Dešavanja u Srbiji

Post Reply
keep it real

#6176 Re: Desavanja u Srbiji

Post by keep it real »

pici wrote:
keep it real wrote:

znamo mi vrlo dobro ko ima vremena i pristup internetu da napise toliki broj postova . prosjecan gradjanin nema pristup internetu .

pogledaj ti u svoje dvoriste pa ces vidjeti da u bih ima oko 30 % stanovnistva na ivici siromastva dok 18 % zivi u bijedi .
"http://uk.oneworld.net/guides/bosnia/development"

necu da ulazim u raspravu sa ljudima punim mrznje . idi pomozazi sirotinji "patrioto" dokazi da volis bih . bolje biti bilo nego dan gubiti na internetu .

ps jesi li ikad bio u usa ?
ja jesam i vjeruj mi ima bijede . imas citava naselja u kojim ljudi zive u kamp prikolicama ali dok ne vidis detroit nisi vidio ameriku .

"znamo MI :shock: :mrgreen: Tko to MI.....kinezi,afrikanci,vanzemaljci itd itd"

ja i ti .

"moje dvorište je Haos zbog takvijeH poput VAS koji zabadate Njuške u Tudja dvorišta.....oČiti primjer Plakanja predstavnika PC-ija Tata Ljubi i Čika Geđži :mrgreen:"

tvoje dvoriste je haos zato sto ne ulazes vrijeme i trud u njega . uradi nesto pozitivno nemoj gubiti vrijeme gledajuci komsijino .

"mržnja.....jel to kad pobiješ 1500 djece il kad pišeš po forumu o gladnoj i nezbrinutoj djeci "PatriJoto" ;-) "

kamo srece da ti iskreno brines o djeci . znas ti vrlo dobro o cemu ja pricam .

"Čim VI stuHinjate po Hamerici...... izgleda da se ima LOVE :mrgreen: ......a i prodaje :mrgreen:

petak, 16.10.2009 23:55
U Moskvi Srbin osuđen na osam godina zatvora jer je prodavao ruske tajne :shock:
"

pa sta ? lik ima ime i prezime , na sudu ispao kriv i zatvor . kakve to veze ima sa srbijom ?
to je isto ko kad bi ja stavio clanak o Mirsadu Mulahalilovic izbjeglici iz bih globalnom jihadisti sto zavrsi u zatvoru ove sedmica . i onda impliciram bosnjaci teroriste u australiji .
Elvis_je_ziv

#6177 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Elvis_je_ziv »

zavrzlama wrote:Citajuci izjave srbijanskih politicara potvrdjuje se ona cuvena teza koju je prvi patentirao mislim @Nokia...."rs i normalna BIH ne idu zajedno,jer je postojanje rs-a zasnovano na negaciji BIH"...s toga i posljednje izjave Jeremica da "srbija nece dozvoliti ukidanje rs-a" a niko ne govori o ukidanju rs-a u Butmiru ,nego se govori o jacanje drzavnih institucija i stavljanje drzave na sopstvene noge...medjutim ako se drzava BIH uredi kao i ostale druge drzave svijeta,tad rs nece imati znacaj da igra ulogu razbijaca BIH...zakljucak je da srbija podrzava rs samo kao negaciju BIH i faktor koji ce svojom destruktivnom politikom ,dovesti BIH u stanje bezperspektivnosti,gdje se velikosrbi nadaju da ce tad MZ kao rjesenje ponuditi podjelu BIH..

srbija zna da uspostava normalne BIH je kraj sna o podjeli iste,i isto tako zna da uspostava normalne BIH je uzimanje glavnih poluga secesionistickim snagama da pravnim i ustavnim aktima sruse BIH...sve ovo zna zapad i EU,ali se svi prave da kao neznaju,kontajuci da ce velikosrbi doci tobe...nece oni doci tobe,jer za srbiju nisu BIH srbi nista bolji ni gori od onih iz Hrvatske i Kosova,pa da im pokazu prstom gdje im je rodjena drzava...Dodik stalnim trckaranjem u beograd pokazuje da nema snage i da nema narod iza sebe,pa iz nemoci pokusava da povrati samopouzdanje time sto srbiju istura da pregovara u ime BIH srba i stvara privid kod srpskog naroda u BIH da je srbija uz njih...sto rece @dallton srbi u BIH su dijaspora srbije a svojom sutnjom i strahom od velikosrba su sami sebe stavili u taj polozaj...
Neutemeljen i jako proizvoljan komentar.
Gotovo jadan u svojim ''shupljiranjima''... Niti jedna rjec u njemu ne odgovara istini . Komentar poput ovog ,nije nista drugo do plod ''piscevih'' frustracija.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#6178 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

keep it real wrote:
pa sta ? lik ima ime i prezime , na sudu ispao kriv i zatvor . kakve to veze ima sa srbijom ?
to je isto ko kad bi ja stavio clanak o Mirsadu Mulahalilovic izbjeglici iz bih globalnom jihadisti sto zavrsi u zatvoru ove sedmica . i onda impliciram bosnjaci teroriste u australiji .
polako .BA ćlovek ne jezi se :mrgreen: ....pa ima i srba,hrvata ostalih u BiH nisu samo bošnjaci eksluzivitet......implicirate VI štošta al ni tamo ni vamo,samo generisanje i masovna Hipnoza SANU-kuhinje....imate li VI Touchscreen monitors e tri prsta lijeve ruke stavi na sredinu spirale....e sad zamisli cvijeČe,livadu,pasu krave i ovce a VI svi ukolo i pjevate "Živ je ČiČa" :mrgreen:

Image
zavrzlama

#6179 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Elvis_je_ziv wrote:
zavrzlama wrote:Citajuci izjave srbijanskih politicara potvrdjuje se ona cuvena teza koju je prvi patentirao mislim @Nokia...."rs i normalna BIH ne idu zajedno,jer je postojanje rs-a zasnovano na negaciji BIH"...s toga i posljednje izjave Jeremica da "srbija nece dozvoliti ukidanje rs-a" a niko ne govori o ukidanju rs-a u Butmiru ,nego se govori o jacanje drzavnih institucija i stavljanje drzave na sopstvene noge...medjutim ako se drzava BIH uredi kao i ostale druge drzave svijeta,tad rs nece imati znacaj da igra ulogu razbijaca BIH...zakljucak je da srbija podrzava rs samo kao negaciju BIH i faktor koji ce svojom destruktivnom politikom ,dovesti BIH u stanje bezperspektivnosti,gdje se velikosrbi nadaju da ce tad MZ kao rjesenje ponuditi podjelu BIH..

srbija zna da uspostava normalne BIH je kraj sna o podjeli iste,i isto tako zna da uspostava normalne BIH je uzimanje glavnih poluga secesionistickim snagama da pravnim i ustavnim aktima sruse BIH...sve ovo zna zapad i EU,ali se svi prave da kao neznaju,kontajuci da ce velikosrbi doci tobe...nece oni doci tobe,jer za srbiju nisu BIH srbi nista bolji ni gori od onih iz Hrvatske i Kosova,pa da im pokazu prstom gdje im je rodjena drzava...Dodik stalnim trckaranjem u beograd pokazuje da nema snage i da nema narod iza sebe,pa iz nemoci pokusava da povrati samopouzdanje time sto srbiju istura da pregovara u ime BIH srba i stvara privid kod srpskog naroda u BIH da je srbija uz njih...sto rece @dallton srbi u BIH su dijaspora srbije a svojom sutnjom i strahom od velikosrba su sami sebe stavili u taj polozaj...
Neutemeljen i jako proizvoljan komentar.
Gotovo jadan u svojim ''shupljiranjima''... Niti jedna rjec u njemu ne odgovara istini . Komentar poput ovog ,nije nista drugo do plod ''piscevih'' frustracija.
samo ti citaj i gutaj knedle a ja cu pisat nebuloze i frustrirati se ;-)
keep it real

#6180 Re: Desavanja u Srbiji

Post by keep it real »

pici wrote:
keep it real wrote:
polako .BA ćlovek ne jezi se :mrgreen: ....pa ima i srba,hrvata ostalih u BiH nisu samo bošnjaci eksluzivitet......implicirate VI štošta al ni tamo ni vamo,samo generisanje i masovna Hipnoza SANU-kuhinje....imate li VI Touchscreen monitors e tri prsta lijeve ruke stavi na sredinu spirale....e sad zamisli cvijeČe,livadu,pasu krave i ovce a VI svi ukolo i pjevate "Živ je ČiČa" :mrgreen:

]

ne jezim se , naravno da ima srba i hrvata u bih slazem se da nisu bosnjaci eksluvizitet . ali samo su bosnjaci (ne svi) jihadisti i alahovi ratnici . (ova druga recenica ti je implikacija) vidis kako je lako biti zabavan .

ocigledno nema diskusije na ovoj temi , ostajem pri tezi da je nivo inteligencije/znanja na ovoj temi porazavajuci/zabrinjavajuci . gospodo napustam vas , uzivajte !
pici

#6181 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

keep it real wrote:
pici wrote:
keep it real wrote:

]

ne jezim se , naravno da ima srba i hrvata u bih slazem se da nisu bosnjaci eksluvizitet . ali samo su bosnjaci (ne svi) jihadisti i alahovi ratnici . (ova druga recenica ti je implikacija) vidis kako je lako biti zabavan .

ocigledno nema diskusije na ovoj temi , ostajem pri tezi da je nivo inteligencije/znanja na ovoj temi porazavajuci/zabrinjavajuci . gospodo napustam vas , uzivajte !
hajd vala ne znam kako smo i mogli dosad brez tebe i takvijeH sliČnih "Inteligentnih na tregere" :mrgreen: uživaj u plaHo ipliciranim generisanjima opĆe hipokrizije na kvadrat.......blago nama s takvijem inteligenšn ćlovecima :mrgreen:
kiky

#6182 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

ljajić osnovao političku partiju ...
moj ljajiću pa zar ti nije dosta sramote ...
Maraschino

#6183 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

kiky wrote:ljajić osnovao političku partiju ...
takvi iskoristeni kurtoni kod mene zavrse znas gdje... :-) :D

lagao je i za kostunicu i za tadica i za sanu, i za spc...za sve je lagao, blamirao se, uvlacio se svakom...dobro je i zavrsio
Bosnolog

#6184 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Bosnolog »

kiky wrote:ljajić osnovao političku partiju ...

Dvorska luda Ljajic se ufurao da je neki elemenat u zemlji brlogu fasizma koji ce biti odbacen poput one stvari koristene za vrijme orgija sa nepoznatim i nisko moralnim ulicarkama koji je bio upravo taj politicki kondom koristen u svojoj misiji trazenja sakrivenog i od njega dobro cuvanih ratnih zlocinaca ,.....koje baljavi Rasim samo sto nije nasao ,nikako da mu Tadic kaze gdje je Mladic a jadnik tako ozbiljno shatio i uzivio se u svoj ulozi trgaca u prazno.

Taj Ljaic i onaj zvaljo Sulejman Ugljanin su najveca Bosnjacko izdajnicka Sandzacka sramota u toj zemlji zla.

Izdajnicka dvorsk luda izgubljena u vremenu i prostoru trazeci najveceg zlocinca njegovih sunarodnjaka je uvreda za sve prezivjele zrtve genocidne Srbije kao i svih Bosnjake u cjelini ,isto izdajnicko smece je sebe ubjedilo da radi za dobrobit svoje glasacke baze.Rezultati tih poltronsko izdajnickih uvlakaca su katastrofalni po Sandzak ,bijeda ,medusobne podjele,sukobi,planski ciljano unistena privreda i jad koji vlad u Sandzaku a za sto su ova dvojica supljoglava najveci krivci , Umjstom da su odavno vec proglasili politicku,ekonomsku,zakonodavnu i kulturnu Autonomiju tog prostora taj ljigavac je pristao da se Sandzak jos jednom raspolovi u novoj regionalnoj podjeli Srbije , najveceg pljackarskog brloga Balkana zaokruzenog historijom krvi zla i teritorija.

Ako je nakon svega i svih izdaja Ljajica u Ugljanina rijesenje ostanka na politickoj sceni tih lesinara i dokazanih sluga i dvorskih luda ond narod ne zasluzuje bolju budicnost i sam je kriv za istu,svako ko mu da glas od strane Bosnjaka je malouman bez mozga i slijep je kod ociju.....
Socijalista

#6185 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Socijalista »

Pricajte vi sta hocete za Ljajica, bio je u svakoj vladi od 2000 :D Covjek zna kako to ide, ne kao Hare i Suljo :lol:
Bourne

#6186 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Bourne »

Kompjuterska igrica: 'Srbija 2012. osvaja Kosovo'
18.10.2009.
Aleksandar Đokić dizajnirao je kompjutersku igricu u kojoj Vojska Srbije trijumfalno zauzima Prištinu i vraća Kosovo pod svoju kontrolu.

Aleksandar Đokić dizajnirao je igricu 'Kosovska zora' (Foto: Arhva / Reuters) Iako se Kosovo osamostalilo prije godinu i pol dana poznato je da Srbija ne želi priznati nezavisnost svoje nekadašnje pokrajine. S obzirom da to, piše 24sata.info tamošnji patrioti morat će se zadovoljiti kompjuterskom igricom. Radnja igre događa se na Kosovu, 2012. godine. U pokrajini vlada mir, a srpske izbjeglice su se vratile u svoje domove. Jedne zore Albanci napadaju snage UN-a. U pomoć UN-u pristiže srbijanska vojska koju Albanci tjeraju na povlačenje. Ubrzo oklopne snage Vojske Srbije oslobađaju Gnjilane i Prištinu te nastavlja borbe u ostatku Kosova.

Ova ratna igra nosi naziv 'Kosovska zora', a njezin autor Aleksandar Đokić živi u Hamburgu, i radi za njemački studijo LaPlata. 'Vojska Srbije u igri ulazi u sukob da bi zaštitila integritet Republike Srbije. Nisam htio predstaviti Vojsku Srbije kao nekog tko prvi počinje sukob, jer je naša povijest puna slučajeva u kojima smo morali braniti svoju zemlju, a da nikoga nismo napadali', rekao je Đokić. Autor igre tvrdi da su mišljenja oko njegove igre podijeljena, a od nekih je Albanaca navodno dobivao i prijetnje smrću. Dodaje da je 'Kosovska zora' neutralna igra u kojoj pobjeda ovisi o taktici i snalažljivosti, a ne o strani na kojoj se nalazite.
Zanr: naucna fantastika ,ja sto se ismijah braco draga :lol: :lol: :lol: Drugi dio je u izradi Srbija napada-oslobadja Hrvatsku :lol: :lol: :lol:
kiky

#6187 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

svašta če mo se mi još nagledat i naslušat od komšiluka ...
vakog komšiluka nejma na dunjaluku ...
cyber serbia ...
trinidad

#6188 Re: Desavanja u Srbiji

Post by trinidad »

kiky wrote:svašta če mo se mi još nagledat i naslušat od komšiluka ...
vakog komšiluka nejma na dunjaluku ...
cyber serbia ...
pa jes vala tamo mozes slusati i gledati i madonu i erosa ramacotija i zizi top, i ko zna koga ne...a ovde dino merlin plafon :dance:
spreca

#6189 Re: Desavanja u Srbiji

Post by spreca »

Danas vam stize veliki brat jel vam donio kakvih cokoladica u zamjenu za kakve resurse :D
pici

#6190 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

:mrgreen:
vee-jay

#6192 Re: Desavanja u Srbiji

Post by vee-jay »

izvinte samo jedno pitanje. Ako sam dobro razumio danas, Tadic nece u NATO nego hoce u neki evropski centralni shit sa Rusijom? Ako je tako, onda sam totalno :shock:
nives_

#6193 Re: Desavanja u Srbiji

Post by nives_ »

:) :) :)

:kravata:
mO k3

#6194 Re: Desavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

vee-jay wrote:izvinte samo jedno pitanje. Ako sam dobro razumio danas, Tadic nece u NATO nego hoce u neki evropski centralni shit sa Rusijom? Ako je tako, onda sam totalno :shock:
ma tadic bi grupnjak sa dodijem i medzedom... jos im u ponedjeljak dolazi plavsicka... i eto 4 na jednoj gommili..
stari grad Visegrad

#6195 Re: Desavanja u Srbiji

Post by stari grad Visegrad »

Ženski Dr.Med wrote:
vee-jay wrote:izvinte samo jedno pitanje. Ako sam dobro razumio danas, Tadic nece u NATO nego hoce u neki evropski centralni shit sa Rusijom? Ako je tako, onda sam totalno :shock:
ma tadic bi grupnjak sa dodijem i medzedom... jos im u ponedjeljak dolazi plavsicka... i eto 4 na jednoj gommili..

:lol: :lol: :lol: :lol: grupnjak u vozu
stari grad Visegrad

#6196 Re: Desavanja u Srbiji

Rusi dolaze u bg radi novih polsova i nevsticija. Rusija ce dati kredit Srbiji, biznis je biznis, a BiH je druga zemlja.
stari grad Visegrad

#6197 Re: Desavanja u Srbiji

pici wrote: Zana

:mrgreen:
Pici zar slusas srbijansku Zanu? hahhaahaaaaaa
pici

#6198 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

Image

međžedu idemo u srce srbije !!!!!

Image

molim....paket za međžeda

Image

sad ce nam biti svima bolje...

Image
spasiBa međžed

Image
e sad pravac Hamerika :mrgreen:
pici

#6199 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

Ljubavna sapunica
Srpskom trubom po Puškinovim stihovima
Pišu: Marko Matić i Iva Klisić

Image
Socijalistička priredba: Rusi prihajaju

Opštenarodno oduševljenje izazvano posetom, objektivno drugog čoveka Rusije, kulminiralo je brojnim skupovima ritualnog stapanja duša dvaju naroda. Dan uoči istorijske posete Beogradu, u prestonicu su se sjatili Srbi sa svih strana kako bi, u duhu svoje tradicionalne privrženosti bratskom narodu, iskazali neizmernu ljubav prema dragom im gostu. Tako je otkriven spomenik ruskom pesniku Puškinu, na Trgu Republike se okupila cela Guča i prateći etno-džez orkestri sa Zlatiborskih brda, a naši najmlađi predvođeni večnom devojčicom Ivanom Žigon i “Sibirskim vitezovima” priredili su poseban performans zahvalnosti ruskom narodu

U prisustvu ruskog ambasadora Konuzina, Krkobabića juniora, uzurpatora trona SPC-a Amfilohija Radovića i dežurne omladine iz Srpskog sabora Dveri, Obraza i čuvenog 1389, u Vukovom parku svečano je otkriven spomenik poznatom ruskom pesniku Aleksandru Puškinu. Statua, poklon ruskih pisaca, teška 300 kilograma i visoka dva metra, postavljena je povodom 210. godina od rođenja Puškina i 65 godina od oslobođenja Beograda. Plašt sa bronzane skulpture skinuli su zajedno, pridržavajući se međusobno, ambasador Konuzin, Milan Krkobabić i Valerij Ganičev, predsednik Udruženja ruskih pisaca.

U to ime Konuzin je istakao bitnost jubileja oslobođenja Beograda, ostavljajući veliku dilemu među prisutnima, zašto je manje važna bila 50. ili 60. godišnjica? Zamenik gradonačelnika pohvalio je Puškina zato što je “osvojio duše Srba, iako je umesto mača držao pero”, a opšte je poznato da se u ovim krajevima oduvek više cenio mač. Nakon otkrivanja spomenika prisutnima su recitovane njegove pesme, a na Amfilohijevo neskriveno oduševljenje odsvirano je i nekoliko ruskih kompozicija. Čitav perfomans kulminaciju bi mogao doživeti tako što bi se park, na predlog Petra Đorđevića, predsednika Komisije za nazive ulica i trgova, nazvao „Parkom slovenske pismenosti“

Image
Narodno veselje u parku: Malo harmonika, malo Puškin

Na drugom kraju grada, na potezu od Kalemegdana do kraja Knez Mihailove ulice prošla je neobična povorka dece sa Kosova, predvođene ,,Sibirskim vitezovima”, rusko-srpskim zastavama i Ivanom Žigon, koja je i osmislila iskazivanje dečije radosti zbog dolaska ruskog predsednika. Tokom šetnje, uz pesme ,,Rusija i Srbija ljubav moja” i ,,Kosovski božuri” mališani su nosili crteže i slike na kojima su iskazali svoju zahvalnost bratskom ruskom narodu.

Kozačka karnevalska atmosfera eksplodirala je na Trgu Republike, kada se prolomio zvuk iz 100 srpskih truba, ruskom Beogradu na dar. Orkestar je na opšte oduševljenje prisutnih izveo najpoznatije ruske i srpske pesme, a za one koji zbog sitne kiše nisu mogli da dođu na koncert, pobrinuo se prehumani B92, koji je građanima obezbedio direktan televizijski prenos. Nastup trubača koji je trajao 90 minuta snimljen je na specijalni DVD čijom će prodajom biti obezbeđen novac za akciju “Hrana za sve”.

Gladni građani Srbije konačno će dobiti po jedan obrok dnevno, tako što će novac biti obezbeđen prodajom „Kaljinke“, "Podmoskovske večeri" i "Kazačoka" u izvedbi srpskih truba. Zanimljivo je da je u pauzi između pesama publika uzvikivala „Srbija, Rusija, nikada Unija!“ što je TV B92 sve uredno prenosila, bez prekida programa zbog reklamnih blokova.

U skladu sa veličinom ljubavi prema majčici Rusiji, za ovu priliku je sakupljen najbrojniji trubački orkestar svih vremena u svetu, što ni Nemcima nije pošlo za rukom koji su okupili svega 58 truba u jednom orkestru.

hop hop hop hop iiijjhaaaa Katjusha.....hop hop :mrgreen:
vaca

#6200 Re: Desavanja u Srbiji

Post by vaca »

:) pa dE si pici vidim vrEdan sabaHIle, mashallah
Post Reply