Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hekaton wrote:Gdje je najbolje kupiti note 9. Volio bi izbjeci radnje tipa univerzalno. Ko je zastupnik Samsunga za bih. Da nema neka akcija da kupim note i dobijem sat hvala
kako to funkcionise ?
ev ja sam kupio s9+ tamo ...
Na pojedinim prodajnim mjestima oznaceno je da kao strani drzavljani mozemo ostvariti pravo na povrat PDV i osim standardne opcije povrata PDV-a koja je malo komplikovanija ima na vecini mjesta i ovaj Global Blue. Ja sam u Sloveniji kupio laptop na ovaj nacin, u radnji su popunili Global Blue obrazac i povrat sam ostvario sutradan nakon povratka u BiH gdje su mi vratili taj iznos umanjen za njihovu proviziju.
Evo ti poslovnice u Sarajevu i nesto vise objasnjenja.
Pa eto, kada podesis ACR ili ti ga another call recorder, moze da ti ne izbacuje nista. I da placas, vecina aplikacija je samo bez reklama, nije da ti namece notifikaciju da ti snimas.
diablobih wrote:nego duffy, je li se moze to i rezolucija promijeniti na "slabijim" telefonima, da odmah stavim 8K na mobitel?
Ne mozes 8K ali ja igram pubg na Hdr uz pomoc ove aplikacije, a imam G4 i S9+.
Na G4 mogu igrati na obicnoj grafiki ali uz pomoc ove aplikacije igru pretvorim u HDR Grafiku.
diablobih wrote:nego duffy, je li se moze to i rezolucija promijeniti na "slabijim" telefonima, da odmah stavim 8K na mobitel?
Ne mozes 8K ali ja igram pubg na Hdr uz pomoc ove aplikacije, a imam G4 i S9+.
Na G4 mogu igrati na obicnoj grafiki ali uz pomoc ove aplikacije igru pretvorim u HDR Grafiku.
Ahm, ne moze 8K, moze li barem nesto blize 4K ? I da, i ja bih tog RAMa nabacio, nikad dosta.