Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fast Driver wrote:Meni je bitno da na ovom internetu odnosno tarifi normalno radi viber (poruke, ne pozivi) i da mogu normalno otvoriti par aplikacija za news portale (klix, N1, index, itd.). Znaci ne namjeravam koristiti youtube ili stream-ati utakmice i slicno, zasto inace treba dobar, brz i stabilan internet.
Na poslu nam ukinuli wifi za mobitele, pa zato razmisljam da uplatim ovu tarifu od sutra.
SAOBRAĆAJ
4 GB
CIJENA
8 KM
TRAJE
30 DANA
Na nekim drugim mrežama. Mislim da je ovo najeftinije.
Da li korisnik MojaTV osnovnog paketa ima pravo i na Moja Web TV pristup? Ako je odgovor Da, kako isti aktivirati, pošto je sajt Telekoma baš uredan i pregledan sa informacijama
zikmu wrote:Da li korisnik MojaTV osnovnog paketa ima pravo i na Moja Web TV pristup? Ako je odgovor Da, kako isti aktivirati, pošto je sajt Telekoma baš uredan i pregledan sa informacijama
Ima ,cijena 1KM, samo ukucaj username (e-mail sa bihneta) i lozinku, i to je to
arnes_king wrote:Moze li mi neko reci koja je najjeftinija varijanta u BHT za internet da se ima upload barem 5Mbit/s?
Oni dodatni paketi za vece brzine down/up jesu li oni samo za MojaTV ili se mogu uzeti i uz NetFlat pakete?
Ako imaš Moju TV uzmi dodatni paket 50/8 jer se nažalost dodatni paketi nemogu konbinovati s NetFlat paketima
Ma imam ja vec moja tv i brzinu 50/2, ovo pitam za druga. Hvala u svakom slucaju, znaci 46KM ga dodje MojaTV sa netom 50/8.
Ja cekam da mi istekne potpisani ugovor pa tek tak mogu i ja preci na ovaj paket s vecim uploadom, sad placam 52KM sa onim dodatnim + HD kanalima ali mi je zato upload ni za sta.
zikmu wrote:Da li korisnik MojaTV osnovnog paketa ima pravo i na Moja Web TV pristup? Ako je odgovor Da, kako isti aktivirati, pošto je sajt Telekoma baš uredan i pregledan sa informacijama
Mora se (cini mi se) aktivirati putem portala u tabu MojaTV.
nastavnikhe wrote:Da li BH Telecom koristi VDSL vektorisanje? Našao sam članak u kojem se spominje ova opcija koja omogućava veće pristupne bzine nego klasični VDSL.
arnes_king wrote:Moze li mi neko reci koja je najjeftinija varijanta u BHT za internet da se ima upload barem 5Mbit/s?
Oni dodatni paketi za vece brzine down/up jesu li oni samo za MojaTV ili se mogu uzeti i uz NetFlat pakete?
Ako imaš Moju TV uzmi dodatni paket 50/8 jer se nažalost dodatni paketi nemogu konbinovati s NetFlat paketima
Ma imam ja vec moja tv i brzinu 50/2, ovo pitam za druga. Hvala u svakom slucaju, znaci 46KM ga dodje MojaTV sa netom 50/8.
Ja cekam da mi istekne potpisani ugovor pa tek tak mogu i ja preci na ovaj paket s vecim uploadom, sad placam 52KM sa onim dodatnim + HD kanalima ali mi je zato upload ni za sta.
Nemoras čekati da ti ugovor istekne, možeš odma uzeti ovaj paket 50/8 bez potpisivanja ugovora
Meni ugovor ističe u junu 2020 godine jer sam prošle godine uzeo PS4 Pro preko Moje TV
Hvala vam na informacijama. Moze li link od tih dodatnih paketa da pogledam kako da iskombinujem? A provjerit cu da li to mogu odmah, ali posto sam potpisao uz beneficije ne vjerujem da cu tek tako moci odjaviti trenutni dodatni paket pa ga zamijeniti sa drugim...
Neko u bht jebe ne vadi...
Odem da prijavim net 4 i teta šalteruša kaže ne možete ostvariti popust godinu dana 36 KM uz potpisivanje na 24 mjeseca.
Može samo tri mjeseca 50% i to net 5 paket.
A na pultu stoji reklamni materijal koji kaže da može bilo koji net paket po cijeni net 1.
Reko, neko vam je u firmi totalno nepismen.
Zove za 15 min kaže dođite može...
arnes_king wrote:Hvala vam na informacijama. Moze li link od tih dodatnih paketa da pogledam kako da iskombinujem? A provjerit cu da li to mogu odmah, ali posto sam potpisao uz beneficije ne vjerujem da cu tek tako moci odjaviti trenutni dodatni paket pa ga zamijeniti sa drugim...
Mozes 100% i ja sam dobio neke beneficije tj. jeftiniji PS4 Pro uz potpis na dvije godine a prije otprilike dva mjeseca sam uzeo Moja TV Net 4 50/8
bez potpisivanja ugovora http://www.mojatv.ba/net-paket.html
PS
Namjeravam uskoro preci na veci paket tj. 100/10 jer mi trebaju vece brzine upload-a i download-a
arnes_king wrote:Hvala vam na informacijama. Moze li link od tih dodatnih paketa da pogledam kako da iskombinujem? A provjerit cu da li to mogu odmah, ali posto sam potpisao uz beneficije ne vjerujem da cu tek tako moci odjaviti trenutni dodatni paket pa ga zamijeniti sa drugim...
Mozes 100% i ja sam dobio neke beneficije tj. jeftiniji PS4 Pro uz potpis na dvije godine a prije otprilike dva mjeseca sam uzeo Moja TV Net 4 50/8
PS
Namjeravam uskoro preci na veci paket tj. 100/10 jer mi trebaju vece brzine upload-a i download-a
Hvala ti puno, evo pricam s njima i moze, nisam znao Sada mi je 30+/2 (ali imam 50/2) pa sam prebacio na ovaj MojaTV Net 4 sa 30+/8 nadam se da ce opet biti 50 a ne da spuste na 30, to bi belaj bio
EDIT: Jedan veliki + za BHT, prvi put da sam sa podrskom 100% zadovoljan, kako se prijatna djevojka javila, sve objasnila bez ikakvih kocenja i problema. Osvijetlila je obraz BHT podrske kako je profesionalna. Jos me naknadno zove da me obavijesti posto sam presao sa paketa od 46KM na 41KM ali uzeo jos HD kanale da cu placati 4,68KM te HD kanale pa da potvrdi da sam i to razumio
PS
Hvala ti puno, evo pricam s njima i moze, nisam znao Sada mi je 30+/2 (ali imam 50/2) pa sam prebacio na ovaj MojaTV Net 4 sa 30+/8 nadam se da ce opet biti 50 a ne da spuste na 30, to bi belaj bio
Bice 50/8 a i mozes pogledati u postavkama inbox rutera koju maksimalnu brzinu mozes izvuci VDSL tehnologijom Attainable Rate - Downstream - Upstream
Kod mene maksimalno moze 100/10
davno sam aktivirao, vrlo moguće da treba kliknuti i tu
zateznistub wrote:Neko u bht jebe ne vadi...
Odem da prijavim net 4 i teta šalteruša kaže ne možete ostvariti popust godinu dana 36 KM uz potpisivanje na 24 mjeseca.
Može samo tri mjeseca 50% i to net 5 paket.
A na pultu stoji reklamni materijal koji kaže da može bilo koji net paket po cijeni net 1.
Reko, neko vam je u firmi totalno nepismen.
Zove za 15 min kaže dođite može...
Šarenilo, kao i u svakoj firmi. Sve zavisi od poslovnice do poslovnice, kao i uposlenika. Tako je i na 1444, sve zavisi ko će ti se javiti? Pojedini uposlenici su profesionalni, dok drugi nemaju veze s vezom. Čak i one osnovne informacije ne znaju, na primjer koliko košta priključak za moja tv. Čast izuzecima, ove uposlenike bhtelekom - a koji pomažu ovdje na forumu bi trebalo novčano stimulisati. Dok one koji par puta daju pogrešnu informaciju treba na disciplinsku, promjena radnog mjesta ili otkaz. Ima u državi i previše sposobnih mladih ljudi koji jedva čekaju posao.
nastavnikhe wrote:Da li BH Telecom koristi VDSL vektorisanje? Našao sam članak u kojem se spominje ova opcija koja omogućava veće pristupne bzine nego klasični VDSL.
ElRe wrote:Planira li BHT ubaciti u MojaTV FilmBox kanale?
Druze moj ne planiraju oni nista, i to je cinjenica. Ja ne pamtim kad smo dobili normalan kanal u ponudu, a da to nisu neke kamere, radio stanice i lokalni otpad.
To su jako dobri kanali i sve vise ih operatera ubacuje u svoju ponudu, zbog velike potraznje istih. Ja sam ovdije u par navrata pisao ono sto je atraktivno i da se radi na poboljsanju ponude al niko nista... Ljudi pisu neke nebuloze nikakve veze nemaju sa Mojom TV i zahtijevima za poboljsanje iste. Tako moj ti je savijet da ovdije ne treba nista traziti!