Milorad Dodik ALL ABOUT
-
swanfilter
#61651 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
L.A. Serbs WarrioZ, nova NBA fransiza na vidiku. Kobe se vraca. Bice ime caca ...
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#61652 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Slogan pod kojim će biti pokrenuta kampanja vraćanja bivših tzv Amerikanaca pradedovskoj vjeri:
"Check your attic and find your Great-great-grandfather's ikona!"
- bingov buraz
#61653 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:Slogan pod kojim će biti pokrenuta kampanja vraćanja bivših tzv Amerikanaca pradedovskoj vjeri:
Upoznajte Mihajla i Filipa
- prljavi Hare
#61654 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Treba napomenuti da buduća SAO USA ili skraćeno SUSA,neće zauzimati cijeli prostor bivših tzv USA,već će granica biti linija Oregon-Wyoming-
Iowa-Ohio-Pennsylvanija.Sjeverno od te linije mogu da se smjeste crnci,muslimani i hispanjolci,pa neka tamo prave svoju 23% đamahiriju.
- vatrogasac
#61655 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja mislim da će ipak ići ovako Oregon-Wyoming-Iowa-Ohio-Pennsylvanija-Karlobag-Virovitica. Ne može biti Velika Srbija bez Karlobaga.prljavi Hare wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Treba napomenuti da buduća SAO USA ili skraćeno SUSA,neće zauzimati cijeli prostor bivših tzv USA,već će granica biti linija Oregon-Wyoming-
Iowa-Ohio-Pennsylvanija.Sjeverno od te linije mogu da se smjeste crnci,muslimani i hispanjolci,pa neka tamo prave svoju 23% đamahiriju.
- ultima_palabra
#61656 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja ponekad mislim da je tu liniju neko izmislio da bi se zajebavao sa Seseljom 
- jao_situacije
#61657 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nije samo kolega hare uz željezničar, i ja mogu skromno reći da tu i tamo, pogledam utakmicu kad stignem od obaveza vezanih za čuvanje šumskih interesaprljavi Hare wrote:Proturaju se i recikliraju priče,vrijeđaju ljudi.svi u napad wrote:Uvijek mi je bilo cudno zasto jedan od najvecih stovalaca naseg preCjednika gosp. Prljavi Hare, koji je toliko ucinio na popularisanju lika najveceg sina sa ovih prostora, te sirenju istine o njegovoj borbi za dobrobit ugrozenog serbskog naroda ne radi u njegovom stabu ili barem kao predstavnik u nekom od 132 predstavnistava drzavetine.
Odgovor na ovo moje pitanje sam dobio neki dan od ljudi iz sigurnosnih sluzbi najblizih nasem predCjedniku. Prljavi Hare ima veliku mrlju u svom dosijeu. Nas cijenjeni forumas navija za sarajevski Zeljeznicar i to je razlog. Iako sam ja pokusao oprati tu strasnu mrlju objasnjavajuci da je Hare nekad navijao za tim sa banjaluckog predgradja koji se takodjer zove Zeljeznicar i da je preseljenjem u SA samo nastavio navijati za klub istog imena takodjer iz sarajevskog predgradja, te da vise od 50% igraca tog kluba su Serbi, nista nije pomoglo.
Dakle Hare ako zelis neko radno u blizini voljenog predCjednika uclani se i pocni navijati za Sindjelic.![]()
![]()
![]()
ФК ЖЕЉЕЗНИЧАР (ДОБОЈ)
Адреса: ВОJВОДЕ MИСИЦА ББ
Мјесто: ДОБОJ
Телефон: 065 530 958
Fax: 053 241 50
inače mi smo i strateški pozicionirani baš u tom klubu, jer najveću prijetnju guardianu i šumskoj, u ovom trenutku predstavljaju izdajnički željezničari koji stalne nešto seru i protestiraju iako ih guardian redovno počasti u kafani
i ovi imperijalisti iz svjetske banke ih stalno huškaju na guardiana i šumsku nejač, ali neće im proći tek tako
imamo mi odgovor i za te izdajnike pilećeg mozga
- vatrogasac
#61658 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovako olajavat Predsjednika može samo neko ko je zakačio tahan halve iz Ferhadije. Posebno one iz slastičarne Egipat iz koje se može vidjeti samo džamija.
- prljavi Hare
#61659 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
MERCEDES OTVARA VIŠE FABRIKA U ŠUMSKOJ!
pripremaju pravu najezdu investicija po slobodarskoj šumskoj.Doći će do fuzije šumstera i za sada nepoznatog modela mercedesa
koji će zvati "Meseršumster".
Sve ovo je plod mudre i vizionarske Guardianove politike,izbalansiranog pristupu ekonomskim pitanjima i stvaranju optimalne klime
za strana ulaganja.
Praviće se još niz drugih proizvoda sa mercedesovim logom!

Pozitivno šokirani svjetskim uspjehom električnog šumskog prometala u narodu popularnog kao "šumster",vodeći ljudi MercedesaДелегација Владе Српске обишла компанију "Мерцедес" у Штутгарту![]()
Model planiran da se pravi u šumskoj,tzv "Piggymer".![]()
Делегација Републике Српске, коју предводи потпредсједница Владе Сребренка Голић, у посјети је Њемачкој поводом обиљежавања Дана Републике у Штутгарту. Током дводневне посјете покрајини Баден-Виртемберг и Штутгарту одржано је низ састанака са представницима њемачког привредног сектора.
pripremaju pravu najezdu investicija po slobodarskoj šumskoj.Doći će do fuzije šumstera i za sada nepoznatog modela mercedesa
koji će zvati "Meseršumster".
Sve ovo je plod mudre i vizionarske Guardianove politike,izbalansiranog pristupu ekonomskim pitanjima i stvaranju optimalne klime
za strana ulaganja.
Praviće se još niz drugih proizvoda sa mercedesovim logom!

-
smjesko071
- Acid25
- problemnatravunu
#61662 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ultima_palabra wrote:Ja ponekad mislim da je tu liniju neko izmislio da bi se zajebavao sa Seseljom

-
daddy-kool
#61663 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
vatrogasac wrote:Ovako olajavat Predsjednika može samo neko ko je zakačio tahan halve iz Ferhadije. Posebno one iz slastičarne Egipat iz koje se može vidjeti samo džamija.
Moram priznati da sam u trenucima slabosti znao probati pomenutu tzv ta'an - 'alvu.
Bilo je strašno.
Prikazivala mi se unitarna, "građanska" tzv BiH, pojavili su se neki tipovi i dijelili besplatne primjerke "Islamske deklaracije".
Kada sam stigao kući otkrio sam da sam u međuvremenu kupio "Takvim" i ulje od crnog kima.
Razgovarajte sa djecom i svojim najbližim, brinite za njihovo zdravlje i porodični život, upozorite ih da ne prave ovakve greške!
-
archi_a
#61664 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Miloradeeeeee, sta je ovoooo?!?!
Daj kakvog ekscesa napravi, ugasi ti se tema!!!!!!
- prljavi Hare
#61665 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vidim da si lično prošao kroz pakleni pokušaj zulumĆara da te islamizuju,suze su mi potekle dok sam čitao tvoju ispovjest.daddy-kool wrote:vatrogasac wrote:Ovako olajavat Predsjednika može samo neko ko je zakačio tahan halve iz Ferhadije. Posebno one iz slastičarne Egipat iz koje se može vidjeti samo džamija.![]()
Moram priznati da sam u trenucima slabosti znao probati pomenutu tzv ta'an - 'alvu.
Bilo je strašno.
Prikazivala mi se unitarna, "građanska" tzv BiH, pojavili su se neki tipovi i dijelili besplatne primjerke "Islamske deklaracije".
Kada sam stigao kući otkrio sam da sam u međuvremenu kupio "Takvim" i ulje od crnog kima.
Razgovarajte sa djecom i svojim najbližim, brinite za njihovo zdravlje i porodični život, upozorite ih da ne prave ovakve greške!
uvidio kakve posljedice donosi konzumacija poturičkih poslastica.Čovjeku se priviđa svašta što ustvari ne postoji ali kada je proces poturčenja
kompletiran,ljudi stvarno misle da je to stvarnost i vide tzv unitarnu,"građansku" BiH,"naše zmajeve" a kod težih slučajeva poneki poturčeni
subjekti vide i prave zmajeve!
Svakako da treba o tome razgovarati sa svim članovima porodice,ali je bitno da se o opasnosti poturčenja počne sistematski govoriti
i u vrtićima i školama a ja mislim da bi u tom pogledu trebalo uvesti redovan školski predmet u školske programe koji bi se zvao
"deislamizacija".Samo ako se uključe svi segmenti društva u ovu problematiku,tek onda se možemo uspješno nositi protiv mračnog procesa poturčavanja!
- prljavi Hare
#61666 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Polako!Izborna je godina,mogu misliti kakvi nas sve cirkusi čekaju.archi_a wrote:Miloradeeeeee, sta je ovoooo?!?!
-
splinter
#61667 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
https://www.klix.ba/vijesti/bih/za-dodi ... /180129047prljavi Hare wrote:Polako!Izborna je godina,mogu misliti kakvi nas sve cirkusi čekaju.archi_a wrote:Miloradeeeeee, sta je ovoooo?!?!
Daj kakvog ekscesa napravi, ugasi ti se tema!!!!!!![]()
![]()
- vatrogasac
#61668 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jedini spas za narod je da vas RTRS iz Banja Luke uzme kao stručnjake za bezbednost i sigurnost i borbu protiv terorizma pa da zajedno sa Galijaševićem, Đakovićem i Lazanskim spasavate što se još spasiti dade. Ovo sa agdom uzima razmjere pandemije.prljavi Hare wrote:Vidim da si lično prošao kroz pakleni pokušaj zulumĆara da te islamizuju,suze su mi potekle dok sam čitao tvoju ispovjest.daddy-kool wrote:vatrogasac wrote:Ovako olajavat Predsjednika može samo neko ko je zakačio tahan halve iz Ferhadije. Posebno one iz slastičarne Egipat iz koje se može vidjeti samo džamija.![]()
Bilo je strašno.
Razgovarajte sa djecom i svojim najbližim, brinite za njihovo zdravlje i porodični život, upozorite ih da ne prave ovakve greške!Sam si
uvidio kakve posljedice donosi konzumacija poturičkih poslastica.Čovjeku se priviđa svašta što ustvari ne postoji ali kada je proces poturčenja
kompletiran,ljudi stvarno misle da je to stvarnost i vide tzv unitarnu,"građansku" BiH,"naše zmajeve" a kod težih slučajeva poneki poturčeni
subjekti vide i prave zmajeve!![]()
![]()
![]()
Svakako da treba o tome razgovarati sa svim članovima porodice,ali je bitno da se o opasnosti poturčenja počne sistematski govoriti
i u vrtićima i školama a ja mislim da bi u tom pogledu trebalo uvesti redovan školski predmet u školske programe koji bi se zvao
"deislamizacija".Samo ako se uključe svi segmenti društva u ovu problematiku,tek onda se možemo uspješno nositi protiv mračnog procesa poturčavanja!
- mO k3
#61669 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
cuj nezna sta je temasplinter wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/za-dodi ... /180129047prljavi Hare wrote:Polako!Izborna je godina,mogu misliti kakvi nas sve cirkusi čekaju.archi_a wrote:Miloradeeeeee, sta je ovoooo?!?!
Daj kakvog ekscesa napravi, ugasi ti se tema!!!!!!![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#61670 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I šta sad
Ide li Đevad na tajni zadatak
Ne mere to tako
čuj Bake ide u Tursku s Acom
Pa da dogovore, gluhobilo, preko Tuzle i Brčkog
A PreCjednik
jebel njega ko zašta

Ne mere to tako
Pa da dogovore, gluhobilo, preko Tuzle i Brčkog
A PreCjednik
- mO k3
#61671 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Druga klasa politicara ide kod erdogana , prva se sastaje sa putinomTomahawk11 wrote:I šta sadIde li Đevad na tajni zadatak
![]()
Ne mere to takočuj Bake ide u Tursku s Acom
![]()
Pa da dogovore, gluhobilo, preko Tuzle i Brčkog![]()
A PreCjednikjebel njega ko zašta
![]()
- jazzer
#61672 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Veliko je iskusenje za obicnog covjeka koji zivi u tzv FBiH a privrzenog vrijednostima koje
promovira nas Guardian, zivjeti u gradovima gdje su tzv Bosnjaci vecina.
Oni se vise ne kriju, sada javno dijele i to na sred ulice, besplatne baklave. I sta da radi
neko dijete, penzioner sa niskim primanjima? Djeca vole slatkise, poletice da uzme besplatnu baklavu,
penzioner nije pojeo baklave od prije rata
..i tako se ludilo siri na sve strane.
Ako mislite da lazem, evo dokaza

Cim baklava upije agdu, crnka desno na slici dosipa nove litre
.
Mislim da bi ovo trebala biti tema za slijedeci Telering, da Guardian malo pretrese ovu temu.
Iako bi volio da mu neko drugi bude gost a ne uvijek onaj dosadni i pricom provokativni Mato
.
Oni se vise ne kriju, sada javno dijele i to na sred ulice, besplatne baklave. I sta da radi
neko dijete, penzioner sa niskim primanjima? Djeca vole slatkise, poletice da uzme besplatnu baklavu,
penzioner nije pojeo baklave od prije rata

Cim baklava upije agdu, crnka desno na slici dosipa nove litre
Mislim da bi ovo trebala biti tema za slijedeci Telering, da Guardian malo pretrese ovu temu.
Iako bi volio da mu neko drugi bude gost a ne uvijek onaj dosadni i pricom provokativni Mato
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#61673 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ono kraj halemO k3 wrote:Druga klasa politicara ide kod erdogana , prva se sastaje sa putinomTomahawk11 wrote:I šta sadIde li Đevad na tajni zadatak
![]()
Ne mere to takočuj Bake ide u Tursku s Acom
![]()
Pa da dogovore, gluhobilo, preko Tuzle i Brčkog![]()
A PreCjednikjebel njega ko zašta
![]()
Imaš pravo
Bolje s Putinom kad krene u halu nego s Erdoganom u velikom primaćem salonu
- bh.tornjak
#61674 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
daddy-kool wrote:vatrogasac wrote:Ovako olajavat Predsjednika može samo neko ko je zakačio tahan halve iz Ferhadije. Posebno one iz slastičarne Egipat iz koje se može vidjeti samo džamija.![]()
Bilo je strašno.
znaci nisam jedini koji je sve to prosao....
samo je mene u finansijski dobro opalilo.
naime, moj bankovni racun je bio "oskrnavljen".
provjerim o cemu je rijec....kad ono...ja u svojoj besvijesti i islamistickom ludilu uplatio Hadz za deset godina...
- prljavi Hare
#61675 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Eto vidiš!jazzer wrote:Veliko je iskusenje za obicnog covjeka koji zivi u tzv FBiH a privrzenog vrijednostima koje
penzioner nije pojeo baklave od prije rata..i tako se ludilo siri na sve strane.
Cim baklava upije agdu, crnka desno na slici dosipa nove litre.
Iako bi volio da mu neko drugi bude gost a ne uvijek onaj dosadni i pricom provokativni Mato.
i kući ponese koja od ovih odagdina i tako se infekcija širi i širi.
Guardian je zabrinut za sudbinu AV-a i to s razlogom,AV je mnogo naivan i sigurno će Erdogan perfidno pokušati da ga poturči.Pa smisao života
svakog Turčina je da poturčava,šta bi drugo radio?

Guardian sa sobom nosi i borbeni komplet M10 Turk-Stopper i on je potpuno zaštićen od bilo kakvih pokušaja poturčenja.