Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spree wrote:Sumir se raspisao isto kao da ce mu neko zabraniti da pise ovdje nakon sto mu tim ispadne u federalnu. Bice tuzla city tako da nemas brige.
alo ba ne lazi.
uvijek sam vako piso.
nista tuzla sity. plasticni klubovi me ne interesiraju
mali_milojica wrote:Konobar, hajde naplati, opet počelo sumir, sumir, sumir, neko, sumir, sumir, neko
jarane koja dominacija, da ovi igraju ko sto ja pisem bili bi prva bh ekipa u grupnoj fazi lige prvaka..
dje mi je leško nesto se okahario sa komentarima nije ga valjda opet banovalo???
Kinaski wrote:Ma jel to sumir nesto provocira nekog, klub mu jednom nogom u cvajti a mi se za tituli borimo. Stas ba ti pricati allahati et ?
Plus sto cemo ih u srijedu na tusnju nakaratiti i vrati ti se na kolosijek, jest da smo malo skrenuli ali moze nam se
Ja ga jebem ako cemo mi ikoga nakantati do kraja sezone....ako moze sta na guzove i nekako
neka ba hrasno bolji ste, a i favoriti ste. i trebate nakantat. posteno.
Kinaski wrote:Ma jel to sumir nesto provocira nekog, klub mu jednom nogom u cvajti a mi se za tituli borimo. Stas ba ti pricati allahati et ?
Plus sto cemo ih u srijedu na tusnju nakaratiti i vrati ti se na kolosijek, jest da smo malo skrenuli ali moze nam se
Ja ga jebem ako cemo mi ikoga nakantati do kraja sezone....ako moze sta na guzove i nekako
neka ba hrasno bolji ste, a i favoriti ste. i trebate nakantat. posteno.
Bili bolji jesmo do ovog razigravanja a sad ne vidim aposlutno nikakav argument koji ce mi reci da smo bolji oism da smo trofejniji klub a to prekosutra nece nista znaciti Iskren da budem ne bi mi nesto previse ni krivo bilo da uzmete ali bi mi bilo zestoko krivo da onda ne uzmete kup!
kakava liga kakvi bakraci,jad i cemer,jucer gledam derbi,vjeciti,i igraci igraju i oni se fol trude,a kad vidim one igrace sarajeva kad pocnu odmahivat glavom u fazonu:"u joj u joj,bas se trudimo al ne more,trudimo se ostasmo trudni" a odmahuju glavom ko dali su sve od sebe al bolje ne moze,i zadovoljni svojim nastupom ko da su protvi Barcelone bod izvukli.
jedna prilika mi je bila dovoljna da zakljucim da su to polu sportisti,sansa je za sarajevo i igrac je u sesnestercu i opuca loptu ko djete,da ima bar P od premijer lige kao sto je engleska taj sut bi bio rokacina i zavrsio medju navijacima,a onako jadno jedva opuca.
izvini te forumasi,ovo je vasa djedovina,babovina,vas emanet,pa se izvinjavam sto ikad ista napisem na forumu.