Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#61676 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Ja sam čuo da je helikopter upaljen, da bude zagrijan ako PreCjednik bude hitno morao vaditi AV iz Stambola....čak je kontaktiran i Stiven Sigal, u slučaju da bude trebalo da se i on uključi u ovaj reskju mišn 8-)
statixx

#61677 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by statixx »

I nek se hebe Bakir sa MMF-ovom lovom, niko nece ucjenjivati Guardiana. :D

http://www.capital.ba/republika-srpska- ... iliona-km/
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#61678 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Bakir:"Aco dragi,može li jedna baklava?"AV:"Mogu i dvije,baš mi se nešto traži slatko!"Erdogan konobaru:"Zali to dobro!"

Bakirovu reakciju na pristanak AV-a da konzumira agdu najbolje pokazuje fotografija!Bolje od hiljadu riječi!
Image

:lol: :lol: :lol: :lol:
mO k3

#61679 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

ooooooo turci :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#61680 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

prljavi Hare wrote:Bakir:"Aco dragi,može li jedna baklava?"AV:"Mogu i dvije,baš mi se nešto traži slatko!"Erdogan konobaru:"Zali to dobro!"

Bakirovu reakciju na pristanak AV-a da konzumira agdu najbolje pokazuje fotografija!Bolje od hiljadu riječi!
Image

:lol: :lol: :lol: :lol:
GandalfSivi

#61681 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

Puna podrska PreCjeniku u borbi protiv ovih hostaplera. Prvo Bakir ode u Tursku, ali ne kao clan Predsjednistva, nego kao predstavnik Bosnjak. I onda se nakav Vucic nadje da predstavlja Srbe, a svi mi dobro znamo da niko ne moze iste predstavljati nego nas PreCjenik. I normalno, cim ga nema, desi se izdaja. Prvo nece biti auto put, nego brza cesta, a drugo, puno vaznije, nece biti kredit, nego Turci ce da grade i upravljaju po svetoj srpskoj zemlji. Sta oni misli, da je ovo 1600 i neka???

IZDAJA!!!
vatrogasac

#61682 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Ako vam ovakvi zazvone na vratima recite da imate zadnji broj i Kule stražare i Preporoda. Nikako ne otvarajte vrata. Ako se neko već prevario i probao: "Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika."

Image
archi_a

#61683 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Pojeo bih ovo pa makar me "poturcenjakom" zvali!
Sta'eee, sta hos', sjedi dole,sta'eee? Ja doso, odoh kuci! Sta'eeee :D
prljavi Hare

#61684 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

archi_a wrote:Pojeo bih ovo pa makar me "poturcenjakom" zvali!
Sta'eee, sta hos', sjedi dole,sta'eee? Ja doso, odoh kuci! Sta'eeee :D
Duboko si me razočarao.... :cry:

Inače,ovaj sastanak koji je održan bez Guardiana,ne znači ništa.Hoće po šumskoj da prave Turci i poturice puteve i na svakih par stotina metara
izgrade prodavnice sa baklavama i šerbetom,ali zaboravilo se ko je tamo glavni Baja! :izet:
jao_situacije

#61685 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

bez guardianovog pečata ništa ne smije da se radi
poturice su to shvatile pa sad hoće da budu predsjednik državetine i član predsjedništva tzv. bih
to samo guardian može zaustaviti zato ga treba klonirati barem 3 puta, da bude predsjednik državetine, član predsjedništva tzv. bih, i premijer državetine

samo tako se turci i poturice mogu zaustaviti :mrgreen:
Point.

#61686 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

Bake i Aco se prejeli muhalebije kod Erdogana pa u bunilu spominju neki autoput preko Sumske. Puno jedu a i puno seru. Guardian za osvetu sprema kandidaturu i za clana predsjednistva tkz BiH a i za predsednika Srbije.
prljavi Hare

#61687 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

jao_situacije wrote:bez guardianovog pečata ništa ne smije da se radi
poturice su to shvatile pa sad hoće da budu predsjednik državetine i član predsjedništva tzv. bih
to samo guardian može zaustaviti zato ga treba klonirati barem 3 puta, da bude predsjednik državetine, član predsjedništva tzv. bih, i premijer državetine

samo tako se turci i poturice mogu zaustaviti :mrgreen:
Radi se na tome punom parom u Institutu za genetičko inženjerstvo i biotehnologiju Univerziteta u Loparama!Vodeći šumski stručnjaci na polju
genetike neumorno rade na kloniranju Guardiana jer samo Guardian može uspješno neutralisati ovaj neoosmanlijski pohod i zaustaviti masovna
poturčavanja. :izet: Da bi se ovo uspješno završilo,potrebno je nekoliko Guardiana na ključnim pozicijama.Svi mi znamo da hiljade malih
Guardiančića već veselo trčkaraju šumskom,ali to su produkti oplodnje nerotkinja putem ustavne obaveze,a nama trebaju 1/1 Guardiani!Znači
treba nam 5-6 100% Guardiana koji neće kad se rode prvo reći "Mama",već "Aj,ne seri!" :mrgreen:
archi_a

#61688 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Plan je da poHebe sam sebe! Copyright by guardiJan
zrakomlat

#61689 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zrakomlat »

bh.tornjak wrote:
daddy-kool wrote:
vatrogasac wrote:Ovako olajavat Predsjednika može samo neko ko je zakačio tahan halve iz Ferhadije. Posebno one iz slastičarne Egipat iz koje se može vidjeti samo džamija.
:D

Moram priznati da sam u trenucima slabosti znao probati pomenutu tzv ta'an - 'alvu.
Bilo je strašno.
Prikazivala mi se unitarna, "građanska" tzv BiH, pojavili su se neki tipovi i dijelili besplatne primjerke "Islamske deklaracije".
Kada sam stigao kući otkrio sam da sam u međuvremenu kupio "Takvim" i ulje od crnog kima.

Razgovarajte sa djecom i svojim najbližim, brinite za njihovo zdravlje i porodični život, upozorite ih da ne prave ovakve greške!
:shock: :shock: :shock:

znaci nisam jedini koji je sve to prosao....

samo je mene u finansijski dobro opalilo.
naime, moj bankovni racun je bio "oskrnavljen".
provjerim o cemu je rijec....kad ono...ja u svojoj besvijesti i islamistickom ludilu uplatio Hadz za deset godina...
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

Niste normalni. Najjača tema na vascijelom forumu
Point.

#61690 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

Jedu mi se baklave, srče mi se agda. Avaj ljudi pomagajte, izađite šejtani iz mene.
Qoom

#61691 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Qoom »

Šta sere ovaj pičkousti???

Kaže RS Dejtonom stvoreni entitet na teritoriji Bosne i Hercegovine?!?!??!!?!?!?!?!? Što rekli u onom filmu: "Pa izdaja pička ti materina, izdaaaaaaaaaaaaaaaaajaaaa!!!!"

*Pogledati na 2:08
archi_a

#61692 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Cuuuuuj, trazi se sigurnost za srbe u Bosni i Hercrgovini! Ahahahhaha.
Pa zar sigurnost u BiH nije samo zahvaljujuci srbima?!?
GuadiJan je garant!!! :D
Na pi si ti vi-ju emisija ukrstenica, prvi milicioner pi si-ja i mektic, ministar sigurnosti. Odoh gledati! Ahahahah
Last edited by archi_a on 29/01/2018 22:05, edited 1 time in total.
archi_a

#61693 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Image

Vec vidim u kojem smijeru ce se emisija odvijati! Ahahahahha
Maraschino

#61694 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

archi_a wrote:Cuuuuuj, trazi se sigurnost za srbe u Bosni i Hercrgovini! Ahahahhaha.
Pa zar sigurnost u BiH nije samo zahvaljujuci srbima?!?
GuadiJan je garant!!! :D
Na pi si ti vi-ju emisija ukrstenica, prvi milicioner pi si-ja i mektic, ministar sigurnosti. Odoh gledati! Ahahahah
Malo je clanoba srBske casti sve sa onim Putinovim vukovima da zastite srBsku nejac od dzihadista.
I onda se neko cudi sto su dobili nove uniforme i poneku dugu cijev.

Sloboda za srBsku nejac!
archi_a

#61695 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Kaze milicioner:" clanovi srBske casti nisu kriminalci. Dobro, tacno je da su trojica-cetvorica, mozda bili osudjeni kriminalci" :lol:
Zaboravio je milicioner da kaze da su bas ta trojica-cetvorica osudjenih kriminalaca vodje srBske casti i da su to ustvari ona trojica-cetvorica koji se slikaju sa miloradom dodikom! :D

Voditeljica nije voditeljica, ona je ovdje inspektorica koja je postavljena kao isljednik! Ahahaha gebelsova skola.
Mektic u ovom trenutku trpi simultane udarce voditeljice i milicionera lukaca. Ahahaha
prljavi Hare

#61696 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Poturice sa BNTV optužuju Guardiana da je isti Bakirov otac Alija!Do podne jedno,od podne drugo! :?
Do podne jedno, od podne drugo?! :roll:

Nakon današnje izjave predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da nije dobro što se u ime BiH Bakir Izetbegović sastaje sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsjednikom Turske Tajipom Erdoganom u Turskoj, te Vučićeve izjave da ne razumije zašto se Dodik ljuti s obzirom na to da Izetbegović predstavlja samo bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, koji i govori u ime bošnjačkog naroda, Dodik je promijenio izjavu.

U poslijepodnevnim časovima Dodik je rekao agenciji SRNA da Republika Srpska ima puno povjerenje u Srbiju i predsjednika Vučića, kao i u njegovo učešće na sastanku u Istanbulu.

"Mi smo sigurni i vjerujemo da je Vučić na sastanku u Istanbulu u pravom svjetlu predstavio Republiku Srpsku i srpski narod, štiteći naše interese", naglasio je Dodik.

Ali, kaže predsjednik Republike Srpske, ovdje je riječ o BiH i onome ko je predstavljao, a predstavljao je bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, koji ponovo sebe predstavlja kao predstavnika cijele BiH.

"BiH je zajednica dva entiteta - Republike Srpske i Federacije BiH i tri konstitutivna naroda i stoga je Izetbegović mogao samo da predstavlja bošnjački narod", poručio je Dodik, ponovivši da je ovo pitanje koje se tiče BiH.

(BN/SRNA)

Narodu će sigurno vrlo skoro prekipiti i onda će mirno i dostojanstveno zapaliti ovo zmijsko NATO leglo zvano BNTV.Šta čekaju nadležni da bi
poduzeli nešto? :? Guardian je opravdano bio zabrinut da dragog Acu nisu već poturčili,i to s razlogom.Kako može izjaviti da je šumska nastala
u Dejtonu,kada šumska postoji oko 7000 godina i unijela je svoju državnost u tzv BiH,samo kako bi prestali nasrtaji fanatika na nejač. :mrgreen:
prljavi Hare

#61697 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

archi_a wrote:Kaze milicioner:" clanovi srBske casti nisu kriminalci. Dobro, tacno je da su trojica-cetvorica, mozda bili osudjeni kriminalci" :lol:
Zaboravio je milicioner da kaze da su bas ta trojica-cetvorica osudjenih kriminalaca vodje srBske casti i da su to ustvari ona trojica-cetvorica koji se slikaju sa miloradom dodikom! :D

Voditeljica nije voditeljica, ona je ovdje inspektorica koja je postavljena kao isljednik! Ahahaha gebelsova skola.
Mektic u ovom trenutku trpi simultane udarce voditeljice i milicionera lukaca. Ahahaha
Ne mogu da gledam tog Mektića kako uz urlike i galamu izdaje svetu šumsku! :mrgreen:
baxul

#61698 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by baxul »

jel ovo mektić nazva galijaševića levatom?
House

#61699 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by House »

voditeljica svim silama brani preCednika 8)
DaffyDuck

#61700 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DaffyDuck »

kaze Vucic najvise cita :lol:
Locked