Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mali_milojica wrote:Sa CAT2 možeš igrati prva dva pretkola.
Sa CAT3 treće kolo i play off.
Sa CAT4 grupna faza.
Pa ja vidis dobro sam procitao
S tim da Grbavica ima uslovno CAT3. Fali par sitnica za pravu CAT3. Mislim oni elektronski brojači,jezevi na ulazu.
CAT4 se ne može dobiti bez potpune tribine Zapad.
Šibicar wrote:Nešto sad gledam tabelu,ništa ovo još nije gotovo,pitari na samo -15....5 utakmica do kraja,mi i Zrinjski sve zijanimo oni sve dobiju i eto titule,ne trebaju oni gledati i zavisiti od drugih,pa nisu oni Slobodanka Svimadalović,još su u igri,ne bih ja njih tek tako otpisao....još se vratili Ahmetović i Hebibović,biće jebeno,nadam se da bar babuka Said nije spreman,sad se lomi sezona ne bi valjalo da on proradi....
Alo plavi mozGe .....kako da izgubite i jedni i drugi sve utakmice a igrate medjusobno ubi tebe pitarluk
Šibicar wrote:Nešto sad gledam tabelu,ništa ovo još nije gotovo,pitari na samo -15....5 utakmica do kraja,mi i Zrinjski sve zijanimo oni sve dobiju i eto titule,ne trebaju oni gledati i zavisiti od drugih,pa nisu oni Slobodanka Svimadalović,još su u igri,ne bih ja njih tek tako otpisao....još se vratili Ahmetović i Hebibović,biće jebeno,nadam se da bar babuka Said nije spreman,sad se lomi sezona ne bi valjalo da on proradi....
Alo plavi mozGe .....kako da izgubite i jedni i drugi sve utakmice a igrate medjusobno ubi tebe pitarluk
Eto ti pametnjaković foruma ćeš mi reći.
Deder ti nama ovo jos jednom pojasni....kako Ovo,izgubite i vi i zrinjski sve utakmice do kraja i pitari sampioni,jesam dobro shvatio ?
"Šta nije u redu u tome da neko na ovaj način zabavlja ljude oko sebe? Šteta koja nastaje se tiče same osobe koja zabavlja, jer ona, ismevajući samu sebe, odbacuje svoje samopoštovanje. Njoj je važnije da bude prihvaćena, nego da bude poštovana. Time što se ludira, ona žrtvuje samopoštovanje, kako bi ostvarila prihvaćenost i voljenost. Ali ni prihvaćenost od publike nije stvarna voljenost, jer je publika prihvata delimično, samo u okviru uloge koju igra, a ne kao celovitu osobu."
Pa ja ,ali zajebancija ovo sto si ti uradio je prosipanje kako vec rekoh.Ti si slika i prilika stanja u svim sferama ,umjesto da kazes da se se zajebo u matematici ti se smiješ nekome ko te ispravio i branši svoju računicu kroz ismijavanje samog sebe