nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- ranger
#6176 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jarane fordu "nista" 
- insaneinthebrain
#6177 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ja kontao svi poginuli u fordu, a ono iz alfe 
- Ned071
#6178 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nisam bas vjest alfama al cini mi se da je 147 medju najlosijima kada je u pitanju crash test
- ranger
#6179 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ovo je 156Ned071 wrote:Nisam bas vjest alfama al cini mi se da je 147 medju najlosijima kada je u pitanju crash test
- Ned071
#6180 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vidim da je. Govorim za 147 vizavi ovih trkaca koji sr cesto spominju...
- vješalica
#6181 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
vala svako je auto loše na crash testu kad idiot umisli da je senna
- ranger
#6182 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
izgleda da je uvaj klinac bas gazio redovno.. eto sad, unistio zivot porodici svojoj, jaranovoj.. sebicni mamlaz
- dembele
#6183 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Dupla bijela i opet na gas. Ova dionica je odnijela puno zivota i jedna je od najkriticnijih na M-17, odavno sazrela za crnu tacku.
- drndalo
#6184 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Opet kod Almija? Majko draga idiota...
- bude
#6185 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovi sa alfama su posebna prica na cestama, "nebeski" vozaci 
-
Throttle
#6186 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Stavili su znak Radarska kontrola a zna cesto bit i radar.. Mene je prije 2 godine tu okinuo na 113 sa terencom a 70 ogranicenje.. zurio pa nisam obracao paznju na brzinu.. kasnije skontam sta da je neko izletio, ne bi do Vranduka stao.. sad vozim po ogeanicenju na roj dionici.. pogotovo zbog Tarzana kojima jd mrsko otici 50m i okrenut se nego sijeku 2 pune s benzinske..
P.S. Jucer 156ica sa P nazad pretice kolonu na onim pravcima prije Brankovica u Zepcu, zamalo ne zgrnu nekog dedu s golfom iz suprotnog pravca. 115KS a gazi lijevom ko da ima 300
P.S. Jucer 156ica sa P nazad pretice kolonu na onim pravcima prije Brankovica u Zepcu, zamalo ne zgrnu nekog dedu s golfom iz suprotnog pravca. 115KS a gazi lijevom ko da ima 300
-
kB27
-
zdruzdjo
#6188 Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Bas sto kazes. Neke godine vozim petak navece oko 8-9 u beograd na aerodrom. Neki putevi zatvoreni i idem preko šabca. Negdje prije šabca s vozim kroz neka sela. Jedno za drugim se nizu. Fino sve osvjetljeno. Kolona svega i kamioncica i auta....tempuser wrote:.......
Svakih kilometar je neka kafana i kamikaze izlijecu na cestu a preticanje 10 auta je default-no.
U nekom trenutku opalim preticanje kamioncica i samo sto se vracam u traku "lizalo" ispred neke kafane. Dajem vozacku i saobracajnu kaze vozili ste 64 a dozvoljeno 40. Izlazim iz auta, policajaca dva. Moj pijan ko kugla. U kafani ciuče "pevaljka" nista niti razumijem niti cujem drota. Kaze kazna xxxx dinara. Reko koliko je to eura. Nekih 30-ak. Pocinjem se nagadjati jao zurim aerodrom.....drzim 10 u ruci tuc muc....nece pa nece kao da kazete u bosni kako srbijanski policajci uzimaju....ubjedjujem se
U po frke ovaj drugi drot se dere: vidi ovoga zaustavljaj...
Ovaj moj uzima 10 eura meni vraca vozacku i saobracajnu, kaze vozi i fura na cestu da zaustavlja.
Drot istrcava na cestu svi koce i zaustavlja nekog frajera sa ventom koji pretice. Jedva izbjegnu drota i po kocinici zanese se i fljus u nekakvu reklamu pored kafane. Ja sjeeeb stojim ko oparen. Iz venta ispada 4-5 mortus pijanih i placu od smjeha.
Ja u auto i po gasu.
-
Nepass
#6189 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vozi ispred mene kamion, iza fordov kombi. Iza kombija mercedes "okonja". Ide krivina desno pa mozda 70-80m pravca pa ponovo krivina desno. Naravno sve puna linija. Lik hladno se izbaci i prestite nas sve troje. Izleti mu pasat dvica, sreca sporo vozio pa zakoci. Da mu je u susret isao novi pasat koji u tu krivinu lagano moze uci 90km/h ne bi mu stigao zakociti.
Ja se ne bih smio usuditi tu da prestignem nema te zurbe i hitnosti.
Ja se ne bih smio usuditi tu da prestignem nema te zurbe i hitnosti.
-
Mlad i Nevin
#6190 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Na relaciji zenica maglaj na kojoj sam par.puta sedmicno, su mi najgori divljaci dostavni kombiji, uglavnom ducato/boxer. Jednom me je htio preteci bosnaexpresov autobus a ja idem 90...kontam gdje mu je blokada.
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#6191 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nedavno bas na toj relaciji, idemo nas 4-5 jedan iza drugog, 80-90 km/h, Globtour autobus sve nas obilaziMlad i Nevin wrote:Na relaciji zenica maglaj na kojoj sam par.puta sedmicno, su mi najgori divljaci dostavni kombiji, uglavnom ducato/boxer. Jednom me je htio preteci bosnaexpresov autobus a ja idem 90...kontam gdje mu je blokada.
-
condy
#6192 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Dodju iz Nemile u Zenicu u grad uvece, subota vikend napiju se i onda divljaju nazad. Pretpostavljam da ja tako bilo i sinoc.
Dvostruka puna ogranicenje 70 km/h tu se zbog ukljucenja i iskljucenja sa m17 i pumpe vozi sporije i ovakva tragedija da se desi.
Prije pet sest godina mozda i vise desila se na gotovo istom mjestu tragedija gdje su tri djevojke nastradale. Vozio narkoman. Odnosno divljao kakvo vozio.
Treba kazne kad vidis ovo uvecat za 20 puta
Dvostruka puna ogranicenje 70 km/h tu se zbog ukljucenja i iskljucenja sa m17 i pumpe vozi sporije i ovakva tragedija da se desi.
Prije pet sest godina mozda i vise desila se na gotovo istom mjestu tragedija gdje su tri djevojke nastradale. Vozio narkoman. Odnosno divljao kakvo vozio.
Treba kazne kad vidis ovo uvecat za 20 puta
- commendatore
#6193 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
taj potez u duzini sa jedne i druge strane od po 1-2km je pun "brijegova" ogromne visine tako da kad se naleti na isti ili slijece vrlo lako ode volan iz ruku i opcenito je od vraca gdje je stacionarni radar pa sve do juznog izlaza za Zenicu totalmente opasan za nekog ko ne poznaje taj put....dembele wrote:Dupla bijela i opet na gas. Ova dionica je odnijela puno zivota i jedna je od najkriticnijih na M-17, odavno sazrela za crnu tacku.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#6194 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
158 km/h je vozio onaj alfista sinoc u Zenici.
- vješalica
#6195 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160918042
tipični degen koji se prestrojava bez žmigavca
onda pri tome ne gleda kad se prestrojava
a to sve jer je mrsko imbecilu da prikoči u gužvi pa se ubacuje čovjeku i pri tome ga je mogao udariti
i na to sve odnekle izleti đukela
tipični degen koji se prestrojava bez žmigavca
onda pri tome ne gleda kad se prestrojava
a to sve jer je mrsko imbecilu da prikoči u gužvi pa se ubacuje čovjeku i pri tome ga je mogao udariti
i na to sve odnekle izleti đukela
-
tempuser
#6196 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne bih ja bio tako kritican. Naglo je kocenje u koloni, ne znas urzok, stotinka je dovoljna da se zalijepis, nemas tu kad misliti na zmigavac, a da ce mu cuko iz srednje dacke bukvalno podletiti pod tockove ne bi mogao predvidjeti ni da ima haragei Leslija Eldridza.
Meni ovo lici vise na manjak konkretnih vijesti i novinarske mudrosti pa se od svakodnevne situacije pravi senzacija!
Meni ovo lici vise na manjak konkretnih vijesti i novinarske mudrosti pa se od svakodnevne situacije pravi senzacija!
-
kB27
#6197 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Veze ti nemaš o životu, savršeno jasno se vidi da je mogao stati - počeo je kočiti i onda majmun skontao da se može uvaliti pod parolom 'kočit će ovaj iza'.
-
direstraits0078
#6198 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
klixtempuser wrote:Ne bih ja bio tako kritican. Naglo je kocenje u koloni, ne znas urzok, stotinka je dovoljna da se zalijepis, nemas tu kad misliti na zmigavac, a da ce mu cuko iz srednje dacke bukvalno podletiti pod tockove ne bi mogao predvidjeti ni da ima haragei Leslija Eldridza.

- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#6199 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Po meni ovaj vozač Renaulta je samo pogriješio što nije na vrijeme otpočeo sa kočenjem. Zakasnio je sa reakcijom i onda bio primoran na naglo skretanje desno. Ali meni je najveće pitanje ovdje:
Za boga miloga, od kud se onaj pujdo pojavio?!?!?!
Ponavljam snimak već deseti put i jednostavno ne znam od kuda iskoči?! Kao da se samo teleportirao ispred Meganea

Za boga miloga, od kud se onaj pujdo pojavio?!?!?!
- vješalica
#6200 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
tempuser wrote:Ne bih ja bio tako kritican. Naglo je kocenje u koloni, ne znas urzok, stotinka je dovoljna da se zalijepis, nemas tu kad misliti na zmigavac, a da ce mu cuko iz srednje dacke bukvalno podletiti pod tockove ne bi mogao predvidjeti ni da ima haragei Leslija Eldridza.