Veliki Brat 2013

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Not My Idea

#6176 Re: Veliki Brat 2013

Post by Not My Idea »

de balzac wrote:
_nevermind_ wrote:Kamo srece da je ove bermude ranije izvukao :D :D
a sad zbilja, na stranu trbušina, podrigivanje, žderačina, prostačenje, kao i prilična doza devijantnog ... vepar je i karakterno fake :oops: neusporedivo više nego ava
:mrgreen: :lol:
kisni indijanac

#6177 Re: Veliki Brat 2013

Post by kisni indijanac »

malo rezimea, naravno subjektivnog:

mića, jedini pravi VIP -ovac, legenda, doktor za rock 'n' roll, čovjek....
boban, razbio predrasude, divan čovjek, načitan, na pravoj strani, iskren...
žarko,nisam ga gotivio na početku, sad mi je jedini favorit u finalu, njegove suze nisu bile lažne, nije fejk....
nevena, nije bilo vremena da je upoznam kao ličnost, kratak boravak, ali najljepša djevojka koja je boravila u kući....šteta što je energiju gubila na rasprave sa sindi...
željko, razočarenje pred kraj, iako mislim da je u duši ok...
agava, ok , jeste igrač, ali zbog onoliko mržnje koja je sijevala od onih otrovnica, bio sam kao i mića na njenoj strani, previše histerična...
aneta ili daneta,šlihtara....
maja n. o njoj sve znate, ne bih trošio riječi...
slavko, šta reći o čovjeku koji je i na čarapama imao mrtvačke glave...
vendi, u početku su mi bile interesantne njene analize, ali poslije sam skont'o da je ta žena previše zlobna....
maja volk, razočarenje nakon što se priklonila klanu i nakon što se hvalila sa pet fakulteta, kao pokušaj prikazivanja superiornosti nad žarkom...
top, najveći taktičar, lažne suze, lažni moral, neuspješni neutralac, žao mi je što će pobijediti, nekako sam siguran u to...
soraja, proračunata starleta, svaka joj čast za onaj način nominiranja maje n.
petruči....
sindi...
P308

#6178 Re: Veliki Brat 2013

Post by P308 »

Vi ste tako glasali: Ava ima najveće šanse da pobedi Topića?!
Na našoj anketi favorita za pobedu u "Velikom bratu" je ubedljivo trijumfovala Ava Karabatić, dok je u stopu prati Dragutin Topić.

Poslednjih nekoliko dana na našem portalu bila je aktuelna anketa u kojoj smo vas pitali ko je vaš favorit u realityju "Veliki Brat".

Stoglo je više od 2.500 glasova, a vi ste presudili da je najveći favorit za pobedu i nagradu od 50.000 evra starleta Ava Karabatić, što svakako i nije preveliko iznenađenje.

Naime, Ava je prvo šokiraala gledaoce kraj malih ekrana svojim ulaskom, zatim je već prvog dana podigla veliku frku zbog svog odnosa sa kaskaderom Urošem Ćertićem, a njena ljubavna romansa sa Željkom Stojanovićem je bila prilično napeta i prošla je kroz sve faze.

Poput svake "sapunice" i junakinja VIP sezone pomenutog realityja je patila, plakala, ogolila svoje emocije pred kamerama, ali je isto tako na svojoj koži oseti kako izgleda kada te svi cimeri, sem Milića Vukašinovića, bojkotuju, vređaju, ogovaraju i ponižavaju.

Suze, smeh, sreća i tuga su od Ave napravili jednog od najvećih favorita ove sezone "Velikog brata", ali se publici dopalo i to što Karabatićeva nije ogovarala ostale ukućane i uzvraćala im na njihove uvrede, već je ostala dosledna sebi i svojim stavovima da je spremna da oprosti i zaboravi.

Ako je suditi po našoj anketi, Avin najveći protivnik u superfinalu će biti Dragutin Topić, koji je osvojio 6 odsto glasova manje, dok je na trećoj poziciji Žarko Stojanović. Ono što je takođe zanimljivo pomenuti jeste da su svi ukućani u toku polufinalnih večeri bili blizu ispadanja i u opasnoj zoni, dok je Ava jedina ukućanka koja nikada nije bila ugrožena.

Rezultati vaših glasova Soraji Vučelić predviđaju četvrtu poziciju, Željku Stojanoviću petu, a jedinoj učesnici iz Makedonije Aneti Nakovskoj poslednje mesto u superfinalu.
didžej

#6179 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

kad je mogla da pobijedi marijana culjak ili ona crnogorka mimi onda je sve moguce pa i da pobijedi gdjica karajebatic. :)
ne bi me cudilo ni da pobijedi soraja ili cak slanineta.
uglavnom, svi ovi likovi koji su dosli do finala su ljigavci, bukvalno spremni da daju guze za 100 hiljada maraka. ko god je pokazao karakter letio je vanka. i da je bar malo pravde trebalo bi 50.000 eVra zapaliti ispred njihovog nosa a njima reci slobodni ste, prosetajte. dosta im je sto su stekli instant popularnost. do ovog vb-a za vecinu njih nikad nismo culi.
Converse

#6180 Re: Veliki Brat 2013

Post by Converse »

Zarko, proracunata tetkica, pametan, igrac, kako on svira Zeljko plese :). Bili su mi dragi, ali vise ne. Sve sto su uradili u kuci je bilo unaprijed isplanirano do najsitnijih detalja, pa i onaj plac! I sve im je nekako i islo niz dlaku, jer su sami stvorili takvu atmosferu u kuci, da ih vecina gotivi. Kako li ce tek oni biti razocarani ako ne pobijede...
didžej

#6181 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

pitanje za ukucanje sta znaci "carpe diem".
dok svi pisu odgovore slanineta upucuje blagi teleci pogled koji se gubi negdje u daljini... :D

treb'o joj je veliki brat reci: "carpe diem slanineta, libo te ra.ku". 8-)
cLo

#6182 Re: Veliki Brat 2013

Post by cLo »

Hahhahaahahaha a budale :lol: :lol: :lol: :lol:
cLo

#6183 Re: Veliki Brat 2013

Post by cLo »

ŽARKO I AVA DO POBJEDEEEEEEE :evil:
kremali

#6184 Re: Veliki Brat 2013

Post by kremali »

Zarko do pob(j)ede!!!! :D
cLo

#6185 Re: Veliki Brat 2013

Post by cLo »

didžej wrote:kad je mogla da pobijedi marijana culjak ili ona crnogorka mimi onda je sve moguce pa i da pobijedi gdjica karajebatic. :)
uglavnom, svi ovi likovi koji su dosli do finala su ljigavci, bukvalno spremni da daju guze za 100 hiljada maraka. ko god je pokazao karakter letio je vanka. i da je bar malo pravde trebalo bi 50.000 eVra zapaliti ispred njihovog nosa a njima reci slobodni ste, prosetajte. dosta im je sto su stekli instant popularnost. do ovog vb-a za vecinu njih nikad nismo culi.
Niko ko ima karakter ne ulazi u kuću velikog brata...Zato je VB tako i interesantan :D ...Iskreno ja ne bih ni gledala neke karakterne, to je dosadno! :D
cLo

#6186 Re: Veliki Brat 2013

Post by cLo »

Samo da se dodam :), treba izabrati najboljeg od najgorih, a to su Žarko i Avica 8)
thesting

#6187 Re: Veliki Brat 2013

Post by thesting »

kisni indijanac wrote:malo rezimea, naravno subjektivnog:

mića, jedini pravi VIP -ovac, legenda, doktor za rock 'n' roll, čovjek....
boban, razbio predrasude, divan čovjek, načitan, na pravoj strani, iskren...
žarko,nisam ga gotivio na početku, sad mi je jedini favorit u finalu, njegove suze nisu bile lažne, nije fejk....
nevena, nije bilo vremena da je upoznam kao ličnost, kratak boravak, ali najljepša djevojka koja je boravila u kući....šteta što je energiju gubila na rasprave sa sindi...
željko, razočarenje pred kraj, iako mislim da je u duši ok...
agava, ok , jeste igrač, ali zbog onoliko mržnje koja je sijevala od onih otrovnica, bio sam kao i mića na njenoj strani, previše histerična...
aneta ili daneta,šlihtara....
maja n. o njoj sve znate, ne bih trošio riječi...
slavko, šta reći o čovjeku koji je i na čarapama imao mrtvačke glave...
vendi, u početku su mi bile interesantne njene analize, ali poslije sam skont'o da je ta žena previše zlobna....
maja volk, razočarenje nakon što se priklonila klanu i nakon što se hvalila sa pet fakulteta, kao pokušaj prikazivanja superiornosti nad žarkom...
top, najveći taktičar, lažne suze, lažni moral, neuspješni neutralac, žao mi je što će pobijediti, nekako sam siguran u to...
soraja, proračunata starleta, svaka joj čast za onaj način nominiranja maje n.
petruči....
sindi...
U potpunosti se slazem. :thumbup:
didžej

#6188 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

cLo wrote:
didžej wrote:kad je mogla da pobijedi marijana culjak ili ona crnogorka mimi onda je sve moguce pa i da pobijedi gdjica karajebatic. :)
Niko ko ima karakter ne ulazi u kuću velikog brata...Zato je VB tako i interesantan :D ...Iskreno ja ne bih ni gledala neke karakterne, to je dosadno! :D
znam j.biga ali bar neku iskrenost neko da je pokazao od ovih... emociju... bilo sta... :)
P308

#6189 Re: Veliki Brat 2013

Post by P308 »

Pa gdje ces vise emocija od Ave :D

Ava ili Zarko (moze i Soraja) trebaju pobediti.
cLo

#6190 Re: Veliki Brat 2013

Post by cLo »

didžej wrote:
cLo wrote:
znam j.biga ali bar neku iskrenost neko da je pokazao od ovih... emociju... bilo sta... :)
Pa eto, jesu Ava i Žarko, Ava je pokazala istinsko ludilo :D , a Žarko je pokazao istinski non-konformizam (more'L se ovo 'vako napisat?) ;)
cLo

#6191 Re: Veliki Brat 2013

Post by cLo »

P308 wrote:Pa gdje ces vise emocija od Ave :D

Takoooooo jeeeeeee !
Joj, ja jedva čekam večeras, samo da nam ne zabibere sa Topom i Anetom! :(
didžej

#6192 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

ava ima emocije k'o sto ih ima i morski krastavac. :|
cLo wrote:
Pa eto, jesu Ava i Žarko, Ava je pokazala istinsko ludilo :D , a Žarko je pokazao istinski non-konformizam (more'L se ovo 'vako napisat?) ;)
vendi jes' to ti? :-? :D
smijesak

#6193 Re: Veliki Brat 2013

Post by smijesak »

ja ko da vidim da ce pobjediti aneta o njoj niko ni ne sanja :run:
astrid

#6194 Re: Veliki Brat 2013

Post by astrid »

:thumbup:
kremali

#6195 Re: Veliki Brat 2013

Post by kremali »

Moguce...

Ja uopste ne bi dozvolio Bosancima, Makedoncima i Crnogorcima da glasaju. U ovim zemljama se ljudi po automatizmu poistovjecuju sa sunarodnicima i opsjednuti su kako ce biti predstavljeni ...To je po meni dokaz nezrelosti jedne nacije...
didžej

#6196 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

kremali wrote:Moguce...

Ja uopste ne bi dozvolio Bosancima, Makedoncima i Crnogorcima da glasaju. U ovim zemljama se ljudi po automatizmu poistovjecuju sa sunarodnicima i opsjednuti su kako ce biti predstavljeni ...To je po meni dokaz nezrelosti jedne nacije...
tacno.
eno na farmi svi navijaju za ekrema i memu. :roll:
mene bi bilo stid da se poistovjetim sa njima. :run:
u beogradu su toga svjesni i uzimaju pare levatima. licno ne bih feninga dao na glasanje.
kisni indijanac

#6197 Re: Veliki Brat 2013

cLo wrote:

Takoooooo jeeeeeee !
Joj, ja jedva čekam večeras, samo da nam ne zabibere sa Topom i Anetom! :(
zabiberiće s topom, gledam ga i slušam opet danas u ispovijedaonici, on sve voli, za svakog ima lijepu riječ i da mu se za ženu pripremi psiholog, jer treba je pripremiti za pobjedu, duša draga, koja patetika..... :mrgreen:
kisni indijanac

#6198 Re: Veliki Brat 2013

a zar se srbija ne poistovjećuje najviše sa sunarodnicima, čitam danas najviše komentara u stilu, ne daj srbijo da nam opet pobijedi ava hrvatska ....., ne daj da nam se ponovi marijana, uostalom da glasovi odlučuju, ne bi mića tako rano ispao, ja se poistovjećujem sa njim...farmu pogledam povremeno i nikako se ne bi mogao poistovijetiti sa memom, a pogotovo sa ekremom, vidio sam da sinoć ispade lijepa djevojka, sad ne znam kakva joj je narav...
didžej

#6199 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

kisni indijanac wrote:

a zar se srbija ne poistovjećuje najviše sa sunarodnicima, čitam danas najviše komentara u stilu, ne daj srbijo da nam opet pobijedi ava hrvatska ....., ne daj da nam se ponovi marijana, uostalom da glasovi odlučuju, ne bi mića tako rano ispao, ja se poistovjećujem sa njim...farmu pogledam povremeno i nikako se ne bi mogao poistovijetiti sa memom, a pogotovo sa ekremom, vidio sam da sinoć ispade lijepa djevojka, sad ne znam kakva joj je narav...
srbija moze da se poistovjecuje ali tesko kad je 90% takmicara iz srbije. raspu se glasovi.
a i ne poistovjecuje se jer onda nikad ne bi mogla ava doci do finala, ili da pobijedi marijana ili mimi pa cak i ivan ljuba koji je hrvat iz beograda. od srba je koliko znam pobijedio onaj mali glumac iz "rana" i fudbaler curcic.
kisni indijanac

#6200 Re: Veliki Brat 2013

didžej wrote:
srbija moze da se poistovjecuje ali tesko kad je 90% takmicara iz srbije. raspu se glasovi.
a i ne poistovjecuje se jer onda nikad ne bi mogla ava doci do finala, ili da pobijedi marijana ili mimi pa cak i ivan ljuba koji je hrvat iz beograda. od srba je koliko znam pobijedio onaj mali glumac iz "rana" i fudbaler curcic.
ma čisto sumnjam da su ovdje presudni glasovi, bar ne u ovom serijalu.....pobijedio je i miki jednom, ali ne bi da prebrojavam krvna zrnca...
Last edited by kisni indijanac on 06/05/2013 16:50, edited 1 time in total.
Locked