjali, onaj juna budalasti kaze "joj kad vam ga spalevic zabije pa kad digne tri prsta..." i sav se uzbudio... Poslije utakmice ga nije dugo bilo, valjda bio u zalosti...
Ma ne diraj mi Junu svega ti, da su bogdo svi ovi njegovi poput njega ... :)
Jedini manijak za kojeg bih ruku stavio u vatru, sa njim si barem uvijek na čisto.
Rauber

#6195 Re: FK Zeljeznicar

Post by Rauber »

LSD wrote:
Rauber wrote:
@ LSD
ne znam ko je navijao za Slaviju kad smo se s njima borili za titulu, spalevic vam bio idol, fudbaler koji je vama spasavao sezonu jer tad kad niste imali vlastitog uspjeha onda vas je zadovoljavao nas neuspjeh, sjecam se onih vasih bolesnika koje i licno poznajem ( miran, juna, nane, bravo... ) , kad bi ih vidio u SSH kod Handzara samo su spalevica spominjali, onaj juna budalasti kaze "joj kad vam ga spalevic zabije pa kad digne tri prsta..." i sav se uzbudio... Poslije utakmice ga nije dugo bilo, valjda bio u zalosti...
Sve je OK...razumijemo se...navijao sam i ja za Slaviju tada i navijaci i dalje zbog leotara i lištice ,kao što si i ti navijao za Slaviju neko vece i kao što je nekad koševo slavilo titulu Leotara kao da su je oni uzeli...to je normala,to je tako i gotovo.
Nisam ja ništa loše mislio za vas u vezi toga ,vec mi nije jasan @ Plava institucija i neko njegovo cuđenje oko toga :shock: ko da je od juce.
Vidi jarane, ne ocekujem da ces mi povjerovati i nebi da se sad nadmudrujemo nesto oko toga ili da ispada kao da sam ja neki fer navijac Sarajeva, ali moram reci da ja nikad nisam navijao za Slaviju i da nikad necu, nisam se ni za Leotar radovao mada raja oko mene jeste kad su objavili rezultat protiv vas, mislim to se zna i prepricano je 100 puta.
Ne volim vas sto je normalno i iskreno bih volio kad bi ispali iz lige, slavio bih to ko rodjendan, ali opet Slavija, Borac, Leotar... Neka hvala, meni je rat dovoljna lekcija za citavog zivota i nema sanse da cu osjetit neko zadovoljstvo bilo koga kad oni dobiju, pa cak i vas.
Rauber

#6196 Re: FK Zeljeznicar

Post by Rauber »

aerosa wrote:
Rauber wrote:
@ LSD
Ma ne diraj mi Junu svega ti, da su bogdo svi ovi njegovi poput njega ... :)
Jedini manijak za kojeg bih ruku stavio u vatru, sa njim si barem uvijek na čisto.
Jest, taj na socceru ne uzima tim koji nema plavi dres :-)
LSD

#6197 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Jarane , nisam ja na tebe konkretno mislio vec na 99% pitara koji su slavili titulu Leotara,koji su isticali parole "Bolje treci uz Allaha nego prvi uz pomoc vlaha", koji su godinama komšijama skandirali "Gazi ustaše" itd itd.
Ti si iznimka,pojedinacan slucaj...ja ne govorim o izuzecima vec o masi , o 99% slucajeva.
Rauber

#6198 Re: FK Zeljeznicar

Post by Rauber »

LSD wrote:Jarane , nisam ja na tebe konkretno mislio vec na 99% pitara koji su slavili titulu Leotara,koji su isticali parole "Bolje treci uz Allaha nego prvi uz pomoc vlaha", koji su godinama komšijama skandirali "Gazi ustaše" itd itd.
Ti si iznimka,pojedinacan slucaj...ja ne govorim o izuzecima vec o masi , o 99% slucajeva.
Ma znam da si mislio opcenito, ali eto cisto da se ogradim da kazem da ne pripadam tim recimo 99% slucajeva.
:)
lit3ro

#6199 Re: FK Zeljeznicar

Post by lit3ro »

eh evo da i ja napisem svoj prvi post nakon citanja ovih tema preko godinu dana :)....sve je dosad bilo dovoljno samo za citati, al ne mogu a da se ne osvrnem na ta prozivanja naseg voljenog kluba za namjestanje itd itd....Draga gospodo jel ima iko od vas pouzdan dokaz za namjestanje? Dajte ga u javnost kad imate, bilo bi fino od vas, a ucinili bi i nama uslugu :) i mi smo na kraju krajeva samo navijaci koji daju novac za svoj klub, i prije svega navijaci koji bi vjerujem vise dali da znaju da je njihov tim (zasluzeno, bez ikakvog namjestanja itd itd) 1. nego ( po vasoj prici, s potkupljivanjem svega i svakoga :)
A zamolio bih ostale drugove s tribine da ne odgovaraju vise na prozivke tipa Nijaz i kompanija....Dajte samo cinjenice dosta vise price u prazno...
Fordas

#6200 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

Rauber wrote:
LSD wrote:Jarane , nisam ja na tebe konkretno mislio vec na 99% pitara koji su slavili titulu Leotara,koji su isticali parole "Bolje treci uz Allaha nego prvi uz pomoc vlaha", koji su godinama komšijama skandirali "Gazi ustaše" itd itd.
Ma znam da si mislio opcenito, ali eto cisto da se ogradim da kazem da ne pripadam tim recimo 99% slucajeva.
:)
koji btw ni ne postoje, ali eto nek se ima sta spomenuti ;-)
Post Reply