Jedva upratih koji ste to vi... valjda si iz Tuzle? Ako jesi, onda smo braća po stranKi, osim ako ti je Bego Gutić gazda.sumirprimus wrote:ma bilo sta ono, golem zeljo, mi se valjamo, druga liga. kakaj rana u briselu i kakaj ti je to stranka bogati ???neka stranjska konzervativna? il liberalnija opcijaRadio Sarajevo wrote:Tu sam. Kakav derz konkretno želiš?sumirprimus wrote:gdje je sad radiosarajevo da mi odrzi derz o igri, valjanju, osvajanju trofeja. itd etc.![]()
nikad ga kad ti treba ko keš floua![]()
![]()
Što se tiče fudbala, Sloboda je bila bolja u prvoj utakmici, ali nije još gotovo. Predviđam 1:1 i prolazak Želje jedva. Bolje vam je sad ispasti i koncentrisati se na opstanak, da ne biste opet Želju krivili, kao onda na Dobrinji kad niste mogli preći s centar s tri igrača više (dobro, pretjerujem). Inače će vas Krupa izmasakrirati u finalu
A Željo... može bolje i trenutno je loše, ali ne znači da će tako ostati, vraćali smo se i iz mnogo većih sranja. Ja vjerujem u Adžema i njegove ubjeđivačke sposobnosti, bez obzira što ni on sam ne vjeruje u sebe