Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- phillie
#61651 Re: Premijer liga BiH
Razumijem kad stimas da spasis zivu glavu, al ovo je vec bahatost i bezobrazluk

- BlueBlood
#61652 Re: Premijer liga BiH
Ma nece od ovog nista biti kao ni od afere punac
- leškarenje
#61653 Re: Premijer liga BiH
Smijesan si deckic,ne mozes porediti mahalsku koju je proturio kamiondzija sa necim sto UEFA istrazuje
gdje su upitne utakmice novosarajevskog kluba koji je kroz istoriju sa uposlenicima kaznjavan zbog iste stvari 
- decko_sa_kovaca
#61654 Re: Premijer liga BiH
Mahalska samo u vasim ocima
Btw dje pise da su nase tekme objavili dani srpske
- ultima_palabra
#61655 Re: Premijer liga BiH
-15leškarenje wrote:Smijesan si deckic,ne mozes porediti mahalsku koju je proturio kamiondzija sa necim sto UEFA istrazujegdje su upitne utakmice novosarajevskog kluba koji je kroz istoriju sa uposlenicima kaznjavan zbog iste stvari
- Dr. Kuca
#61656 Re: Premijer liga BiH
Zar ima jos iko da se peca na ovo? Pa svake godine budu minimalno 2 clanka o istragama namjestenih utakmica. Nidje veze.
- leškarenje
#61657 Re: Premijer liga BiH
Da imalo hoces pratiti sta ko napise vidio bi da sam postavljao sve utakmice sa prelazima gdje vi imate dva puta ....ne treba glas srpske,imas rezultate svakog kola pa pretabiridecko_sa_kovaca wrote:Mahalska samo u vasim ocima
Pa nije nikad bilo da bas UEFA istrazujeDr. Kuca wrote:Zar ima jos iko da se peca na ovo? Pa svake godine budu minimalno 2 clanka o istragama namjestenih utakmica. Nidje veze.
- BlueBlood
#61658 Re: Premijer liga BiH
ima, kao sto vidis, lesko i bjelave
-
vryzas
#61659 Re: Premijer liga BiH
Charuga wrote:Kemo Hafizovič ...Logovan wrote:Klaudija?Charuga wrote:Čelik jači za Klaudija, biće prava borba do kraja.![]()
- BlueBlood
#61660 Re: Premijer liga BiH
Zrinski - GOSKleškarenje wrote: Da imalo hoces pratiti sta ko napise vidio bi da sam postavljao sve utakmice sa prelazima gdje vi imate dva puta ....ne treba glas srpske,imas rezultate svakog kola pa pretabiri![]()
Siroki - Zrinjski
Sloga SH - Zrinjski
- phillie
#61661 Re: Premijer liga BiH
i Zeljo-Radnik cini mi se (naglasak je bio da su u pitanju prvenstvene a ne kup utakmice)
- leškarenje
#61662 Re: Premijer liga BiH
Kone - Boracphillie wrote:i Zeljo-Radnik cini mi se (naglasak je bio da su u pitanju prvenstvene a ne kup utakmice)
- decko_sa_kovaca
#61663 Re: Premijer liga BiH
Ako se kod nas stima definitivno se ne stimaju prelazi vec iskljucivo pobjede. Moje misljenje
-
bjelave
#61664 Re: Premijer liga BiH
Ne vjerujem da bi zeljo, klub tako svijetle tradicije,bez i jedne mrlje u dugoj istoriji i još dužoj povijesti, mogao imati ikakve veze sa štimanjem utakmica.
To njima pakosnici pakuju jer su na pragu duple krune. Objektivno.
To njima pakosnici pakuju jer su na pragu duple krune. Objektivno.
-
hostapler
#61665 Re: Premijer liga BiH
Neki su očito pili antifriza pa su se dohavizali na ovih -15. Ima tu još malo buncanja, valjda im bude držao i na -20 
-
bjelave
#61666 Re: Premijer liga BiH
Dobro to, a što bojkotuje +15 tj svoj klub koji je na pragu duple krune?
Haj ti objasni, ti sve znaš
- Kinaski
#61667 Re: Premijer liga BiH
zato sto smo mi na 0, dakle niste nam mjerilo ni za sta.To sto vi mjerite bodove na osnovu FKZ govori mnogo togabjelave wrote:Dobro to, a što bojkotuje +15 tj svoj klub koji je na pragu duple krune?
-
bjelave
#61668 Re: Premijer liga BiH
Aha, ti si taj sto sve znas. Nisam mislio na tebe ali nema veze. Hajde ti pojasni razloge tihog bojkota ekipe koja je na pragu duple krune?Kinaski wrote:zato sto smo mi na 0, dakle niste nam mjerilo ni za sta.To sto vi mjerite bodove na osnovu FKZ govori mnogo togabjelave wrote:Dobro to, a što bojkotuje +15 tj svoj klub koji je na pragu duple krune?
a) Dokazani gubitnicki menatlitet, strah od ponavljanja prosle sezone?
b) Prezir dijela navijaca spram sudijskog guranja, stimanja utakmica, i stid sto je pozicija na tabeli rezutat kradje a ne kvaliteta?
c)Zadovoljsvtvo dijela navijaca infrastrukturnim projektima i knizenjem nelegalno stecene imovine. Tako da se takmicarski dio vise i ne prati?
d) Svi gore pobrojani razlozi zajedno?
Sta je dominantan razlog, ove vase apatije?
- Kinaski
#61669 Re: Premijer liga BiH
kakav bojkot ?bjelave wrote:Aha, ti si taj sto sve znas. Nisam mislio na tebe ali nema veze. Hajde ti pojasni razloge tihog bojkota ekipe koja je na pragu duple krune?Kinaski wrote:zato sto smo mi na 0, dakle niste nam mjerilo ni za sta.To sto vi mjerite bodove na osnovu FKZ govori mnogo togabjelave wrote:Dobro to, a što bojkotuje +15 tj svoj klub koji je na pragu duple krune?
a) Dokazani gubitnicki menatlitet, strah od ponavljanja prosle sezone?
b) Prezir dijela navijaca spram sudijskog guranja, stimanja utakmica, i stid sto je pozicija na tabeli rezutat kradje a ne kvaliteta?
c)Zadovoljsvtvo dijela navijaca infrastrukturnim projektima i knizenjem nelegalno stecene imovine. Tako da se takmicarski dio vise i ne prati?
d) Svi gore pobrojani razlozi zajedno?
Sta je dominantan razlog, ove vase apatije?
Ljudi su pali nakon Mostara, sto je i normalno. Gadan trenutak za krizu, ali nista sto se ne moze prevazici. Ne brini se ti za Zelju, mislim da ste vi u mnogo vecim govnima. Jer mi ako ne osvojimo kup, vi ostajete bez evrope.
Veca bi bila katastrofa za vas da mi vcs ispadnemo
Ova nasa utakmica veceras je zapravo vasa utakmica sezone
-
bjelave
#61670 Re: Premijer liga BiH
Na utakmici protiv Sirokog 5 milja, protiv Slobode 3 milje a nije vas vise od toga bilo ni na Koševu.
Jeli to podrsku klubu koji je na pragu duple krune?
Nesto ne stima.
Zbog nečega se te se ocito zgadili širim navijačkim masama.
Sta je u pitanju? Jeli nesto od ovog gore sto sam ja naveo?
Ako je previše bolno ne moras odgovoriti, ili možes tek nako nesta arogantno odgovoriti a da se ne bavis sustinom.
Nesto ne stima.
Ako je previše bolno ne moras odgovoriti, ili možes tek nako nesta arogantno odgovoriti a da se ne bavis sustinom.
-
hostapler
#61671 Re: Premijer liga BiH
Reci ti nama koliko si uzeo para i ekipa oko BP od vlasnika FKS da ne talasas i priču okrećeš u drugom pravcu?
Last edited by hostapler on 18/04/2018 14:27, edited 1 time in total.
- Kinaski
#61672 Re: Premijer liga BiH
Decko veceras se igra utakmica sezone za tvoj klub, mora da je bolna cinjenicabjelave wrote:Na utakmici protiv Sirokog 5 milja, protiv Slobode 3 milje a nije vas vise od toga bilo ni na Koševu.
Nesto ne stima.
-
bjelave
#61673 Re: Premijer liga BiH
Jel zavrno ili nije zavrno pipu?hostapler wrote:Reci ti nama koliko si uzeo para i ekipa oko BP od vlasnika FKS da ne talasas i priču okrećeš u drugom pravcu?
Dogovorite se vec jednom
-
bjelave
#61674 Re: Premijer liga BiH
Nama je sezona završila. Slijedi rekreativno uigravanje djece za dogodine. Jedino cemo jos zapeti u zadnjem kolu i to je to.Kinaski wrote:Decko veceras se igra utakmica sezone za tvoj klub, mora da je bolna cinjenicabjelave wrote:Na utakmici protiv Sirokog 5 milja, protiv Slobode 3 milje a nije vas vise od toga bilo ni na Koševu.
Nesto ne stima.
-
hostapler
#61675 Re: Premijer liga BiH
Za neke vazda ima para, pogotovo ako treba skrenuti pažnju.bjelave wrote:Jel zavrno ili nije zavrno pipu?hostapler wrote:Reci ti nama koliko si uzeo para i ekipa oko BP od vlasnika FKS da ne talasas i priču okrećeš u drugom pravcu?
Dogovorite se vec jednom
Hoćete li se očitovati oko bojkota ili ne ujedate ruku koja vas hrani?