Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Radio Sarajevo

#61501 Re: Premijer liga BiH

Post by Radio Sarajevo »

sumirprimus wrote:
Radio Sarajevo wrote:
sumirprimus wrote:gdje je sad radiosarajevo da mi odrzi derz o igri, valjanju, osvajanju trofeja. itd etc. :D
nikad ga kad ti treba ko keš floua :izet:
Tu sam. Kakav derz konkretno želiš? :D :D :D
ma bilo sta ono, golem zeljo, mi se valjamo, druga liga. kakaj rana u briselu i kakaj ti je to stranka bogati ???neka stranjska konzervativna? il liberalnija opcija
Jedva upratih koji ste to vi... valjda si iz Tuzle? Ako jesi, onda smo braća po stranKi, osim ako ti je Bego Gutić gazda.

Što se tiče fudbala, Sloboda je bila bolja u prvoj utakmici, ali nije još gotovo. Predviđam 1:1 i prolazak Želje jedva. Bolje vam je sad ispasti i koncentrisati se na opstanak, da ne biste opet Želju krivili, kao onda na Dobrinji kad niste mogli preći s centar s tri igrača više (dobro, pretjerujem). Inače će vas Krupa izmasakrirati u finalu :).

A Željo... može bolje i trenutno je loše, ali ne znači da će tako ostati, vraćali smo se i iz mnogo većih sranja. Ja vjerujem u Adžema i njegove ubjeđivačke sposobnosti, bez obzira što ni on sam ne vjeruje u sebe :D .
sumirprimus

#61502 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

bego gutic je vas ebo sliku i sve svoje, navijac zeljeznicara :lol: :roll:
a biJo premijer TK eeeej :-) smao kod nas ima zivota mi
sumirprimus

#61503 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

ok posteno i ja vjerujem da ce nam presudit neka frljoka. ili sudija.
nesto se u slavka pretjerano ne uzdam za razliku od vecine svojih sugradjana...
Radio Sarajevo

#61504 Re: Premijer liga BiH

Post by Radio Sarajevo »

sumirprimus wrote:ok posteno i ja vjerujem da ce nam presudit neka frljoka. ili sudija.
I to će onda biti povratak Želje na šampionsku scenu. Vi gledajte da ne ispadnete, mada ne bi ni to loše bilo :)
sumirprimus

#61505 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Radio Sarajevo wrote:
sumirprimus wrote:ok posteno i ja vjerujem da ce nam presudit neka frljoka. ili sudija.
I to će onda biti povratak Želje na šampionsku scenu. Vi gledajte da ne ispadnete, mada ne bi ni to loše bilo :)
necemo no sikirki sami protiv svih i ne mogu nam nista..
tu smo da va msmetamo i iduce sezone.. bod po bod.. minus titula :D
sumirprimus

#61506 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

doduse otkako vam je ovog vranjesa nesto vam i ne ide.
ko da je unio poremecaje i to tektonske u ekipu jeli?
Radio Sarajevo

#61507 Re: Premijer liga BiH

Post by Radio Sarajevo »

Buraz mu ovaja ligu s AEK-om, ne mere nafaka na oba sina, jedan mora biti lošiji. Jbg...
sumirprimus

#61508 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Radio Sarajevo wrote:Buraz mu ovaja ligu s AEK-om, ne mere nafaka na oba sina, jedan mora biti lošiji. Jbg...
kud bas na vama hudim da se zalomi uvijek dobijete losijeg i jeftinijeg brata :D
zipoo

#61509 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

Nije on nista loseg unio, nego imas picku na klupi. Od kada je on poceo da kalkulise otislo je sve u pm
Radio Sarajevo

#61510 Re: Premijer liga BiH

Post by Radio Sarajevo »

sumirprimus wrote:
Radio Sarajevo wrote:Buraz mu ovaja ligu s AEK-om, ne mere nafaka na oba sina, jedan mora biti lošiji. Jbg...
kud bas na vama hudim da se zalomi uvijek dobijete losijeg i jeftinijeg brata :D
Jbg, i kod vas je lošiji Todorović, onaj bolji igra u šampionu Zrinjskom :)
sumirprimus

#61511 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

citam anam one vam da ne kazem lobotomce, al sve svaljuju na igrace...jadni igraci... :D :(
sumirprimus

#61512 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Radio Sarajevo wrote:
sumirprimus wrote:
Jbg, i kod vas je lošiji Todorović, onaj bolji igra u šampionu Zrinjskom :)
braća?? :D
sumirprimus

#61513 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

zipoo wrote:Nije on nista loseg unio, nego imas picku na klupi. Od kada je on poceo da kalkulise otislo je sve u pm
koji vam je ovo trener u zadnjih par godina? i uvijek do trenera jeli?
zipoo

#61514 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

sumirprimus wrote:
zipoo wrote:Nije on nista loseg unio, nego imas picku na klupi. Od kada je on poceo da kalkulise otislo je sve u pm
koji vam je ovo trener u zadnjih par godina? i uvijek do trenera jeli?
Pa nije samo do njega. Ima i do igraca, ali cinjenica je dok je ganjao rezultat i morao napadati mi smo razvalili SB 3x, Sarajevo 2x...
Sada kada je poceo nesto kalkulisati mi ne mozemo meda. Pa njegove izmjene su presmijesne. Hajd juce i nije imao sta mijenjati, ali u onim prije je mogao puno toga pametnog uraditi.
kakotakonikako

#61515 Re: Premijer liga BiH

Post by kakotakonikako »

sumirprimus wrote:
Radio Sarajevo wrote:
necemo no sikirki sami protiv svih i ne mogu nam nista..
tu smo da va msmetamo i iduce sezone.. bod po bod.. minus titula :D
Vama je i jedini uspjeh nekoga zaje.bat. Tako je kada nemas kuveta ni za sta drugo.
Logovan

#61516 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

decko_sa_kovaca wrote:Jebo te tito jesmo grohnuli. Bilo je igre jesenas i to dobre. Kad je krenulo proljece nidje igre al pobjedjivalo se sad nema ni igre ni prilika kamo li golova. Isto rastimani orkestar
Pa ista stvar i kod nas.
Na jesen rasturali (od dolaska Musemića) u većini utakmica, Ahmetović i Velkoski birali minute kada će zabiti gol i kada će stvoriti priliku, Hebibović, Stanojević i još neki igrači igrali vrlo dobro. Dođe proljeće isto kao da se u putu nisu sreli. Tri jebena pasa ne mogu sastaviti. :-) Dvije poštene prilike ne mogu napraviti pa nebitno protiv koga igrali, jeste li to vi ili Zrinjski ili Radnik. Isto kao da od početka zimske pauze pa sve do danas žive na hljebu i vodi, pa se nema snage.
A što je najgore, većini su prenapuhane plate, uvjeren sam u ovo. To prima po 3, 4 ili čak više hiljada, a ne zna zabiti gol, doći u priliku za gol, napraviti akciju i slično.
sumirprimus

#61517 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

kakotakonikako wrote: Vama je i jedini uspjeh nekoga zaje.bat. Tako je kada nemas kuveta ni za sta drugo.
to to volim. samo bahato bato samo bahato... :izet:
BlueBlood

#61518 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

uzimamo sve do kraja sa 1:0 i ulazimo sa +4 u derbi :licka: :smeker:
Kinaski

#61519 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

Ma jel to sumir nesto provocira nekog, klub mu jednom nogom u cvajti a mi se za tituli borimo. Stas ba ti pricati allahati et ? :D
Plus sto cemo ih u srijedu na tusnju nakaratiti i vrati ti se na kolosijek, jest da smo malo skrenuli ali moze nam se
Tomahawk11
Globalni moderator

#61520 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Na kraju razigrati majstoricu, mini liga Borac, GOŠK, Sloboda i Čelik ili još bolje, knock out sistem, i da ima popravni da poraženi igraju ko će ostati u ligi :D
A pobjedinici igraju finale i dobiju neki trofej.
sumirprimus

#61521 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Kinaski wrote:Ma jel to sumir nesto provocira nekog, klub mu jednom nogom u cvajti a mi se za tituli borimo. Stas ba ti pricati allahati et ? :D
Plus sto cemo ih u srijedu na tusnju nakaratiti i vrati ti se na kolosijek, jest da smo malo skrenuli ali moze nam se
presjutra ni alah pomoč neče :lol: :izet: :kiss:
sumirprimus

#61522 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

jel ono zakaric treba za olimpiju nakon sezone??? fina informacija...jel igra u prvoj? :skoljka:
spree

#61523 Re: Premijer liga BiH

Post by spree »

Sumir se raspisao isto kao da ce mu neko zabraniti da pise ovdje nakon sto mu tim ispadne u federalnu. Bice tuzla city tako da nemas brige.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#61524 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Kinaski wrote:Ma jel to sumir nesto provocira nekog, klub mu jednom nogom u cvajti a mi se za tituli borimo. Stas ba ti pricati allahati et ? :D
Ja ga jebem ako cemo mi ikoga nakantati do kraja sezone....ako moze sta na guzove i nekako :D
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#61525 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Konobar, hajde naplati, opet počelo sumir, sumir, sumir, neko, sumir, sumir, neko
:D
Locked