Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pakica_ wrote:Ni prvi ni zadnji put da su dobili po p...
Hoce da tuku zene? Dobili su sta su trazili.. Jbg, vi znate samo jednu stranu, "finu" stranu Lokoma koji kupi cuke.. Ok, da samo to rade, aferim.. Ali malo se puno kurce (za to ne znate, pa me ne cude ovakvi komentari) i malo puno misle da su uhvatili boga za... Znate vec sta... Prc!
Pa ako oružje rješava probleme, da ga se onda svi prihvatimo?! Pa kada mi slijedeći put skoči pas na dijete kao što mi se desilo u Velikom parku, ohladim prvo njega i još članove njegovog čopora, a onda grupišem metke po abdomenima i plućnim krilima aktivista. A moram ti priznati da sam mnogo, mnogo obučeniji za upotrebu raznih vrsta oružja od svih tih aktivista.
Kako samo ne vidiš da pozivaš na anarhiju, a dobro znaš da biste u tom slučaju samo vi nasilni aktivisti tu izvukli mnogo deblji kraj. I to ne od države, već od većine stanovništva ovog grada.
Pokusavam da ti objasnim da ovo sto se desilo nema veze s cukama.. Nego diraju insane, pa onda kukuuu, mi htjeli njih istuc, a nismo mogli, pa oni istukli nas kmeeee
Kako vec rekoh- prc!
Oligarh wrote:Tretirati kao kriv.djelo terorizma, napad na državnu službu u danima najveće moguće sigurnosne pripravnosti. Shodno tome tako ih i procesuirati. A ovo što likuju nad ovim terorističkim činom po društvenim mjerama obavezno staviti na mjere ova dva dana i pozvati na saslušanje i kriminalističku obradu.
U potpunosti se slazem sa tobom. Postigli su autogol. Vrijeme je da neko konacno stane u kraj Dog trust-u.
Hoce da tuku zene? Dobili su sta su trazili.. Jbg, vi znate samo jednu stranu, "finu" stranu Lokoma koji kupi cuke.. Ok, da samo to rade, aferim.. Ali malo se puno kurce (za to ne znate, pa me ne cude ovakvi komentari) i malo puno misle da su uhvatili boga za... Znate vec sta... Prc!
Pa ako oružje rješava probleme, da ga se onda svi prihvatimo?! Pa kada mi slijedeći put skoči pas na dijete kao što mi se desilo u Velikom parku, ohladim prvo njega i još članove njegovog čopora, a onda grupišem metke po abdomenima i plućnim krilima aktivista. A moram ti priznati da sam mnogo, mnogo obučeniji za upotrebu raznih vrsta oružja od svih tih aktivista. Kako samo ne vidiš da pozivaš na anarhiju, a dobro znaš da biste u tom slučaju samo vi nasilni aktivisti tu izvukli mnogo deblji kraj. I to ne od države, već od većine stanovništva ovog grada.
Oligarh wrote:Tretirati kao kriv.djelo terorizma, napad na državnu službu u danima najveće moguće sigurnosne pripravnosti. Shodno tome tako ih i procesuirati. A ovo što likuju nad ovim terorističkim činom po društvenim mjerama obavezno staviti na mjere ova dva dana i pozvati na saslušanje i kriminalističku obradu.
U potpunosti se slazem sa tobom. Postigli su autogol. Vrijeme je da neko konacno stane u kraj Dog trust-u.
Ma kakav ba auto gol?!
Šta će im to bit? Imaju ljudi lovuuuuuuuu bolan lovuuuuuuu! Dok je love ovaj slučaj će ostat zaveden kao napad N.N. lica. Ako ih i nadju ide klasično saslušanje i puštanje na slobodu.
Jaooo sto mi je godra sto su ovi keroljubci istukli ove veterinara..... Sad kad i god vidim na relaciji ciglane-jezero(P.bolnica) ima da ih udaram kao najveće dušmane posebno onog visokog ćelavog krezu a i onu debelu lezbacu.. Digli ste stvar na veći nivo pa snosite reakciju
Vi stojali oni udarali..nemoj bar neko zna neke stvari. Ne odobravam tucu bilo koga. Informacije, ali onda bez isli smo se lemati s njima
. Branili ste ono sto volite, zelite, itd. ne interesuje me vasa stvar, znas dobro o cemu pisem sama si mi ....
Fakat je nešto bolesno u ovom društvu. Prebiti čovjeka, pozivati na linč, ubistvo, paljevinu, klanje radi par pasa lutalica. Ovo društvo je izgubilo kompas. Štitimo život pasa ubijajući ljude. Jeah, oda malena sam maštao o tome, sada mi ovaj usrani sistem to i omogućava.
Psi su u Sarajevu ubijani barbarski i protuzakonito. Klasični šinteraj.
Licemjerna vlast nije smjela da usvoji zakon da se psi pobiju, pa onda onda našli Lokom i načelnika- goraždanskog seljačića rumenka da odradi prljavi posao za njih.
Samo skloniti pascad sa ceste na bilo koji nacin,ludjaci koji pse predpostavljaju ljudima su srecom u ogromnoj manjini .
Svaka cast i Lokomu i nacelniku ,zbog djece Sarajeva i uopce svih gradjana koji zele zivjeti bez straha od napada kerova.
Pse lutalice i Dogs Trust aktiviste-psihopate zajedno treba smjestit u azile, nek i aktivisti-psihopate malo osjete šta znači živjet k'o životinja u pravom smislu riječi, mater im yebem maloumnu i njima i onim koji ih ovdje dovedoše.
pirpa wrote:Jaooo sto mi je godra sto su ovi keroljubci istukli ove veterinara..... Sad kad i god vidim na relaciji ciglane-jezero(P.bolnica) ima da ih udaram kao najveće dušmane posebno onog visokog ćelavog krezu a i onu debelu lezbacu.. Digli ste stvar na veći nivo pa snosite reakciju
pirpa wrote:Jaooo sto mi je godra sto su ovi keroljubci istukli ove veterinara..... Sad kad i god vidim na relaciji ciglane-jezero(P.bolnica) ima da ih udaram kao najveće dušmane posebno onog visokog ćelavog krezu a i onu debelu lezbacu.. Digli ste stvar na veći nivo pa snosite reakciju
Đe si ti prije udar'o
sta se ti keslas i ne lazi ljude da kupis govna
Zato sto mi je cejf
simonese wrote:od danas ja udaram i to odmah u komsiluku
Oprosti, ja zaboravila da si i ti neki zajeban sto udara po komsiluku
Last edited by pakica_ on 05/06/2015 18:11, edited 1 time in total.
Maystor wrote:Psi su u Sarajevu ubijani barbarski i protuzakonito. Klasični šinteraj.
Licemjerna vlast nije smjela da usvoji zakon da se psi pobiju, pa onda onda našli Lokom i načelnika- goraždanskog seljačića rumenka da odradi prljavi posao za njih.
I treba. Tuzan dan je bio kad su sintori uklonjeni sa ulica.
Hmm, dakle ispostavi se ipak da su dzukeloljupci antisocijalne i agresivne psihopate koje treba zgaziti i najebati im se sociopatske pacenicke matere, ko sto sam svo vrijeme i tvrdio... Ko bi reko...
Đe si ti prije udar'o
Živi bili pa vidjeli.... Jel ono bješe bjeli Citroën....