To su pjevali dok su vodili 2 :0. Vidjel im poslije zabrinuti lica. Usrase se od nervozedrTooth wrote:U drugom poluvremenu utakmice između Barcelone i Real Madrida navijači Barçe su u nekoliko navrata pjevali: ""Nosotros te queremos, Mourinho quédate" (Mi te volimo, Mourinho ostani). Ovim ironičnim skandiranjem navijači Blaugrane su 'Special Five-u' dali do znanja da su im on i njegov klub omiljena žrtva.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Static-X
#6176 Re: Real Madrid C.F.
- ascari
#6177 Re: Real Madrid C.F.
Ako pod nista podrazumjevas PL (3), FA Cup (4) i CS (4), onda stvarno nije osvojio nista...FreeSol2 wrote:Samo da ovaj diletant Arsen Wenger ne dodje. Ovaj nista zivo nije osvojio
-
Baudelaire
#6178 Re: Real Madrid C.F.
Sve to za haman 20 godina. Malo li je. A nije od 2005 ili 2006 ništa osvojio ionako.
Nego, vidite izvor, express.co.uk, isto govno ko i naš ekspres
- ascari
#6179 Re: Real Madrid C.F.
Ne vidim da sam igdje pohvalio njegov rad. Za NISTA treba puno manje.Baudelaire wrote:Sve to za haman 20 godina. Malo li je. A nije od 2005 ili 2006 ništa osvojio ionako.
-
Madrid
#6180 Re: Real Madrid C.F.
Wenger je jedan od najboljih managera, nije on kriv sto mu uprava svake godine prodaje najbolje igrace, svaka mu cast sto je i do sad uspio da bude u top 4 u Engleskoj...
Međutim sve su to nagađanja koja nemaju veze s vezom i ne trebamo se oko toga brinuti
Nakon ispadanja iz kupa sam jos sigurniji da ce liga biti nasa, malo cudno mozda, ali cinjenica je da Barca ima problema sa povredama i da je dodala jos 2 hebene utakmice protiv Valencije u raspored, a sumnjam da "pjetlici" mogu dobiti Valenciju koja ima skoro osigurano 3 mjesto i prioritet joj je kup, tako da ce glavna ekipa odigrati barem jednu utakmicu, a ako bude neizvjesno i drugu, pa onda im se valja baciti na LP, a to sve povecava sanse za nove kiksove u ligi
Međutim sve su to nagađanja koja nemaju veze s vezom i ne trebamo se oko toga brinuti
Nakon ispadanja iz kupa sam jos sigurniji da ce liga biti nasa, malo cudno mozda, ali cinjenica je da Barca ima problema sa povredama i da je dodala jos 2 hebene utakmice protiv Valencije u raspored, a sumnjam da "pjetlici" mogu dobiti Valenciju koja ima skoro osigurano 3 mjesto i prioritet joj je kup, tako da ce glavna ekipa odigrati barem jednu utakmicu, a ako bude neizvjesno i drugu, pa onda im se valja baciti na LP, a to sve povecava sanse za nove kiksove u ligi
- ascari
#6181 Re: Real Madrid C.F.
A onda je svizac zamotao cokoladu u omotMadrid wrote:Wenger je jedan od najboljih managera, nije on kriv sto mu uprava svake godine prodaje najbolje igrace, svaka mu cast sto je i do sad uspio da bude u top 4 u Engleskoj...
Međutim sve su to nagađanja koja nemaju veze s vezom i ne trebamo se oko toga brinuti![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6182 Re: Real Madrid C.F.
Zasto?!FreeSol2 wrote:Mourinho osvojio 18 titula za 10 godina, sa 4 razlicita kluba u 4 razlicite lige. Arsene 15 titula za 25 godina sa 3 kluba. Mislim smijesno je uopste i spominjati ga u recenici sa Realom.ascari wrote:Ako pod nista podrazumjevas PL (3), FA Cup (4) i CS (4), onda stvarno nije osvojio nista...FreeSol2 wrote:Samo da ovaj diletant Arsen Wenger ne dodje. Ovaj nista zivo nije osvojio![]()
Ako kojim slucajem Mourinho napusti, po meni najbolje opcije Del Bosque, Low, Schuster.
- ultima_palabra
#6183 Re: Real Madrid C.F.
Schuster je nekakav melanholik, nema dobrog trenera od takvog insana... dobro je gurao dok nije naišao prvi problem, onda je potpuno pogubio konce.
-
Baudelaire
#6184 Re: Real Madrid C.F.
Perez. Pojeo bi ga za doručak.FreeSol2 wrote:Cuj zasto, Schuster je bio odlican trener, njemacki mentalitet u svlacionici, po meni je dobro vodio dok je bio trener. Osvojio je primeru ne tako davno
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#6185 Re: Real Madrid C.F.
FreeSol2 wrote:Mourinho osvojio 18 titula za 10 godina, sa 4 razlicita kluba u 4 razlicite lige. Arsene 15 titula za 25 godina sa 3 kluba. Mislim smijesno je uopste i spominjati ga u recenici sa Realom.ascari wrote:Ako pod nista podrazumjevas PL (3), FA Cup (4) i CS (4), onda stvarno nije osvojio nista...FreeSol2 wrote:Samo da ovaj diletant Arsen Wenger ne dodje. Ovaj nista zivo nije osvojio![]()
Ako kojim slucajem Mourinho napusti, po meni najbolje opcije Del Bosque, Low, Schuster.
samo je razlika u tome sto je murinjo dolazio u klubove koji su imali para ko pjeska da mu ispunjavaju zelje i dovode koga on hoce , dok je kod arsena bilo sasvim drugacije. arsen je za sitne pare pravio ekipu i bio uvijek u vrhu lige.
-
Baudelaire
#6186 Re: Real Madrid C.F.
Jest, a Mourinho je u Porto doveo sve najbolje igrače svijeta u tom momentu. Najgluplji argument kontra Mourinha je da je samo zahvaljujući parama sve poosvajao.
-
5 0 5
#6187 Re: Real Madrid C.F.
pa cekaj. bilo je vremena kada je bilo i drukcije. bergkampp, henry, pires... ne bijeze iz arsenala "samo" zbog wengera nego i za vecim parama (nasri, clichy). wenger je od clichya napravio fudbalera kakav danas jeste. zar ne mislis da i on ne bi volio da mu arsenal da 300-400 miliona eura budget da kupi igrace koje pozeli.FreeSol2 wrote:I Arsene je imao para na raspolaganju, samo sto glumi nekog stedisu, fol trazi talente. Kako god, on je za mene jedan od najvecih promasaja sto se tice trenera. Nek' on ne mrda iz Arsenala. Kakav je to autoritet kad mu svi igraci jedva cekaju da napuste ekipu, toliko o njemu.
ako je madrid zainteresovan za a.w. nije sigurno zbog toga sto je skrt, jer ako iko trosi pare onda je to madrid, nego zbog svoje reputacije kao trener, vjerovatno...
usput, ako se sjecas mozda, kad je mourinho radio u engleskoj, wenger mu je bio omiljena meta (pored beniteza). sta mislis zasto je to bilo tako?
- ultima_palabra
#6188 Re: Real Madrid C.F.
Wenger bi ti rekao, nemoj me više braniti, molim te505sCrtom wrote:wenger je od clichya napravio fudbalera kakav danas jeste.
-
5 0 5
#6189 Re: Real Madrid C.F.
koji si ti provokator.ultima_palabra wrote:Wenger bi ti rekao, nemoj me više braniti, molim te505sCrtom wrote:wenger je od clichya napravio fudbalera kakav danas jeste.
-
5 0 5
#6190 Re: Real Madrid C.F.
kakva su to polariziranja? diskutujem na temu. znaci li to da i ti dolazis na barcinu temu da provociras ili?FreeSol2 wrote: On provokator, a ti kao navijac barcelone, dezurni na temi Real Madrida svaki dan![]()
![]()
-
5 0 5
#6191 Re: Real Madrid C.F.
ne zato sto je morinho mislio da je wenger bolji trener (jer takav ne postoji) nego zato sto je wenger bio prvak engleske kada je mourinho dosao u chelsea. a benitez je bio sampion lige prvaka, iste te godine.FreeSol2 wrote:O pa to je sigurno zato sto je Wenger bolji trener od njega, sigurno, prepao se njega Mourinho505sCrtom wrote:pa cekaj. bilo je vremena kada je bilo i drukcije. bergkampp, henry, pires... ne bijeze iz arsenala "samo" zbog wengera nego i za vecim parama (nasri, clichy). wenger je od clichya napravio fudbalera kakav danas jeste. zar ne mislis da i on ne bi volio da mu arsenal da 300-400 miliona eura budget da kupi igrace koje pozeli.FreeSol2 wrote:I Arsene je imao para na raspolaganju, samo sto glumi nekog stedisu, fol trazi talente. Kako god, on je za mene jedan od najvecih promasaja sto se tice trenera. Nek' on ne mrda iz Arsenala. Kakav je to autoritet kad mu svi igraci jedva cekaju da napuste ekipu, toliko o njemu.
ako je madrid zainteresovan za a.w. nije sigurno zbog toga sto je skrt, jer ako iko trosi pare onda je to madrid, nego zbog svoje reputacije kao trener, vjerovatno...
usput, ako se sjecas mozda, kad je mourinho radio u engleskoj, wenger mu je bio omiljena meta (pored beniteza). sta mislis zasto je to bilo tako?![]()
-
Madrid
#6192 Re: Real Madrid C.F.
Podcjenise Zaragozu
Valjda drugo poluvrijeme bude bolje...
Valjda drugo poluvrijeme bude bolje...
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#6193 Re: Real Madrid C.F.
Standardno za kladionicu 
- abondanzieri
#6194 Re: Real Madrid C.F.
BWIN,ovo ono,jel de?rashtiman wrote:Standardno za kladionicu
- bordo gandalf
- Charuga
- Globalni moderator
#6197 Re: Real Madrid C.F.
Ovi, ko da namjerno j.bu svakog protivnika. Hudnici povedu do 15. min a onda ide izjednacenje do pauze i punjenje od strane Reala do kraja utakmice.
- bordo gandalf
#6198 Re: Real Madrid C.F.
Ruku dajem da je ovo za kladionice bilo
iducu kuci treba igrati ili iz 2/1 ili iz x/1 
- BHF_Manijak
#6199 Re: Real Madrid C.F.
Brat Mesut... 
- bordo gandalf
#6200 Re: Real Madrid C.F.
Toplo veceras u madridu