To sinko mozes i uzivo pratiti i bez kanala. Otidji na stadion i navijaj za svoj tim.Adrian1946 wrote:Kanal bh premijer liga i to je to
Inače prezadovoljan uslugom
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- odmor
#61551 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
Adrian1946
#61552 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Trudim se svaku domacu tekmu ici na kosevo. Inace navijam za Sarajevo pa se trudim svaku otpratiti. Ali gostujuce utakmice ne mogu ici pa zato kazem da ubace da bi mogao Sarajevo u Gostima gledati. Super je bilo kad su tekme bile na Areni i taman Telemach ubacio dvije tekme bile i lopovska moja tv uzela ligu.odmor wrote:To sinko mozes i uzivo pratiti i bez kanala. Otidji na stadion i navijaj za svoj tim.Adrian1946 wrote:Kanal bh premijer liga i to je to
Inače prezadovoljan uslugom
- radiša
#61553 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tesko da ce telekom izaci u susret i za male pare dat taj kanal telemahu.
- fusion_ba
#61554 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Te kanale ima samo i ekskluzivno Moja TV i niko više, čak ni operateri koji nisu konkurencija BHT-u poput mtela, Eroneta, Elte itd.
Mada mislim da im opcija na sajtu telekoma da se plati gledanje tih kanala na dan-dva.
Mada mislim da im opcija na sajtu telekoma da se plati gledanje tih kanala na dan-dva.
- Telemach
#61555 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo ekipa 
Malo smo se zadržali u inboxu, idemo odmah s provjerom upita na zidu
Malo smo se zadržali u inboxu, idemo odmah s provjerom upita na zidu
Last edited by Telemach on 12/02/2018 11:37, edited 1 time in total.
- crnivrag
#61556 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach wrote:Zdravo ekipa
- Telemach
#61557 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo Posmatrac_007,Posmatrac_007 wrote:Pozdrav,
Da pitam i ostale korisnike aplikacije Unifon, da li vam se dešava da vam Unifon zvoni i imate dolazni poziv a da pri tome ne zvoni fiksni. Jednostavno rečeno čovjek sa tačke A zove drugog čovjeka na tačku B i pri tome njegov poziv završi i na mom Unifonu. Javim se i naravno i prije nego se javim znam da čovjek nije uopšte mene zvao, jer mi fiksni nije zvonio, pa se uglavnom ne javljam. A kada se javim ne znam kako da mu objasnim zašto je mene dobio jer on nije birao pogrešan broj![]()
Do sada sam jedno 5 puta prijavljivao telemachu na 1360 pa me onda oni zovu nakon jedan-dva dana i kao riješe ali oni to riješe na 5 dana i onda opet ispočetka sve, a na 1360 mi kažu, kada ih pitam, da ovakvih prijava nemaju i da im se to ne dešava i da sam jedinstven slučaj a ja lično mislim da ne govore istinu ili vjerovatno ne smiju reći. Nema mi logike da samo ja imam takav problem, problem je počeo od decembra kada su se zapetljali sa nomadskom 070 numeracijom koju ni do dan danas, evo dva mjeseca, nisu uspjeli postaviti da radi kako treba, pa je sad kao nomadski broj 070 na identifikaciji dok je na portalu moj telemach i na računu za usluge i dalje stari način numeracije korisnika sa nekim brojevima tipa ####999999900006458
Bezbroj puta sam do sada reinstalirao aplikaciju i ponovo se registrovao ali sve je isto.
Pa me zanima da li se i vama dešavaju ovakve situacije i da li sam zaista jedini sa ovakvim problemom
Dostavite nam tačne korisničke podatke i kontakt broj u pp, rado ćemo provjeriti sve što je potrebno.
- vkmiro
#61558 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Do kada ce biti besplatni ovi Pink kanali 
- hemed
#61559 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
subota prekid svih usluga od 14-14:30
nedelja prekid svih usluga od 15-15:30
ponedeljak tj ssad prekid usluga od 12:50 - 13:20
citava ulica nema usluge
zbog cega ovi prekidi bez ikakve obavjesti, ko koga ovdje pravi budalom ?
@Telemach
citava ulica nema usluge
@Telemach
- crnivrag
#61560 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Do 31.07.2018.vkmiro wrote:Do kada ce biti besplatni ovi Pink kanali
- Telemach
#61561 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pink paket je promotivno pušten do 31.07. tekuće godine.vkmiro wrote:Do kada ce biti besplatni ovi Pink kanali
- Telemach
#61562 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo hemede,hemed wrote:subota prekid svih usluga od 14-14:30
citava ulica nema usluge
@Telemach
Izvinjavamo se zbog nastalih prekida ukoliko su izazvali neugodnosti.
Molimo Vas da nam javite da li i dalje imate poteškoća u radu naših servisa, rado ćemo provjeriti sve što je potrebno.
- Qler
#61563 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pitanje jedno,
brat mi rekao da je on dobio Arena paket kao gratis za 2 godine ugovora.. je li to kaci i nas nove? ili je to nesto posebno?
brat mi rekao da je on dobio Arena paket kao gratis za 2 godine ugovora.. je li to kaci i nas nove? ili je to nesto posebno?
- radiša
#61564 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To ti je bilo tada u akciji,valjda bi ti rekli kad si uzimao da to dobivas gratis,pogledaj na sajtu sta pise.
- beni-bu-man
#61565 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Qler wrote:Pitanje jedno,
Zavisi sta izgOnjas
Evo kad sam ja prduzavao ugovor

-
hoggarr
#61566 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Qler wrote:Pitanje jedno,
24 MJESECA BEZ PRETPLATE NA FIKSNU + 24 MJESECA SVI SPORTSKI I CINESTAR TV PREMIERE KANALI UZ TRIO GRANDE PAKETE
Navedena ponuda važi za sve nove i postojeće korisnike Telemach grupacije, koji se odluče na korištenje nekog od TRIO GRANDE paketa, uz uvjet da se opredjeljuju za korištenje paketa koji sadrži novu uslugu koju pretplatnik do sada nije koristio ( fiksna telefonija), uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca. Popust se obračunava u vidu 10 KM manje na mjesečnom računu + Arena Sport SD i CineStar TV Premiere HD kanalI 24 mjeseca promotivno, ukoliko isti ne predstavlja sastavni dio paketa za koji se odluče. SK HD kanali su već uključeni u D3 Start paket.
24 MJESECA BEZ PRETPLATE NA FIKSNU + 24 MJESECA SVI SPORTSKI I CINESTAR TV PREMIERE KANALI UZ DUO TEL PAKETE
Navedena ponuda važi za sve nove i postojeće korisnike Telemach grupacije, koji se odluče na korištenje nekog od DUO TEL GRANDE paketa, uz uvjet da se opredjeljuju za korištenje paketa koji sadrži novu uslugu koju pretplatnik do sada nije koristio ( fiksna telefonija), uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca. Popust se obračunava u vidu 10 KM manje na mjesečnom računu + Arena Sport SD i CineStar TV Premiere HD kanalI 24 mjeseca promotivno, ukoliko isti ne predstavlja sastavni dio paketa za koji se odluče
12 MJESECI BESPLATAN INTERNET + 24 MJESECA SVI SPORTSKI I CINESTAR TV PREMIERE HD KANALI UZ TRIO GRANDE PAKETE
Navedena ponuda važi za sve nove i postojeće korisnike Telemach grupacije, koji se odluče na korištenje nekog od TRIO GRANDE paketa, uz uvjet da se opredjeljuju za korištenje paketa koji sadrži novu uslugu koju pretplatnik do sada nije koristio ( internet), uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca. Popust se obračunava u vidu 22 KM manje na mjesečnom računu + Arena Sport SD i CineStar TV Premiere HD kanalI 24 mjeseca promotivno, ukoliko isti ne predstavlja sastavni dio paketa za koji se odluče. SK HD kanali su već uključeni u D3 Start paket.
6 MJESECI BESPLATAN INTERNET + 24 MJESECA SVI SPORTSKI I CINESTAR TV PREMIERE HD KANALI UZ DUO NET GRANDE PAKETE
Navedena ponuda važi za sve nove i postojeće korisnike Telemach grupacije, koji se odluče na korištenje nekog od DUO NET GRANDE paketa, uz uvjet da se opredjeljuju za korištenje paketa koji sadrži novu uslugu koju pretplatnik do sada nije koristio ( internet), uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca. Popust se obračunava u vidu 22 KM manje na mjesečnom računu + + Arena Sport SD i CineStar TV Premiere HD kanalI 24 mjeseca promotivno, ukoliko isti ne predstavlja sastavni dio paketa za koji se odluče.
POSEBNA PONUDA ZA POSTOJEĆE KORISNIKE
12 MJESECI CIJENA POSTOJEĆE USLUGE + 24 MJESECA SVI SPORTSKI I CINESTAR TV PREMIERE HD KANALI!
Navedena ponuda važi za sve postojeće korisnike Telemach grupacije koji se odluče na korištenje nekog od TRIO ili DUO GRANDE paketa , a trenutno koriste neke od starih paketa s istim brojem pojedinačnih usluga (televizija, internet), uz minimalni period korištenja paketa u trajanju od 24 mjeseca, prvih 12 mjeseci plaćaju cijenu postojeće usluge + Arena Sport SD i CineStar TV Premiere HD kanalI 24 mjeseca promotivno, ukoliko isti ne predstavlja sastavni dio paketa za koji se odluče.
Preuzeto sa: https://telemach.ba/paketi/paketi
- Telemach
#61567 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo Qler,Qler wrote:Pitanje jedno,
Uvidom u sistem Vi ste u okviru ponude dobili Arena Sport paket.
- Qler
#61568 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
aha, nisam znao ni koje su mi opcije
iskreno vise bi volio filmske nego sportske, ali hajde, kad gosti dodju da se moze utakmica pogledati 
- Telemach
#61569 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Qler wrote:aha, nisam znao ni koje su mi opcijeiskreno vise bi volio filmske nego sportske, ali hajde, kad gosti dodju da se moze utakmica pogledati
Cinestar Premiere HD 24 mjeseca
- Qler
#61570 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Opa
e to je za mustuluka 
- dembele
#61571 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nakon januara, primjetan je osjetan pad prijedloga novih kanala u telemach šemi
. Hoćemo li lagano podizati iz zaborava Kino TV, M1 Film, M1 Gold, Cinemania, Docubox, Planet Earth, Dr. Fit, Woman Tv, Doku Tv, Jugoton Tv, Da Vinci Learning, Mini Tv,Ultra Tv, Mini Ultra, Klasik Tv, Doma Tv, Pink Classic, Pink Family, Filmbox (Extra-Plus-Premium), Fast&Fun Box HD? 
- Maharadza
#61572 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dosta ba kanala više, sve su ubacili i što se tražilo (arene) i što nije (pink - barem većina to smeće nije tražila ali eto, makar je u posebnom paketu pa neka ga plaća ko želi), a vakat je više da se ovaj internet ponovo "osvježi" sa novim povećanjima, pogotovu UL-a! #100/10mbps@TGF 
- dembele
#61573 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dobro te je @maharadžda. Vidiš da nas je krenulo sa kanalima, a ti sad uzeo glumiti tu nekog nadnadnadprosječnog korisnika neta 
- MTV
#61574 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
MTV picajzla na djeludembele wrote:Nakon januara, primjetan je osjetan pad prijedloga novih kanala u telemach šemi. Hoćemo li lagano podizati iz zaborava Kino TV HD, M1 Film, M1 Gold, Cinemania, Docubox HD, Planet Earth HD, Dr. Fit HD, Woman TV HD, Doku TV HD, Jugoton Tv, Da Vinci Learning, Mini Tv,Ultra Tv, Mini Ultra, Klasik Tv, Doma Tv, Pink Classic, Pink Family, Filmbox (Extra HD-Plus-Premium HD), Fast&Fun Box HD?
Dje ces zaboraviti za respu Eroxxx HD?! On dodje u kompletu Filmbox kanala.
Od dokumentarnih boljih kanala tu je travelxp HD sa hr titlom.
- dembele
#61575 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma neka te druže muzički
, samo ispravljaj.
Za respu više nisu ti kanali koji izazivaju pohotu i svakakve porive. Respo je doživio kulturno-duhovnu nadgradnju i gleda samo Arte HD, Mezzo i ZDFKultur. Golotinju gleda samo na slikama italijanskih renesansnih slikara.
travelxp HD čini mi se ide u Vip-u na satelitu. Možda nekad zaluta i kod nas u ponudu
Za respu više nisu ti kanali koji izazivaju pohotu i svakakve porive. Respo je doživio kulturno-duhovnu nadgradnju i gleda samo Arte HD, Mezzo i ZDFKultur. Golotinju gleda samo na slikama italijanskih renesansnih slikara.
travelxp HD čini mi se ide u Vip-u na satelitu. Možda nekad zaluta i kod nas u ponudu