Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
elle_ wrote:E.L. James " 50 nijansi siva" ...nisam još pročitala do kraja, ali do sada je odlična
Kakva petparacka literatura...
Dodje nekad period u zivotu kad imas dovoljno drame uzivo da ti ne treba i u knigama A vecina cita ovu knjigu samo da vidi sto se digla tolika frka u svijetu (mada do sada nisam skontala). Ovo mi se cini kao S&M Guide For Dummies
elle_ wrote:E.L. James " 50 nijansi siva" ...nisam još pročitala do kraja, ali do sada je odlična
Kakva petparacka literatura...
Dodje nekad period u zivotu kad imas dovoljno drame uzivo da ti ne treba i u knigama A vecina cita ovu knjigu samo da vidi sto se digla tolika frka u svijetu (mada do sada nisam skontala). Ovo mi se cini kao S&M Guide For Dummies
Black swan wrote:ma treba pokrenuti temu s onim kindleovima i sokoćalima za čitanje knjiga...
fakat deru za cijene knjiga
jednom sam pokrenuo temu
2 knjige koje me interesuju 104 marke
Kindle je moja najbolja investicija u zadnjih nekoliko godina.
Samo ukinuse sajt "baneprevoz" (pa kasnije balkanknjiga), tu je bio veliki broj knjiga u kindle formatu, ali dusmani dohakase...
Probaj ovde, nisam sigurna da li ima kindle format ali imaju svasta
Ja je dovrsila jucer. Bas me zanima kakvo ce biti tvoje misljenje o njoj.
Hm..kraj katastrofalan, sreća što ima još dva nastavka ....u svakom slučaju meni se sviđa, neobična...
Slusam samo kad perem sudje, dosla sam mozda do pola-meni se ne svidja..Odslusacu je samo zato sto ste napisale da je kraj katastrofalan. Probudile ste mi znatizelju.
Knjiga je mlaka, dosadna, k'o los ljubic. Ma mogu i taj katastrofalan kraj naslutit.
Prije mozda mjesec sam odslusala The Island Beneath the Sea by Isabel Allende, tu preporucujem
jest da je tema "Sta trenutno citate", al eto, i slusatelji su dobro dosli!
ja trenutno nadoknadjujem propuste iz mladosti pa citam Zerminal, a uporedo sa njim uzeo sam i Krhotine od Miroslava Pelikana. Neobicna zbirka kratkih prica, vecina priča u njoj ima zavrsetke i poente koje meni i nisu sasvim najjasnije, ali je uprkos tome interesantna.
simonese wrote:"The Tommyknockers"
Stephen King (1987)
Ti ces izgleda skoro apsolvirati Kinga.
Ja sam malo oduzio sa "Pod kupolom", al, eto, vec dvije trecine sam procitao. Interesantno mi je da na jednom mjestu pominje Jacka Reachera kao najtvrdjeg armijskog policajca svih vremena, cime vjerovatno odaje priznjanje Lee Childu i njegovom glavnom junaku, mada nisam siguran da to nije mozda i malo ironicno napisano.
simonese wrote:"The Tommyknockers"
Stephen King (1987)
Ti ces izgleda skoro apsolvirati Kinga.
Ja sam malo oduzio sa "Pod kupolom", al, eto, vec dvije trecine sam procitao. Interesantno mi je da na jednom mjestu pominje Jacka Reachera kao najtvrdjeg armijskog policajca svih vremena, cime vjerovatno odaje priznjanje Lee Childu i njegovom glavnom junaku, mada nisam siguran da to nije mozda i malo ironicno napisano.
mislim da je to taj Jack,snima se i film sa Tom the sientologie Cruise u glavnoj ulozi junaka Jacka
a sto se tice Kinga mozda jos 2,3 romana i prekucan je