#Syrian Army captures 22 militants hiding in a warehouse in #Marj area of Eastern #Ghouta
#Syrian Army captures Abu-Abdullah AlShami, commander of the militants in Marj AlSultan in eastern #Ghouta
#Syrian Army captures 22 militants hiding in a warehouse in #Marj area of Eastern #Ghouta
#Syrian Army captures Abu-Abdullah AlShami, commander of the militants in Marj AlSultan in eastern #Ghouta
Ko o cemu vojnik o skracenju i tome slicne izrekefosna2014 wrote:Opetja navija za cetnike (Nusru, Fateh, Ahrar) i prica o moralu.![]()
Veli opozicionari.
I onda se, iz tame, dimne zavese nastale žestokim granatiranjem zlikovaca, pojavio Boško Ibn Buha,...sunceKOtepsija wrote:sarajevoxxxx wrote:Šejh Muhejsini o današnjim dešavanjima na jugu Haleba:
''Danas u Banisu i Mejrubeh milicije su počele sa žestokim napadom i uzeli su selo Mejrubeh, držali su ga jedan sahat, da bi ga ponovo povratili.Onda su krenuli sa žestokim napadom na Banis, dva napada su borci Džejš El-Fetha odbili, a onda je krenulo žestoko bombardovanje.Održali su manji sastanak, razmišljali o povlačenju, da bi na kraju prevagnulo da ostanu i da se primire da niko ne odgovara na vatru.Tako je i bilo, nastavili su bombardovati, gorilo je na sve strane a nakon toga je utihnulo.Mislili su valjda da niko nije preživio toliko bombardovanje.Čuli su ih kada su se počeli približavati, čuli su i njihovo smijanje, a onda je sve krenulo, jedan na jedan.Nije bilo aviona, nije bilo teške artiljerije, na desetine ih je izginulo...Sa dozvolom Gospodara svjetova neka znaju Iračani, Libanci i drugi koji žele ovu našu čistu zemlju oskrnaviti, kada joj se god približite izbacit ćemo vas ''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ko one partizanske price
![]()
![]()
![]()
walter kurtz wrote:...
Dug mjesec u banovicima a zamisli tek koliko dug kad si terorista u juznom aleppuChallenger__ wrote:walter kurtz wrote:...![]()
Welcome back!
sta si ti u boldanoj recenici, kod nas narod kaze "ko muhe na govno", sta si ti, s cim se to poredisOpetja033 wrote:
Samo se zalijepite ko muhe kada ja jednom u 2-3 mjeseca napisem slican komentar da bi vase licemjerstvo isplivalo na povrsinu.
A to za zaobilazenje ti je prva pametna. Imam izrazito nizak prag tolerancije prema pateticnim licemjerima.
Licemjeru!
walter kurtz wrote:Dug mjesec u banovicima a zamisli tek koliko dug kad si terorista u juznom aleppu
Neka samo cekam kraj rata u jemenu pa kad dodje par hiljada khat houthija da posamara sve redomChallenger__ wrote:walter kurtz wrote:Dug mjesec u banovicima a zamisli tek koliko dug kad si terorista u juznom aleppu![]()
Dobro, ima se droge, ima se boba, Amphetamine-jihad radi rad...
+1Challenger__ wrote:walter kurtz wrote:...![]()
Welcome back!
zrakomlat wrote:+1Challenger__ wrote:walter kurtz wrote:...![]()
Welcome back!

Jel' to onaj za koga Patka veli "da se prodao Rusima"?
Ne vjerujem... mada mu ne bi bilo prvi put da izvali nebulozu...Challenger__ wrote: Jel' to onaj za koga Patka veli "da se prodao Rusima"?

walter kurtz wrote:Joulani "asad ce pobijediti"
Ni FSA, ni IF, ni Ahrar nisu teroristicke organizacije. Tako da mozes hladno kurcu mom svirati sa tim glupim i jeftinim pokusajima diskreditiranja.Kikibombona wrote:Inace, etnicki Turkmen...
Demokratska opozicija!
Ne znam kakav izgovr imaju Patak, Cool, Opetja... i ostali advokati terorista da ne podrze ovu demokratsku kurdsko-arapsko-turkmensko-asirsko-armensko-jezidsku-...skupinu!??
Radije birate Al Kaidu?
Toliko o vama.
japin_mutapi wrote:smrt fašizmu sloboda narodu
živjela revolucija i FSA partizani
uspješnu deratizaciju želim, drugovi
Je li to najbolje sto mozes? Bravo genije. Jedno pola sata ti je trebalo da skontas sta da napises, zar ne?sunceKOtepsija wrote:sta si ti u boldanoj recenici, kod nas narod kaze "ko muhe na govno", sta si ti, s cim se to poredisOpetja033 wrote:
Samo se zalijepite ko muhe kada ja jednom u 2-3 mjeseca napisem slican komentar da bi vase licemjerstvo isplivalo na povrsinu.
A to za zaobilazenje ti je prva pametna. Imam izrazito nizak prag tolerancije prema pateticnim licemjerima.
Licemjeru!kako ce te postovat drugi ako ti ne postujes sam sebe? narod jos kaze "cijeni sebe da bi te cjenili drugi"
zlobnici bi se sjetili izreke "slican se slicnom raduje" te povukli paralelu s problematicnom recenicom i strane koju podrzavas u agresiji na Siriju