Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma najavio i opet nije imala para, mrsko mi bilo čekati do sutra i povučem na račun
A to znam, samo mi mrsko bilo jer im je pospor web, a i žurio da izađem na tekmu Btw uplaćiv'o sam još jedan NBA i ponavlj'o, nakon ~15 listića mi više nisu dali isti
Temu pod hitno preimenovat u kukajmo i hvalimo se.
Kad sam se kladio gledao sam da podjelim misljenja sa svima kao i odigrane parove.Ovo sto ovde radite su besmislice jer nikom nista dobro ne donosi ovo sto radite.
stari lisac wrote:Temu pod hitno preimenovat u kukajmo i hvalimo se.
Kad sam se kladio gledao sam da podjelim misljenja sa svima kao i odigrane parove.Ovo sto ovde radite su besmislice jer nikom nista dobro ne donosi ovo sto radite.
Hajde bar tema živi pa i ovako bilo je preporuka ranije i to mnogo recimo ja sam 5 dana dobitne pisao u nizu dok niko nije pratio tako da nema potrebe da bilo ko šta piše.
A ima i ono zlatno pravilo da sve što se stavi ne prođe Mada e'o za tebe i za sebe znam da imamo pet tiketa dnevno, što lajva što običnih tako da i ne bi mogli sve staviti svakako
I u pravu je donekle, ono kad rokneš žestoko moraš neđe jebat' mater, pa je najlakše ovdje
Velkoski wrote:A ima i ono zlatno pravilo da sve što se stavi ne prođe Mada e'o za tebe i za sebe znam da imamo pet tiketa dnevno, što lajva što običnih tako da i ne bi mogli sve staviti svakako
I u pravu je donekle, ono kad rokneš žestoko moraš neđe jebat' mater, pa je najlakše ovdje
Svakako kad jebeš majke i jadaš se drugim gledaju kroz tebe tako da je forum najbolji lijek jer drugi znaju kroz šta prolaziš
Teško da vala lupam tikete ko ti ti ih voliš nacalit ja otprilike lajv gurnem 2 puta po cvaju ili tiket po 30..
Kad se uzme keš bude tako ko i tebi..
Evo reda radi da napišem da sam od prošlog petka do ovog sad uzeo preko 1,500 od toga preko pola potrošio ostalo tokom sedmice kockao..
Trenutno na 0.