SDP

bunk

#61576 Re: SDP

Post by bunk »

sumirprimus wrote: 14/08/2020 10:34 uz duzno postovanje prikazi jedncinu.
selim je nas i za njegove ratne zasluge i zarad istih ne bih o selimu nista negativno. ali bih ipak volio vidjeti tu posljeratnu jednacinu.
gledajuc komentare ljudi u vezi opcinskih izobra u tuzli, i koliko napadaju jasmina, i ko ga napada, nemam sumnje da moj glas ide crvenim..
to je to sto je od tuzle ostalo, iako su stalno prisivali nama Tuzlacima da kao ne volimo seljake podrinjce i ostale, nema ataka na jasmina da mu nije nakaceno da je iz islamovaca a ono sto bagra nece d skonta, mozes biti i sa marsa ali moras primit nesto od te carsije u koju si doso,a ne samo pljuvat i ponasati se da si na svojoj ledini i krojit grad po svojoj ledini. ne ide drugovi.
dakle jednacinu da vidimo...
Kud si poletio.
Ja pokusavam objasnit kako to i ns i sdp da imaju svoje kandidate u Tz.
I sta je razlog tome.
Kontas sad?
sumirprimus

#61577 Re: SDP

Post by sumirprimus »

Nivelacija wrote: 14/08/2020 11:15 Vidi Kim Jong Dzasmin botova jesu se aktivirali :lol:
30 godina vladavine malo li je, pa na sina da predje vlast. Koreja Tuzla
to tebi sda u mislima pa projiciras na tuzlanski nivo jel to? donei dva hladna tuzlaka, ne trci dzaba :lol:
svi vidimo 30 godina mantre i ponasanja sda na vlati na svim nivoima, vidim i vama u zenici ide odlicno :thumbup:
nama je dobro i ovako...

p.s cuj botovi, ja se rodio crven momcilo, i ponosim se time nema potrebe ko vi sdaovci da se krijem, kontas pomaket :chmoljava:
sumirprimus

#61578 Re: SDP

Post by sumirprimus »

bunk wrote: 14/08/2020 11:55
sumirprimus wrote: 14/08/2020 10:34 uz duzno postovanje prikazi jedncinu.
selim je nas i za njegove ratne zasluge i zarad istih ne bih o selimu nista negativno. ali bih ipak volio vidjeti tu posljeratnu jednacinu.
gledajuc komentare ljudi u vezi opcinskih izobra u tuzli, i koliko napadaju jasmina, i ko ga napada, nemam sumnje da moj glas ide crvenim..
to je to sto je od tuzle ostalo, iako su stalno prisivali nama Tuzlacima da kao ne volimo seljake podrinjce i ostale, nema ataka na jasmina da mu nije nakaceno da je iz islamovaca a ono sto bagra nece d skonta, mozes biti i sa marsa ali moras primit nesto od te carsije u koju si doso,a ne samo pljuvat i ponasati se da si na svojoj ledini i krojit grad po svojoj ledini. ne ide drugovi.
dakle jednacinu da vidimo...
Kud si poletio.
Ja pokusavam objasnit kako to i ns i sdp da imaju svoje kandidate u Tz.
I sta je razlog tome.
Kontas sad?
pa kako si objasnio, sta je uzrok? ovo je ocigledna kuka ns.a ne mogu da vjerujem da ce im i sda kandidat biti drazi od sdpovog jer mirjana nema ni teoretske sanse da pobijedi...a zna se kom spektru otkida glasove.
da se razumijemo nisam clan sdp.a cak u zadnje vrijeme vise mi se svidjao rad ns.a kao i kompromisi koje su radili , prvenstveno mislec na zajednicki nastup sa konakovicem zarad viseg cilja a to je poboljsanje zivota gradjana bar u ovom dijelu federacije. ogdovorn i zrelo u odnosu na postupak.
Nivelacija

#61579 Re: SDP

Post by Nivelacija »

Ja sam se rodio zelen, ne bi sjala ovako jako ova NASA lijepa avlija ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije Alija.

Hija diktatori cuj 30 godina vlada frajer hahah prenosi li faraon na sina vlast ko u Koreji?
sumirprimus

#61580 Re: SDP

Post by sumirprimus »

Nivelacija wrote: 14/08/2020 12:43 Ja sam se rodio zelen, ne bi sjala ovako jako ova NASA lijepa avlija ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije Alija.

Hija diktatori cuj 30 godina vlada frajer hahah prenosi li faraon na sina vlast ko u Koreji?
niko nije savrsen, nisi ti kriv sto nisi imo srece...
zato sad plakate i postere i navijaj za fu du il sda, imal bar dileme? :lol: :pijani:

al racunica vam je pomaket neprikosnovena, diktator nacelnik opstine? i kako 30 :lol:
vako su oni i repsiratore kupovali i one maske i sve ostalo :-)
i kaze daj im glas.. samo kontra sda...
sumirprimus

#61581 Re: SDP

Post by sumirprimus »

nema svako bakira za sina pa da pernese i na snahu vlast :lol:
Nivelacija

#61582 Re: SDP

Post by Nivelacija »

Napredna Tuzla i SDP u 2020 godini do njih konjskom stazom se dolazi.

Talgo? Voz? Autoput? Brza cesta?

SDP je dobar samo ako trebas uhljebljene na naplatne kucice ili neki zavod osiguranja tj ove mrvice sto su pokupili.. :lol:

Ali eto svako ima izbor ali cim pijes tuzlanski znaci da i nemas dobar.
sumirprimus

#61583 Re: SDP

Post by sumirprimus »

Nivelacija wrote: 14/08/2020 13:06 Napredna Tuzla i SDP u 2020 godini do njih konjskom stazom se dolazi.

SDP je dobar samo ako trebas uhljebljene na naplatne kucice ili neki zavod osiguranja tj ove mrvice sto su pokupili.. :lol:

Ali eto svako ima izbor ali cim pijes tuzlanski znaci da i nemas dobar.
miki moj , ja sto sam popio ti u zivotu neces na tv.u vidjet odgovorno tvrdim :chmoljava:
kada ti tipicni sda glasac prica o uhljebljenju i slicnim nedaćama :lol: :-)
najveca kazna i nesreca ovog naroda je sda.

p.s Hladan Tuzlak, lokalpatriotski na dunjaluku ljepseg nema... inace sta vi tucete u travniku i zenici? mrsko sarajevsko, hrvatsko ozujsko? nektar? tuzlak? :lol:
il hladno kupujete stranjska ko prave patrijote :lol:
sumirprimus

#61584 Re: SDP

Post by sumirprimus »

tipicni sdaovac, cega god se dotakne promasi celi fuzbal :lol:
nije vise ni zanimljivo preskakat ih, jer nam odlucuju o subinama.
pomaket i hoce da raspravlja :lol: :-)
sumirprimus

#61585 Re: SDP

Post by sumirprimus »

polemicki nokdaun, pomaket ni sudija pomoc ne moze :lol:
Nivelacija

#61586 Re: SDP

Post by Nivelacija »

Sta bjesis pa 4 posta u nizu pises.

Zna se ko je vlast a zna ko kmeci iz hladovine.
SDA vaka SDA naka aaa hija

Tvoji i kvaliteti jesu tu u alkoholu cuj ja sam vise popio jel realno ovo, hajde sad 5 postova i 50 smajlica
costacurta

#61587 Re: SDP

Post by costacurta »

Jasmin je smrdo isti ko i sva ostala gofnarija.
To što sumir vjeruje da su Tuzlaci nešto drugaciji od ostalih, jer se ta neka mantra povlači to je njegov problem i svih Tuzlaka koji vjeruju u priču "da nije Jasmina bio propašće grad". U Tz nema korupcije? Nema nepotizma? Nema fušeraja? Nema pronevjere budžetskog novca......... u čemu je razlika? U iznosu budžeta sa kojim raspolaže. Zeleni imaju 2.5B KM a Jasmin 60ak M KM. Naravno da je očiglednije ko više hapa, Jasmin skrši 60M u radijusu o 2KM. Da barem ravnomjerno troši na sve dijelove grada ne bih mu riječi rekao.
Da hoće napraviti biciklističku stazu na leđima bih ga nosio.
Pun mi qrac sređivanja partizanskih spomenika, oko Tenisa budalasanja, kopanja asfalta i čekanja 3 godine da ga poprave.
Vjerujem da bi bio čak i gori od zelenih da ima veći budžet.
Kelja kojem se izborne kampanje zasnivaju na pljuvanju po SDA, Kukiću, Banovićima, Arapima i evo ovi izbori haman se baziraju na lovu na vještice u vidu " SDA satelita" , to mu je novi termin "sateliti".
Sad mu je PDA na listi koalicionih partnera, isti onaj Kukić kojeg je pljuvao tako silno 2016.god.
2016. god za Batu SBBovog protukandidata na izborima govorio je da unuk vođe krila hamdžar divizije koji se ponosi djelima djeda iz II WW. Onda odjednom 2019. tog istog Batu uključuju u "koaliciju 19". Više mu nije smetao djed ustaša :lol:
Vožd je koji suvereno vlada 19 godina. Ko odluči da mu se suprtostavi ne bira sredstva da ga uništi. Sa Enverom je pod ruku hodao. Sad su najljući neprijatelji, doduše stanari zgrade "15.maj" nemaju koristi od toga. Selim ga postavio za načelnika a ovaj mu kajlu uvali na kongresu, izljubi se sa Nerminom.
Pobjegao 07. 02. 2014. U Sarajevo na konsultacije sa Lagumdzijom i onda svi zajedno sa Bakirom na preskonf pričali o protestima kao grupi pljačkaša i terorista.
Puna mu usta multietičnosti, koliko je on sam multietičan znaju članovi porodice Markudov čiji stan je Jasko uselio.
Trebal dalje da navodim zbog čega ću glasati protiv njega?
Ovo sa NSom je opet navođenje vode na njego mlin.
Da se razvodne glasovi. On ima svoju glasačku bazu koja mu je dovoljna za dobijanje izbora, a to su penzioneri sa Panonike koje zaboli patka za biznis, infrastrukturu i uposlenici gradskih javnih preduzeća.
Ovo što će SDA podržati Vahida je loš potez i mislim dogovoren da se također svi oni koji su se premišljali kome da daju glas jednostavno odgovore od Vahida jer je on SDA satelit.
Nema SDA interesa da oslabi SDP u Tuzli. To sam ubijeđen.
Vidjećemo hoće li se još neki kandidat pojaviti ali SDPu se mora priznati da rade ne štede se kako bi zadržali dobro i blagodeti budžeta koje posjeduju i u kojoma uzivaju.
Nivelacija

#61588 Re: SDP

Post by Nivelacija »

Ubi mu iluzije o melecima u SDP i andjelu Kim Jong Jasminu. Sad ce on sa smajlicima sacekaj.
zippoo87

#61589 Re: SDP

Post by zippoo87 »

imam jedno pitanje za ove SDPove botove
da li ste vi svjesni da je SDP u mnogim mjestima isti K kao i SDA i da ne postoji niti 1% razlike izmedju te dvije stranke ?
ovo se najvise vidi u Tuzli i u Gracanici...pljuju jedni po drugima a kada se pare krcme,zajedno koaliraju ...pred izbore pljuje svako na svakoga a poslije izbora u koaliciju sa tim sto su ih napljuvali

evo i ovaj raskol SDPa i NSa u Tuzli i Gracanici je upravo ta halapljivost i egoizam...20 godina isti likovi nacelnici i sada kada ima i boljih kandidata kod koalicionih partnera,opet ne prepustaju nikome ni kandidaturu,jer zele do smrti da ostanu na pozicijama

ima tu i puno straha od krivicnog gonjenja i kod Imamovica i kod Helica...a u takvim okolnostima oni su spremni i sa djavolom saradjivati,samo da ostanu tu gdje jesu i da oni naredjuju

a mi narod smo kolateralna steta

steta samo sto ima previse slijepih i ostrascenih pa ne vide da nas gradjana nema nigdje u ovim njihovim jednacinama a evo mnogi izgidose da brane "svoje"...

kao sto neko napisa,tuzno je da u 2020. godini nekome moras objasnjavati da govno smrdi
shbc

#61590 Re: SDP

Post by shbc »

zippoo87 wrote: 14/08/2020 16:08 imam jedno pitanje za ove SDPove botove
da li ste vi svjesni da je SDP u mnogim mjestima isti K kao i SDA i da ne postoji niti 1% razlike izmedju te dvije stranke ?
ovo se najvise vidi u Tuzli i u Gracanici...pljuju jedni po drugima a kada se pare krcme,zajedno koaliraju ...pred izbore pljuje svako na svakoga a poslije izbora u koaliciju sa tim sto su ih napljuvali

evo i ovaj raskol SDPa i NSa u Tuzli i Gracanici je upravo ta halapljivost i egoizam...20 godina isti likovi nacelnici i sada kada ima i boljih kandidata kod koalicionih partnera,opet ne prepustaju nikome ni kandidaturu,jer zele do smrti da ostanu na pozicijama

ima tu i puno straha od krivicnog gonjenja i kod Imamovica i kod Helica...a u takvim okolnostima oni su spremni i sa djavolom saradjivati,samo da ostanu tu gdje jesu i da oni naredjuju

steta samo sto ima previse slijepih i ostrascenih pa ne vide da nas gradjana nema nigdje u ovim njihovim jednacinama a evo mnogi izgidose da brane "svoje"...

kao sto neko napisa,tuzno je da u 2020. godini nekome moras objasnjavati da govno smrdi
Mogu da shvatim da NS-u neki ljudi ne odgovaraju i to je ok. Medjutim niposto se nije trebalo ici sa zasebnim kandidatom. TK je tradicionalno SDP-ov, NS je tamo skoro nepostojeci. Trazi kao koalicioni partner da izbace drugog kandidata, da naprave promjenu, ali niposto ne ici zasebno. Losa slika se salje. Samo se dodaje materijal svima onima koji ponavljaju mantru da je cetvorci bitno samo Sarajevo. Jedinstvo treba pokazati svuda, sirom BiH. I NIGDJE ne odstupati od njega. Pa makar to znacilo i da se negdje izgube izbori ove godine ili prodje slabiji kandidat. Dugorocno je to jedina ispravna taktika.
Veigar

#61591 Re: SDP

Post by Veigar »

Poenta je što bi kandidat Ns-a mogao taman uzeti glasova kolko je potrebno da SDA pobijedi u Tuzli i Gračanici. Jel to politika NS-a ili..? Nema šanse da njihovi kandidati osvoje il Tuzlu il Gračanicu.
Veigar

#61592 Re: SDP

Post by Veigar »

shbc wrote: 14/08/2020 16:55

Mogu da shvatim da NS-u neki ljudi ne odgovaraju i to je ok. Medjutim niposto se nije trebalo ici sa zasebnim kandidatom. TK je tradicionalno SDP-ov, NS je tamo skoro nepostojeci. Trazi kao koalicioni partner da izbace drugog kandidata, da naprave promjenu, ali niposto ne ici zasebno. Losa slika se salje. Samo se dodaje materijal svima onima koji ponavljaju mantru da je cetvorci bitno samo Sarajevo. Jedinstvo treba pokazati svuda, sirom BiH. I NIGDJE ne odstupati od njega. Pa makar to znacilo i da se negdje izgube izbori ove godine ili prodje slabiji kandidat. Dugorocno je to jedina ispravna taktika.
De ti to objaqsni ovim SDA i NS botovima. lool
Veigar

#61593 Re: SDP

Post by Veigar »

Nivelacija wrote: 14/08/2020 12:43 Ja sam se rodio zelen, ne bi sjala ovako jako ova NASA lijepa avlija ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije Alija.

Kad SDA-ovci počnu o dugotrajnosti na vlasti.
:-) :-) :-) :-) :-)
Bosanski_kralj

#61594 Re: SDP

Post by Bosanski_kralj »

NS igra jako prljavo.

STa da se Sdp u Sarajevu postavio kao NS u ostatku Federacije, kako bi se prica o cetvorci zavrsila??
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#61595 Re: SDP

Post by izvrsni direktor »

Nivelacija wrote: 14/08/2020 13:06 Napredna Tuzla i SDP u 2020 godini do njih konjskom stazom se dolazi.

Eto i sam si naveo razlog zasto tuzlaci ne smiju glasati za sda vojsku.

Zna se gdje se nalazi odgovor na pitanja o Talgo? Voz? Autoput? Brza cesta? .
Isto kao sto komsic srusi vladu kantona sarajevo radi ulaska bih u nato. Suplja da supljija ne moze biti.
Ko nasjeda na ovo glup je, ko be nasjeda onda je pokvaren stp ucestvuje u tome.
Gdje se ubrajas ti Nivelacijo?
Banksy

#61596 Re: SDP

Post by Banksy »

Zna li neko imena s općinske liste za Centar?
Je li dr Stevanović opet tamo?
sumirprimus

#61597 Re: SDP

Post by sumirprimus »

Imam pitanje za ove sdaovce a sta cete na temi o sdpu ako ste tolilo sigurni u svoju pobjedu.
I jasta ste nego sdaovci svi odreda df sd sbb szbuh pda svi ste vi sda.
Respiratorci!mene bi tacno sramota bila disat zrak u ovoj napacenoj zemlji sa takvim stavom al nema to srama ni stida. Ganjat bilo kome mane pisle ovakve izdajnicke sramote za vriejme korone i profiterstva. .sramota.
Mi tuzlaci da. Koliko god da nas je ostalo, sami protiv svih do zadnje kapi krvi juris! :lol: :izet:
Crveno je boja ljubavi Tuzla je crvena.
sumirprimus

#61598 Re: SDP

Post by sumirprimus »

Eeee respiratori fudo sahranio im celik sukno im ga do balcaka i ono naslo nesto tuzli prigovarat.pomaket.eee :lol:
Jos vice ijaa :lol: pomaket
sumirprimus

#61599 Re: SDP

Post by sumirprimus »

costacurta wrote: 14/08/2020 14:04 Jasmin je smrdo isti ko i sva ostala gofnarija.
To što sumir vjeruje da su Tuzlaci nešto drugaciji od ostalih, jer se ta neka mantra povlači to je njegov problem i svih Tuzlaka koji vjeruju u priču "da nije Jasmina bio propašće grad". U Tz nema korupcije? Nema nepotizma? Nema fušeraja? Nema pronevjere budžetskog novca......... u čemu je razlika? U iznosu budžeta sa kojim raspolaže. Zeleni imaju 2.5B KM a Jasmin 60ak M KM. Naravno da je očiglednije ko više hapa, Jasmin skrši 60M u radijusu o 2KM. Da barem ravnomjerno troši na sve dijelove grada ne bih mu riječi rekao.
Pun mi qrac sređivanja partizanskih spomenika, oko Tenisa budalasanja, kopanja asfalta i čekanja 3 godine da ga poprave.
Kelja kojem se izborne kampanje zasnivaju na pljuvanju po SDA, Kukiću, Banovićima, Arapima i evo ovi izbori haman se baziraju na lovu na vještice u vidu " SDA satelita" , to mu je novi termin "sateliti".
Sad mu je PDA na listi koalicionih partnera, isti onaj Kukić kojeg je pljuvao tako silno 2016.god.
2016. god za Batu SBBovog protukandidata na izborima govorio je da unuk vođe krila hamdžar divizije koji se ponosi djelima djeda iz II WW. Onda odjednom 2019. tog istog Batu uključuju u "koaliciju 19". Više mu nije smetao djed ustaša :lol:
Vožd je koji suvereno vlada 19 godina. Ko odluči da mu se suprtostavi ne bira sredstva da ga uništi. Sa Enverom je pod ruku hodao. Sad su najljući neprijatelji, doduše stanari zgrade "15.maj" nemaju koristi od toga. Selim ga postavio za načelnika a ovaj mu kajlu uvali na kongresu, izljubi se sa Nerminom.
Pobjegao 07. 02. 2014. U Sarajevo na konsultacije sa Lagumdzijom i onda svi zajedno sa Bakirom na preskonf pričali o protestima kao grupi pljačkaša i terorista.
Puna mu usta multietičnosti, koliko je on sam multietičan znaju članovi porodice Markudov čiji stan je Jasko uselio.
Da se razvodne glasovi. On ima svoju glasačku bazu koja mu je dovoljna za dobijanje izbora, a to su penzioneri sa Panonike koje zaboli patka za biznis, infrastrukturu i uposlenici gradskih javnih preduzeća.
Ovo što će SDA podržati Vahida je loš potez i mislim dogovoren da se također svi oni koji su se premišljali kome da daju glas jednostavno odgovore od Vahida jer je on SDA satelit.
Vidjećemo hoće li se još neki kandidat pojaviti ali SDPu se mora priznati da rade ne štede se kako bi zadržali dobro i blagodeti budžeta koje posjeduju i u kojoma uzivaju.
Izgradio panonska jezera. Bili mocvara sad su turisticki raj za lokalno stamovnistvo i sire.
Rijesio decenijski problem vodosnadbijevanja.
Prosirio trgove.
Daje za sport ko nijedna opstina.
Sredio banju i partizanske spomenike. Mi tuzlaci smo ponosni na to..
Pjesnik covjek.nije klasicna sda kelja.
Crven naravno makar iz islamovaca bio :mrgreen:
Mogo je u penziju al kako iritira zelene neka ga jos ...
costacurta

#61600 Re: SDP

Post by costacurta »

sumirprimus wrote: 14/08/2020 18:55
costacurta wrote: 14/08/2020 14:04 Jasmin je smrdo isti ko i sva ostala gofnarija.
Izgradio panonska jezera. Bili mocvara sad su turisticki raj za lokalno stamovnistvo i sire.
Rijesio decenijski problem vodosnadbijevanja.
Prosirio trgove.
Daje za sport ko nijedna opstina.
Sredio banju i partizanske spomenike. Mi tuzlaci smo ponosni na to..
Pjesnik covjek.nije klasicna sda kelja.
Crven naravno makar iz islamovaca bio :mrgreen:
Mogo je u penziju al kako iritira zelene neka ga jos ...
Živim u Mosniku. Na zadnjim lokalnim uzeo je 70% glasova. Kroz Mosnik ne možeš normalno hodat a kamoli voziti, krater do kratera. Iskopaju i ostave. U mojoj ulici od augusta prošle godine molimo i vodovod i grad da popeave što su pokvarili. Govorili su da nemaju predviđeno u budžetu za popravke, pa što ste kvarili mamu vam nepismenu.
"Kreka Sjever". Poslovna zona. Kenja o njoj evo 5 godina. Samo jedan objekat izgrađen. Za to vrijeme okolni gradovi, kojima se ti smiješ, ubiše biznisima.
400k KM dao stepenice ispred Zlatnika da se urade?! :lol: Tako on daje za sport, za Tušanj dao 1.5M u šipove.
Vodovod diga kredit koji ti i ja plaćamo
Post Reply