Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mislio sam da ce Napoli biti glavni konkurent za Scudetto medjutim "fat Spanish waiter" jednostavno nije dorastao zadatku, a Roma iako u padu mi djeluje puno ozbiljnije. Zasad ne znam koliko Roma moze izdrzati,a prednost u odnosu na Napoli ce jos vise rasti. Sad ako ih BVB istambura, a vjerovatno da hoce do nove godine bi mogla prednost Juventusa biti +10.
Od subote sam na sluzbenom putu dobro je da nisam gledao tekmu.
Evo da napisem nesto helem se ovdje pise svasta, boze me sacuvaj a nista o nogometu tj. zakljucak juventini.
Nemam se ja vama sta da pravdam.
Meni je na sluzbenom putu bilo ugodno hem kasnije kraj zena, pica kako i nece.
Dovezao bi se da ipak volim vise zene od Napolija tj. nogometa. nadam se da i juventina ima takvih nisu svi..
Pozdrav
DonVitoN wrote:Nemam se ja vama sta da pravdam.
Meni je na sluzbenom putu bilo ugodno hem kasnije kraj zena, pica kako i nece.
Dovezao bi se da ipak volim vise zene od Napolija tj. nogometa. nadam se da i juventina ima takvih nisu svi..
Pozdrav
slabo, mi kad volimo volimo do kraja
nismo kurave ko neki da trče za onim ko ponudi gram boljeg
Prognoziram neizvjesno prvenstvo do polovine decembra.
Jbga, nadao sam se da će to biti do januara-februara, al kakvi, precjenio sam i ja ove prosječne ekipe. Valjda optimistične izjave prije i na početku prvenstva njihovih "tifoza", ponesu i mene. Taman se ponadam dostojnoj konkurenciji, a forma im počne padati onda kad ekipi Contea počne rasti. I tako monotono iz godine u godinu...
Kao sto rekoh, nemas argumenata, a Boga mi i nista pametno da napises ( kao i uvijek ).Napoli je poderan kao stare novine i to je cinjenica
Posto te moderatori ne mogu stici stalno banovati, ja cu te jednostavno staviti na ignore lisu zajedno sa mumijem, svemirkom i jos par njih
Doduse ionako te ignorisem, jer tvoji komentari su djelo jednog ...
O cemu ovaj gore helem mene ne zanimas i tvoje liste ko i gdje sam..itd ja tebe fakat nisam ni upratio na forumu pored 5k postova, nastavi da bubas, bubas..