Syrian soldier watching US-backed "rebels" in #WadiBarada, North Damascus

https://twitter.com/Souria4Syrians/stat ... 2380463104
Više nisu kozojebi sad su magarojebi.
Syrian soldier watching US-backed "rebels" in #WadiBarada, North Damascus

Sirijske Armije i ISIL-a.sarajevoxxxx wrote:Nakon silovitih borbi između režima i SDF-a režim zauzeo sela Efrin Al Bab i Eš-Šuhur u sjevernoj okolini Haleba.
Ništa, prije dva - tri sata se pucalo kod trafo stanice sjeverno od aerodroma._BataZiv_0809 wrote:Sta se dogadja na aerodoromu pa savo dozivljava orgazam?
najavljena je magla jaka oko DeZ-a pa je IS vjerovatno u ofanzivi (nemogu ih rokat iz zraka)_BataZiv_0809 wrote:Sta se dogadja na aerodoromu pa savo dozivljava orgazam?

Režim o ovome ne želi razgovarati. Za razliku od Irana, protiv su bilo kakvog saudijskog angažmana.Čitalac wrote:Iranski ministar spoljnih poslova Mohammad Javad Zarif izjavio je u Davosu da bi njegova zemlja i Saudijska Arabija "trebalo da zajednički rade na okončanju sukoba u Siriji i Jemenu".
-Ne vidim niti jedan razlog da Iran i Saudijska Arabija međusobno vode neprijateljsku politiku. Trebalo bi da radimo zajedno na okončanju patnji naroda Sirije, Jemena, Bahreina i drugih u regionu - kazao je Zarif.
Ja..za razliku od tebe..nemam nikakvu potrebu narcisoidno na sebe gledati da bih hranio nekakav ego..pišem ono što mislim i onda kada mislim da imam šta reći..na svoj način.. zašto ti to po pravilu vazda smeta nije moj problem već fakat tvoj..ovo sa ogledalom si valjda gledajuć' sam sebe iznjedrio..meni nikada ovo nebi na pamet palo..insomnia78 wrote:Ovo si naravno izdeklamovo gledajuci se u ogledalo, go sa kamenom erekcijomhusein_kapetan wrote:@ Chelli,@kroks..
Ne berite brigu previše za Deir Ezzor.. ono što primati danas rade Brko je već juče znao..
ono što su mogli napraviti napravili su..sada će brati plodove svog nauma..vidjećete..
Ako se sjećate epizode (ima video) gdje jedan Brkin sa nožem samo u rov primata ulazi..Stijena je to stamena sirijska.. koplja će pucati ali uzmaći neće..
I svoje zube klimave će u neznani polomiti..o hrid tvrdu..
[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Pola grada je u rukama ISIL-a od onda kada su borci opozicije promjenili dres to je bilo prije 3-4 godine sad će već, onaj dio koji je bio pod kontrolom vlade kada se ISIL pojavio je pod kontrolom patriotskih snaga Sirijske Arapske Republike i danas, ovi u međuvremenu opet možda promjene dres, Deir ez Zor će opstati.Zgoljo wrote:Ja bih imao pitanje za vas rusofile.Sto vi nama niste rekli da je vecina grada Zora odavno u rukama ISIl-a i da je to sto drzi vlada tek trecina grada,ako i toliko?
Mislim znate sve,ko je kad pi.šao,kakio....?
Kome vama,pa vas ovdje ima 3-4 covjeka od kojih je redovno po dva na prinudnom odmoru...Zgoljo wrote:Ja bih imao pitanje za vas rusofile.Sto vi nama niste rekli da je vecina grada Zora odavno u rukama ISIl-a i da je to sto drzi vlada tek trecina grada,ako i toliko?
Mislim znate sve,ko je kad pi.šao,kakio....?