Jasmin je smrdo isti ko i sva ostala gofnarija.
To što sumir vjeruje da su Tuzlaci nešto drugaciji od ostalih, jer se ta neka mantra povlači to je njegov problem i svih Tuzlaka koji vjeruju u priču "da nije Jasmina bio propašće grad". U Tz nema korupcije? Nema nepotizma? Nema fušeraja? Nema pronevjere budžetskog novca......... u čemu je razlika? U iznosu budžeta sa kojim raspolaže. Zeleni imaju 2.5B KM a Jasmin 60ak M KM. Naravno da je očiglednije ko više hapa, Jasmin skrši 60M u radijusu o 2KM. Da barem ravnomjerno troši na sve dijelove grada ne bih mu riječi rekao.
Da hoće napraviti biciklističku stazu na leđima bih ga nosio.
Pun mi qrac sređivanja partizanskih spomenika, oko Tenisa budalasanja, kopanja asfalta i čekanja 3 godine da ga poprave.
Vjerujem da bi bio čak i gori od zelenih da ima veći budžet.
Kelja kojem se izborne kampanje zasnivaju na pljuvanju po SDA, Kukiću, Banovićima, Arapima i evo ovi izbori haman se baziraju na lovu na vještice u vidu " SDA satelita" , to mu je novi termin "sateliti".
Sad mu je PDA na listi koalicionih partnera, isti onaj Kukić kojeg je pljuvao tako silno 2016.god.
2016. god za Batu SBBovog protukandidata na izborima govorio je da unuk vođe krila hamdžar divizije koji se ponosi djelima djeda iz II WW. Onda odjednom 2019. tog istog Batu uključuju u "koaliciju 19". Više mu nije smetao djed ustaša
Vožd je koji suvereno vlada 19 godina. Ko odluči da mu se suprtostavi ne bira sredstva da ga uništi. Sa Enverom je pod ruku hodao. Sad su najljući neprijatelji, doduše stanari zgrade "15.maj" nemaju koristi od toga. Selim ga postavio za načelnika a ovaj mu kajlu uvali na kongresu, izljubi se sa Nerminom.
Pobjegao 07. 02. 2014. U Sarajevo na konsultacije sa Lagumdzijom i onda svi zajedno sa Bakirom na preskonf pričali o protestima kao grupi pljačkaša i terorista.
Puna mu usta multietičnosti, koliko je on sam multietičan znaju članovi porodice Markudov čiji stan je Jasko uselio.
Trebal dalje da navodim zbog čega ću glasati protiv njega?
Ovo sa NSom je opet navođenje vode na njego mlin.
Da se razvodne glasovi. On ima svoju glasačku bazu koja mu je dovoljna za dobijanje izbora, a to su penzioneri sa Panonike koje zaboli patka za biznis, infrastrukturu i uposlenici gradskih javnih preduzeća.
Ovo što će SDA podržati Vahida je loš potez i mislim dogovoren da se također svi oni koji su se premišljali kome da daju glas jednostavno odgovore od Vahida jer je on SDA satelit.
Nema SDA interesa da oslabi SDP u Tuzli. To sam ubijeđen.
Vidjećemo hoće li se još neki kandidat pojaviti ali SDPu se mora priznati da rade ne štede se kako bi zadržali dobro i blagodeti budžeta koje posjeduju i u kojoma uzivaju.