Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
horion_bosona

#6176 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

dobar gol... koliko su ovo pasova prethodno izmjeniili?
horion_bosona

#6177 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

u drugom poluvremenu ulazi

Image :D
Towelie

#6178 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Allen mogao da zabode hettrik do poluvremena, neverovatno sta je sve promasio.
horion_bosona

#6179 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

malo falilo da ga zabije Fowler :-D

iako vise revijalna nego prijateljska, solidno to izgleda naročito prvo poluvrijeme... ako Bale ode u Real, a Suarez ostane tj. ne pređe u Arsenal, moglo bi biti svašta

Suarez je i pored svega dobio aplauz, izgleda da je i njemu jasno da ne ide nigdje
King_Kenny

#6180 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

horion_bosona wrote:malo falilo da ga zabije Fowler :-D

iako vise revijalna nego prijateljska, solidno to izgleda naročito prvo poluvrijeme... ako Bale ode u Real, a Suarez ostane tj. ne pređe u Arsenal, moglo bi biti svašta

Suarez je i pored svega dobio aplauz, izgleda da je i njemu jasno da ne ide nigdje
Cak je prisao Hendersonu i cestitao mu pogodak... :) Ne izgleda lose Liverpool, Sterling previse pokusava probiti i predriblati ali mu ne ide. Coutinho uvijek gleda kako proturiti zadnji pas. Pametan igrac i pametna Rodgersova kupovina. Allen ce tek, izgleda, ove sezone pokazati sta zna...
Reina umalo da primi gol na stari nacin, hoce da ispuca loptu, a zapravo je doda protivnickom igracu. Njegova sreca sto Arsenalovac nije podesio lob. :mrgreen:
Mustang1

#6181 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Evo gledam Celtica i ovi sto igraju protiv njih nisu losa ekipa .. Ima par igraca koji nisu skupi vjerovatno a mogli bi posluziti .. Vjerovatno u Skotskoj jos ima takvih igraca .. Ne znam sto ne dovedu nekog .. Ima ovaj crnac jak ko zemlja a i brz :D
AmiĐa_Idriz

#6182 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Odbrana nam je :thumbup: Mignolet je Bulletproof već pet utakmica,Toure stijena u odbrani,Aggera ne treba komentarisati...uglavnom,ako ne izborimo LE ove sezone i ne osvojimo makar jedan Kup,ja'l Liga Kup,ja'l FA nebitno...ugl. imam velika očekivanja za novu seNzonu :thumbup:
ynwa
5 0 5

#6183 Re: Liverpool FC

Post by 5 0 5 »

fotka dana :)

Image
AmiĐa_Idriz

#6184 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Samo dres na njoj valja.......
AmiĐa_Idriz

#6185 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image
Evo jedna unikat slika na kojoj se i Luis smije... :mrgreen:
Gandalf

#6186 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Autor: Sport Centar

Liverpool za Diega Costu daje 25 miliona, Luis Suarez i definitivno odlazi

Čini se da će sjajni urugvajski napadač Luis Suarez i definitivno napustiti redove Liverpoola.

Nakon što se nije našao na zajedničkoj fotografiji igrača Liverpoola koja je pravljena u svrhu promocije za narednu sezonu, činjenica koja ukazuje na mogući odlazak Suareza je i to što Liverpool želi angažovati napadača Atletico Madrida.

Riječ je o Diegu Costi i za njega su spremni platiti čak 25 miliona funti, pišu engleski mediji. Oni navode kako su i čelnici Liverpoola shvatili da je Suarez nezadovoljan na Anfildu ta ne žele imati igrača koji neće svim srcem igrati za tim naredne sezone.
Nije da je neki izvor, ali mišljenja sam da je Suarez već otišao iz kluba, a čeka se nakon skupog pojačanja da se to objelodani i od strane kluba.
King_Kenny

#6187 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Gandalf wrote:
Autor: Sport Centar

Liverpool za Diega Costu daje 25 miliona, Luis Suarez i definitivno odlazi

Čini se da će sjajni urugvajski napadač Luis Suarez i definitivno napustiti redove Liverpoola.

Nakon što se nije našao na zajedničkoj fotografiji igrača Liverpoola koja je pravljena u svrhu promocije za narednu sezonu, činjenica koja ukazuje na mogući odlazak Suareza je i to što Liverpool želi angažovati napadača Atletico Madrida.

Riječ je o Diegu Costi i za njega su spremni platiti čak 25 miliona funti, pišu engleski mediji. Oni navode kako su i čelnici Liverpoola shvatili da je Suarez nezadovoljan na Anfildu ta ne žele imati igrača koji neće svim srcem igrati za tim naredne sezone.
Nije da je neki izvor, ali mišljenja sam da je Suarez već otišao iz kluba, a čeka se nakon skupog pojačanja da se to objelodani i od strane kluba.
Ne vjerujem da će Suarez napustiti Liverpool zbog Coste. Ako ode, bit će zbog dobre cijene koju ponudi ili Arsenal ili Real...
vaučer

#6188 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Kome da ode Suarez?
Arsenal je van pameti, mislim da nema šanse da se direktnom protivniku u borbi za Ligu prvaka proda najbolji igrač za bilo kakve novce. To bi bilo kapituliranje sezone prije nego je i počela i mislim da nedavni intervjui Ayrea i Rodgersa to potvrđuju. Wenger je mislio jeftino umočiti, jednim udarcem pojačati svoju ekipu, zamađijati navijače kojima baca prašinu u oči godinama i oslabiti Liverpool, ali mislim da se prevario. Ako se ne pojavi Real, PSG ili eventualno Chelsea s nekim ludim ciframa - Suarez ostaje.
King_Kenny

#6189 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

PSG ima napadača za izvoz, Chelsea se vec zeznuo s jednim skupim napadačem iz Liverpoola :mrgreen: , a Real više želi Balea. Arsenal nikad neće ponuditi više od 45 miliona funti. Dakle, neće ga niko kupiti. :-D
vaučer

#6190 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Upravo tako.
Najveća ironija je u tom da je na kraju krajeva Suarez sam sebi kriv jer se svi ti veliki i bogati klubovi nisu i neće otimati za njega, samo zagorjeli Arsene stoji pred vratima a i on nije spreman istresti koliko vrijedi već ga pokušava iskamčiti za sitniš. Da je manje problematičan bio bi sigurno umjesto Balea ili Cavanija u planovima drugih klubova, ovako im je backup opcija.

Malo se Suarez preračunao na početku ljeta.
Sad ostaje vidjeti koliko ga stvarno Arsenal želi, kao i koliko je daleko Suarez spreman ići da dobije transfer (ovdje prvenstveno mislim na predavanje Transfer requesta što on zasad odbija naravno jer bi se tim odrekao loyalty bonusa od nekoliko miliona). Predviđam da će ostati, iako bih ga najradije prodao negdje van Engleske.
AmiĐa_Idriz

#6191 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Ne znam što trošite vrijeme o razmišljanju hoće li Sule otići u Arsenal...ili BILO GDJE U ENGLESKOJ,TO JE PROSTO NE MOGUĆE ! ! ! !
AmiĐa_Idriz

#6192 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

http://i.imgur.com/dTU8YLU.gif

Oh mama ! IAGO ASPAS :D
Mustang1

#6193 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Daj nastavak gifa .. Uzeo mu loptu ? Postim da se ne izrazavam sta mislim o tom driblingu koji nije donio rezultat !
popokatepetl_com

#6194 Re: Liverpool FC

Post by popokatepetl_com »

vaučer wrote:Kome da ode Suarez?
Arsenal je van pameti, mislim da nema šanse da se direktnom protivniku u borbi za Ligu prvaka proda najbolji igrač za bilo kakve novce. To bi bilo kapituliranje sezone prije nego je i počela i mislim da nedavni intervjui Ayrea i Rodgersa to potvrđuju. Wenger je mislio jeftino umočiti, jednim udarcem pojačati svoju ekipu, zamađijati navijače kojima baca prašinu u oči godinama i oslabiti Liverpool, ali mislim da se prevario. Ako se ne pojavi Real, PSG ili eventualno Chelsea s nekim ludim ciframa - Suarez ostaje.
Suarez mrzi to sto je jos uvijek igrac Liverpoola i jedva ceka da ode, ugledni BBC je objavio vijest kako ce pokrenuti sudski proces protiv Liverpoola zbog navodne klauzule u ugovoru koja je aktivirana ponudom Arsenala.
vaučer

#6195 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

popokatepetl_com wrote:
vaučer wrote:Kome da ode Suarez?
Suarez mrzi to sto je jos uvijek igrac Liverpoola i jedva ceka da ode, ugledni BBC je objavio vijest kako ce pokrenuti sudski proces protiv Liverpoola zbog navodne klauzule u ugovoru koja je aktivirana ponudom Arsenala.
Da ta klauzula postoji i da je Suarez siguran u njenu valjanost već bi odavno pokrenuo proces pred FA-om (taj proces bi suput budi rečeno trajao do jeseni barem). Novinar BBC-a koji je objavio taj članak (Cross čini mi se) je veliki navijač Arsenala koji je plasirao te informacije (naravno bez citiranih izjava stvarnih osoba) pred Suarezov nastup na Anfieldu protiv Olympiakosa, valjda nadajući se da će zakotrljati neku lančanu reakciju gdje ga navijači izvižde pa ovaj baci Transfer request i ode za sitne pare u Wengerovo krilo. Nažalost Suarez je na Anfieldu dobio samo podršku i pjesmu a Wengeru bi bilo vrijeme da ili stavi sve pare na stol ili krene tražiti drugu metu, jer zatvori li se prelazni rok sa Sanogom kao glavnim pojačanjem perje će letiti na Emiratima (jučer su na poluvremenu prijateljske utakmice izviždali ekipu, mogu misliti kad krenu prave utakmice).

Suarez može biti nesretan koliko hoće, ako hoće potegnuti klub na sud dajem mu 0.00000001% šanse za uspijeh s obzirom kako su sadašnji vlasnici Liverpoola na sudu pomeli bivše kauboje. Sve što može izvući je sezona u rezervama.
Mustang1

#6196 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Na tribinama ! A nakon toga nece ni sa djetetom ispred kuce igrati fudbala !
AmiĐa_Idriz

#6197 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Jebo Suareza :roll: vidjeli smo u zadnjih nekoliko kola pred kraj sezone da možemo funkcionisati bez njega,tako da mi nije ni malo stalo da'l će ostati ili otići...mislim,ovo je samo moje lično mišljenje :D
vaučer

#6198 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Malo te utakmice znače.
Suarez je zabio golova kao zajedno drugi, treći i četvrti strijelci Liverpoola.
Nije to lako nadomjestiti, osjetit će se njegov odlazak bez obzira na zamjenu.
DonVito

#6199 Re: Liverpool FC

Post by DonVito »

Cak ni ovaj Diego Costa ne zeli u Liverpul.

LINK:
http://futbol.as.com/futbol/2013/08/05/ ... 15397.html
MyTao

#6200 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

DonVito wrote:Cak ni ovaj Diego Costa ne zeli u Liverpul.

LINK:
http://futbol.as.com/futbol/2013/08/05/ ... 15397.html
Vidi stvarno, po prvi put u historiji transfera... igrac koji je na meti jednog kluba, kaze da je sretan u sadasnjem klubu :-) :-)
Post Reply