Problem pasa lutalica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
pakica_

#6176 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

Oligarh wrote:
pakica_ wrote:Ni prvi ni zadnji put da su dobili po p... :izet:
Hoce da tuku zene? Dobili su sta su trazili.. Jbg, vi znate samo jednu stranu, "finu" stranu Lokoma koji kupi cuke.. Ok, da samo to rade, aferim.. Ali malo se puno kurce (za to ne znate, pa me ne cude ovakvi komentari) i malo puno misle da su uhvatili boga za... Znate vec sta... Prc!
Pa ako oružje rješava probleme, da ga se onda svi prihvatimo?! Pa kada mi slijedeći put skoči pas na dijete kao što mi se desilo u Velikom parku, ohladim prvo njega i još članove njegovog čopora, a onda grupišem metke po abdomenima i plućnim krilima aktivista. A moram ti priznati da sam mnogo, mnogo obučeniji za upotrebu raznih vrsta oružja od svih tih aktivista.
Kako samo ne vidiš da pozivaš na anarhiju, a dobro znaš da biste u tom slučaju samo vi nasilni aktivisti tu izvukli mnogo deblji kraj. I to ne od države, već od većine stanovništva ovog grada.
Pokusavam da ti objasnim da ovo sto se desilo nema veze s cukama.. Nego diraju insane, pa onda kukuuu, mi htjeli njih istuc, a nismo mogli, pa oni istukli nas kmeeee
Kako vec rekoh- prc!
Filter

#6177 Re: Problem pasa lutalica

Post by Filter »

"drzava" u klincu, bez vlade, para, volje, znanja... nekako sasvim ocekivan razvoj dogadjaja... idemo dalje
jasko_ba

#6178 Re: Problem pasa lutalica

Post by jasko_ba »

I vise nego bolest, vise nije ni smijesno. al moze im se, normalan nece reagovati. :-)
Zastozato

#6179 Re: Problem pasa lutalica

Post by Zastozato »

Oligarh wrote:Tretirati kao kriv.djelo terorizma, napad na državnu službu u danima najveće moguće sigurnosne pripravnosti. Shodno tome tako ih i procesuirati. A ovo što likuju nad ovim terorističkim činom po društvenim mjerama obavezno staviti na mjere ova dva dana i pozvati na saslušanje i kriminalističku obradu.
U potpunosti se slazem sa tobom. Postigli su autogol. Vrijeme je da neko konacno stane u kraj Dog trust-u.
Alfons Kauders

#6180 Re: Problem pasa lutalica

Post by Alfons Kauders »

Oligarh wrote:
Hoce da tuku zene? Dobili su sta su trazili.. Jbg, vi znate samo jednu stranu, "finu" stranu Lokoma koji kupi cuke.. Ok, da samo to rade, aferim.. Ali malo se puno kurce (za to ne znate, pa me ne cude ovakvi komentari) i malo puno misle da su uhvatili boga za... Znate vec sta... Prc!
Pa ako oružje rješava probleme, da ga se onda svi prihvatimo?! Pa kada mi slijedeći put skoči pas na dijete kao što mi se desilo u Velikom parku, ohladim prvo njega i još članove njegovog čopora, a onda grupišem metke po abdomenima i plućnim krilima aktivista. A moram ti priznati da sam mnogo, mnogo obučeniji za upotrebu raznih vrsta oružja od svih tih aktivista.
Kako samo ne vidiš da pozivaš na anarhiju, a dobro znaš da biste u tom slučaju samo vi nasilni aktivisti tu izvukli mnogo deblji kraj. I to ne od države, već od većine stanovništva ovog grada.
:thumbup:
O'zone
Globalni moderator

#6181 Re: Problem pasa lutalica

Post by O'zone »

Zastozato wrote:
Oligarh wrote:Tretirati kao kriv.djelo terorizma, napad na državnu službu u danima najveće moguće sigurnosne pripravnosti. Shodno tome tako ih i procesuirati. A ovo što likuju nad ovim terorističkim činom po društvenim mjerama obavezno staviti na mjere ova dva dana i pozvati na saslušanje i kriminalističku obradu.
U potpunosti se slazem sa tobom. Postigli su autogol. Vrijeme je da neko konacno stane u kraj Dog trust-u.
Ma kakav ba auto gol?! :lol: :lol: :lol:

Šta će im to bit? Imaju ljudi lovuuuuuuuu bolan lovuuuuuuu! Dok je love ovaj slučaj će ostat zaveden kao napad N.N. lica. Ako ih i nadju ide klasično saslušanje i puštanje na slobodu.
jasko_ba

#6182 Re: Problem pasa lutalica

Post by jasko_ba »

Skoro svaka zenska osoba koja kao profilnu ili cover foto ima neku zivotinju, uvijek daje najgore moguce komentare. :lol:
Image
krater

#6183 Re: Problem pasa lutalica

Post by krater »

Joj frustracija... :?
O'zone
Globalni moderator

#6184 Re: Problem pasa lutalica

Post by O'zone »

jasko_ba wrote:Skoro svaka zenska osoba koja kao profilnu ili cover foto ima neku zivotinju, uvijek daje najgore moguce komentare. :lol:
Image
Pazi eto Šahbaza on ti je ko mačija guza ko mačija guza, mogo nas je sve ŽIK!
zrakomlat

#6185 Re: Problem pasa lutalica

Post by zrakomlat »

jasko_ba wrote:Skoro svaka zenska osoba koja kao profilnu ili cover foto ima neku zivotinju, uvijek daje najgore moguce komentare. :lol:
Image
Prezime ove ženske osobe uz sliku profila me asocira na TLN.

Ne znaš Šahbaza? On ti je ko maćija guuuza :D

EDIT :
O'zone preduhitri me u sekundi :lol: :thumbup:
pirpa

#6186 Re: Problem pasa lutalica

Post by pirpa »

Jaooo sto mi je godra sto su ovi keroljubci istukli ove veterinara..... Sad kad i god vidim na relaciji ciglane-jezero(P.bolnica) ima da ih udaram kao najveće dušmane posebno onog visokog ćelavog krezu a i onu debelu lezbacu.. Digli ste stvar na veći nivo pa snosite reakciju
skuterumoj

#6187 Re: Problem pasa lutalica

Post by skuterumoj »

Vi stojali oni udarali..nemoj bar neko zna neke stvari. Ne odobravam tucu bilo koga. Informacije, ali onda bez isli smo se lemati s njima
. Branili ste ono sto volite, zelite, itd. ne interesuje me vasa stvar, znas dobro o cemu pisem sama si mi ....

Pozdrav.
simonese

#6188 Re: Problem pasa lutalica

Post by simonese »

Valentina Jesic: Sto ih niste zatukli majku im sintorsku. Treba ih sve pobiti. Gamad ljudska.
Drvosjeca iz Dejcica

#6189 Re: Problem pasa lutalica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Fakat je nešto bolesno u ovom društvu. Prebiti čovjeka, pozivati na linč, ubistvo, paljevinu, klanje radi par pasa lutalica. Ovo društvo je izgubilo kompas. Štitimo život pasa ubijajući ljude. Jeah, oda malena sam maštao o tome, sada mi ovaj usrani sistem to i omogućava. :oops:
Maystor

#6190 Re: Problem pasa lutalica

Post by Maystor »

Psi su u Sarajevu ubijani barbarski i protuzakonito. Klasični šinteraj.
Licemjerna vlast nije smjela da usvoji zakon da se psi pobiju, pa onda onda našli Lokom i načelnika- goraždanskog seljačića rumenka da odradi prljavi posao za njih.
madridist

#6191 Re: Problem pasa lutalica

Post by madridist »

Samo skloniti pascad sa ceste na bilo koji nacin,ludjaci koji pse predpostavljaju ljudima su srecom u ogromnoj manjini .
Svaka cast i Lokomu i nacelniku ,zbog djece Sarajeva i uopce svih gradjana koji zele zivjeti bez straha od napada kerova.
escobar__

#6192 Re: Problem pasa lutalica

Post by escobar__ »

Pse lutalice i Dogs Trust aktiviste-psihopate zajedno treba smjestit u azile, nek i aktivisti-psihopate malo osjete šta znači živjet k'o životinja u pravom smislu riječi, mater im yebem maloumnu i njima i onim koji ih ovdje dovedoše.
pakica_

#6193 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

pirpa wrote:Jaooo sto mi je godra sto su ovi keroljubci istukli ove veterinara..... Sad kad i god vidim na relaciji ciglane-jezero(P.bolnica) ima da ih udaram kao najveće dušmane posebno onog visokog ćelavog krezu a i onu debelu lezbacu.. Digli ste stvar na veći nivo pa snosite reakciju
Đe si ti prije udar'o :lol: :lol: :lol:
Maharadza

#6194 Re: Problem pasa lutalica

Post by Maharadza »

jasko_ba wrote:Pasce uber alles! :skoljka: Hipsterska "omladina" postala i agresivna :-)
Image
Image
Tom prilikom, povrijeđena su tri uposlenika Higijenskog servisa i Veterinarske stanice.

BACI BOMBU, GONI BANDU IZVAN SARAJEVAAAAA!!!!

EFENDIĆU JEBI BOLESNICIMA SVE RETARDIRANO I IMAŠ MOJ GLAS NA IDUĆIM IZBORIMA!!! :thumbup:
simonese

#6195 Re: Problem pasa lutalica

Post by simonese »

pakica_ wrote:
pirpa wrote:Jaooo sto mi je godra sto su ovi keroljubci istukli ove veterinara..... Sad kad i god vidim na relaciji ciglane-jezero(P.bolnica) ima da ih udaram kao najveće dušmane posebno onog visokog ćelavog krezu a i onu debelu lezbacu.. Digli ste stvar na veći nivo pa snosite reakciju
sta se ti keslas i ne lazi ljude da kupis govna
pakica_

#6196 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

simonese wrote:
pakica_ wrote:
sta se ti keslas i ne lazi ljude da kupis govna
Zato sto mi je cejf :drndavi:
simonese wrote:od danas ja udaram i to odmah u komsiluku
Oprosti, ja zaboravila da si i ti neki zajeban sto udara po komsiluku
:trema: :trema: :trema: :hihihi: :hihihi: :pisnula: :pisnula: :pisnula:
Last edited by pakica_ on 05/06/2015 18:11, edited 1 time in total.
Gabrielo

#6197 Re: Problem pasa lutalica

Post by Gabrielo »

Maystor wrote:Psi su u Sarajevu ubijani barbarski i protuzakonito. Klasični šinteraj.
Licemjerna vlast nije smjela da usvoji zakon da se psi pobiju, pa onda onda našli Lokom i načelnika- goraždanskog seljačića rumenka da odradi prljavi posao za njih.
I treba. Tuzan dan je bio kad su sintori uklonjeni sa ulica.
L u c i f e r

#6198 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

http://m.klix.ba/vijesti/crna-hronika/z ... /150605082

Hmm, dakle ispostavi se ipak da su dzukeloljupci antisocijalne i agresivne psihopate koje treba zgaziti i najebati im se sociopatske pacenicke matere, ko sto sam svo vrijeme i tvrdio... Ko bi reko...
mali_balon

#6199 Re: Problem pasa lutalica

Post by mali_balon »

Cuj smrt sintorima sloboda psima, e skim ja zivim......u pm.....
pirpa

#6200 Re: Problem pasa lutalica

Post by pirpa »

pakica_ wrote:
Živi bili pa vidjeli.... Jel ono bješe bjeli Citroën....
Locked