FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
karanana

#6151 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

dobra misica. fine sikice se naziru na onoj svilenoj majici. podero bi je i ja a vjerovatno i jedno 95% drugih muskaraca. ovih 5% ostavljam za one koji misle da izgleda kao musko.

samo, nema vise onih face to face duela gostiju. u sustini, sada je face to face = senad to face

nisam gledo profesora, ali vidio sam onaj prilog iz banjaluke. nervira me sto uvijek radi neko ulizivanje i potenciranje nekakve ljubavi. ok, to je probosanski, ali sto uvijek to potencira sa nekim gostima iz rs-a ili kada je u rs-u a moze ustvari biti kontraproduktivno.
oskarboy

#6152 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

ma to je najveci samohvalisavac na balkanu,on je patoloski slucaj.
It_is_a_Leclerc

#6153 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Miss je prelijepa. Da se ne lažemo. Mene čudi da ona nije baš uspjela tamo na tom svjetskom izboru biti makar među prvih pet jer, realno, - cura je - gori zemlja. :D A i fino zna progovoriti.

Profesor iz Mostara je smarač. Bio je u NU2, i svašta je nalupao o nekakvoj radikalizaciji istoka Mostara.
oskarboy

#6154 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

It_is_a_Leclerc wrote:Miss je prelijepa. Da se ne lažemo. Mene čudi da ona nije baš uspjela tamo na tom svjetskom izboru biti makar među prvih pet jer, realno, - cura je - gori zemlja. :D A i fino zna progovoriti.

Profesor iz Mostara je smarač. Bio je u NU2, i svašta je nalupao o nekakvoj radikalizaciji istoka Mostara.
nije profa nista nalupo ,vec je istinu rekao,i zapadni mostar je kritikovao,kao sto je kritikovao i tudjmanovce,zato mani se te price da je kritikovao samo bosnjake. nije profa onaj ludi raspudic
It_is_a_Leclerc

#6155 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

oskarboy wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Miss je prelijepa. Da se ne lažemo. Mene čudi da ona nije baš uspjela tamo na tom svjetskom izboru biti makar među prvih pet jer, realno, - cura je - gori zemlja. :D A i fino zna progovoriti.

nije profa nista nalupo ,vec je istinu rekao,i zapadni mostar je kritikovao,kao sto je kritikovao i tudjmanovce,zato mani se te price da je kritikovao samo bosnjake. nije profa onaj ludi raspudic
Znam da nije i pozorno sam slušao, i mogu reći da nije istina da je "istočni Mostar zastranio u radikalizam druge vrste" valjda u smislu islamskog radikalizma, šta li.
oskarboy

#6156 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

It_is_a_Leclerc wrote:
oskarboy wrote:

Znam da nije i pozorno sam slušao, i mogu reći da nije istina da je "istočni Mostar zastranio u radikalizam druge vrste" valjda u smislu islamskog radikalizma, šta li.
jok u istocnom vazda sdp vlada hahaha de mani se te price ,istocni mostar je vazda za sda a zapadni za hdz.i to su dvije radikalne strane
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#6157 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

karanana wrote: samo, nema vise onih face to face duela gostiju. u sustini, sada je face to face = senad to fac
Tacno. Isto kao sto nije tacno da se ne bi znalo za dragana markovinu da nije bili emisije ace stankovica. Znali su mu oca Roka I Senad I vise stotina ljudi iz sivog doma
oskarboy

#6158 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

KatarinaKosaca wrote:
karanana wrote: samo, nema vise onih face to face duela gostiju. u sustini, sada je face to face = senad to fac
Tacno. Isto kao sto nije tacno da se ne bi znalo za dragana markovinu da nije bili emisije ace stankovica. Znali su mu oca Roka I Senad I vise stotina ljudi iz sivog doma
pa ako je znao ,sto ga nije prije zvao?????joj sto ne mogu te suplje ccc,ti katarina si izgleda ponovo na platnoj listi narcis tv
KatarinaKosaca

#6159 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Valjda ga nije prija zvao, jer nije dobio otkaz radi onoga što je pričao. Profa na faksu koji radi i nije neka vijest. Jesam, jesam, ja sam odavno na platnom spisku, a ti po ko zna koji put mijenjaš nik da se obračunaš svoje osobne probleme sa jednom osobom preko neta, a po nikom, onako hrabro :D
Samo htjedoh reći, da je ne samo Senad nego svatko ko je radio na Tv znao njegovog oca i ništa više.
karanana

#6160 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

veceras seselj.
ne znam ko je razgovarao. mlade nade.
luckylaka

#6161 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Ko je ova mala sto intervjuise seselja. Mala je vrlo inteligentna
karanana

#6162 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

mala je ok bila mada ne znam zasto senad nije imao muda za interviju.
ExNihilo

#6163 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ExNihilo »

karanana wrote:mala je ok bila mada ne znam zasto senad nije imao muda za interviju.
Čisto da se ne kaže kako je otišao na noge Šešelju.
KatarinaKosaca

#6164 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Ja mislim da je to loše uradila, jednako kao intervju sa onim generalom što je radila.Ona je neka Nevzeta, navodno je sa njim radila na Hayatu. Osim toga, intervju je toliko isjeckan da potpuno gubi kraj, početak, smisao, sve. Jako loše vođen, montiran, cenzuiran, tako ako hoćeš da radiš intervju sa Šešeljem budi spreman sve čuti, ali ovako loša montaža i sjeckanje je antinovinarstvo.
Romanista 101%

#6165 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Romanista 101% »

zasto nisu pustili cijeli intervju, pola izbacili
karanana

#6166 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

KatarinaKosaca wrote:Ja mislim da je to loše uradila, jednako kao intervju sa onim generalom što je radila.Ona je neka Nevzeta, navodno je sa njim radila na Hayatu. Osim toga, intervju je toliko isjeckan da potpuno gubi kraj, početak, smisao, sve. Jako loše vođen, montiran, cenzuiran, tako ako hoćeš da radiš intervju sa Šešeljem budi spreman sve čuti, ali ovako loša montaža i sjeckanje je antinovinarstvo.
rekoh gore da je bio ok, ali ovo gore sve stoji i mijenjam misljenje.
DoZeN

#6167 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DoZeN »

Zasto je uopste i trazio intervju sa Seseljom? Dizu mu popularnost
oskarboy

#6168 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

KatarinaKosaca wrote:Valjda ga nije prija zvao, jer nije dobio otkaz radi onoga što je pričao. Profa na faksu koji radi i nije neka vijest. Jesam, jesam, ja sam odavno na platnom spisku, a ti po ko zna koji put mijenjaš nik da se obračunaš svoje osobne probleme sa jednom osobom preko neta, a po nikom, onako hrabro :D
Samo htjedoh reći, da je ne samo Senad nego svatko ko je radio na Tv znao njegovog oca i ništa više.
ja mjenjam nik :? :? :? :? :? :? :? tebe puca neka strasna paranoja,ovo mi je jedini nik koji sam imao.
oskarboy

#6169 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

DoZeN wrote:Zasto je uopste i trazio intervju sa Seseljom? Dizu mu popularnost
pa nestalo mu ideja pa trci kod seselja,kao da to prije nisu uradili rtrs,atv i ftv,pa eto i face se nasao da ode na koljena seselju.kao seselj nikad nikom tako nije govorio kao na face tv :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nevjerovatno koliko je senadova samohlavnost beskonacna :mrgreen:
wolf07

#6170 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

U principu, nastojim da ne psujem! Medjutim, kad vidim koliku medijsku paznju novinari uopste daju Seselju fino mi dodjem da im svima jebem mater! Pita li se iko od njih koji bi bili dometi jednog Seselja da mediji nisu hranili njegov ego a on, s druge strane, uvijek isao korak dalje u svom ekstremizmu vjesto koristeci medije za svoje bolesne ciljeve. Znam ja dobro da mediji nisu uradili nista nezakonito intervjuisuci Seselja, ali ako pljujemo tamo neki "Pink" zbog toga sto se daje prostor nekoj budali koja se zove Ekrem Jevric, u cemu se onda ogleda briga za etiku i moral kad prostor dobije jedan politicki klaun opasnih namjera poput Seselja. Ima dovoljno ekstrema i budala u svijetu politike i bez njega!
madesa

#6171 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by madesa »

ovaa mala pojma nema sa zivotom , kako je samo glupaa ne vjerujem
dpjokala26

#6172 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dpjokala26 »

KatarinaKosaca wrote:Ja mislim da je to loše uradila, jednako kao intervju sa onim generalom što je radila.Ona je neka Nevzeta, navodno je sa njim radila na Hayatu. Osim toga, intervju je toliko isjeckan da potpuno gubi kraj, početak, smisao, sve. Jako loše vođen, montiran, cenzuiran, tako ako hoćeš da radiš intervju sa Šešeljem budi spreman sve čuti, ali ovako loša montaža i sjeckanje je antinovinarstvo.
mala nije znala postaviti pitanje.uneredila se od straha pred sesom. :lol: dno novinarstva.
todd_smith

#6173 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by todd_smith »

ExNihilo wrote:
karanana wrote:mala je ok bila mada ne znam zasto senad nije imao muda za interviju.
Čisto da se ne kaže kako je otišao na noge Šešelju.
isao je i dodiku i momcilu, nema sta sad obraz da cuva
BHF_Manijak

#6174 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHF_Manijak »

Iritantno isjeckan intervju! Taman kad se zakuha, ono drugi kadar i ide pitanje koje veze nema s prethodnim! JEbla vas cenzura ili koji je vec bio smisao reckanja! :-) :-) :roll:
megaman4

#6175 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by megaman4 »

daj nek neko postavi intervju s Šešeljom.
Locked