Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
NediM17
#61726 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ekstra, taman da raskinem ugovor i da se rijesim drugog telefonskog broja na kojem nemam besplatne minute. 
- aditon
#61727 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
potpuno je normalno da nam svako kako stigne šamare puca jer niko se ne buni...
neću raskinuti ugovor jer se ne mislim vraćati na BHT ali sigurno idem na manji paket. Trenutno koristim duo net grande ekstra koji plaćam 63 marke a koji sam uzeo radi brzine interneta. Međutim, prevazišao sam potrebu za tom brzinom. Gledam desetak kanala koje svakako imam u paketu ispod. Također ne mislim potpisivati na dvije već jednu godinu obzirom da će im i dogodine vjerovatno opet na um pasti povećanje KKS-a. U budućnosti će to konstantno rasti malo po malo dok se pohlepa nezadovolji (a ista se nikad ne može zadovoljiti, zato se i zove pohlepa). ostaje nada da ćemo imati zdravu konkurenciju u budućnosti...
neću raskinuti ugovor jer se ne mislim vraćati na BHT ali sigurno idem na manji paket. Trenutno koristim duo net grande ekstra koji plaćam 63 marke a koji sam uzeo radi brzine interneta. Međutim, prevazišao sam potrebu za tom brzinom. Gledam desetak kanala koje svakako imam u paketu ispod. Također ne mislim potpisivati na dvije već jednu godinu obzirom da će im i dogodine vjerovatno opet na um pasti povećanje KKS-a. U budućnosti će to konstantno rasti malo po malo dok se pohlepa nezadovolji (a ista se nikad ne može zadovoljiti, zato se i zove pohlepa). ostaje nada da ćemo imati zdravu konkurenciju u budućnosti...
- beni-bu-man
#61728 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Predji na Logosoftaditon wrote:potpuno je normalno da nam svako kako stigne šamare puca jer niko se ne buni...
- Steph
#61729 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mogli smo dobiti makar jednu HD Arenu zauzvrat
Kako će preći na Logosoft kad pokrivaju sedam i po ulica
-
Adrian1946
#61730 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa raskines ugovor sa Telemachom oni dodju uzmu svoje uredaje i potpises ugovor sa Telecomom ali ce ti oni morati busiti zid da bi mogao kabal njihov da dodje tebi do stana.Magarece_godine wrote:Mene mjesec dana zezaju kojekakvi montažeri i majstori iz telemacha. Često nemam nikada signala, tel. internet i tv nisu radili danima. Sada kada radi sve je loše. "Majstori" su utvrdili da na kuću dolazi određena jačina signala i da se gubi u instalaciji na kući. Ja ne dozvoljavam da mi se buše zidovi ponovo, čak štaviše jer sam to uredno platio davno ELOBU, da naprave instalaciju u kući... Tražio sam od majstora da ostave kako jeste, a da razdjelnikom uđu novim kablom u kuću .. nisu htjeli
Vaši su majstori nezainteresovani i ponavljaju se ko papagaji: da mi dođemo drugi put, kada skontaš kako ćeš prići krovu ...
Nemam ja šta kontati, osim kako da raskinem ugovor. PLaćam vam Trio Grande Family, brzine interneta koje trebam imati nikada nisam imao, naplaćivali ste mi mjesecima DODATNO kanale koje sam imao u paketu (istina grešku ste priznali nakon insistiranja, pa ste jedan račun stornirali)
Svaki mjesec vam dajem 70 - 80 maraka a na televiziji kockice, pola kanala nema nikako, telefon više ne radi nego što radi ... Ja vjerujem "majstorima" da je problem sa instalacijom u kući, ali ne vjerujem kako su nezainteresovani da to riješe, čak i uz opasku da ću to dodatno platiti, ali da se iskoristi barem dio instalacije, da ne bušim ponovo zidove i plafone ...
Razočaranje ... Kako mogu raskinuti ugovor i prebaciti se na BHT ?
- beni-bu-man
#61731 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
mozda je nafalakliSteph wrote:Mogli smo dobiti makar jednu HD Arenu zauzvrat
-
Adrian1946
#61732 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa ako je poskupljenje od 1 i 90 po paketu kako onda TG od 1.4 55 i 90 ce kostat?avaks wrote:Trio grande od 01.04 će ti koštati 55,90KM i tako ćeš i plaćati.
Imaš opciju da raskineš ugovor, tako je prošle god bilo kada su poskupili KKS.
Ali evo šta meni vele na poskupljenje:Telemach wrote: Zdravo avaks,
Trudimo se da uvijek cijenu usluga opravdamo kvalitetnom i raznovrsnom ponudom, smatramo da je ponuda srazmjeran cijeni paketa.
-
Adrian1946
#61733 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
[quote="avaks"]Trio grande od 01.04 će ti koštati 55,90KM i tako ćeš i plaćati.
Pa ako je poskupljenje od 1 i 90 po paketu kako onda TG od 1.4 55 i 90 ce kostat?
Pa ako je poskupljenje od 1 i 90 po paketu kako onda TG od 1.4 55 i 90 ce kostat?
- aditon
#61734 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
da živim u Sarajevu tako bi i uradio ali meni je alternativa samo BHTbeni-bu-man wrote:Predji na Logosoftaditon wrote:potpuno je normalno da nam svako kako stigne šamare puca jer niko se ne buni...
ma nema veze, neka oni povećavaju, ja idem na niži paket. stvar je u tome da ovo neće biti posljednje povećanje, teren je za to dobro pripremljen.
- Benq
#61735 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dobio si obavijest , stavio si sliku te iste obavijesti , ali je ocigledno nisi procitao..Adrian1946 wrote: Pa ako je poskupljenje od 1 i 90 po paketu kako onda TG od 1.4 55 i 90 ce kostat?
- Telemach
#61736 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Adrian1946 wrote:avaks wrote:Trio grande od 01.04 će ti koštati 55,90KM i tako ćeš i plaćati.
Adriane Vama quote postova baš nikako da krene od ruke
-
Adrian1946
#61737 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da skontao sam buduci da koristim Trio Grande Premium nece bit poskupljenja.Telemach wrote:Zdravo Adrian,Adrian1946 wrote: Bas me zanima kako ce opravdati ovo poskupljenje?
Predlažemo da se vratite na početak rasprave na temi, vjerujemo da ćete pronaći odgovor na Vaš upit.
Kasno ste se uključili.
- Ljakan
#61738 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zamislite uzmete kredit u banci i sklopite dogovor a na pola kredita vam banka kaze dizemo vam kamate jer nam se moze a ako necete vi raskinite i vratite nam pare nase do kraja mjeseca.Valjda je svetinja to sto se dogovorilo-potpisalo bez da iko ostaje ostecen?Telemach wrote:Zdravo tap3ah75,tap3ah75 wrote:Ček ... ček ... ja potpisao neki dan za trio grande na 2 godine po cijeni od 42.90 - šta sad - hoće li to i meni poskupiti.
Fol je da sam privučen cijenom potpisao ovo.
Od 01.04. tekuće godine, cijena Vašeg paketa iznosiće 45,90 KM.
-
Dzontra_Volta
#61739 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ni zaposlenici Logosofta više nisu na Logosoftu.beni-bu-man wrote:Predji na Logosoftaditon wrote:potpuno je normalno da nam svako kako stigne šamare puca jer niko se ne buni...
- Radar71
#61740 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Po paketu je poskupljenje 1.10 KMAdrian1946 wrote:
A KKS je skuplji za 1.90
matematika?
-
Dzontra_Volta
#61741 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Očigledno nikad nisi uzimao kredit ili, ako jesi, nisi čitao šta potpisuješ. Banka može u toku otplatnog perioda da ti podigne kamate.Ljakan wrote:Zamislite uzmete kredit u banci i sklopite dogovor a na pola kredita vam banka kaze dizemo vam kamate jer nam se moze a ako necete vi raskinite i vratite nam pare nase do kraja mjeseca.Valjda je svetinja to sto se dogovorilo-potpisalo bez da iko ostaje ostecen?Telemach wrote:Zdravo tap3ah75,tap3ah75 wrote:Ček ... ček ... ja potpisao neki dan za trio grande na 2 godine po cijeni od 42.90 - šta sad - hoće li to i meni poskupiti.
Fol je da sam privučen cijenom potpisao ovo.
Od 01.04. tekuće godine, cijena Vašeg paketa iznosiće 45,90 KM.
- MTV
#61742 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
SBB ce izgleda dici internet brzine u aprili ili martu.
Od Sindze
Od Sindze
http://rtvforum.net/showthread.php?tid= ... #pid198452Vesti direktno iz SBB kompanije (14.02.2018.)
Drugari,
- Povećanje internet brzine očekuje se u aprilu (možda mart ali nije sigruno!).
- Užurbano se radi na novoj ponudi za sadašnje i buduće korisnike TOTAL TVa.
Izašla je ponuda koja je na snazi o marta meseca ali to nije sve!
https://totaltv.tv/Binary/20429/rs_ttv_p...180301.pdf
EKSKLUZIVA - OBRATI PAŽNJU!
USKORO ĆETE MOĆI DA IMATE FIKSNI TELEFON KOD SBBa A NEĆE BITI POTREBNO DA BUDETE PRIKLJUČENI NA KABLOVSKU!
KAKO?
ZA POČETAK MORAM REĆI DA ĆE PONUDA PRVO BITI ZA KORISNIKE TOTAL TV-a!
ZA FISKNI TELEFON KORISTI ĆE SE TELEKOMOVA INFRASTRUKTURA TJ DOBIJA SE JOS JEDNA LINIJA (BESPLATNO) I ONDA SE KORISTE SVI BENEFITI SBB TELEFONIJE.
- beni-bu-man
#61743 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dzontra_Volta wrote:
Ni zaposlenici Logosofta više nisu na Logosoftu.
Sto ba, dobar LOLa
-
Adrian1946
#61744 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znam da sam stavio sliku ali doticna zenska osoba pod nickom telemacha takodjer je postavila istu cjenu kao i ja ?Benq wrote:Dobio si obavijest , stavio si sliku te iste obavijesti , ali je ocigledno nisi procitao..Adrian1946 wrote: Pa ako je poskupljenje od 1 i 90 po paketu kako onda TG od 1.4 55 i 90 ce kostat?
- Ljakan
#61745 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nisam dizo ali eto ne mora biti banka neka bude da su kupili kola na kredit.Dzontra_Volta wrote: Očigledno nikad nisi uzimao kredit ili, ako jesi, nisi čitao šta potpisuješ. Banka može u toku otplatnog perioda da ti podigne kamate.
- afannedim
#61746 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
E što ne mogu šuplje i pljuvanjapo drugim
-
photo&video
#61747 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ukoliko ste potpisali ugovor npr. na dvije godine, Telemach mora ispostovati tu cijenu za koju ste potpisali ugovor. Tek po isteku ugovora mogu dici cijenu. Ovo je odgovor iz agencije za zastitu potrosaca. Ja imam ugovor jos oko 16 mjeseci i moraju mi nastaviti obracunavati po dosadasnjim cijenama ili idemo na sud.
- Benq
#61748 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ti si naveo povecanje od 1,90KM i cudis se zasto je TG 55,90KM a bio je 52,90KM.Adrian1946 wrote: Znam da sam stavio sliku ali doticna zenska osoba pod nickom telemacha takodjer je postavila istu cjenu kao i ja ?
Povecanje cijena se odnosi na KKS i na pakete. KKS sa 18KM na 19,90KM a paketi za 1,10KM, odnosno paketi za 3KM u totalu.
-
Adrian1946
#61749 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Onda sam pogrešno se preracunao i zbog toga se zadesila greška .Benq wrote:Ti si naveo povecanje od 1,90KM i cudis se zasto je TG 55,90KM a bio je 52,90KM.Adrian1946 wrote: Znam da sam stavio sliku ali doticna zenska osoba pod nickom telemacha takodjer je postavila istu cjenu kao i ja ?
Povecanje cijena se odnosi na KKS i na pakete. KKS sa 18KM na 19,90KM a paketi za 1,10KM, odnosno paketi za 3KM u totalu.
-
probook
#61750 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Haj ti procitaj ugovor sto si potpisaophoto&video wrote:Ukoliko ste potpisali ugovor npr. na dvije godine, Telemach mora ispostovati tu cijenu za koju ste potpisali ugovor. Tek po isteku ugovora mogu dici cijenu. Ovo je odgovor iz agencije za zastitu potrosaca. Ja imam ugovor jos oko 16 mjeseci i moraju mi nastaviti obracunavati po dosadasnjim cijenama ili idemo na sud.