BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
seoBIH

#61576 Re: BHTelecom All About

Post by seoBIH »

Pa dobro, recimo kupujem u mediamarketu. Ne kupim licno, vec kupim preko neta i onda vazi :)
Ako ste proizvod ili uslugu kupili putem interneta ili izvan trgovine (telefonski, poštanskom narudžbom ili od trgovačkog putnika), imate pravo i otkazati i vratiti tu narudžbu u roku od 14 dana, iz bilo kojeg razloga i bez obrazloženja.

djama

#61577 Re: BHTelecom All About

Post by djama »

sta je sa netom i 3g , vec nekih 45 min ne radi kako treba ...
BarbaDue

#61578 Re: BHTelecom All About

Post by BarbaDue »

djama wrote:sta je sa netom i 3g , vec nekih 45 min ne radi kako treba ...
prebaci na 4G :mrgreen:
fusion_ba

#61579 Re: BHTelecom All About

Post by fusion_ba »

Ma kad bi ih kupili Nijemci, Austrijanci, Spanci ili bilo ko, bilo bi sigurno bolje, makar kao u okruzenju
drug_profi

#61580 Re: BHTelecom All About

Post by drug_profi »

Ne bi naročito. Svaki kupac bi gledao da što prije stekne ekstra profit da vrati investiciju. Korigovali bi cijene ali samo toliko da budu za nijansu povoljniji.
Pa bi onda to uzrokovalo kontraponude i to bi dovelo do nekog opšteg pojeftinjenja usluge u periodu od par godina.
Maharadza

#61581 Re: BHTelecom All About

Post by Maharadza »

Ma to će El-Bake kupiti za siću kada ga sroza, rasproda sve što vrijedi i to na identičan način kao FDS. Uništili firmu i onda je za buraniju kupila nekakva "Austrijska firma" sa 3 uposlena osnovana 6 mjeseci prije preuzimanja - yeah right, vreće zlata se peru uveliko. 8-)
drug_profi

#61582 Re: BHTelecom All About

Post by drug_profi »

Maharadza wrote:Ma to će El-Bake kupiti za siću kada ga sroza, rasproda sve što vrijedi i to na identičan način kao FDS. Uništili firmu i onda je za buraniju kupila nekakva "Austrijska firma" sa 3 uposlena osnovana 6 mjeseci prije preuzimanja - yeah right, vreće zlata se peru uveliko. 8-)
A nasi vajni novinari ni da pitaju Fadila kako je to FDS bio u slobodnom padu i "jedva ga spasili" kad su ga dali kupcu za 80, dok taj isti kupac sad kupuje i po 160 na berzi.

Jos kao da sacuvaju radna mjesta, a ni godinu poslije ljudi ugasili proizvodnju. Niko nista da pita Fadila....
ala7

#61583 Re: BHTelecom All About

Post by ala7 »

Povećaju ti brzinu na 50/8 zajebu iptv, prijaviš problem za iptv oni ti smanje brzinu neta 50/2, ostane problem iptva.

Rezime dobiješ još jedan problem pored prvobitnog, ukupno dva problema..

Pa zapaliti opremu treba. Otići u centralu i jebat nekom pola familije (da prostite) zbog gubljenja vremena na degene.
Cule10

#61585 Re: BHTelecom All About

Post by Cule10 »

kakaljin

#61586 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5ae7ba70edd.html

Image

Super akcijska Moja TV ponuda od 15. marta do 13. maja :

Izaberite Moja TV Full ili Moja TV Net paket sa najbržim internetom i koristite 12 mjeseci po cijeni osnovnog + besplatno koristite do dvije godine dodatni uređaj ili uslugu po vašem izboru

Podnesite zahtjev u akcijskom periodu za MojaTV Full, MojaTV Net ili MojaTV Phone paket za samo 1 KM (sa PDV) i uz ugovor na 24 mjeseca sami birajte besplatne super pogodnosti:

Korisnici Moja TV Full paketa:

korištenje paketa sa većim pristupnim brzinama po cijeni osnovnog/ Moja TV Full 1 paketa 12 mjeseci ili
besplatno korištenje Dodatnog paketa za pozive prema BH Mobile mreži - Paket100 12 mjeseci ili
popust od 50 % na mjesečnu pretplatu MojaTV Full 1 paketa tokom prvih šest mjeseci korištenja

Korisnici Moja TV Net paketa:

korištenje paketa sa većim pristupnim brzinama po cijeni osnovnog/Moja TV Net 1 paketa 12 mjeseci ili
popust od 50 % na mjesečnu pretplatu MojaTV Net 1 paketa tokom prva tri mjeseca korištenja

Korisnici Moja TV Phone paketa:

popust od 50% na mjesečnu pretplatu MojaTV Phone paketa tokom prva tri mjeseca korištenja ili
besplatno korištenje Dodatnog paketa za pozive prema BH Mobile mreži - Paket100 12 mjeseci

Plus dodatni poklon po izboru!

Detaljan pregled akcijske ponude „Moja TV uz veće brzine i najveće uštede“ možete vidjeti ovdje.
kakaljin

#61587 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

MOJA TV FULL PAKETI SAMO 49 KM MJESEČNO CIJELU GODINU!

Novi i postojeći Moja TV Full korisnici, uz ugovor na 24 mjeseca imaju mogućnost izbora super pogodnosti:

godinu dana bilo koji Moja TV Full paket po cijeni osnovnog/Moja TV Full 1 paketa:

- Moja TV Full 4 pristup internetu 30+/8 Mbps

- Moja TV Full 5 pristup internetu 100/10 Mbps

- Moja TV Full 6 pristup internetu 200/40 Mbps

- Moja TV Full 7 pristup internetu 500/100 Mbps

- Moja TV Full 8 pristup internetu 1000/200Mbps

Ili popust od 50% na mjesečnu pretplatu MojaTV Full 1 paketa tokom prvih šest mjeseci korištenja

Ili besplatno korištenje Dodatnog paketa za pozive prema BH Mobile mreži - Paket100 12 mjeseci

MOJA TV NET PAKETI SAMO 36 KM MJESEČNO CIJELU GODINU!

Novi i postojeći Moja TV Net korisnici, uz ugovor na 24 mjeseca imaju mogućnost izbora super pogodnosti:

godinu dana bilo koji Moja TV Net paket po cijeni osnovnog/Moja TV Net 1 paketa:

- Moja TV Net 4 pristup internetu 30+/8 Mbps

- Moja TV Net 5 pristup internetu 100/10 Mbps

- Moja TV Net 6 pristup internetu 200/40 Mbps

- Moja TV Net 7 pristup internetu 500/100 Mbps

- Moja TV Net 8 pristup internetu 1000/200Mbps

Ili popust od 50% na mjesečnu pretplatu MojaTV Net 1 paketa tokom prva tri mjeseca korištenja

*Korištenje Moja TV Full i Moja TV Net paketa sa većim pristupnim brzinama po cijeni osnovnog/ Moja TV Full 1 i Moja TV Net 1 paketa, realizovat će se u skladu sa tehničkim mogućnostima.

https://www.bhtelecom.ba/mojatv-naj-akcija.html
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#61588 Re: BHTelecom All About

Post by mk ultra »

i da imaju istu ponudu, nikad se na telekom ne bih vratio... i mobitel što imam preko njih, da ima neka druga opcija a da nije mtel (koji je trenutno bolji od telekoma), davno bih prešao.

na poslu nam je njihov internet, jer je nešto sve povezano sa top timom i ostalim, pa ne mogu preko Wifi poslati mail veci od 3MB sa telefona, moram se na 3g prebaciti... zastane im upload

dolazili su pa jedno 100 puta nešto mjere, popravljaju, ali internet loš katastrofa konstantno.
pepeljara

#61589 Re: BHTelecom All About

Post by pepeljara »

Imal ko iz telecoma da odrzava stranicu :)

https://www.bhtelecom.ba/search.html

Oops, an error occured!
There is no entry in the $TCA array for the table "tt_content". This means that the function enableFields() is called with an invalid table name as argument.

TYPO3 is an open source content management system. To maintain the quality of the system and to improve it, please help us by donating. TYPO3 CMS. Copyright © 1998-2013 Kasper Skårhøj. Extensions are copyright of their respective owners. Go to http://typo3.org/ for details. TYPO3 comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY. This is free software, and you are welcome to redistribute it under certain conditions. Obstructing the appearance of this notice is prohibited by law.
Muuky

#61591 Re: BHTelecom All About

Post by Muuky »

kakaljin wrote:MOJA TV FULL PAKETI SAMO 49 KM MJESEČNO CIJELU GODINU!

Novi i postojeći Moja TV Full korisnici, uz ugovor na 24 mjeseca imaju mogućnost izbora super pogodnosti:

godinu dana bilo koji Moja TV Full paket po cijeni osnovnog/Moja TV Full 1 paketa:

Ili popust od 50% na mjesečnu pretplatu MojaTV Full 1 paketa tokom prvih šest mjeseci korištenja

Ili besplatno korištenje Dodatnog paketa za pozive prema BH Mobile mreži - Paket100 12 mjeseci

Novi i postojeći Moja TV Net korisnici, uz ugovor na 24 mjeseca imaju mogućnost izbora super pogodnosti:

godinu dana bilo koji Moja TV Net paket po cijeni osnovnog/Moja TV Net 1 paketa:

Ili popust od 50% na mjesečnu pretplatu MojaTV Net 1 paketa tokom prva tri mjeseca korištenja

*Korištenje Moja TV Full i Moja TV Net paketa sa većim pristupnim brzinama po cijeni osnovnog/ Moja TV Full 1 i Moja TV Net 1 paketa, realizovat će se u skladu sa tehničkim mogućnostima.

Jesam dobro shvatio , da ja kao korisnik odavno moja tv full mogu uzet npr mojatv full pristup bilo koji od ponudjenih ? Naravno ukoliko je to moguce na mojoj lokaciji ?
arnes_king

#61592 Re: BHTelecom All About

Post by arnes_king »

Ima li neko strucan da mi da info.

Zanima me ovaj WiFi extender sa linka https://www.bhtelecom.ba/plc.html

WIFI EXTENDER TL-WA850RE

Da li ja mogu otici podnijeti zahtjev i odmah dobiti uredjaj da ponesem? Ne bih da cekam mjesec dana dok dodju oni da donesu, a ovu iz poslovnice zvao i kaze "ne ne to se montira". :roll:
kakaljin

#61593 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

Muuky wrote:

Jesam dobro shvatio , da ja kao korisnik odavno moja tv full mogu uzet npr mojatv full pristup bilo koji od ponudjenih ? Naravno ukoliko je to moguce na mojoj lokaciji ?
Da podneses zahtjev i prvih 12 mjeseci placas 49 KM, a slijedecih 12 mjeseci punu cijenu izabranog paketa, tj onoga koji mozes imati na svojoj lokaciji. Plus besplatno drugi STB dvije godine.

Konkretno kod mene imam optiku i mogu da izaberem i ovaj paket 8, ako zelim.
Hyperthalamus

#61594 Re: BHTelecom All About

Post by Hyperthalamus »

arnes_king wrote:Ima li neko strucan da mi da info.

Zanima me ovaj WiFi extender sa linka https://www.bhtelecom.ba/plc.html

WIFI EXTENDER TL-WA850RE

Da li ja mogu otici podnijeti zahtjev i odmah dobiti uredjaj da ponesem? Ne bih da cekam mjesec dana dok dodju oni da donesu, a ovu iz poslovnice zvao i kaze "ne ne to se montira". :roll:
Ja sam podnio zahtjev na salteru i kroz mozda 7 dana zvali me da dodjem po plc i extender, tu potpisao da sam preuzeo ured jaje, kad sam dosao kuci sam instalirao sve... Sutradan me ponovo zvali da provjere radi li plc i to je to. Mogao bi ti to odmah dobiti.... Ali ocito ne drze tu opremu u telecom centrima, vec poruce tek kad pojedini korisnik podnese zahtjev.
allem_77

#61595 Re: BHTelecom All About

Post by allem_77 »

Ja sam nedavno uzeo mobitel uz ugovor na 24 mjeseca, uz moja tv full. Imam i dodatni stb.
Da li bih sada mogao preći na Moja TV Full 4, uz novi ugovor, tako da me zakači ova akcija? Odnosno dali bi mi ovaj dodatni stb, koji već sada koristim bio besplatan?
Mehemed
Vozim: automobil

#61596 Re: BHTelecom All About

Post by Mehemed »

Ne vjerujem jer si dobio pogodnost za potpisivanja ugovora, uzeo si telefon po nižoj cijeni.
allem_77

#61597 Re: BHTelecom All About

Post by allem_77 »

Mehemed wrote:Ne vjerujem jer si dobio pogodnost za potpisivanja ugovora, uzeo si telefon po nižoj cijeni.
I ja mislim da je tako kako ti tvrdiš. Mislim da su trebali napisati,

Novi i postojeći ( koji nisu pod ugovorom) Moja TV Full korisnici, uz ugovor na 24 mjeseca imaju mogućnost izbora...

A ne ovako,

Novi i postojeći Moja TV Full korisnici, uz ugovor na 24 mjeseca imaju mogućnost izbora...
Mehemed
Vozim: automobil

#61598 Re: BHTelecom All About

Post by Mehemed »

Moglo bi da je potpisan ugovor bez ikakvih benefita, ali neće niko potpisati ugovor bez benefita, svako hoće nešto, jeftiniju pretplatu, jeftiniji uređaj, više kanala ili brži internet.
ala7

#61599 Re: BHTelecom All About

Post by ala7 »

Hvala k.... na udarcu. Sve uredno da kucnem.

https://www.speedtest.net/my-result/a/4773722756
Locked