Zato sto ja u te nebuloze ne vjerujemKinaski wrote: Pa proslijedi uefi sta nama ovdje pises ?
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
smartXL
#61626 Re: Premijer liga BiH
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#61627 Re: Premijer liga BiH
Ja bih najprije išao na dogovor s Borcem. Tamo je raspad, uprava je možda horna za dogovor. A i lakše se vratiti u PL iz RS
Gosk i Hercegovce zaobidjite.
Gosk i Hercegovce zaobidjite.
-
channel10
#61628 Re: Premijer liga BiH
Vrlo moguce da je dogovorena. Ako je ona dogovorena, onda imaju tri boda i u zadnjem kolu (cini mi se da tada igraju). Imaju tri kuci i gostovanje Gosku. Bitno je da x izvuku u Citluku, a ostalo se uraditi Sloboda, Gosk i Borac u medjusobnim utakmicama. Mozda i Vitez koga iznenadi.Kinaski wrote:Chanel10 hajd budi iskren, jel mislis da je posteno dobijena utakmica protiv Doboj Kaknja ?
Ima li iko na ovom forumu da misli da ta utakmica nije rijesena prije pocetka utakmice ?
- phillie
#61629 Re: Premijer liga BiH
Sto se tice prosle sezone, jbt sad ovi iz Jajca ispadose zrtve jadni
A osvojili vise bodova pod Bijelim Brijegom nego Sarajevo u svojim najboljim sezonama. Pa onda vec spomenuti Bandovic, nije snimio nekog delegata Celika, nego upravo jajcana...,al eto, onaj koji ostane, dao je pare, onaj koji ispadne je posten al jebana stranka 
-
zipoo
#61630 Re: Premijer liga BiH
Slobodi bi bilo najbolje da halali kup i da se okrene opstanku. Svi su urotili protiv nje. Tesko ce joj biti na 2 fronta.
- phillie
#61631 Re: Premijer liga BiH
Sto ce halaliti, imaju jos max dvije utakmice do kraja Kupazipoo wrote:Slobodi bi bilo najbolje da halali kup i da se okrene opstanku. Svi su urotili protiv nje. Tesko ce joj biti na 2 fronta.
-
zipoo
#61632 Re: Premijer liga BiH
Hajde ti svoj posaophillie wrote:Sto ce halaliti, imaju jos max dvije utakmice do kraja Kupazipoo wrote:Slobodi bi bilo najbolje da halali kup i da se okrene opstanku. Svi su urotili protiv nje. Tesko ce joj biti na 2 fronta.pa nece mjesec dana igrati srijeda-subota utakmice.
-
sumirprimus
#61633 Re: Premijer liga BiH
Takoeezipoo wrote:Slobodi bi bilo najbolje da halali kup i da se okrene opstanku. Svi su urotili protiv nje. Tesko ce joj biti na 2 fronta.
Ko ce vam istrcat sutra?kolka se steta more napravit.
Idemo bez rucne.provjereno
- Logovan
#61634 Re: Premijer liga BiH
Našim klubovima je puno i kada zaredaju dvije sedmice po sistemu srijeda-subota.phillie wrote:Sto ce halaliti, imaju jos max dvije utakmice do kraja Kupazipoo wrote:Slobodi bi bilo najbolje da halali kup i da se okrene opstanku. Svi su urotili protiv nje. Tesko ce joj biti na 2 fronta.pa nece mjesec dana igrati srijeda-subota utakmice.
- Charuga
- Globalni moderator
#61636 Re: Premijer liga BiH
Kemo Hafizovič ...Logovan wrote:Klaudija?Charuga wrote:Čelik jači za Klaudija, biće prava borba do kraja.![]()
- phillie
#61637 Re: Premijer liga BiH
Logovan wrote:Klaudija?Charuga wrote:Čelik jači za Klaudija, biće prava borba do kraja.![]()

- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#61638 Re: Premijer liga BiH
Pa vec smo isprobali ispadanje iz lige, ali osvajanje kupa jos nismozipoo wrote:Slobodi bi bilo najbolje da halali kup i da se okrene opstanku. Svi su urotili protiv nje. Tesko ce joj biti na 2 fronta.
Neka nas bolan, za titulu se borite, a samo o Slobodi brines
- plain vanilla
#61639 Re: Premijer liga BiH
Lako je njima, odmorili igrace na derbiju, nijedan se oznojio nijephillie wrote:Sto ce halaliti, imaju jos max dvije utakmice do kraja Kupazipoo wrote:Slobodi bi bilo najbolje da halali kup i da se okrene opstanku. Svi su urotili protiv nje. Tesko ce joj biti na 2 fronta.pa nece mjesec dana igrati srijeda-subota utakmice.
-
zipoo
#61640 Re: Premijer liga BiH
ma odmah me glava zaboli kada na nas pomislimplain vanilla wrote:Pa vec smo isprobali ispadanje iz lige, ali osvajanje kupa jos nismozipoo wrote:Slobodi bi bilo najbolje da halali kup i da se okrene opstanku. Svi su urotili protiv nje. Tesko ce joj biti na 2 fronta.![]()
Neka nas bolan, za titulu se borite, a samo o Slobodi brines
- phillie
#61641 Re: Premijer liga BiH
@vanilla

Dobro, valjda je i vas Vojvodic pripazio malo...pa svoji ste
Dobro, valjda je i vas Vojvodic pripazio malo...pa svoji ste
-
splinter
#61642 Re: Premijer liga BiH
Vala bih volio da Likče ne ispadne. Gotivno gostovanje, dođeš autom do pred tribinu, murija ok ako si i ti ok, dežurni psovači s istoka ne zatvaraju usta cijelo vrijeme al nekako to više postane simpatično. A možda je i do mene, nikad nisam bio u Ze kad smo zijanili, uvijek il naša pobjeda il remi pa mi se urezalo u lijepom sjećanju. Ne pratim baš ovu LZO. Postoji li mogućnost da ispadne recimo Gošk a Čelik i Sloboda ostanu?
- weedonjaaa
#61643 Re: Premijer liga BiH
Mogu li ikako i Celik i Sloboda u drugu ligu?splinter wrote:Vala bih volio da Likče ne ispadne. Gotivno gostovanje, dođeš autom do pred tribinu, murija ok ako si i ti ok, dežurni psovači s istoka ne zatvaraju usta cijelo vrijeme al nekako to više postane simpatično. A možda je i do mene, nikad nisam bio u Ze kad smo zijanili, uvijek il naša pobjeda il remi pa mi se urezalo u lijepom sjećanju. Ne pratim baš ovu LZO. Postoji li mogućnost da ispadne recimo Gošk a Čelik i Sloboda ostanu?
- plain vanilla
#61644 Re: Premijer liga BiH
s kim vi danas igrate?weedonjaaa wrote:Mogu li ikako i Celik i Sloboda u drugu ligu?splinter wrote:Vala bih volio da Likče ne ispadne. Gotivno gostovanje, dođeš autom do pred tribinu, murija ok ako si i ti ok, dežurni psovači s istoka ne zatvaraju usta cijelo vrijeme al nekako to više postane simpatično. A možda je i do mene, nikad nisam bio u Ze kad smo zijanili, uvijek il naša pobjeda il remi pa mi se urezalo u lijepom sjećanju. Ne pratim baš ovu LZO. Postoji li mogućnost da ispadne recimo Gošk a Čelik i Sloboda ostanu?
-
splinter
#61645 Re: Premijer liga BiH
Oni mogu jedino kakvo kolo da odigrajuplain vanilla wrote:s kim vi danas igrate?weedonjaaa wrote:Mogu li ikako i Celik i Sloboda u drugu ligu?splinter wrote:Vala bih volio da Likče ne ispadne. Gotivno gostovanje, dođeš autom do pred tribinu, murija ok ako si i ti ok, dežurni psovači s istoka ne zatvaraju usta cijelo vrijeme al nekako to više postane simpatično. A možda je i do mene, nikad nisam bio u Ze kad smo zijanili, uvijek il naša pobjeda il remi pa mi se urezalo u lijepom sjećanju. Ne pratim baš ovu LZO. Postoji li mogućnost da ispadne recimo Gošk a Čelik i Sloboda ostanu?
-
Nadzorna_ploca
#61646 Re: Premijer liga BiH
-
splinter
#61647 Re: Premijer liga BiH
He heNadzorna_ploca wrote:kako ste duhoviti
-
bjelave
#61648 Re: Premijer liga BiH
Zanimljiv i napet kraj prvenstva. Posebno interesantne pozicije Sarajevskog i grbavickog premijerligasa. Kad je rijec o FKS sve je jasno i poznato. Razlozi bojkota su javno objasnjeni i logicni.
Medjutim kad je rijec o novosarajevskom timu nije jasno sta se desava. S obzirom na vrlo vjerovatnu i realnu duplu krunu, prvo mjesto na tabeli i polufinale kupa, trebalo bi da vlada euforija i ludilo a atmosfera je daleko od toga. Na zadnje 3 utakmice koje su igrali u Sa nisu skupili sve zajedno deset milja navijaca tako da je ocito da je na djelu tihi, neobjavljeni bojkot.
Sta je razlog tome?
a) Dokazani gubitnicki menatlitet, strah od ponavljanja prosle sezone?
b) Prezir dijela navijaca spram sudijskog guranja, stimanja utakmica, i stid sto je pozicija na tabeli rezutat kradje a ne kvaliteta?
c)Zadovoljsvtvo dijela navijaca infrastrukturnim projektima i knizenjem nelegalno stecene imovine. Tako da se takmicarski dio vise i ne prati?
d) Svi gore pobrojani razlozi zajedno?
Medjutim kad je rijec o novosarajevskom timu nije jasno sta se desava. S obzirom na vrlo vjerovatnu i realnu duplu krunu, prvo mjesto na tabeli i polufinale kupa, trebalo bi da vlada euforija i ludilo a atmosfera je daleko od toga. Na zadnje 3 utakmice koje su igrali u Sa nisu skupili sve zajedno deset milja navijaca tako da je ocito da je na djelu tihi, neobjavljeni bojkot.
Sta je razlog tome?
a) Dokazani gubitnicki menatlitet, strah od ponavljanja prosle sezone?
b) Prezir dijela navijaca spram sudijskog guranja, stimanja utakmica, i stid sto je pozicija na tabeli rezutat kradje a ne kvaliteta?
c)Zadovoljsvtvo dijela navijaca infrastrukturnim projektima i knizenjem nelegalno stecene imovine. Tako da se takmicarski dio vise i ne prati?
d) Svi gore pobrojani razlozi zajedno?
- Logovan
- leškarenje
#61650 Re: Premijer liga BiH
Omiljena tema svih onih koji žele fer i poštenu borbu na zelenim terenima,a ne ispod stola